Hoteller i Dublin

Finn på kart
Hoteller i Dublin

DublinFra  kr649

Anbefalte hoteller Dublin

 • Jurys Inn Parnell Street
  Frakr1.629Per natt

  Jurys Inn Parnell Streetstars

  O-Connell Street, Dublin , Moore street plaza, parnell st, dublin 1 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 61 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4244 anmeldelser fra reisendeBasert på 4244 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i O'Connell Street, og er spesielt utformet for familier. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Besøkende vil finne flyplassen innen 27 meter. Eiendommen rommer 253 koselige rom. Jurys Inn Parnell Street sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Jurys Inn Parnell Street. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 10 handicapvennlig soverom. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Kunder kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant.

  Se mer
 • Trinity City Hotel formely Trinity Capital Hotel
  Frakr2.179Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3702 anmeldelser fra reisendeBasert på 3702 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger rett ved et av Dublins mest kjente landemerker. Et vell av museer, gallerier og kultursentre ligger rundt omkring i sentrum og er innen rekkevidde av hotellet, med sin sentrale beliggenhet. Det ligger en 5-minutters spasertur fra Dublins kulturkvartal. Hotellet ble totalrenovert og utvidet vinteren 2006 og har 172 rom, samt en omfattende lobby, Café Cairo Bar og en salong. Hvert av rommene har en interaktiv TV, høyhastighets Internett-tilgang, skrivebord, safe til bærbar PC, velkomstbrett og strykejern. Hotellets kafé har en stort utendørs oppvarmet anlagt terrasse. Det er mange restauranter og underholdningsmuligheter i nærheten.

  Se mer
 • Dublin Central Inn
  Frakr1.004Per natt

  Dublin Central Innstars

  O-Connell Street, Dublin , Talbot street 95/98 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1232 anmeldelser fra reisendeBasert på 1232 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet har en flott beliggenhet i sentrum av Dublin by. Besøkende vil befinne seg rundt 10 minutters gange fra alt denne flotte byen har å tilby, inkludert O'Connell Street med sine mange butikker, Crafton Street og Trinity College samt Temple Bar hvor det finnes mange restauranter, barer og irske puber. Det finnes flere typer rom for å innkvartere opptil fire personer, så de er ideelle hvis besøkende reiser som par eller med hele familien. Hotellets mål er å sikre at gjestene får et hyggelig opphold takket være de moderne tjenestene og fasilitetene inkludert i hvert eneste gjesterom samt den irske eller kontinentale frokost som tilbys på stedet.

  Se mer
 • Sandymount Hotel
  Frakr2.055Per natt

  Sandymount Hotelstars

  Ballsbridge, Dublin , Herbert road, lansdowne road, dublin 4 7 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2761 anmeldelser fra reisendeBasert på 2761 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Ballsbridge. Med sin beliggenhet innen 4. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Hotellet er innen 1. 5 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 1. 3 kilometer. Totalt 168 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 1955. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Reisende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Etter en lang på jobb eller sightseeing kan gjester samle krefter med et avslappende og innbydende måltid på en av stedets restauranter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Riu Plaza The Gresham Dublin
  Frakr1.879Per natt

  Riu Plaza The Gresham Dublinstars

  O-Connell Street, Dublin , Upper o' connell street 23 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 41 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4701 anmeldelser fra reisendeBasert på 4701 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en utmerket beliggenhet i hjertet av Dublin og ligger i kort avstand til masser av shoppingmuligheter, teatre, gallerier og andre attraksjoner. Offentlige transportmuligheter ligger heller ikke mer enn noen skritt unna, mens det er 10 kilometer til flyplassen. Hotellet har en lang historie, faktisk helt tilbake til starten av 1800-tallet, og med denne tradisjonen, samt byens sterke historie, tatt inn over seg ønskes gjester velkommen med lovnad om et uforglemmelig opphold. Gjesterommene er vakkert innredet i fredfulle omgivelser, og er et perfekt sted å slappe av etter en lang dag. Ellers finnes en bred vifte av fasiliteter på hotellet, alt for å imøtekomme alle reisendes krav og ønsker.

  Se mer
 • Academy Plaza Hotel
  Frakr1.549Per natt

  Academy Plaza Hotelstars

  O-Connell Street, Dublin , Findlater place off o'connell street 10-14 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4946 anmeldelser fra reisendeBasert på 4946 anmeldelser fra reisende

  Dette innbydende hotellet ligger i hjertet av Dublin, rett ved Upper O'Connell Street. Besøkende kan oppleve det beste av byen, da hotellet ligger ved siden av noen av Dublins mest kjente attraksjoner, som Croke Park, Aviva Stadium og Guinness Storehous samt en kort spasertur fra de beste internasjonale butikkene. Hotellet tilbyr en blanding av moderne luksus og komfort og tradisjonell, høy irsk standard på kundeservice. Det er et av de ledende konferansehotellene i Dublin, og ligger nært O2 Arena, nye Convention Centre Dublin (CCD), IFSC og Temple Bar. I tillegg har det komfortable rom med nyttige fasiliteter, inkludert flatskjerm-TV, luftkondisjonering, stor safe, integrert arbeidsplass, gratis Wi-Fi og komfortable senger.

  Se mer
 • Ballsbridge Hotel
  Frakr1.492Per natt

  Ballsbridge Hotelstars

  Ballsbridge, Dublin , Pembroke road - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter

  Dette hotellet har en fantastisk plassering midt i all spenningen og kulturen til Dublin. Hotellet er plassert i Ballsbridge, kun en kort busstur unna byens travle sentrum. Hotellet er plassert nær sentrene Aviva Stadium og RDS. Gjestene befinner seg kun 2 minutters gåtur fra togstasjonen DART. En rekke attraksjoner er kun en kort distanse unna. Dette sjarmerende hotellet har et elegant eksteriør, og ønsker gjestene velkommen med stilige omgivelser i lobbyen. Gjesterommene tilbyr komfort og luksus. De tilbyr fasiliteter og tjenester som passer både forretnings- og fornøyelsesreisende. Dette hotellet appellerer til alle typer reisende.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn Dublin Custom House
  Frakr2.162Per natt
  4,4/5
  Kundeomtalerav 45 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 980 anmeldelser fra reisendeBasert på 980 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger ved siden av kurs- og konferansesenteret i Dublin med utsikt over elven, Liffey. Det er beliggende i det nyoppførte området Dockland og kan skryte av store og moderne rom. Hotellet ligger bare to minutters gange fra Busara og Connoly stasjonene. Sentrum ligger en 15 minutters spasertur unna, mens det er omtrent seks kilometer til flyplassen. Stedets restaurant tilbyr et bredt utvalg snacks og spennende retter mens du hos Il Barista kan bestille en god kaffe, snacks og ferske bakervarer. Stylish Bar har et utmerket kjøkken og serverer i et lyst og rommelig miljø.

  Se mer
 • Dublin Skylon Hotel
  Frakr1.310Per natt

  Dublin Skylon Hotelstars

  O-Connell Street, Dublin , Upper drumcondra road 27 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2185 anmeldelser fra reisendeBasert på 2185 anmeldelser fra reisende

  Hotellet er et moderne 126-sengers hotell som drives av McEniff-familien. Som et familiedrevet hotell tilbyr eiendommen en varm irsk velkomst, førsteklasses service samt rene og komfortable omgivelser. Alt for at gjestene skal ha et behagelig opphold til enhver tid. Det er ideelt plassert i vakre Drumcondra, kun 10 minutters reise med shuttletjenester fra Dublin internasjonale flyplass, og 5 minutter fra sentrum av Dublin. Hotellet er også kun 5 minutters gange fra Croke Park Stadium, noe som gjør det til en ideell base for alle som liker kamper. Det tilbyr også shuttleuss til O2 Arena og Aviva Stadium. Dette gjør det til et av de best plasserte hotellene i Dublin, enten man er der for forretninger eller fornøyelse. 

  Se mer
 • Cassidys
  Frakr1.661Per natt

  Cassidysstars

  O-Connell Street, Dublin , Cavendish row, upper o'connell st. 6-8 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2840 anmeldelser fra reisendeBasert på 2840 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er det perfekte valg for en klassisk Dublin-opplevelse. Det er plassert rett over det berømte Gate-teateret på O'Connell Street, nær alt en besøkende til Dublin kan ønske. Dublins handelsområder og museer er alle innen kort gåavstand. Dette hotellet er innen enkel rekkevidde til Dublin Castle og Trinity College. Hotellet er også nær Croke Park og hovedhandelsområdene Henry Street og Grafton Street, hvor gjestene også finner restauranter, barer, klubber og forbindelser til offentlig transport.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  85  Hoteller i Dublin
Side  1  av  9
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Byen Dublin er hovedstaden i Republikken Irland, det er ved munningen av elven Liffey, på landets østkyst. Det er full av liv, kultur og travle handlegater, den viktigste av disse er Henry Street. O'Connell Street er hovedgaten det er pepret med byens bussholdeplasser. På O'Connell Street vil du se en svært pittoresk bygning, General Post Office, og hvis du ser øst nedover elva Liffey fra broen som bærer gaten navn, du kan se Customs House, hvis bilde er et klassisk symbol for byen. Det er en imponerende bygning, som opprinnelig fungerte som landets skikker bygningen, og i dag blir brukt som hovedkvarter for en av departementene. Husk å få en panoramautsikt over byen fra Smithfield Chimney, en gammel skorstein som en gang var en del en velkjent brenneri, en av de mange du vil finne, samt internasjonalt kjente industrianlegg. St. Patricks Day festival, skytshelgen for Irland, feires til stor grad her, men du kan nyte og feire din beslutning om å reise til Dublin når som helst på året!

Interessepunkter

Mest populære soner i Dublin

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her