Bestill hotell med PayPal

PayPal lar selskaper eller forbrukere som har e-postadresse sende og motta betaling over Internett på en sikker, enkel og lønnsom måte. PayPals nettverk baserer seg på eksisterende finansinfrastruktur med bankkontoer og kredittkort for å tilby en verdensomspennende løsning for betaling i sanntid.

Paypal

1)  Velg betalingsmåte over nett

Machanguilla

Bestillingsprosessen på Hotelopia er den samme som alltid, og uten noen form for ekstragebyr. Under bestillingsprosessen må du velge feltet betaling over nett for å gjennomføre betalingen gjennom PayPal. Husk at du også har mulighet til å velge å betale på hotellet, som innebærer at du betaler på selve overenattingsstedet.

2)  Bestillingsskjema

Når du kommer til bestillingsskjemaet, må du fylle ut alle feltene. Ikke glem å markere alternativet PayPal i nedre del av skjemaet der betalingsmåtene er vist. Du må også godta de generelle vilkårene og personvernvilkårene.
Form

3)  Betaling

Paypal Log

Når du kommer til betaling, har du to valgmuligheter:

- Bruke PayPal-kontoen din hvis du allerede er registrert.

- Hvis du ikke har PayPal-konto, kan du fylle ut opplysningene dine og betale med kredittkort gjennom PayPal-systemet. I så tilfelle vil transaksjonen utføres gjennom PayPal, selv om du ikke har konto der, med ditt kredittkort eller betalingskort.