3-stjerners hoteller i Kykladene

Finn på kart
3-stjerners hoteller i Kykladene

3-stjerners hoteller i KykladeneFra  kr223

Anbefalte 3-stjerners hoteller i Kykladene

 • Villa Michalis
  Frakr467Per natt

  Villa Michalisstars

  Vlychada, Santorini , Vlychada s/n - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 248 anmeldelser fra reisendeBasert på 248 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Vlychada, er et godt alternativ for familier. Innen 15 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 12. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 100 meter fra havnen. Villa Michalis garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 12 soverom. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2013. Villa Michalis tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Gjester kan be om at deres gjesteværelser utstyres med babyseng. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Villa Michalis. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Villa Michalis. Dette hotellet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. De aktive gjestene kan benytte seg av stedets sports- og fritidsaktiviteter. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Studios Marios
  Frakr495Per natt

  Studios Mariosstars

  Kamari, Santorini , Macedonias str - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 355 anmeldelser fra reisendeBasert på 355 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten ligger i Kamari. Beliggende innen 300 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 30 meter fra eiendommen. Totalt antall gjesteværelser er 16. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2011. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Noen rom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. De overnattende behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under oppholdet på dette overnattingsstedet. Reisende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Stavros Villas
  Frakr514Per natt

  Stavros Villasstars

  Fira, Santorini , Santorini karterados - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 209 anmeldelser fra reisendeBasert på 209 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable resorten er i Fira. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Kunder kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Olia Hotel
  Frakr630Per natt

  Olia Hotelstars

  Tourlos, Mykonos , Tourlos - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 395 anmeldelser fra reisendeBasert på 395 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Tourlos. Gjester vil finne flyplassen innen 3. 5 kilometer. Hotellet ligger innen 600 meter fra havnen. Totalt 27 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Olia Hotel. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Alle som bor her kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her og ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Noen av tjenestene til Olia Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Princess of Naxos
  Frakr779Per natt

  Princess of Naxosstars

  Aghios Georgios, Naxos , Agios georgios beach - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 268 anmeldelser fra reisendeBasert på 268 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Aghios Georgios. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 500 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen ligger innen 50 meter fra nærmeste strand. Stedet teller totalt 16 innbydende gjesteværelser. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2009. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Princess of Naxos. Besøkende behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under oppholdet på dette overnattingsstedet. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Reisende vil sette pris på lufthavnstransporten. Alle de overnattende vil fryde seg over maten som serveres på eiendommen. Alle de overnattende kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. Det varierte underholdningsprogrammet på Princess of Naxos gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Det er sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på Princess of Naxos. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Kavalari Hotel
  Frakr1.071Per natt

  Kavalari Hotelstars

  Fira, Santorini , Box 17 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 476 anmeldelser fra reisendeBasert på 476 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Fira. Stedet teller totalt 18 innbydende gjesteværelser. Besøkende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Kavalari Hotel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Noen av tjenestene til Kavalari Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Despotiko
  Frakr1.257Per natt

  Despotikostars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos town - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 285 anmeldelser fra reisendeBasert på 285 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Mykonos Town. Overnattingsstedet består av 40 rom. Denne eiendommen ble sist renovert i 2011. Hotellet tilbyr internettforbindelse til alle sine gjester. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Despotiko kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Naxos Sun Studios
  Frakr390Per natt

  Naxos Sun Studiosstars

  Aghios Georgios, Naxos , Kotti, naxos, chora - Kart
  1,4/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2 anmeldelser fra reisendeBasert på 2 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Aghios Georgios. Beliggende innen 800 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Hotellet ligger innen 300 meter fra nærmeste strand. Totalt 28 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Denne eiendommen har ingen døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Naxos Sun Studios ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Chryssi Akti
  Frakr50.625Per natt

  Chryssi Aktistars

  Batsi, Andros , Akti batsi andros - Kart
   

  Dette komfortable hotellet er i Batsi. Hotellet rommer 61 koselige soverom. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Denne eiendommen forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede gjesteværelser for rullestolbrukere. Hvorfor ikke medbringe dine firbeinte familiemedlemmer til dette hotellet?Det finnes en parkeringsplass. Stedet tilbyr de som velger å overnatte her egen lufthavnstransport. Reisende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Apollon Boutique Hotel
  Frakr601Per natt

  Apollon Boutique Hotelstars

  Parikia, Paros , Parikia - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 309 anmeldelser fra reisendeBasert på 309 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Parikia, er dette sjarmerende hotellet eksklusivt for voksne. Med sin beliggenhet innen 300 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Den nærmeste stranden ligger innen 50 meter fra eiendommen. Denne eiendommen tilbyr totalt 27 rom. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2013. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Reisende kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  85  Hoteller i Kykladene
Side  1  av  9
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her