Nærliggende hoteller i Naoussa Port

Finn på kart
Hoteller i Naoussa Port

Naoussa PortFra  kr448

Anbefalte hoteller i nærheten av Naoussa Port

 • BOHEMIAN BOUTIQUE HOTEL
  Frakr1.411Per natt

  BOHEMIAN BOUTIQUE HOTELstars

  Naoussa, Paros , Agioi anargiroi - Kart
  0.13 km fra Naoussa Port
   

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Naoussa. Hotellet rommer 17 koselige gjesteværelser. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). BOHEMIAN BOUTIQUE HOTEL ønsker ikke kjæledyr velkommen. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. BOHEMIAN BOUTIQUE HOTEL byr på et variert utvalg av spisested. Det tilbys et fullt program med organiserte aktiviteter for sportsentusiaster og gjester som ønsker et aktivt opphold. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Zefi Hotel
  Frakr1.821Per natt

  Zefi Hotelstars

  Naoussa, Paros , Naoussa town - Kart
  0.3 km fra Naoussa Port
   

  Dette komfortable hotellet er i Naoussa. Beliggende innen 300 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra innkvarteringen. Reisende vil finne flyplassen innen 20. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 10. 0 kilometer fra havnen. Hotellet rommer 37 koselige rom. Denne eiendommen ble oppusset 2015. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Dette hotellet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Dette hotellet tillater små kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Zefi Hotel. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. Kunder kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Hotellet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Alle som bor her kan nyte smakfulle måltid på stedets restaurant. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Marinero
  Frakr657Per natt

  Marinerostars

  Naoussa, Paros , Naoussa town - Kart
  0.37 km fra Naoussa Port
  4,4/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 190 anmeldelser fra reisendeBasert på 190 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i Naoussa. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra innkvarteringen. Totalt 21 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 1992. Marinero sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Dette hotellet er ideelt for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på Marinero. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • SANDAYA LUXURY SUITES
  Frakr1.515Per natt

  SANDAYA LUXURY SUITESstars

  Naoussa, Paros , Agioi anargiroi - Kart
  0.41 km fra Naoussa Port
   

  Dette flotte hotellet ligger i Naoussa. Totalt 19 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Dette hotellet har ingen døgnåpen resepsjon. SANDAYA LUXURY SUITES tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på SANDAYA LUXURY SUITES. Alle som bor her kan benytte seg av stedets matservering. For de aktive finnes et bredt utvalg sports- og fritidsaktiviteter. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Katerina Mare
  Frakr1.285Per natt

  Katerina Marestars

  Naoussa, Paros , Naousa - Kart
  0.47 km fra Naoussa Port
   

  Dette upretensiøse hotellet er i Naoussa. Besøkende vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Katerina Mare og et av dets 9 rom. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Katerina Mare. Katerina Mare tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Katerina Mare er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr soverom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Senia
  Frakr1.831Per natt

  Seniastars

  Naoussa, Paros , Naousa - Kart
  0.52 km fra Naoussa Port
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 652 anmeldelser fra reisendeBasert på 652 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten ligger i Naoussa. Det finnes totalt 30 soverom på stedet. Eiendommen har Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Resepsjonen er døgnåpen. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Antirides Hotel
  Frakr10.710Per natt

  Antirides Hotelstars

  Naoussa, Paros , Naousa - Kart
  0.61 km fra Naoussa Port
   

  Dette sjarmerende hotellet er i Naoussa. Stedet teller totalt 22 innbydende rom. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Antirides Hotel. Noen av tjenestene til Antirides Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Manos
  Frakr1.000Per natt

  Manosstars

  Naoussa, Paros , Naoussa - Kart
  0.61 km fra Naoussa Port
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 222 anmeldelser fra reisendeBasert på 222 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Naoussa. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Det finnes totalt 28 gjesteværelser på stedet. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Dette hotellet har ingen døgnåpen resepsjon. Manos tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Kanale's
  Frakr1.831Per natt

  Kanale'sstars

  Naoussa, Paros , Piperi, naousa - Kart
  0.7 km fra Naoussa Port
  3,9/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 271 anmeldelser fra reisendeBasert på 271 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Naoussa. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Reisende kan finne nærmeste golfbane noen få skritt fra innkvarteringen. Hotellet ligger rett ved løypene. Innen 100 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra hotellet. Vierailla on lentoasemalle noin 20 metrin matka. Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til havnen. Stedet teller totalt 34 innbydende soverom. Denne eiendommen ble etablert i 1991. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av rommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Denne eiendommen tillater små kjæledyr. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Kanale's. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Kanale's. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Denne eiendommen tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Besøkende kan benytte sports- og fritidsaktivitetene på stedet. Med flere spennende spisested imøtekommer Kanale's de kulinariske behovene til alle typer gjester. Eiendommen tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Mrs Armelina by Mr & Mrs White Hotels
  Frakr985Per natt
  0.74 km fra Naoussa Port
   

  Dette koselige hotellet ligger i Naoussa. Dette koselige overnattingsstedet garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 8 rom. Mrs Armelina by Mr & Mrs White Hotels tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Mrs Armelina by Mr & Mrs White Hotels tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Dette hotellet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, rom med babyseng. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  16  Hoteller i Naoussa Port
Side  1  av  2
 

Nærliggende hoteller i  Naoussa Port

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her