Hoteller i Mykonos

Finn på kart
Hoteller i Mykonos

MykonosFra  kr555

Anbefalte hoteller Mykonos

 • Greco Philia - Luxury Suites & Villas
  Frakr1.220Per natt
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 290 anmeldelser fra reisendeBasert på 290 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er kun for voksne og ligger i Elia. Innen 250 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra hotellet. Besøkende vil finne flyplassen innen 10. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 13. 3 kilometer fra havnen. Totalt antall soverom er 36. Dette hotellet ble sist renovert i 2012. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. Alle de overnattende kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på hotellet. De som velger å overnatte her kan få kroppen tilbake i balanse i stedets innbydende helse- og wellnessavdeling.

  Se mer
 • Kosmoplaz Beach Resort
  Frakr1.034Per natt

  Kosmoplaz Beach Resortstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 306 anmeldelser fra reisendeBasert på 306 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Platis Yalos, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 3. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Besøkende kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. De 36 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble sist renovert i 2010. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Kosmoplaz Beach Resort tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Kosmoplaz Beach Resort. Besøkende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Kosmoplaz Beach Resort legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. De som ønsker et avslappende avbrekk fra hverdagen kan benytte seg av stedets innbydende helse- og wellnessfasiliteter. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Det er sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på Kosmoplaz Beach Resort. Reisende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Cavo Tagoo
  Frakr11.219Per natt

  Cavo Tagoostars

  Tagoo, Mykonos , Mykonos chora - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 985 anmeldelser fra reisendeBasert på 985 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Tagoo. Med sin beliggenhet innen 600 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra innkvarteringen. Innkvarteringen er innen 2. 5 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Totalt 80 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Cavo Tagoo. Cavo Tagoo ble komplett oppusset i 2009. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Cavo Tagoo tilbyr ikke babysenger. Små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Cavo Tagoo tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Behøver man å virkelig slappe av kan kunder benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. Cavo Tagoo kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Yiannaki
  Frakr1.469Per natt

  Yiannakistars

  Ornos, Mykonos , Ornos beach - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 864 anmeldelser fra reisendeBasert på 864 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Ornos. Overnattingsstedet består av 45 soverom. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2006. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. De som velger å overnatte her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Yiannaki tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Det varierte underholdningsprogrammet på dette overnattingsstedet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. Yiannaki kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Three Shades Mykonos
  Frakr1.435Per natt

  Three Shades Mykonosstars

  Mykonos by, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 78 anmeldelser fra reisendeBasert på 78 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Mykonos Town. Kunder vil finne flyplassen innen 1. 2 kilometer. Det finnes totalt 25 soverom på stedet. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2017. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Three Shades Mykonos ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Besøkende vil sette pris på lufthavnstransporten. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Tharroe of Mykonos
  Frakr2.276Per natt

  Tharroe of Mykonosstars

  Vryssi, Mykonos , Angelika mykonos 84600 greece - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 395 anmeldelser fra reisendeBasert på 395 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er i Vryssi. Beliggende innen 900 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Eiendommen er innen 1. 2 kilometer fra nærmeste strand. Stedet teller totalt 26 innbydende gjesteværelser. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2010. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Tharroe of Mykonos tilbyr døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Dyrevenner kommer til å nyte oppholdet på denne kjæledyrvennlige eiendommen. Det finnes en parkeringsplass. Gjester på denne eiendommen kan benytte stedets transportservice. Reisende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Denne eiendommen inneholder alle nødvendige fasiliteter for avholdelse av et suksessfullt forretningsarrangement. Overnattingsstedet byr på helse- og wellnessavdeling. Alle de overnattende kan fråtse i den lekre maten som serveres på hotellet. Alle som bor her kan trene eller holde seg i aktivitet under oppholdet takket være stedets store tilbud i sports- og fritidsaktivitetene. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Deliades
  Frakr1.041Per natt

  Deliadesstars

  Ornos, Mykonos , Ornos - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 277 anmeldelser fra reisendeBasert på 277 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Ornos. Overnattingsstedet består av totalt 30 rom. Hotellet ble bygget i 2001. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Deliades tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Deliades tilbyr også babysenger ved forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Deliades. Besøkende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Med flere spennende spisested imøtekommer Deliades de kulinariske behovene til alle typer gjester. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Semeli
  Frakr3.415Per natt

  Semelistars

  Mykonos by, Mykonos , Rochari area n/a - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 744 anmeldelser fra reisendeBasert på 744 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Mykonos Town. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Dette hotellet tilbyr totalt 45 soverom. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 1995. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. De som ikke kan reise bort uten kjæledyrene sine vil sette pris på at disse kan medbringes på hotellet. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Semeli. Reisende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Spisestedet inviterer alle de overnattende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er denne eiendommen perfekt for forretningsreisende. Etter en lang på jobb eller sightseeing kan besøkende samle krefter med et avslappende og innbydende måltid på en av stedets restauranter. Semeli kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Myconian Ambassador Hotel Relais & Chateaux
  Frakr7.351Per natt
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1769 anmeldelser fra reisendeBasert på 1769 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Platis Yalos. Hotellet ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 2. 0 kilometer. Eiendommen består av totalt 69 koselige gjesteværelser. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Dette hotellet er ideelt for barnefamilier da det på noen av gjesteværelsene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Myconian Ambassador Hotel Relais & Chateaux tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på dette hotellet gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. Myconian Ambassador Hotel Relais & Chateaux byr på et variert utvalg av spisested. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Eiendommen tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Kamari Hotel
  Frakr1.951Per natt

  Kamari Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , platis gialos - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet ligger i Platis Yalos. Beliggende innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra hotellet. Hotellet rommer 64 koselige soverom. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Kamari Hotel. Resepsjonen er døgnåpen. Kamari Hotel tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  167  Hoteller i Mykonos
Side  1  av  17
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Mykonos is a famous Greek island located in the Aegean Sea. Enjoy its superb golden beaches, its crystal-clear water and pleasant climate, its white houses with blue doors and windows, its picturesque windmills, narrow streets, red-roofed churches and exciting nightlife. Besides, only half an hour away by boat, you can see some of history's most prized treasures on the island of Delos. Don't miss the sunset, drink in hand, from Little Venice and why not try dancing on Paradise beach? This beach is popular for its parties, where DJ's from all over the world play their music. There is a wide array of clubs, pubs and places to spend your leisure time, so the nightlife here is very appealing. The stunningly beautiful Mykonos port, with its sailing ships and luxurious yachts, is the heart of the island. Visit the Paraportiani church, the Kastro fort and the Archaeological Museum; taste the fine local cuisine in picturesque tavernas or luxury restaurants with a view of the sea. You can do all kinds of water sports here and hire a bike or motor scooter to discover every corner in the island. Visit Mykonos and, if you come across a pelican called Petrus, ask someone to tell you his story. You'll be amazed.

Interessepunkter

Mest populære soner i Mykonos

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her