Hoteller i Santorini

Finn på kart
Hoteller i Santorini

SantoriniFra  kr312

Anbefalte hoteller Santorini

 • Dana Villas Hotel
  Frakr1.967Per natt

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1132 anmeldelser fra reisendeBasert på 1132 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Firostefani. Det finnes totalt 30 gjesteværelser på Dana Villas Hotel. Dana Villas Hotel sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Dana Villas Hotel tilbyr ikke babysenger. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Gjester på Dana Villas Hotel kan benytte stedets transportservice. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Alta Mare By Andronis
  Frakr11.127Per natt

  Alta Mare By Andronisstars

  Oia, Santorini , Pedestrian promenade oia . - Kart
   

  Dette komfortable hotellet er kun for voksne, og ligger i Oia. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 300 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen er innen 2. 0 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 18. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 18. 0 kilometer fra havnen. Besøkende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 7 rom. Alta Mare By Andronis ble komplett oppusset i 2013. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Besøkende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. De som velger å overnatte her vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Gjester kan slappe av og samle nye krefter i stedets wellness-avdeling. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Andronis Boutique
  Frakr10.897Per natt

  Andronis Boutiquestars

  Oia, Santorini , Oia - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 956 anmeldelser fra reisendeBasert på 956 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Oia, og er eksklusivt utformet for voksne. Med sin beliggenhet innen 100 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 4. 0 kilometer fra eiendommen. Kunder vil finne flyplassen innen 18. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 17. 0 kilometer fra havnen. Med totalt 14 gjesteværelser er dette et utmerket sted å bo. Denne eiendommen ble bygget i 2012. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen soverom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Gjester kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Dette hotellet har et variert utvalg av spisested. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Andronis Luxury Suites
  Frakr14.520Per natt

  Andronis Luxury Suitesstars

  Oia, Santorini , Oia n/a - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Dette sofistikerte hotellet som ligger i Oia, er kun for voksne. Overnattingsstedet består av totalt 22 koselige soverom. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan alle som bor her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Alle som bor her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Gjester på Andronis Luxury Suites kan benytte stedets transportservice. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Andronis Concept Wellness Resort
  Frakr8.051Per natt

  Andronis Concept Wellness Resortstars

  Imerovigli, Santorini , Eparchiaki odos firon-ias n/a - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 108 anmeldelser fra reisendeBasert på 108 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Imerovigli. Denne eiendommen tilbyr totalt 25 soverom. Dette hotellets byggeår dateres tilbake til 2017. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Andronis Concept Wellness Resort tilbyr døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Andronis Concept Wellness Resort. De som velger å overnatte her kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • El Greco
  Frakr1.399Per natt

  El Grecostars

  Fira, Santorini , Fira - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1883 anmeldelser fra reisendeBasert på 1883 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette komfortable hotellet i Fira. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes totalt 149 soverom på stedet. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2011. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på El Greco. El Greco tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her og ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. De som velger å overnatte her kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Besøkende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. De som ønsker et avslappende avbrekk fra hverdagen kan benytte seg av stedets innbydende helse- og wellnessfasiliteter. Eiendommen tilbyr businessfasiliteter. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Kamari Beach
  Frakr726Per natt

  Kamari Beachstars

  Kamari, Santorini , Kamari beach - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 51 anmeldelser fra reisendeBasert på 51 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Kamari. Beliggende innen 9. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innkvarteringen ligger innen 50 meter fra nærmeste strand. De 106 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 1998. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Kamari Beach tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Santorini Palace
  Frakr2.184Per natt

  Santorini Palacestars

  Firostefani, Santorini , firostefani - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 517 anmeldelser fra reisendeBasert på 517 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Firostefani, og er spesielt utformet for familier. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes totalt 106 gjesteværelser på stedet. Dette hotellet ble etablert i 1989. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Reisende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er velkomne på denne eiendommen. Santorini Palace tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Reisende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Santorini Palace. Alle de overnattende kan benytte seg av helse- og wellnessavdelingen på overnattingsstedet.

  Se mer
 • Makarios
  Frakr1.630Per natt

  Makariosstars

  Kamari, Santorini , Kamari - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 277 anmeldelser fra reisendeBasert på 277 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Kamari. Beliggende innen 9. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Makarios består av totalt 68 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 1985. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Makarios er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på Makarios. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på hotellet kan kunder forvente seg et morsomt opphold. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Aressana Spa Hotel & Suites
  Frakr2.608Per natt

  Aressana Spa Hotel & Suitesstars

  Fira, Santorini , fira santorini - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1174 anmeldelser fra reisendeBasert på 1174 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Fira, og er perfekt for homofile. Beliggende innen 10 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Innkvarteringen er innen 6. 0 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 5. 3 kilometer. Eiendommen ligger innen 8. 6 kilometer fra havnen. Stedet teller totalt 48 innbydende gjesteværelser. Aressana Spa Hotel & Suites gjennomgikk en renovasjon i 2018. Aressana Spa Hotel & Suites sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Aressana Spa Hotel & Suites tilbyr døgnåpen resepsjon. Aressana Spa Hotel & Suites tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Aressana Spa Hotel & Suites. Gjester på Aressana Spa Hotel & Suites kan benytte stedets transportservice. Alle som bor her kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Kunder kan unne seg litt ekstra godt i hotellets wellnessavdeling. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Aressana Spa Hotel & Suites. Aressana Spa Hotel & Suites kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  244  Hoteller i Santorini
Side  1  av  25
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Santorini is an island in the Cyclades archipelago, off Greece in the Aegean Sea. The island got its half-moon shape when the volcano that the island once was collapsed in 1400 B.C. and half of the land mass was occupied by the sea. It is one of Europe's most popular tourist destinations, thanks to its geological nature, its beauty and its great nightlife. The west of the island is rocky and has impressive cliffs. It is here that you will find the capital, Thira, and the major town of Oia, with its little white houses built into the rocks. On the east coast, the towns of Kamari and Perissa have beaches of volcanic sand where you can try different water sports and enjoy the nightlife. This is also the best place to stay, as you will be treated to fantastic views. On Santorini's highest peak is the Monastery of the Prophet Elias. You can take a ferry from the Gulf of Thira to Nea Kammeni, a small island with thermal waters. We recommend visiting the ruins of Akrotiri and the ancient city of Thira, where Phoenician, Doric, Roman and Byzantine colonisers left their mark. Enjoy some exquisite Greek cuisine and wines. Santorini will dazzle you.

Mest populære soner i Santorini

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her