Hoteller i Kypros

Finn på kart
Hoteller i Kypros

KyprosFra  kr217

Anbefalte hoteller Kypros

 • Vangelis Hotel & Suites
  Frakr930Per natt

  Vangelis Hotel & Suitesstars

  Protaras, Kypros , Protaras avenue 34 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 89 anmeldelser fra reisendeBasert på 89 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Protaras, er dette flotte hotellet optimalt for familier. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Gjester vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra hotellet. Det finnes totalt 193 gjesteværelser på Vangelis Hotel & Suites. Vangelis Hotel & Suites ble totalrenovert i 2018. Vangelis Hotel & Suites tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Resepsjonen er døgnåpen. Vangelis Hotel & Suites tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Spisestedet inviterer besøkende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Vangelis Hotel & Suites. Besøkende kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. De som velger å overnatte her får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Vangelis Hotel & Suites. Dette hotellet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Princess Beach
  Frakr998Per natt

  The Princess Beachstars

  Larnaca, Kypros , Dekhelia road 45 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 991 anmeldelser fra reisendeBasert på 991 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av en vakker hage, atskilt fra stranden kun av en promenade. Byen Larnaca ligger om lag seks kilometer unna, og kan nås med buss. Nærmeste busstopp er om lag 100 meter fra hotellet.Dette hotellet har til sammen 138 rom og fem suiter. Hotellet har en resepsjon, kafé, bar, pub, TV-rom og restaurant med air condition. Det tilbys room service.De komfortable rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, air condition, minibar/kjøleskap og safe. Rommene har enten fullstendig eller delvis utsikt over sjøen eller fjellene.Det er et svømmebasseng med plaskeområde for barn, parasoller, solsenger og en solterrasse på hotellet. Sportsinteresserte kan spille tennis på flombelyste baner, eller biljard. De som vil slappe av, kan benytte seg av hotellets boblebad, massasjetjenester, damprom og badstue (alle mot tilleggsgebyr). Det finnes også et treningsstudio på hotellet. Et sesongavhengig underholdningsprogram tilbys også.Gjester kan velge mellom halvpensjon og all inclusive. Halvpensjon inkluderer frokost og buffet til enten lunsj eller middag.

  Se mer
 • Avlida
  Frakr801Per natt

  Avlidastars

  Paphos, Kypros , Tombs of kings road- p.o.box 60257 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1523 anmeldelser fra reisendeBasert på 1523 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Paphos. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Eiendommen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Innen 50 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra eiendommen. Totalt 195 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Avlida. Avlida gjennomgikk en renovasjon i 2013. Alle de overnattende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Avlida tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Avlida har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag -merket. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Besøkende på dette hotellet kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. Kunder kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Avlida. De som velger å overnatte her kan benytte stedets underholdningstilbud. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Kunder tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. Det tilbys et fullt program med organiserte aktiviteter for sportsentusiaster og gjester som ønsker et aktivt opphold. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Club St George Resort
  Frakr257Per natt

  Club St George Resortstars

  Paphos, Kypros , Emba avenue - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 521 anmeldelser fra reisendeBasert på 521 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable VR-leiligheten ligger i Paphos, og er spesielt utformet for familier. Med sin beliggenhet innen 4. 5 kilometer fra bysentrum, tillater VR-leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. VR-leiligheten er plassert 4. 5 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Denne eiendommen tilbyr totalt 404 gjesteværelser. Club St George Resort ble bygget i 2013. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Stedet tilbyr besøkende egen lufthavnstransport. Reisende på denne eiendommen kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. Kunder tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • GrandResort
  Frakr1.876Per natt

  GrandResortstars

  Limassol, Kypros , Amathus area, p.o.box 54500 127 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1053 anmeldelser fra reisendeBasert på 1053 anmeldelser fra reisende

  Omringet av over 20 000 m² vakre hager med eksotiske trær og subtropiske planter som strekker seg helt ned til havkanten, har luksushotellet GrandResort en fantastisk strandbeliggenhet i det eksklusive området Amathus i Limassol. Det livlige sentrumet med sine butikker ligger rundt 11 km unna, mens Larnaca internasjonale lufthavn og Paphos ligger respektive 56 km og 70 km fra hotellet. Gjester ønskes velkommen til et attraktivt innendørs atrium med hengende hager og luksuriøse møbler. Rommene er elegant utrustet med moderne møbler og avslappende jordtoner. Alle har privat balkong og majoriteten har panoramautsikt over havet og bassenget. Hotellet har et nydelig bassengområde med et avslappende basseng. Gjester kan nyte en oppfriskende massasje eller spabehandling i det komplett renoverte velværesenteret. Et utsøkt sted for en elegant strandferie eller romantisk utflukt.

  Se mer
 • Annabelle
  Frakr2.699Per natt

  Annabellestars

  Paphos, Kypros , Poseidonos avenue 10 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 265 anmeldelser fra reisendeBasert på 265 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Paphos, er dette sofistikerte hotellet optimalt for familier. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Gjester vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 12. 0 kilometer fra innkvarteringen. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra innkvarteringen. Kunder vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 100 meters gåavstand fra havnen. Totalt 244 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2018. Gjester kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Noen soverom kan tilby babyseng til de aller minste. Annabelle har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Annabelle ønsker ikke kjæledyr velkommen. Annabelle tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Reisende kan benytte seg av stedets matservering. Alle de overnattende kan slappe av og glemme hverdagen i stedets wellness-avdeling. Annabelle tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Annabelle. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Elysium
  Frakr2.663Per natt

  ElysiumstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Kypros , Queen verenikis street - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3898 anmeldelser fra reisendeBasert på 3898 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Paphos, og er perfekt for familier. Overnattingsstedet består av 250 gjesteværelser. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 2002. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Elysium er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Dette overnattingsstedet følger grønne og miljøvennlige retningslinjer. På denne eiendommen kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Kunder kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. Denne eiendommen inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement.

  Se mer
 • Louis Paphos Breeze
  Frakr1.819Per natt

  Louis Paphos Breezestars

  Paphos, Kypros , Kotsinokambos 22 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 154 anmeldelser fra reisendeBasert på 154 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Paphos. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Eiendommen ligger innen 250 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 12. 0 kilometer. De 144 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Trådløs internettforbindelse finnes også på hotellet. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Alle gjesteværelsene på dette handicapvennlige hotellet er tilrettelagt rullestolbrukere. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Reisende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Hotellet tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på Louis Paphos Breeze. Dette hotellet byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Adams Beach Hotel
  Frakr1.329Per natt

  Adams Beach Hotelstars

  Ayia Napa, Kypros , Nissi avenue p.o.box 30029 87 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2113 anmeldelser fra reisendeBasert på 2113 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Ayia Napa, og er spesielt utformet for familier. Overnattingsstedet består av totalt 395 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2015. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Adams Beach Hotel er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr soverom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Adams Beach Hotel legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på dette overnattingsstedet gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. Adams Beach Hotel tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle de som bor her. Gjester behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På eiendommen finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Adams Beach Hotel tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Olympic Lagoon Resort
  Frakr2.759Per natt

  Olympic Lagoon Resortstars

  Ayia Napa, Kypros , P.o box 30386 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3104 anmeldelser fra reisendeBasert på 3104 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Ayia Napa. Den nærmeste stranden ligger innen 10. 0 kilometer fra eiendommen. Stedet teller totalt 259 innbydende rom. Dette hotellet ble oppusset 2001. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen rom kan tilby babyseng til de aller minste. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette overnattingsstedet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Kunder vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  179  Hoteller i Kypros
Side  1  av  18
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Cyprus is an island south of Turkey, in the Mediterranean Sea. It is a constitutional republic and its capital is Nicosia. Its best beaches are in the area around Lárnaca, the island’s second most important port. They are blessed with fine white sand and crystal clear blue waters. The beaches of Ammochostos are also incredibly beautiful, while Agia Napa is remarkable for its vibrant nightlife. The hotels are generally comfortable and of a high quality all over the island. Among the main historical sights worth visiting are the Monastery of Cyprus and Limassol Castle, which houses the Cyprus Medieval Museum. You should also visit the Temple of Kourion, Kolossi Castle, Girne Castle, the Church of Lazarus, the Cathedral of Ayios Ioannis, the Baths of Aphrodite, the Salamis archaeological site and the Tombs of the Kings. The city of Nicosia was walled in medieval times and it still has three gates standing from that old wall: the Pato, Famagusta and Cirina gates. Through the Famagusta Gate is the old neighbourhood of Laiki Geitonia, which has recently been restored. The Troodos Mountains, which are covered in pine trees and cedars have little Byzantine chapels hidden away in them. Enjoy all manner of water sports in the midst of history and natural beauty, visit Cyprus.

Mest populære soner i Kypros

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler