Hoteller i Shanghai

Finn på kart
Hoteller i Shanghai

ShanghaiFra  kr23

Anbefalte hoteller Shanghai

 • Rayfont Hotel South Bund Shanghai
  Frakr386Per natt

  Rayfont Hotel South Bund Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 118 nan cang street, huang pu district 125888 -
  3,8/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 188 anmeldelser fra reisendeBasert på 188 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i Shanghai i krysset mellom veiene Lujiabang og Nancang i Huangpu-området, på stedet for World Expo 2010, ved siden av Nanpu-broen, hovedveien i indre ring, Fuxing veitunnel og metrolinje 4, som er rett ovenfor Lujiazui finans- og handelssone i det nye området av Pudong. Hotellet ligger i nærheten av begge hagene Bund og Yu. Hotellet tilbyr et innendørs svømmebasseng med en skinnende, blå innsjø - det beste sted for å slappe av i vann. Helseklubben inneholder et treningssenter, tennis, sjakk, massasje, en badstue og andre aktiviteter. Hotellet tilbyr en frokostbuffet. Lunsj og middag serveres med utgangspunkt i fastsatte menyer. Hotellet tilbyr komfortable og familiær innkvartering med enkelt og elegant design, moderne fasiliteter og service av høy kvalitet.

  Se mer
 • Casa Resort Hotel
  Frakr304Per natt

  Casa Resort Hotelstars

  Shanghai, Shanghai , Jianshe road, zhoupu zhen 109 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1 anmeldelser fra reisendeBasert på 1 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Pudong. Casa Resort Hotel består av totalt 165 gjesteværelser. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Casa Resort Hotel. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Kjæledyr er ikke tillatt på Casa Resort Hotel. Det finnes parkeringsmuligheter på Casa Resort Hotel. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • City Hotel Shanghai
  Frakr622Per natt

  City Hotel Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Shanxi south road 5-7 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 308 anmeldelser fra reisendeBasert på 308 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Downtown. Overnattingsstedet består av 272 rom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2007. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. City Hotel Shanghai tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. De som velger å overnatte vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Hotellet tilbyr parkering og garasje. Stedet tilbyr alle de overnattende egen lufthavnstransport. Kunder kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Gjester kan benytte seg av helse- og wellnessavdelingen på overnattingsstedet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Regal Shanghai East Asia
  Frakr549Per natt

  Regal Shanghai East Asiastars

  Shanghai Downtown, Shanghai , No 800 ling ling road xu hui district shanghai 800? -
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 500 anmeldelser fra reisendeBasert på 500 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Downtown. Stedet teller totalt 350 innbydende rom. Dette hotellet ble sist renovert i 2007. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Regal Shanghai East Asia tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. De som velger å overnatte her kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Er man på jakt etter avslapning kan de som velger å overnatte her velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Swissotel Grand Shanghai
  Frakr1.267Per natt

  Swissotel Grand Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 1 yu yuan lu, jingansi, jingan qu -
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1325 anmeldelser fra reisendeBasert på 1325 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet som ligger i Downtown, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Stedet teller totalt 467 innbydende gjesteværelser. Dette hotellet ble etablert i 2008. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Swissotel Grand Shanghai tilbyr også babysenger ved forespørsel. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Swissotel Grand Shanghai tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Stedet tilbyr kunder egen lufthavnstransport. Gjester kan unne seg litt ekstra godt i eiendommens wellnessavdeling. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette overnattingsstedet. Besøkende kan benytte seg av stedets matservering. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Rayfont Celebrity Hotel & Apartment Shanghai
  Frakr484Per natt
  3,2/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 241 anmeldelser fra reisendeBasert på 241 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable leilighetshotellet er i Downtown. Med sin beliggenhet innen 5. 4 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Overnattingsstedet består av totalt 240 rom. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Rayfont Celebrity Hotel & Apartment Shanghai. Rayfont Celebrity Hotel & Apartment Shanghai tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Rayfont Celebrity Hotel & Apartment Shanghai tilbyr også en garasje til gjester som ankommer med bil. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Grand Kempinski Shanghai (formerly Gran Melia Shan
  Frakr1.685Per natt

  Grand Kempinski Shanghai (formerly Gran Melia Shanstars

  Shanghai, Shanghai , lu jia zui ring road, pudong district 1288 -
  3,9/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1599 anmeldelser fra reisendeBasert på 1599 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Pudong. Totalt antall soverom er 686. Grand Kempinski Shanghai (formerly Gran Melia Shan ble konstruert i 2010. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 4 handicapvennlige rom. Hvorfor ikke ta med deg ditt firbeinte familiemedlem og bo på Grand Kempinski Shanghai (formerly Gran Melia Shan?Overnattingsstedet tilbyr parkering og garasje. Er man på jakt etter avslapning kan alle som bor her velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at reisende kan nyte alle deler av oppholdet. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på eiendommen. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Alle som bor her kan nyte smakfulle måltid på stedets restaurant. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Jin Jiang Park Hotel
  Frakr911Per natt

  Jin Jiang Park Hotelstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 170 nanjing road west, huangpu district, shanghai -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 380 anmeldelser fra reisendeBasert på 380 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Downtown. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 1. 5 kilometer fra hotellet. Besøkende vil finne flyplassen innen 300 meter. Eiendommen består av totalt 250 rom. Jin Jiang Park Hotel ble komplett oppusset i 2006. Alle som bor her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. De som velger å overnatte her vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. Kunder på denne eiendommen kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. Reisende kan kose seg med stedets underholdningstilbud. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • InterContinental Shanghai Jing’ An
  Frakr1.383Per natt
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1082 anmeldelser fra reisendeBasert på 1082 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Downtown. Beliggende innen 3. 7 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene er 4. 5 kilometer fra hotellet. Innen 500 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Besøkende vil finne flyplassen innen 45. 0 kilometer. De 533 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Gjester kan benytte seg av helse- og wellnessavdelingen på eiendommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Grand Mercure Hongqiao
  Frakr942Per natt

  Grand Mercure Hongqiaostars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Xianxia road, changning district, shanghai 369 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 837 anmeldelser fra reisendeBasert på 837 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Downtown. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Grand Mercure Hongqiao består av totalt 496 gjesteværelser. Dette hotellet ble etablert i 2007. Grand Mercure Hongqiao sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Grand Mercure Hongqiao tilbyr døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Grand Mercure Hongqiao ønsker ikke kjæledyr velkommen. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Grand Mercure Hongqiao. Gjester kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på overnattingsstedet. Denne eiendommen tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Besøkende kan slappe av og glemme hverdagen i stedets wellness-avdeling. Kunder får energi til dagen gjennom kulinariske opplevelser på spisestedene. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  327  Hoteller i Shanghai
Side  1  av  33
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Shanghai is China' s largest city. Located on the Yangtze delta and being the country's most populous city, it is one of its major economic and business centres. The proximity of the city to the sea and its important port have made Shanghai a trading zone and one of China's centres in terms of the textile industry and trade. Shanghai is where China meets the rest of the world, and it is an open, cosmopolitan city with some striking buildings and an important arts scene with a vast business centre and fine food and drink. Shanghai' s many popular attractions include: the Huangpu River, the Jin Mao Tower viewpoint, the city' s old town, the Bund (one of Shanghai' s most important areas), the Yuyuan Gardens and the Jade Buddha Temple. The city has also become China' s cultural centre, with a variety of shows of the highest level. Shanghai, one of the world' s great cities, is a dazzling experience for all who visit it.

Interessepunkter

Mest populære soner i Shanghai

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her