Hoteller i Shanghai

Finn på kart
Hoteller i Shanghai

ShanghaiFra  kr23

Anbefalte hoteller Shanghai

 • The Langham, Shanghai, Xintiandi
  Frakr1.859Per natt

  The Langham, Shanghai, XintiandistarsGreenProgram Icon

  Shanghai by, Shanghai , No.99 madang road, shanghai 99 -
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1226 anmeldelser fra reisendeBasert på 1226 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Shanghai City. Totalt 357 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellets byggeår dateres tilbake til 2010. The Langham, Shanghai, Xintiandi sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. The Langham, Shanghai, Xintiandi ønsker ikke kjæledyr velkommen. Denne eiendommen tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. The Langham, Shanghai, Xintiandi fører en bærekraftig politikk. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Besøkende kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. De som velger å overnatte her kan slappe av og lade batteriene i stedets helse- og wellnessavdeling. Etter en lang på jobb eller sightseeing kan reisende samle krefter med et avslappende og innbydende måltid på en av stedets restauranter. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Casa Resort Hotel
  Frakr302Per natt

  Casa Resort Hotelstars

  Shanghai, Shanghai , Jianshe road, zhoupu zhen 109 -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1 anmeldelser fra reisendeBasert på 1 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Pudong. De 165 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Casa Resort Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon. Casa Resort Hotel tilbyr også babysenger ved forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Det finnes parkeringsmuligheter på Casa Resort Hotel. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Rayfont Hotel South Bund Shanghai
  Frakr334Per natt

  Rayfont Hotel South Bund Shanghaistars

  Shanghai by, Shanghai , 118 nan cang street, huang pu district 125888 -
  3,8/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 184 anmeldelser fra reisendeBasert på 184 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i Shanghai i krysset mellom veiene Lujiabang og Nancang i Huangpu-området, på stedet for World Expo 2010, ved siden av Nanpu-broen, hovedveien i indre ring, Fuxing veitunnel og metrolinje 4, som er rett ovenfor Lujiazui finans- og handelssone i det nye området av Pudong. Hotellet ligger i nærheten av begge hagene Bund og Yu. Hotellet tilbyr et innendørs svømmebasseng med en skinnende, blå innsjø - det beste sted for å slappe av i vann. Helseklubben inneholder et treningssenter, tennis, sjakk, massasje, en badstue og andre aktiviteter. Hotellet tilbyr en frokostbuffet. Lunsj og middag serveres med utgangspunkt i fastsatte menyer. Hotellet tilbyr komfortable og familiær innkvartering med enkelt og elegant design, moderne fasiliteter og service av høy kvalitet.

  Se mer
 • Guxiang Hotel Shanghai Formerly Howard Johnson
  Frakr813Per natt

  Guxiang Hotel Shanghai Formerly Howard Johnsonstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Jiujiang road, huangpu district 595 -
  3,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1071 anmeldelser fra reisendeBasert på 1071 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Downtown. Beliggende i sentrum, kan eiendommen lett nås til fots fra mange interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra eiendommen. Vierailla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Totalt 161 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 1993. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Gjester kan slappe av og lade batteriene i stedets helse- og wellnessavdeling. Guxiang Hotel Shanghai Formerly Howard Johnson byr på et variert utvalg av spisested. Eiendommen tilbyr businessfasiliteter. Kunder får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Guxiang Hotel Shanghai Formerly Howard Johnson. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Regal Shanghai East Asia
  Frakr512Per natt

  Regal Shanghai East Asiastars

  Shanghai Downtown, Shanghai , No 800 ling ling road xu hui district shanghai 800? -
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 481 anmeldelser fra reisendeBasert på 481 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Downtown. Totalt antall soverom er 350. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2007. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Regal Shanghai East Asia. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Reisende vil fryde seg over maten som serveres på overnattingsstedet. Eiendommen byr på helse- og wellnessavdeling. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Central Hotel Shanghai
  Frakr1.089Per natt

  Central Hotel Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , 555 jiujang road, huangpu district 555 -
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 919 anmeldelser fra reisendeBasert på 919 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Downtown. Beliggende midt i sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De 319 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2007. Kunder kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Kunder kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Central Hotel Shanghai tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Dette overnattingsstedet tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til kroppsbevisste reisende på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hilton Shanghai Hongqiao
  Frakr1.409Per natt

  Hilton Shanghai Hongqiaostars

  Shanghai by, Shanghai , hong song east road minhan 1116 -
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1085 anmeldelser fra reisendeBasert på 1085 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet som ligger i Shanghai City, er et godt alternativ for homofile. Denne eiendommen tilbyr totalt 662 gjesteværelser. Hilton Shanghai Hongqiao ble bygget i 2010. Gjester kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens rom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Fellesområdene påHilton Shanghai Hongqiao er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Hilton Shanghai Hongqiao. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at de som velger å overnatte her kan nyte alle deler av oppholdet. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. De som velger å overnatte her vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på Hilton Shanghai Hongqiao. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på dette sjarmerende overnattingsstedet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Everbright Convention & Exhibition Center
  Frakr480Per natt

  Everbright Convention & Exhibition Centerstars

  Shanghai by, Shanghai , 66 caobao road, xuhui district -
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 194 anmeldelser fra reisendeBasert på 194 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Shanghai City. Med sin beliggenhet innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 701 rom. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2006. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Everbright Convention & Exhibition Center tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. De som velger å overnatte her kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant overnattingsstedets mange helse- og wellnessfasiliteter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Equatorial Shanghai
  Frakr852Per natt

  Equatorial Shanghaistars

  Shanghai Downtown, Shanghai , Yanan road west jingan district 65 -
  4,1/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 689 anmeldelser fra reisendeBasert på 689 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Downtown, og er perfekt for familier. Beliggende innen 300 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Reisende vil finne flyplassen innen 100 meter. Stedet teller totalt 506 innbydende soverom. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2014. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Equatorial Shanghai. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Equatorial Shanghai er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr rom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Spisestedet inviterer reisende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Gjester kan fråtse i den lekre maten som serveres på overnattingsstedet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hyatt on the Bund
  Frakr1.632Per natt

  Hyatt on the Bundstars

  Shanghai Downtown, Shanghai , huang pu road 199 -
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2352 anmeldelser fra reisendeBasert på 2352 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Downtown. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra eiendommen. Innkvarteringen er innen 25. 0 kilometer fra løypene. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 7. 0 kilometer fra hotellet. Overnattingsstedet består av 620 soverom. Eiendommen ble bygget i 2007. Hyatt on the Bund sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Reisende kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Dette overnattingsstedet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at kunder kan nyte alle deler av oppholdet. Alle som bor på dette overnattingsstedet kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. Dette hotellet byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  352  Hoteller i Shanghai
Side  1  av  36
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Shanghai is China' s largest city. Located on the Yangtze delta and being the country's most populous city, it is one of its major economic and business centres. The proximity of the city to the sea and its important port have made Shanghai a trading zone and one of China's centres in terms of the textile industry and trade. Shanghai is where China meets the rest of the world, and it is an open, cosmopolitan city with some striking buildings and an important arts scene with a vast business centre and fine food and drink. Shanghai' s many popular attractions include: the Huangpu River, the Jin Mao Tower viewpoint, the city' s old town, the Bund (one of Shanghai' s most important areas), the Yuyuan Gardens and the Jade Buddha Temple. The city has also become China' s cultural centre, with a variety of shows of the highest level. Shanghai, one of the world' s great cities, is a dazzling experience for all who visit it.

Interessepunkter

Mest populære soner i Shanghai

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her