Hoteller i Kypros

Finn på kart
Hoteller i Kypros

KyprosFra  kr362

Anbefalte hoteller Kypros

 • Adams Beach Hotel
  Frakr2.767Per natt

  Adams Beach Hotelstars

  Ayia Napa, Kypros , Nissi avenue p.o.box 30029 87 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1999 anmeldelser fra reisendeBasert på 1999 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Ayia Napa, og er perfekt for familier. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Hotellet ligger ved stranden. Reisende vil finne flyplassen innen 45. 0 kilometer. Hotellet består av 395 soverom. Denne eiendommen ble restaurert i 2015. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette overnattingsstedet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, rom med babyseng. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. De som velger å overnatte her kan slappe av og glemme hverdagen i stedets wellness-avdeling. Hotellet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Det varierte underholdningsprogrammet på Adams Beach Hotel gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Reisende kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter. De aktive gjestene kan benytte seg av stedets sports- og fritidsaktiviteter. Adams Beach Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Vangelis Hotel & Suites
  Frakr984Per natt

  Vangelis Hotel & Suitesstars

  Protaras, Kypros , Protaras avenue 34 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 9 anmeldelser fra reisendeBasert på 9 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Protaras, er dette enkle hotellet optimalt for familier. Beliggende midt i sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Eiendommen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Hotellet ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Hotellet rommer 193 koselige soverom. Dette hotellet ble sist renovert i 2018. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Spisestedet inviterer alle som bor her på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Det varierte underholdningsprogrammet på denne eiendommen sørger for et hyggelig og morsomt opphold. Dette overnattingsstedet tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til kroppsbevisste kunder på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Reisende kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Princess Beach
  Frakr1.087Per natt

  The Princess Beachstars

  Larnaca, Kypros , Dekhelia road 45 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 952 anmeldelser fra reisendeBasert på 952 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av en vakker hage, atskilt fra stranden kun av en promenade. Byen Larnaca ligger om lag seks kilometer unna, og kan nås med buss. Nærmeste busstopp er om lag 100 meter fra hotellet.Dette hotellet har til sammen 138 rom og fem suiter. Hotellet har en resepsjon, kafé, bar, pub, TV-rom og restaurant med air condition. Det tilbys room service.De komfortable rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, air condition, minibar/kjøleskap og safe. Rommene har enten fullstendig eller delvis utsikt over sjøen eller fjellene.Det er et svømmebasseng med plaskeområde for barn, parasoller, solsenger og en solterrasse på hotellet. Sportsinteresserte kan spille tennis på flombelyste baner, eller biljard. De som vil slappe av, kan benytte seg av hotellets boblebad, massasjetjenester, damprom og badstue (alle mot tilleggsgebyr). Det finnes også et treningsstudio på hotellet. Et sesongavhengig underholdningsprogram tilbys også.Gjester kan velge mellom halvpensjon og all inclusive. Halvpensjon inkluderer frokost og buffet til enten lunsj eller middag.

  Se mer
 • Capo Bay
  Frakr2.023Per natt

  Capo BaystarsGreenProgram Icon

  Protaras, Kypros , P o box 33115 - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1849 anmeldelser fra reisendeBasert på 1849 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Protaras, og er perfekt for familier. De 225 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Alle eiendommens rom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Dette hotellet har minimal negativ innvirkning på miljøet da det følger bærekraftige retningslinjer. Besøkende kan lene seg helt tilbake i stedets wellnessavdeling. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Elysium
  Frakr2.563Per natt

  ElysiumstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Kypros , Queen verenikis street - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3759 anmeldelser fra reisendeBasert på 3759 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Paphos, og er perfekt for familier. Overnattingsstedet består av 250 gjesteværelser. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 2002. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Elysium er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Dette overnattingsstedet følger grønne og miljøvennlige retningslinjer. På denne eiendommen kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Kunder kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. Denne eiendommen inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement.

  Se mer
 • The King Jason
  Frakr1.884Per natt

  The King Jasonstars

  Paphos, Kypros , Pentadaktylou street, kato paphos - - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3572 anmeldelser fra reisendeBasert på 3572 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Paphos. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Overnattingsstedet består av totalt 78 rom. Denne eiendommen ble oppusset 2006. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Reisende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på The King Jason. På denne eiendommen kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle de som bor her. The King Jason kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • St George Gardens
  Frakr1.004Per natt

  St George Gardensstars

  Paphos, Kypros , Chlorakas village n/a - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 377 anmeldelser fra reisendeBasert på 377 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Paphos, er dette sjarmerende hotellet optimalt for familier. Med sin beliggenhet innen 6. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil finne de viktigste underholdningsstedene 6. 0 kilometer unna. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 16. 0 kilometer fra innkvarteringen. Innen 200 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger ved stranden. Eiendommen ligger innen 6. 0 kilometer fra havnen. Totalt antall gjesteværelser er 88. St George Gardens ble bygget i 2002. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. St George Gardens tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Dette overnattingsstedet har et variert utvalg av spisested. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle de overnattende. Med flere forskjellige restauranter vil alle typer gjester på hotellet finne noe å sette tennene i. Det tilbys et fullt program med organiserte aktiviteter for sportsentusiaster og gjester som ønsker et aktivt opphold. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Annabelle
  Frakr2.382Per natt

  Annabellestars

  Paphos, Kypros , Poseidonos avenue 10 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 112 anmeldelser fra reisendeBasert på 112 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Paphos, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Reisende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 12. 0 kilometer fra eiendommen. Hotellet kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra hotellet. Reisende vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 100 meters gåavstand fra havnen. Totalt 218 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Annabelle gjennomgikk en renovasjon i 2003. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Annabelle tilbyr døgnåpen resepsjon. Annabelle er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Annabelle. Dette hotellet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Alle de overnattende kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Alle de overnattende kan trene eller holde seg i aktivitet under oppholdet takket være stedets store tilbud i sports- og fritidsaktivitetene. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Overnattingsstedet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Noen av tjenestene til Annabelle kan koste ekstra.

  Se mer
 • Cynthiana Beach
  Frakr823Per natt

  Cynthiana BeachstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Kypros , Kissonerga - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1113 anmeldelser fra reisendeBasert på 1113 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Paphos. Innkvarteringen ligger ved stranden. Det finnes totalt 230 rom på stedet. Dette hotellet ble bygget i 1980. Cynthiana Beach sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Cynthiana Beach tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Cynthiana Beach fører en bærekraftig politikk. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Takket være underholdningstilbudet på hotellet er det ingen tid til å kjede seg. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • St Nicolas Elegant Residence
  Frakr537Per natt

  St Nicolas Elegant Residencestars

  Paphos, Kypros , Pindou road, chloraka 207 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 579 anmeldelser fra reisendeBasert på 579 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable VR-leiligheten som ligger i Paphos, er et godt alternativ for familier. Eiendommen består av totalt 185 koselige rom. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2012. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. St Nicolas Elegant Residence tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. Alle som bor her kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. De som velger å overnatte her kan slappe av og samle nye krefter i stedets wellness-avdeling. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Kunder på St Nicolas Elegant Residence kan nyte lekre måltid på stedet. Eiendommen tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  209  Hoteller i Kypros
Side  1  av  21
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Cyprus is an island south of Turkey, in the Mediterranean Sea. It is a constitutional republic and its capital is Nicosia. Its best beaches are in the area around Lárnaca, the island’s second most important port. They are blessed with fine white sand and crystal clear blue waters. The beaches of Ammochostos are also incredibly beautiful, while Agia Napa is remarkable for its vibrant nightlife. The hotels are generally comfortable and of a high quality all over the island. Among the main historical sights worth visiting are the Monastery of Cyprus and Limassol Castle, which houses the Cyprus Medieval Museum. You should also visit the Temple of Kourion, Kolossi Castle, Girne Castle, the Church of Lazarus, the Cathedral of Ayios Ioannis, the Baths of Aphrodite, the Salamis archaeological site and the Tombs of the Kings. The city of Nicosia was walled in medieval times and it still has three gates standing from that old wall: the Pato, Famagusta and Cirina gates. Through the Famagusta Gate is the old neighbourhood of Laiki Geitonia, which has recently been restored. The Troodos Mountains, which are covered in pine trees and cedars have little Byzantine chapels hidden away in them. Enjoy all manner of water sports in the midst of history and natural beauty, visit Cyprus.

Mest populære soner i Kypros

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler