Rimelige hoteller i Kykladene

Finn på kart
Rimelige hoteller i Kykladene

Rimelige hoteller i KykladeneFra  kr223

Anbefalte Rimelige hoteller i Kykladene

 • Narkissos Hotel
  Frakr345Per natt

  Narkissos Hotelstars

  Kamari, Santorini , Kamari - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 184 anmeldelser fra reisendeBasert på 184 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i Kamari. Totalt 18 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Narkissos Hotel. Narkissos Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Narkissos Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Portiani
  Frakr748Per natt

  Portianistars

  Adamas, Milos , Adamas, milos n/a - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 290 anmeldelser fra reisendeBasert på 290 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet ligger i Adamas. Med sin beliggenhet innen 10 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 10 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger innen 400 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 200 meter fra havnen. Hotellet rommer 23 koselige gjesteværelser. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2002. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Resepsjonen er døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Portiani. Dette er ikke et dyrevennlig hotell.

  Se mer
 • Ostria Hotel and Apartments
  Frakr405Per natt
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 54 anmeldelser fra reisendeBasert på 54 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige leilighetshotellet er i Gavrion. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innkvarteringen ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Eiendommen ligger innen 50 meter fra havnen. Eiendommen består av totalt 54 gjesteværelser. Denne eiendommen ble bygget i 1992. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Ostria Hotel and Apartments. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet.

  Se mer
 • Mare Naxia Hotel
  Frakr398Per natt

  Mare Naxia Hotelstars

  Aghios Georgios, Naxos , Aghios georgios beach n/a - Kart
  2,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 34 anmeldelser fra reisendeBasert på 34 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Aghios Georgios. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 150 meter fra eiendommen. Overnattingsstedet består av totalt 48 soverom. De som bor på hotellet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Mare Naxia Hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Mrs Armelina by Mr & Mrs White Hotels
  Frakr1.068Per natt
   

  Dette koselige hotellet ligger i Naoussa. Dette koselige overnattingsstedet garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 8 rom. Mrs Armelina by Mr & Mrs White Hotels tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Mrs Armelina by Mr & Mrs White Hotels tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Dette hotellet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, rom med babyseng. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted.

  Se mer
 • Elena
  Frakr1.100Per natt

  Elenastars

  Mykonos by, Mykonos , Rohari str. - Kart
  1,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 189 anmeldelser fra reisendeBasert på 189 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet er i Mykonos Town. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innkvarteringen ligger innen 1000 meter fra nærmeste strand. Totalt 30 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Elena. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2001. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Elena tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Elena tillater små kjæledyr. Gjester vil sette pris på lufthavnstransporten. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Euphoria Chora Naxos
  Frakr884Per natt

  Euphoria Chora Naxosstars

  Naxos by, Naxos , Chora naxos naxos town - Kart
   

  Dette enkle hotellet er i Naxos Town. Med totalt 5 rom er dette et utmerket sted å bo. Euphoria Chora Naxos tilbyr trådløs internettforbindelse. Euphoria Chora Naxos opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Hvorfor ikke medbringe dine firbeinte familiemedlemmer til denne eiendommen?Euphoria Chora Naxos tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. Noen av tjenestene til Euphoria Chora Naxos kan koste ekstra.

  Se mer
 • Depis Economy Studios
  Frakr241Per natt

  Depis Economy Studiosstars

  Plaka, Naxos , Chora naxos na - Kart
   

  Dette upretensiøse bed & breakfast-hotellet ligger i Plaka. Med totalt 10 soverom er dette et utmerket sted å bo. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2015. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av gjesteværelsene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Depis Economy Studios.

  Se mer
 • Anagram Boutique Hotel
  Frakr856Per natt

  Anagram Boutique Hotelstars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos town sn - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 32 anmeldelser fra reisendeBasert på 32 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet kun for voksne, og ligger i Mykonos Town. Beliggende midt i sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Med totalt 10 soverom er dette et utmerket sted å bo. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Anagram Boutique Hotel. Kjæledyr er ikke tillatt på Anagram Boutique Hotel. Stedet tilbyr alle de overnattende egen lufthavnstransport. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Preka Maria
  Frakr633Per natt

  Preka Mariastars

  Kamari, Santorini , Kamari beach, main street - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Dette koselige hotellet ligger i Kamari. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 30 meter fra innkvarteringen. Innkvarteringen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 80 meter fra hotellet. De 23 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse. Dette hotellet har ingen døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  25  Hoteller i Kykladene
Side  1  av  3
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her