Hoteller i Delhi NCR

Finn på kart
Hoteller i Delhi NCR

Delhi NCRFra  kr95

Anbefalte hoteller Delhi NCR

 • Hilton Garden Inn New Dehli
  Frakr1.329Per natt

  Hilton Garden Inn New Dehlistars

  Delhi, Delhi NCR , A4 dlf place saket district centre - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1497 anmeldelser fra reisendeBasert på 1497 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Delhi. Gjester vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. De 114 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble etablert i 2009. Hilton Garden Inn New Dehli tilbyr trådløs internettforbindelse. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Alle de overnattende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Med flere forskjellige restauranter vil alle typer gjester på hotellet finne noe å sette tennene i. Hilton Garden Inn New Dehli kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Metropolitan Hotel & Spa
  Frakr863Per natt

  The Metropolitan Hotel & Spastars

  Delhi, Delhi NCR , Bangla sahib road na - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2045 anmeldelser fra reisendeBasert på 2045 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er i Delhi. Eiendommen består av totalt 187 koselige soverom. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2011. The Metropolitan Hotel & Spa tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. The Metropolitan Hotel & Spa forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys rom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på The Metropolitan Hotel & Spa. Alle som bor her vil sette pris på lufthavnstransporten. Reisende kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Gjester kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Royal Plaza New Delhi
  Frakr593Per natt

  Royal Plaza New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , 19, ashoka road, connaught place 19 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3012 anmeldelser fra reisendeBasert på 3012 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Delhi. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Det finnes totalt 419 soverom på Royal Plaza New Delhi. Royal Plaza New Delhi ble totalrenovert i 2011. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Royal Plaza New Delhi. Dette overnattingsstedet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede soverom for rullestolbrukere. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Royal Plaza New Delhi. Helse- og velværetilbudet på eiendommen sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er dette hotellet perfekt for forretningsreisende. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Golden Tulip Essential
  Frakr320Per natt

  Golden Tulip Essentialstars

  Delhi, Delhi NCR , 1c sub distt centre near deen d hospital hari naga 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 93 anmeldelser fra reisendeBasert på 93 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Delhi. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 70 rom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2013. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det finnes parkeringsmuligheter på Golden Tulip Essential. Kunder får energi til dagen gjennom kulinariske opplevelser på spisestedene. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Eros Hotel Nehru Place New Delhi
  Frakr748Per natt

  Eros Hotel Nehru Place New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , American plaza, nehru place - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1607 anmeldelser fra reisendeBasert på 1607 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Delhi. Totalt antall rom er 218. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Eros Hotel Nehru Place New Delhi tilbyr ikke babysenger. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Kunder som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Eros Hotel Nehru Place New Delhi tilbyr shuttle-service til lufthavnen. De som velger å overnatte på dette hotellet kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Eros Hotel Nehru Place New Delhi legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle de som velger å overnatte her. Noen av tjenestene til Eros Hotel Nehru Place New Delhi kan koste ekstra.

  Se mer
 • Sunstar Heritage
  Frakr446Per natt

  Sunstar Heritagestars

  Delhi, Delhi NCR , 8a/43, w.e.a. channa market,karol bagh 8a/50 - Kart
   

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Delhi. Sunstar Heritage består av totalt 18 rom. Sunstar Heritage tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Sunstar Heritage tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ivory Palace
  Frakr129Per natt

  Ivory Palacestars

  Delhi, Delhi NCR , W.e.a. channa market, karol bagh 14a/27 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 130 anmeldelser fra reisendeBasert på 130 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle gjestehuset er i Delhi. Besøkende vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Eiendommen består av totalt 19 soverom. Denne eiendommen ble konstruert i 2010. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Ivory Palace tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Jivitesh
  Frakr413Per natt

  Jiviteshstars

  Delhi, Delhi NCR , Pusa road, opposite to metro pillar no 87, delhi 11 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 421 anmeldelser fra reisendeBasert på 421 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Delhi. Overnattingsstedet består av totalt 42 rom. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Jivitesh. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. Gjester vil fryde seg over maten som serveres på eiendommen. Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Rupam Kingston Park
  Frakr285Per natt

  Rupam Kingston Parkstars

  Delhi, Delhi NCR , 8/5 w.e.a karol bagh 8 8 - Kart
   

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Delhi. Det finnes totalt 24 rom på stedet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Rupam Kingston Park ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det finnes en parkeringsplass. Rupam Kingston Park byr på et variert utvalg av spisested. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Justa, Panchsheel Park, New Delhi
  Frakr432Per natt

  Justa, Panchsheel Park, New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , Panchsheel park, new delhi s-362 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 791 anmeldelser fra reisendeBasert på 791 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Delhi. Det finnes totalt 24 gjesteværelser på stedet. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2009. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Justa, Panchsheel Park, New Delhi tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  275  Hoteller i Delhi NCR
Side  1  av  28
 

Destinasjonsbeskrivelse

  New Delhi is the capital city of the Republic of India and is located within the larger metropolis of Delhi. If you like shopping, this is the perfect place for you. Here you can find all kinds of crafts and traditional objects from every corner of India, a large range of fabrics, metals, and precious stones, different types of woods and an endless number of spices and perfumes. New Delhi is also a base for exploring further afield, like climbing in the Himalayas, doing extreme sports such as rafting in some of the country's rivers that come down from the world's highest peak: Mount Everest. If you like snow, you can ski in the different ski resorts in this area. 200 kilometres away from New Delhi, do not miss the Sariska Tiger Reserve, where you will find interesting wildlife, with a large variety of Indian plants and animals. New Delhi, one of the world's great metropolises is waiting for you!

Interessepunkter

Mest populære soner i Delhi NCR

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her