Hoteller i Delhi NCR

Finn på kart
Hoteller i Delhi NCR

Delhi NCRFra  kr98

Anbefalte hoteller Delhi NCR

 • Roseate House
  Frakr548Per natt

  Roseate Housestars

  Delhi, Delhi NCR , Asset 10, hospitality distt, aerocity, igi airport 10 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 719 anmeldelser fra reisendeBasert på 719 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Delhi. Stedet teller totalt 216 innbydende gjesteværelser. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Roseate House har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. Gjester kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Roseate House. Dette overnattingsstedet tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til kroppsbevisste reisende på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Forretningsreisende kan benytte seg av stedets møtefasiliteter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Jivitesh
  Frakr435Per natt

  Jiviteshstars

  Delhi, Delhi NCR , Pusa road, opposite to metro pillar no 87, delhi 11 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 417 anmeldelser fra reisendeBasert på 417 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Delhi. Overnattingsstedet består av totalt 42 rom. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Jivitesh. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. Gjester vil fryde seg over maten som serveres på eiendommen. Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • The Muse Sarovar Portico
  Frakr793Per natt

  The Muse Sarovar Porticostars

  Delhi, Delhi NCR , A-1 chirag enclave - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 377 anmeldelser fra reisendeBasert på 377 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Delhi. Kunder vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Det finnes totalt 42 rom på The Muse Sarovar Portico. The Muse Sarovar Portico ble konstruert i 2008. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Denne eiendommen byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Royal Plaza New Delhi
  Frakr636Per natt

  Royal Plaza New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , 19, ashoka road, connaught place 19 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2854 anmeldelser fra reisendeBasert på 2854 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Delhi. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Det finnes totalt 419 soverom på Royal Plaza New Delhi. Royal Plaza New Delhi ble totalrenovert i 2011. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Royal Plaza New Delhi. Dette overnattingsstedet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede soverom for rullestolbrukere. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Royal Plaza New Delhi. Helse- og velværetilbudet på eiendommen sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er dette hotellet perfekt for forretningsreisende. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • The Pride Hotel Aerocity New Delhi
  Frakr602Per natt

  The Pride Hotel Aerocity New Delhistars

  Delhi, Delhi NCR , Asset 5 a, hospitality district, delhi aerocity - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1322 anmeldelser fra reisendeBasert på 1322 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Delhi. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 385 gjesteværelser. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på The Pride Hotel Aerocity New Delhi. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er denne eiendommen perfekt for forretningsreisende. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant eiendommens mange helse- og wellnessfasiliteter. Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. The Pride Hotel Aerocity New Delhi kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Welcom Dwarka
  Frakr636Per natt

  Welcom Dwarkastars

  Delhi, Delhi NCR , Plot 3, dwarka city centre, new dwarka sector 10 - Kart
  2,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2180 anmeldelser fra reisendeBasert på 2180 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Delhi. Overnattingsstedet består av totalt 393 soverom. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Reisende vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Clarks Inn Suites - Delhi/NCR
  Frakr462Per natt

  Clarks Inn Suites - Delhi/NCRstars

  Delhi, Delhi NCR , 37/1 pacific business park sahibabad industrial 37/1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 173 anmeldelser fra reisendeBasert på 173 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Delhi. Hotellet rommer 151 koselige rom. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Kunder kan oppleve og utforske flere av spisestedene på overnattingsstedet. Dette overnattingsstedet er ideelt for forretningsreisende med møteplaner. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Woodland Deluxe
  Frakr97Per natt

  Hotel Woodland Deluxestars

  Delhi, Delhi NCR , 8235/6, multani dhanda, arakashan road - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 90 anmeldelser fra reisendeBasert på 90 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige gjestehuset ligger i Delhi. Overnattingsstedet består av 26 gjesteværelser. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Hotel Woodland Deluxe tilbyr ikke babysenger. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Kunder kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • City Park
  Frakr544Per natt

  City Parkstars

  Delhi, Delhi NCR , K.p block, pitampura - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 209 anmeldelser fra reisendeBasert på 209 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Delhi. Totalt antall rom er 58. City Park tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. City Park tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Gjester vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Overnattingsstedet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Stedets restaurant byr på et utsøkt kjøkken og fenomenal service. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Mantra Amaltas
  Frakr645Per natt

  Mantra Amaltasstars

  Delhi, Delhi NCR , 23, friends colony (w) 42 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 237 anmeldelser fra reisendeBasert på 237 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Delhi. Det finnes totalt 42 soverom på Mantra Amaltas. Dette hotellet ble sist renovert i 2014. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig for stedets gjester i fellesområdene. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Mantra Amaltas tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Bevegelseshemmede gjester kan velge dette hotellet som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes et begrenset antall handicapvennlige soverom. Kjæledyr er ikke tillatt på Mantra Amaltas. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. De som velger å overnatte her kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Overnattingsstedet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på dette sjarmerende hotellet. Mantra Amaltas kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  276  Hoteller i Delhi NCR
Side  1  av  28
 

Destinasjonsbeskrivelse

  New Delhi is the capital city of the Republic of India and is located within the larger metropolis of Delhi. If you like shopping, this is the perfect place for you. Here you can find all kinds of crafts and traditional objects from every corner of India, a large range of fabrics, metals, and precious stones, different types of woods and an endless number of spices and perfumes. New Delhi is also a base for exploring further afield, like climbing in the Himalayas, doing extreme sports such as rafting in some of the country's rivers that come down from the world's highest peak: Mount Everest. If you like snow, you can ski in the different ski resorts in this area. 200 kilometres away from New Delhi, do not miss the Sariska Tiger Reserve, where you will find interesting wildlife, with a large variety of Indian plants and animals. New Delhi, one of the world's great metropolises is waiting for you!

Interessepunkter

Mest populære soner i Delhi NCR

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her