Betaling på hotellet

1) Et fleksibelt system

Reception

Hotelopia gir deg muligheten til å velge betalingsmåte:betaling over nettet eller betaling på hotellet.

Hva innebærer betaling på hotellet?
Betaling på hotellet betyr at du kan betale for bestillingen din når du kommer til overnattingsstedet istedenfor å betale over nettet. Kundene våre viser stadig større interesse for denne betalingsmåten.


2) Bestillingsprosess for betaling på hotellet

Booking Process

Bestillingsprosessen på Hotelopia er alltid den samme, med 3 enkle trinn og ingen ekstragebyr. Den eneste forskjellen er når du skal velge hotell på resultatsiden.

UNNTAK: I tilfelle det er bestilt en ikke-refunderbar pris, kan hotellet belaste beløpet for hele bestillingen fra det øyeblikket denne er bekreftet.

Hotellene vil være markert med to forskjellige farger: Grønn for "Betaling over nettet" og gul for "Betaling på hotellet".

  • Pay at hotel
  • Pay Online

Filter på resultatsiden

Refine

Vi har også lagt til det nye filteret "Betalingsmåte" i søketjenesten.

Ved hjelp av dette filteret filtreres resultatene automatisk, slik at bare oversikten bare viser hoteller som oppfyller det oppgitte kriteriet for betalingsmåte.

Når du finner det hotellet som passer deg best, fortsetter du bare prosessen som normalt ved å klikke på "Bestill".

  • Booking Button

3) Utskrift av bestillingsbekreftelsen

Email

Når bestillingen er gjennomført, kan du skrive ut bestillingsbekreftelsen fra nettsiden.

Du kan også skrive den ut fra e-postmeldingen som vi sender til e-postadressen du har oppgitt under bestillingsprosessen.

Bestillingsbekreftelsen må alltid legges fram når du kommer fram til overnattingsstedet.

Tilgang til bestillingen

Booking

Du kan når som helst få tilgang til bestillingen din ved å klikke på knappen "Din bestilling" øverst på nettsiden til Hotelopia. Deretter trenger du bare oppgi bestillingsnummeret og e-postadressen som ble brukt under bestillingsprosessen.

Fra denne siden kan du avbestille oppholdet eller skrive ut og sende bestillingsbekreftelsen og kvitteringen, og dessuten be om faktura.

For å gjøre endringer i bestillingen, må du kontakte vår kundeservice.


FAQ

Vil Hotelopia belaste noe på ditt kredittkort?

Hotelopia kan i løpet av bestillingsprosessen belaste kortet med et beløp på 1 euro for å validere kortets gyldighet. Dette beløpet blir automatisk tilbakebetalt så snart kortet er validert og bestillingen realisert. Overnattingen betales direkte på hotellet. Overnattingsstedet har rett til å sjekke kortets gyldighet med hensyn til avbestillingsgebyr, og kan belaste avbestillingsgebyret fra det øyeblikket avbestillingsreglene inntreffer. I så tilfelle vil dette beløpet bli trukket fra totalen som skal betales på hotellet. UNNTAK: I tilfelle det er bestilt en ikke-refunderbar pris, kan hotellet belaste beløpet for hele bestillingen fra det øyeblikket denne er bekreftet.

Hvorfor må jeg oppgi mine kredittkort data?

Hotellet trenger disse dataene som garanti for din reservering og i tilfelle en kansellering eller om du ikke kommer til hotellet.

Er det nødvendig og overføre eller forskuddsbetale hotellet?

Nei, overnattingen betales kun direkte på hotellet. Overnattingsbedriften kan forhåndsautorisere bestillingen ved å belaste avbestillingsgebyret umiddelbart eventuelt belaste avbestillingsgebyret som en garanti fra det øyeblikket avbestillingsreglene trer i kraft. I så tilfelle blir dette beløpet trukket fra betalingen på hotellet. Dersom hotellet ikke kan validere kredittkortet, har det rett til å kansellere bestillingen. Unntak: i tilfelle bestilling av en ikke-refunderbar pris, kan hotellet belaste bestillingen i sin helhet ved mottakelse av bekreftelsen. Ikke-refunderbare priser tillater ikke endringer eller avbestillinger.

Kan jeg betale hotellet med et annet kredittkort enn det som ble brukt under reserveringen?

Som regel aksepterer hotellene andre kredittkort eller kontanter. Det er likevel å anbefalle og sjekke dette direkte med hotellet.

Kan jeg reservere med et debetkort?

Nei, hotellene aksepterer ikke debitkort som garanti. For å reservere er et nødvendig med et gyldig kredittkort.