Selskapet

Hotelopia er en del av Hotelbeds, det ledende europeiske reiseselskapet som yter sine tjenester til mer enn 30 millioner kunder i 180 land gjennom sine ulike merkenavn.

Formålet til Hotelopia er å bistå den uavhengige reisende, enten det gjelder forretningsreise eller fritidsreise, å finne og reservere sitt hotell på den enkleste og sikreste måten, og til den mest adekvate pris. Vi tilbyr et stort utvalg av hoteller og leiligheter, fra de mest beskjedne til de mest luksuriøse med 5 stjerner.

Vi disponerer de mest populære turistdestinasjonene i de ulike verdenshjørner, og fortsetter å arbeide dag ut og dag inn for å inkludere nye destinasjoner på vårt nettsted. Våre kunder kan velge mellom mer enn 94.000 hoteller i mer enn 7.500 destinasjoner i Europa, Nord-Amerika, Latin-Amerika, Karibien og Asia.

Vi disponerer et kundesenter som bistår og veileder våre kunder med alt de har behov for.

Hvorfor Hotelopia?

Du er i trygge hender. Vi er en del av Hotelbeds, det ledende europeiske reiseselskapet som yter sine tjenester til mer enn 30 millioner kunder i 180 land gjennom sine ulike merkenavn. Sikker e-handel. Sertifisert av Thawte og Worldpay. Hva betyr dette? Det betyr at du kan foreta din reservasjon og betaling på en sikker måte. All informasjon som vises på reservasjonssiden overføres kryptert for å garantere en sikker transaksjon. Du vil se at adressen i nettleseren endres og starter med https.
Vi garanterer best pris. Uten tilleggsavgifter ved betaling med kort.Du vil ikke få noen overraskelser siden våre priser er transparente. Sluttprisen som vi viser er den summen som belastes ditt kort uten tilleggsavgifter.

Online betaling. Du kan betale nå på en enkel og sikker måte.

Hjemmesiden tilhører HOTELOPIA S.L.U., et juridisk konstituert spansk selskap som opererer innenfor engrossalg av reiser. Hotelopia er basert i Palma de Mallorca (Spain), Complejo Mirall Balear, Camí de Son Fangos 100, Torre A, 5ª Planta, CP 07007, with licence number BAL-481 M/D, tax identification code B-57218356 and registered in the Mercantile Register of Mallorca (page PM-44857, volume 2007, folio 148).