Hoteller i Kuala Lumpur

Finn på kart
Hoteller i Kuala Lumpur

Kuala LumpurFra  kr35

Anbefalte hoteller Kuala Lumpur

 • Grand Hyatt Kuala Lumpur
  Frakr1.440Per natt

  Grand Hyatt Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan pinang 12 -
  4,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3223 anmeldelser fra reisendeBasert på 3223 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Kuala Lumpur, og er perfekt for familier. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra hotellet. De 411 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Gjester vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. Dette er et handicapvennlig hotell hvor alle fellesområdene og baderommene er tilpasset rullestolbrukere og bevegelseshemmede gjester. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. De som velger å overnatte her kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Forretningsreisende kan benytte seg av stedets møtefasiliteter. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at alle som bor her kan nyte alle deler av oppholdet. Besøkende kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. Dette hotellet byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker.

  Se mer
 • Parkroyal Kuala Lumpur
  Frakr818Per natt

  Parkroyal Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan sultan ismail -
  4,1/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3738 anmeldelser fra reisendeBasert på 3738 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Kuala Lumpur. Beliggende innen 2. 7 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 2. 5 kilometer fra eiendommen. Det nærmeste offentlige transportmiddelet er 2. 5 kilometer fra hotellet. Besøkende vil finne flyplassen innen 2. 7 kilometer. Hotellet ligger innen 1. 5 kilometer fra havnen. Totalt antall soverom er 426. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2003. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Parkroyal Kuala Lumpur tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Parkroyal Kuala Lumpur. Fellesområdene påParkroyal Kuala Lumpur er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Gjester på dette hotellet kan benytte stedets transportservice. Kunder kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Parkroyal Kuala Lumpur. Eiendommen har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Doubletree By Hilton Kuala Lumpur
  Frakr785Per natt

  Doubletree By Hilton Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , The intermark 348 jalan tun razak -
  4,5/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3681 anmeldelser fra reisendeBasert på 3681 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Kuala Lumpur, er dette fantastiske hotellet optimalt for familier. Beliggende innen 400 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Gjester vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Denne eiendommen tilbyr totalt 540 rom. Alle som bor her kan benytte internett til å holde forbindelsen med jobb eller dem hjemme. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Doubletree By Hilton Kuala Lumpur tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Alle baderommene på Doubletree By Hilton Kuala Lumpur er handicapvennlige. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Alle som bor her og ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Besøkende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på overnattingsstedet. Det varierte underholdningsprogrammet på dette overnattingsstedet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Swiss Garden Hotel Kuala Lumpur
  Frakr442Per natt

  Swiss Garden Hotel Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan pudu 117 -
  3,7/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1435 anmeldelser fra reisendeBasert på 1435 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Kuala Lumpur. Beliggende innen 10 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 4. 3 kilometer fra hotellet. Kunder vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Reisende vil finne flyplassen innen 7. 5 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 14. 5 kilometer fra havnen. Denne eiendommen tilbyr totalt 310 rom. Denne eiendommen ble oppusset 2007. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Swiss Garden Hotel Kuala Lumpur er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Alle som bor her kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. De som velger å overnatte her kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Denne eiendommen tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Med flere forskjellige restauranter vil alle typer gjester på hotellet finne noe å sette tennene i. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Royale Chulan Bukit Bintang
  Frakr647Per natt

  Royale Chulan Bukit Bintangstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan bukit bintang 17-21 -
  3,1/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1169 anmeldelser fra reisendeBasert på 1169 anmeldelser fra reisende

  Den sjarmerende konferansehotellet The Royale Bintang Kuala Lumpur ligger midt i hjertet av Det gylne triangel. De største kjøpesentrene – Bukit Bintang Plaza, Lot 10 og Starhill – ligger bare noen få minutters gange unna, i likhet med en mengde forretningssentre. Dermed er dette hotellet et ideelt valg for både forretnings- og fritidsreisende. Hotellet er en blanding av gamle og nye kulturer – fra antikke templer til moderne butikker og cyberkafeer – og er en fryd å utforske. Hotellet har et velutstyrt forretningssenter, ballsalen Grand Royal og tre multifunksjonelle områder. Hotellet har også en erfarent banketteam som legger nitid vekt på detaljer for å sikre at konferanser og funksjoner blir gjennomført på en mest mulig smidig måte. De elegante rommene har en moderne asiatisk stil som utstråler avslapning og ro.

  Se mer
 • Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur
  Frakr649Per natt

  Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , No.1 jalan imbi 1 -
  3,4/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2657 anmeldelser fra reisendeBasert på 2657 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Kuala Lumpur, og er perfekt for familier. Med sin beliggenhet innen 2. 4 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 0 kilometer fra eiendommen. Innkvarteringen ligger 5. 5 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Totalt antall rom er 650. Kunder kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Besøkende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. På dette hotellet kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Reisende behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På hotellet finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Alle som bor her kan, gjennom eiendommens spennende underholdningstilbud, forvente seg et morsomt opphold. Noen av tjenestene til Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur kan koste ekstra.

  Se mer
 • Parkroyal Serviced Suites Kuala Lumpur
  Frakr709Per natt

  Parkroyal Serviced Suites Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan nagasari, off jalan raja chulan 1 -
  4,0/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2186 anmeldelser fra reisendeBasert på 2186 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Kuala Lumpur. Med sin beliggenhet innen 300 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil finne de viktigste underholdningsstedene 2. 0 kilometer unna. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 2 kilometer fra innkvarteringen. Det er offentlige transportforbindelser 1. 0 kilometer unna. Besøkende vil finne flyplassen innen 50. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 287 rom. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av rommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Parkroyal Serviced Suites Kuala Lumpur tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. De som velger å overnatte her kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Det varierte underholdningsprogrammet på denne eiendommen sørger for et hyggelig og morsomt opphold. Parkroyal Serviced Suites Kuala Lumpur kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Concorde Hotel Kuala Lumpur
  Frakr608Per natt

  Concorde Hotel Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan sultan ismail 2 -
  4,5/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2345 anmeldelser fra reisendeBasert på 2345 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Kuala Lumpur. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 2. 7 kilometer fra innkvarteringen. Innen 800 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 50. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 800 meters gåavstand fra havnen. Denne eiendommen tilbyr totalt 581 soverom. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2011. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Concorde Hotel Kuala Lumpur tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Concorde Hotel Kuala Lumpur. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Regalia Suites & Residence
  Frakr370Per natt

  Regalia Suites & Residencestars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan anjung putra, off jalan sultan ismail 2 -
  3,6/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 364 anmeldelser fra reisendeBasert på 364 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i sentrum av Kuala Lumpur, er dette røykfrie hotellet kun 10 minutters kjøring fra Putra World Trade Centre og kjøpesentret Sunway Putra. De ikoniske PETRONAS Twin Towers og kjøpesenteret KLCC er 15 minutters kjøring unna, og gjestene kan finne utmerkede forbindelser til det offentlige transportsystemet i nærheten. De som ønsker å spise utsøkte måltider vil befinne seg på riktig sted, siden området har mange fantastiske restauranter som serverer deilig internasjonal og lokal mat. Stedet i seg selv er det perfekte stedet hvor man kan slappe av og roe ned på slutten av en spennende dag. Infinity-bassenget på taket har fantastisk utsikt over byen og er det foretrukne stedet for å oppleve solnedgangen.

  Se mer
 • Eastin Hotel Kuala Lumpur
  Frakr600Per natt

  Eastin Hotel Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , 13 jalan 16/11, -
  3,9/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 766 anmeldelser fra reisendeBasert på 766 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Kuala Lumpur. Eiendommen ligger 5. 6 kilometer fra de viktigste underholdningsstedene. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 800 meter fra hotellet. Eiendommen ligger innen 6. 5 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Gjester vil finne flyplassen innen 15. 6 kilometer. Eiendommen ligger innen 10. 6 kilometer fra havnen. Totalt 388 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Eastin Hotel Kuala Lumpur. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Eastin Hotel Kuala Lumpur tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Eastin Hotel Kuala Lumpur har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. Dette overnattingsstedet inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  178  Hoteller i Kuala Lumpur
Side  1  av  18
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Kuala Lumpur er hovedstaden i Malaysia. Byen er nå et populært turistmål med en endeløs rekke attraksjoner som shopping, fritidsaktiviteter og besøk på kulturminner. Byen i seg selv er av stor skjønnhet og sin natur er virkelig fantastisk. Noen av de viktigste turistattraksjonene her er House of Parliament, Kuala Lumpur-tårnet, Eye on Malaysia og Golden Triangle, som inneholder Petronas Twin Towers. Byen har også noen rester av skogområder som inkluderer nasjonalparker, botaniske hager og lignende. Samt turistattraksjoner, kan du også nyte den karakteristiske nattelivet her takket være rekke fasjonable nattklubber, barer og salonger som du kan finne i byen. Uansett hva du leter etter, finner du det i Kuala Lumpur. Kom og se selv.

Interessepunkter

Mest populære soner i Kuala Lumpur

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her