Hoteller i Delhi NCR

Finn på kart
Hoteller i Delhi NCR

Delhi NCRFra  kr119

Anbefalte hoteller Delhi NCR

 • Royal Plaza New Delhi
  Frakr919Per natt

  Royal Plaza New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , 19, ashoka road, connaught place 19 - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3110 anmeldelser fra reisendeBasert på 3110 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Delhi. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Det finnes totalt 419 soverom på Royal Plaza New Delhi. Royal Plaza New Delhi ble totalrenovert i 2011. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Royal Plaza New Delhi. Dette overnattingsstedet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede soverom for rullestolbrukere. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Royal Plaza New Delhi. Helse- og velværetilbudet på eiendommen sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er dette hotellet perfekt for forretningsreisende. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Eros Hotel Nehru Place New Delhi
  Frakr1.015Per natt

  Eros Hotel Nehru Place New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , American plaza, nehru place - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1655 anmeldelser fra reisendeBasert på 1655 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Delhi. Totalt antall rom er 218. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Eros Hotel Nehru Place New Delhi tilbyr ikke babysenger. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Kunder som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Eros Hotel Nehru Place New Delhi tilbyr shuttle-service til lufthavnen. De som velger å overnatte på dette hotellet kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Eros Hotel Nehru Place New Delhi legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle de som velger å overnatte her. Noen av tjenestene til Eros Hotel Nehru Place New Delhi kan koste ekstra.

  Se mer
 • Justa, Panchsheel Park, New Delhi
  Frakr667Per natt

  Justa, Panchsheel Park, New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , Panchsheel park, new delhi s-362 - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 815 anmeldelser fra reisendeBasert på 815 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Delhi. Totalt antall soverom er 24. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2009. Resepsjonen er døgnåpen. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Justa, Panchsheel Park, New Delhi. De som velger å overnatte her og som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle overnattende. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Metropolitan Hotel & Spa
  Frakr1.206Per natt

  The Metropolitan Hotel & Spastars

  Delhi, Delhi NCR , Bangla sahib road na - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2092 anmeldelser fra reisendeBasert på 2092 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet er i Delhi. Eiendommen består av totalt 187 koselige soverom. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2011. The Metropolitan Hotel & Spa tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. The Metropolitan Hotel & Spa forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys rom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på The Metropolitan Hotel & Spa. Alle som bor her vil sette pris på lufthavnstransporten. Reisende kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Gjester kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Justa-Greater Kailash, New Delhi
  Frakr655Per natt

  Justa-Greater Kailash, New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , R-53, greater kailash part 1, new delhi - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1069 anmeldelser fra reisendeBasert på 1069 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Delhi. Det finnes totalt 24 rom på Justa-Greater Kailash, New Delhi. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • City Park
  Frakr667Per natt

  City Parkstars

  Delhi, Delhi NCR , K.p block, pitampura - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 217 anmeldelser fra reisendeBasert på 217 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Delhi. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 58 gjesteværelser. Besøkende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. City Park tilbyr ikke babysenger. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. De som velger å overnatte her og som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Besøkende kan benytte seg av stedets matservering. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på eiendommen. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Reisende tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Silver Ferns
  Frakr638Per natt

  Silver Fernsstars

  Delhi, Delhi NCR , 31-32, community centre, saket - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 98 anmeldelser fra reisendeBasert på 98 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Delhi. Besøkende vil finne flyplassen innen 14. 0 kilometer. Hotellet består av 52 soverom. Gjester kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Silver Ferns. Reisende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • JHT Hotel
  Frakr567Per natt

  JHT Hotelstars

  Delhi, Delhi NCR , S-21, gk part 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 98 anmeldelser fra reisendeBasert på 98 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Delhi. Totalt 24 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. JHT Hotel tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Alle som bor her og ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. De som velger å overnatte her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på eiendommen. Stedets restaurant byr på et utsøkt kjøkken og fenomenal service. Noen av tjenestene til JHT Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Signature Grand
  Frakr373Per natt

  Signature Grandstars

  Delhi, Delhi NCR , A sub distt. centre hari nagar 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 57 anmeldelser fra reisendeBasert på 57 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Delhi. Overnattingsstedet består av 32 gjesteværelser. Signature Grand ble konstruert i 2010. Signature Grand tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Signature Grand. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Emarald Hotel
  Frakr641Per natt

  Emarald Hotelstars

  Delhi, Delhi NCR , 112, babar rd, connaught lane, barakhamba 112 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 54 anmeldelser fra reisendeBasert på 54 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Delhi. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Overnattingsstedet består av totalt 25 soverom. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra eiendommen. Gjester kan benytte seg av stedets matservering. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  236  Hoteller i Delhi NCR
Side  1  av  24
 

Destinasjonsbeskrivelse

  New Delhi is the capital city of the Republic of India and is located within the larger metropolis of Delhi. If you like shopping, this is the perfect place for you. Here you can find all kinds of crafts and traditional objects from every corner of India, a large range of fabrics, metals, and precious stones, different types of woods and an endless number of spices and perfumes. New Delhi is also a base for exploring further afield, like climbing in the Himalayas, doing extreme sports such as rafting in some of the country's rivers that come down from the world's highest peak: Mount Everest. If you like snow, you can ski in the different ski resorts in this area. 200 kilometres away from New Delhi, do not miss the Sariska Tiger Reserve, where you will find interesting wildlife, with a large variety of Indian plants and animals. New Delhi, one of the world's great metropolises is waiting for you!

Interessepunkter

Mest populære soner i Delhi NCR

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler