Leiligheter og appartementshotell i Paros

Finn på kart
Leiligheter og appartementshotell i Paros

Leiligheter og appartementshotell i ParosFra  kr448

Anbefalte Leiligheter og appartementshotell i Paros

 • Senia
  Frakr1.831Per natt

  Seniastars

  Naoussa, Paros , Naousa - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 652 anmeldelser fra reisendeBasert på 652 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten ligger i Naoussa. Det finnes totalt 30 soverom på stedet. Eiendommen har Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Resepsjonen er døgnåpen. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Analypsi Houses
  Frakr10.710Per natt

  Analypsi Housesstars

  Naoussa, Paros , Naoussa - Kart
   

  Dette flotte hotellet ligger i Naoussa. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 4 gjesteværelser. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Dette hotellet har ingen døgnåpen resepsjon. Analypsi Houses tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Alle baderommene på Analypsi Houses er handicapvennlige. Kjæledyr inntil 5 kg er tillatt på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Analypsi Houses. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Analypsi Houses.

  Se mer
 • Fivos Apartments
  Frakr1.548Per natt

  Fivos Apartmentsstars

  Alyki, Paros , Alyki paros - - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 21 anmeldelser fra reisendeBasert på 21 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende leiligheten er i Alyki. Fivos Apartments garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 10 rom. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Fivos Apartments tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Denne handicapvennlige eiendommen har forståelse for gjesters ulike behov og tilbyr derfor et antall rom tilrettelagt for rullestolbrukere. Alle de overnattende kan, sammen med deres kjæledyr, nyte et felles opphold på dette overnattingsstedet. Alle som bor her og ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Alle som bor her kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Fivos Apartments kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Sunsetview
  Frakr10.710Per natt

  Sunsetviewstars

  Parikia, Paros , Klimata parikia - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 308 anmeldelser fra reisendeBasert på 308 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten ligger i Parikia. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 20 soverom. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom.

  Se mer
 • Margarita Studios
  Frakr8.215Per natt

  Margarita Studiosstars

  Paros, Paros , Eparchiaki odos naoussas-marpissas - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 112 anmeldelser fra reisendeBasert på 112 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte resorten ligger i Paros. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Reisende vil finne de viktigste underholdningsstedene 3. 0 kilometer unna. Innen 300 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Resorten ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 21. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 15. 0 kilometer fra havnen. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på denne eiendommen. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Margarita Studios tilbyr ikke babysenger. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Margarita Studios. Kunder kan velge blant et stort utvalg spennende matretter servert på overnattingsstedet. De som velger å overnatte her vil fryde seg over maten som serveres på eiendommen. Margarita Studios tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på overnattingsstedet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Noen av tjenestene til Margarita Studios kan koste ekstra.

  Se mer
 • Damias Village
  Frakr945Per natt

  Damias Villagestars

  Parikia, Paros , Parikia . - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 34 anmeldelser fra reisendeBasert på 34 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i Parikia. Beliggende innen 600 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger innen 60 meter fra nærmeste strand. De 19 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Damias Village ble bygget i 1992. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Damias Village tilbyr også babysenger ved forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Noen av tjenestene til Damias Village kan koste ekstra.

  Se mer
 • Cyclades Apartments
  Frakr890Per natt

  Cyclades Apartmentsstars

  Parikia, Paros , Paroikia - Kart
   

  Dette koselige leilighetshotellet er i Parikia. Beliggende innen 600 meter fra bysentrum, tillater leilighetshotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 70 meter fra eiendommen. Cyclades Apartments garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 11 rom. Cyclades Apartments tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Alle de overnattende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Cyclades Apartments tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Kjæledyr er ikke tillatt på Cyclades Apartments.

  Se mer
 • Cleopatra Homes
  Frakr1.272Per natt

  Cleopatra Homesstars

  Piso Livadi, Paros , Piso livadi 9 - Kart
   

  Denne komfortable leiligheten ligger i Piso Livadi. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Leiligheten ligger innen 70 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 17. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 800 meters gåavstand fra havnen. Med bare 9 rom er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Cleopatra Homes ble totalrenovert i 2015. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Cleopatra Homes opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. De som ikke kan reise bort uten kjæledyrene sine vil sette pris på at disse kan medbringes på eiendommen. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Aegeon Pension
  Frakr448Per natt

  Aegeon Pensionstars

  Parikia, Paros , Parikia town, paros - Kart
   

  Denne sjarmerende leiligheten er i Parikia. Besøkende vil finne flyplassen innen 7. 8 kilometer. Med totalt 10 gjesteværelser er dette et utmerket sted å bo. Aegeon Pension tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Aegeon Pension ønsker ikke kjæledyr velkommen. Aegeon Pension tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her