Hoteller i Thassos

Finn på kart
Hoteller i Thassos

ThassosFra  kr363

Anbefalte hoteller Thassos

 • Ilio Mare
  Frakr898Per natt

  Ilio MarestarsGreenProgram Icon

  Prinos, Thassos , Dasilio prinou - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 485 anmeldelser fra reisendeBasert på 485 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Prinos, er dette luksuriøse hotellet optimalt for familier. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 1. 5 kilometer vil besøkende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 5 meter fra eiendommen. Eiendommen ligger innen 1. 5 kilometer fra havnen. De 137 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Ilio Mare ble komplett oppusset i 2008. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Ilio Mare. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Ilio Mare tilbyr ikke babysenger. Alle baderommene på Ilio Mare er handicapvennlige. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. De som velger å overnatte her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Eiendommen tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. De som velger å overnatte her kan slappe av og samle nye krefter i stedets wellness-avdeling. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Anna Georgiou Studios
  Frakr362Per natt

  Anna Georgiou Studiosstars

  Prinos, Thassos , Skala sotiros . - Kart
   

  Denne upretensiøse leiligheten ligger i Prinos. Alle som bor her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Anna Georgiou Studios og et av dets 5 rom. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2007. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle de overnattende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Anna Georgiou Studios tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Kun store kjæledyr er tillatt på dette overnattingsstedet. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Anna Georgiou Studios.

  Se mer
 • Kazaviti
  Frakr437Per natt

  Kazavitistars

  Prinos, Thassos , Skala prinou - Kart
   

  Dette komfortable hotellet er i Prinos. Med bare 13 gjesteværelser er denne eiendommen perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Kazaviti tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen.

  Se mer
 • Kazaviti Apartments
  Frakr582Per natt

  Kazaviti Apartmentsstars

  Prinos, Thassos , Skala prinou- thassos - Kart
   

  Denne flotte leiligheten ligger i Prinos. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Kazaviti Apartments ble totalrenovert i 1996. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Kazaviti Apartments ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Alexandra Beach
  Frakr1.447Per natt

  Alexandra BeachstarsGreenProgram Icon

  Potos, Thassos , Potos - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1006 anmeldelser fra reisendeBasert på 1006 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Potos, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 2. 0 kilometer vil gjester finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 50 meter fra eiendommen. Det finnes totalt 222 gjesteværelser på stedet. Alexandra Beach ble bygget i 1991. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Denne eiendommen følger bærekraftige retningslinjer. Denne eiendommen legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Alle som bor her kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på dette overnattingsstedet. Gjester kan benytte stedets underholdningstilbud. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • A For Art Hotel
  Frakr1.471Per natt

  A For Art Hotelstars

  Potos, Thassos , Gonia theagenous & 18hs oktovriou - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 226 anmeldelser fra reisendeBasert på 226 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Potos. Beliggende i sentrum, kan hotellet lett nås til fots fra mange interessante steder. Innen 10 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 22. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 500 meters gåavstand fra havnen. A For Art Hotel består av totalt 39 rom. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 1907. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. De som velger å overnatte her kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Gjester vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Noen av tjenestene til A For Art Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Korina
  Frakr856Per natt

  Korinastars

  Potamina, Thassos , Skala potamias - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 253 anmeldelser fra reisendeBasert på 253 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Potamia. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Eiendommen ligger innen 400 meter fra nærmeste strand. Eiendommen rommer 41 koselige rom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2006. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Korina tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Korina kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Thalassies Nouveau
  Frakr1.333Per natt

  Thalassies Nouveaustars

  Limenaria, Thassos , Limenaria thassou - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 45 anmeldelser fra reisendeBasert på 45 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Limenaria. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 200 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger innen 20 meter fra nærmeste strand. Hotellet rommer 24 koselige soverom. Dette hotellet ble konstruert i 2009. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Dette hotellet har ingen døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Thalassies Nouveau legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Behøver man å virkelig slappe av kan besøkende benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle de som velger å overnatte her. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Thalassies
  Frakr1.333Per natt

  Thalassiesstars

  Limenaria, Thassos , Limenaria thassou - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 244 anmeldelser fra reisendeBasert på 244 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Limenaria. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 200 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger rett utenfor eiendommen. Totalt 21 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2015. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Thalassies tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Thalassies tilbyr ikke babysenger. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Kunder kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på overnattingsstedet. Det varierte underholdningsprogrammet på dette hotellet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. Thalassies tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for kunder som gjerne ønsker å lade batteriene. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Sunrise Beach
  Frakr1.109Per natt

  Sunrise Beachstars

  Rachoni, Thassos , Skala rachoni - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 38 anmeldelser fra reisendeBasert på 38 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Rachoni. Totalt antall gjesteværelser er 34. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  27  Hoteller i Thassos
Side  1  av  3
 

Mest populære soner i Thassos

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her