Hoteller i Patmos

Finn på kart
Hoteller i Patmos

PatmosFra  kr346

Anbefalte hoteller Patmos

 • Asteri
  Frakr346Per natt

  Asteristars

  Patmos, Patmos , Skala patmos 0 - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette upretensiøse hotellet er i Patmos. Beliggende innen 800 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 100 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 50 meter fra innkvarteringen. Eiendommen ligger innen 800 meters gåavstand fra havnen. Stedet teller totalt 37 innbydende rom. Asteri tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Asteri. Dette er et handicapvennlig hotell hvor alle fellesområdene og baderommene er tilpasset rullestolbrukere og bevegelseshemmede gjester. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. De som velger å overnatte her og som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Asteri legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Patmos Aktis Suites & Spa
  Frakr965Per natt

  Patmos Aktis Suites & Spastars

  Patmos, Patmos , Grikos bay - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 332 anmeldelser fra reisendeBasert på 332 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Patmos, er dette fantastiske hotellet optimalt for familier. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Det finnes totalt 56 gjesteværelser på Patmos Aktis Suites & Spa. Eiendommen ble bygget i 2011. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Reisende kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er dette hotellet perfekt for forretningsreisende. Patmos Aktis Suites & Spa byr på et variert utvalg av spisested. Patmos Aktis Suites & Spa tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Allotina Houses
  Frakr973Per natt

  Allotina Housesstars

  Patmos, Patmos , Patmos 0 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4 anmeldelser fra reisendeBasert på 4 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte leilighetshotellet er i Patmos. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater leilighetshotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innkvarteringen ligger innen 1. 5 kilometer fra havnen. Kunder vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Allotina Houses og et av dets 7 soverom. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Alle eiendommens rom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Allotina Houses. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Byzance
  Frakr778Per natt

  Byzancestars

  Patmos, Patmos , Skala town - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 80 anmeldelser fra reisendeBasert på 80 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet ligger i Patmos. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Stedet teller totalt 25 innbydende gjesteværelser. Byzance ble komplett oppusset i 2013. Byzance tilbyr trådløs internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Byzance er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr rom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Silver Beach
  Frakr720Per natt

  Silver Beachstars

  Patmos, Patmos , Groikos bay - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 22 anmeldelser fra reisendeBasert på 22 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet ligger i Patmos. Hotellet ligger ved stranden. Det finnes totalt 16 soverom på Silver Beach. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Silver Beach. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Silver Beach. Helse- og velværetilbudet på overnattingsstedet sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Reisende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Silver Beach. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Effie
  Frakr622Per natt

  Effiestars

  Patmos, Patmos , Skala n/a - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 11 anmeldelser fra reisendeBasert på 11 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Patmos. Med sin beliggenhet innen 300 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Innen 100 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra hotellet. Innkvarteringen ligger innen 300 meters gåavstand fra havnen. Totalt 36 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Effie. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Dette hotellet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, soverom med babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære soner i Patmos

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her