Hoteller i Tourlos

Finn på kart
 • Olia Hotel
  Frakr630Per natt

  Olia Hotelstars

  Tourlos, Mykonos , Tourlos - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 395 anmeldelser fra reisendeBasert på 395 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Tourlos. Gjester vil finne flyplassen innen 3. 5 kilometer. Hotellet ligger innen 600 meter fra havnen. Totalt 27 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Olia Hotel. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Alle som bor her kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her og ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Noen av tjenestene til Olia Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Adikri Villas
  Frakr1.591Per natt

  Adikri Villasstars

  Tourlos, Mykonos , Tourlos - Kart
   

  Dette sjarmerende leilighetshotellet ligger i Tourlos. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette overnattingsstedet. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Bellevue Hotel Mykonos
  Frakr1.291Per natt

  Bellevue Hotel Mykonosstars

  Tourlos, Mykonos , Tourlos - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3 anmeldelser fra reisendeBasert på 3 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Tourlos. Med sin beliggenhet innen 800 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Gjester kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra innkvarteringen. Gjester vil finne flyplassen innen 2. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 800 meter fra havnen. Det finnes totalt 23 rom på Bellevue Hotel Mykonos. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2016. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Bellevue Hotel Mykonos. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Dette hotellet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, soverom med babyseng. Små kjæledyr er tillatt på Bellevue Hotel Mykonos. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Bellevue Hotel Mykonos. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Bellevue Hotel Mykonos. Hotellet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Tourlos

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her