3-stjerners hoteller i Paros

Finn på kart
3-stjerners hoteller i Paros

3-stjerners hoteller i ParosFra  kr448

Anbefalte 3-stjerners hoteller i Paros

 • Manos
  Frakr1.000Per natt

  Manosstars

  Naoussa, Paros , Naoussa - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 222 anmeldelser fra reisendeBasert på 222 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Naoussa. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Det finnes totalt 28 gjesteværelser på stedet. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Dette hotellet har ingen døgnåpen resepsjon. Manos tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Analypsi Houses
  Frakr10.710Per natt

  Analypsi Housesstars

  Naoussa, Paros , Naoussa - Kart
   

  Dette flotte hotellet ligger i Naoussa. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 4 gjesteværelser. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Dette hotellet har ingen døgnåpen resepsjon. Analypsi Houses tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Alle baderommene på Analypsi Houses er handicapvennlige. Kjæledyr inntil 5 kg er tillatt på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Analypsi Houses. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Analypsi Houses.

  Se mer
 • Apollon Boutique Hotel
  Frakr873Per natt

  Apollon Boutique Hotelstars

  Parikia, Paros , Parikia - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 309 anmeldelser fra reisendeBasert på 309 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Parikia, er dette sjarmerende hotellet eksklusivt for voksne. Med sin beliggenhet innen 300 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Den nærmeste stranden ligger innen 50 meter fra eiendommen. Denne eiendommen tilbyr totalt 27 rom. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2013. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Reisende kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Antirides Hotel
  Frakr10.710Per natt

  Antirides Hotelstars

  Naoussa, Paros , Naousa - Kart
   

  Dette sjarmerende hotellet er i Naoussa. Stedet teller totalt 22 innbydende rom. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Antirides Hotel. Noen av tjenestene til Antirides Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Galinos Hotel
  Frakr1.143Per natt

  Galinos Hotelstars

  Parikia, Paros , Paros,parikia - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 173 anmeldelser fra reisendeBasert på 173 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Parikia. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra eiendommen. Besøkende vil finne flyplassen innen 8. 0 kilometer. Det finnes totalt 33 gjesteværelser på Galinos Hotel. Galinos Hotel gjennomgikk en renovasjon i 2018. Trådløs internettforbindelse finnes også på hotellet. Galinos Hotel tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Galinos Hotel tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter.

  Se mer
 • Eri
  Frakr1.232Per natt

  Eristars

  Parikia, Paros , Livadia beach - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 299 anmeldelser fra reisendeBasert på 299 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Parikia. Beliggende innen 800 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Kunder kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 800 meter fra hotellet. De 42 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 1999. Det finnes internett på stedet for å gjøre oppholdet enda mer bekvemmelig. Resepsjonen er døgnåpen. Eri ønsker ikke kjæledyr velkommen. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. For de aktive finnes et bredt utvalg sports- og fritidsaktiviteter. Noen av tjenestene til Eri kan koste ekstra.

  Se mer
 • Fivos Apartments
  Frakr1.548Per natt

  Fivos Apartmentsstars

  Alyki, Paros , Alyki paros - - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 21 anmeldelser fra reisendeBasert på 21 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende leiligheten er i Alyki. Fivos Apartments garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 10 rom. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Fivos Apartments tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Denne handicapvennlige eiendommen har forståelse for gjesters ulike behov og tilbyr derfor et antall rom tilrettelagt for rullestolbrukere. Alle de overnattende kan, sammen med deres kjæledyr, nyte et felles opphold på dette overnattingsstedet. Alle som bor her og ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Alle som bor her kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Fivos Apartments kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Sunsetview
  Frakr10.710Per natt

  Sunsetviewstars

  Parikia, Paros , Klimata parikia - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 308 anmeldelser fra reisendeBasert på 308 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten ligger i Parikia. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 20 soverom. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom.

  Se mer
 • Panorama
  Frakr1.047Per natt

  Panoramastars

  Parikia-Livadia, Paros , Eparchiaki odos parikias piso livadiou 8747 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 136 anmeldelser fra reisendeBasert på 136 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Parikia-Livadia. Med sin beliggenhet innen 900 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen ligger innen 550 meter fra nærmeste strand. Det finnes totalt 30 rom på stedet. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2008. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. De som velger å overnatte her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Reisende kan, gjennom overnattingsstedets spennende underholdningstilbud, forvente seg et morsomt opphold. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Afrodite Boutique
  Frakr871Per natt

  Afrodite Boutiquestars

  Alyki, Paros , Alyki - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 237 anmeldelser fra reisendeBasert på 237 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Alyki. Med sin beliggenhet innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra innkvarteringen. Innkvarteringen ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 2. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 100 meters gåavstand fra havnen. Stedet teller totalt 22 innbydende gjesteværelser. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2015. Afrodite Boutique sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Afrodite Boutique tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen soverom kan tilby babyseng til de aller minste. Denne eiendommen er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det finnes -1 handicapvennlig soverom på stedet. Små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass. Behøver man å virkelig slappe av kan reisende benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  24  Hoteller i Paros
Side  1  av  3
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her