Hoteller i Thessaloniki

Finn på kart
Hoteller i Thessaloniki

ThessalonikiFra  kr488

Anbefalte hoteller Thessaloniki

 • Rotonda
  Frakr492Per natt

  Rotondastars

  Thessaloniki, Thessaloniki , Monastiriou 97 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 318 anmeldelser fra reisendeBasert på 318 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Thessaloniki. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Overnattingsstedet består av totalt 79 rom. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2008. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Rotonda tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Rotonda. Rotonda ønsker ikke kjæledyr velkommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • City
  Frakr786Per natt

  CitystarsGreenProgram Icon

  Thessaloniki, Thessaloniki , Komninon str 11 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 856 anmeldelser fra reisendeBasert på 856 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Thessaloniki. Innen 50 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Totalt antall gjesteværelser er 125. Dette hotellet ble sist renovert i 2012. City tilbyr trådløs internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Noen rom kan tilby babyseng til de aller minste. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Kunder vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • The Excelsior Hotel
  Frakr1.548Per natt

  The Excelsior Hotelstars

  Thessaloniki, Thessaloniki , 23rd mitropoleos str 23 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 886 anmeldelser fra reisendeBasert på 886 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Thessaloniki. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra hotellet. Kunder vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 500 meters gåavstand fra havnen. Totalt 34 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på The Excelsior Hotel. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2009. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. The Excelsior Hotel tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Besøkende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Met
  Frakr1.268Per natt

  The Metstars

  Thessaloniki, Thessaloniki , 26th octovriou 48 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1765 anmeldelser fra reisendeBasert på 1765 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Thessaloniki. Med sin beliggenhet innen 1. 7 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes totalt 212 gjesteværelser på The Met . Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Dette stedets fellesområder er handicapvennlige. Hotellet har også et rom tilrettelagt bevegelseshemmede. De som velger å overnatte behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme for å bo på dette hotellet. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. The Met tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på dette hotellet gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Luxembourg
  Frakr940Per natt

  Luxembourgstars

  Thessaloniki, Thessaloniki , 6 komninon str. - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 274 anmeldelser fra reisendeBasert på 274 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Thessaloniki. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. De 40 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Luxembourg sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Luxembourg tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Luxembourg. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Noen av tjenestene til Luxembourg kan koste ekstra.

  Se mer
 • Le Palace
  Frakr672Per natt

  Le Palacestars

  Thessaloniki, Thessaloniki , 12 tsimiski str. 12 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 569 anmeldelser fra reisendeBasert på 569 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Thessaloniki. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Gjester vil finne flyplassen innen 16. 0 kilometer. Le Palace består av totalt 53 soverom. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av gjesteværelsene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Alle som bor her kommer også til å sette pris på stedets parkeringsplass og garasje. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Le Palace legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Holiday Inn Thessaloniki
  Frakr899Per natt

  Holiday Inn Thessalonikistars

  Thessaloniki, Thessaloniki , monastiriou 8 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 438 anmeldelser fra reisendeBasert på 438 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Thessaloniki, og er perfekt for familier. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Innen 20 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 800 meters gåavstand fra havnen. Holiday Inn Thessaloniki består av totalt 176 soverom. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2001. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Besøkende behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under et opphold på Holiday Inn Thessaloniki. Overnattingsstedet tilbyr parkering og garasje. Hotellet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Dette hotellet har et variert utvalg av spisested. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • ABC Hotel
  Frakr629Per natt

  ABC Hotelstars

  Thessaloniki, Thessaloniki , Angelakis str. 41 - Kart
  2,2/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 227 anmeldelser fra reisendeBasert på 227 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Thessaloniki. Beliggende midt i sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes totalt 100 rom på ABC Hotel. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2004. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. ABC Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Anatolia
  Frakr873Per natt

  Anatoliastars

  Thessaloniki, Thessaloniki , Lagada 13 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 604 anmeldelser fra reisendeBasert på 604 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Thessaloniki. De 60 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan de som velger å overnatte her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av gjesteværelsene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Anatolia er handicapvennlig og alle fellesområder og baderom er derfor tilrettelagt for rullestolbrukere og bevegelseshemmede gjester. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Kunder kan benytte seg av helse- og wellnessavdelingen på overnattingsstedet. Stedets restaurant byr på et utsøkt kjøkken og fenomenal service. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Capsis Bristol Boutique Hotel
  Frakr995Per natt

  Capsis Bristol Boutique Hotelstars

  Thessaloniki, Thessaloniki , Katouni & oplopiou - ladadika - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 304 anmeldelser fra reisendeBasert på 304 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Thessaloniki. De 20 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet ble bygget i 1870 og har siden blitt totalrenovert i 2000. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle som bor her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Capsis Bristol Boutique Hotel. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Reisende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  52  Hoteller i Thessaloniki
Side  1  av  6
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Thessaloniki is the co-capital of Greece, and capital of Macedonia. It is between the Gulf of Thessaloniki and the Thermaic Gulf. It is an important sea port, controlling a lot of the trade in the Aegean Sea. The city still has remnants of its Hellenic walls and other places of archaeological interest, such as the Arch of Galerius, the White Tower, the Dakastirian Roman market and theatre, the Roman Baths, the Churches of Agios Dimitrios and Agios Georgios and numerous Byzantine churches and basilicas. You can also visit interesting museums, such as the Museum of Byzantine Culture and the Archaeological Museum. You are also sure to enjoy a walk along the promenade and a coffee at an outdoor café or a traditional tavern in Aristotle Square, Agias Sofías, Nea Panagia or Navarinou. You can get an incredible panoramic view from the hill of the Acropolis. Thessaloniki has wonderful beaches, like Chalkidiki and Pieria, which are easily reaches from the city. It also has a good range of comfortable lodging. The marina at Aretsou is very lively and has great facilities for sailing. Thessaloniki is famous for its fantastic food and good nightlife. Visit the city’s vibrant "ouzeris" and the splendid taverns at Arechu and New Krini. You will enjoy a varied and high quality holiday experience in Thessaloniki.

Mest populære soner i Thessaloniki

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her