Hoteller i Ornos

Finn på kart
 • Yiannaki
  Frakr947Per natt

  Yiannakistars

  Ornos, Mykonos , Ornos beach - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 864 anmeldelser fra reisendeBasert på 864 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Ornos. Overnattingsstedet består av 45 soverom. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2006. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. De som velger å overnatte her kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Yiannaki tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Det varierte underholdningsprogrammet på dette overnattingsstedet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. Yiannaki kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Deliades
  Frakr909Per natt

  Deliadesstars

  Ornos, Mykonos , Ornos - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 277 anmeldelser fra reisendeBasert på 277 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Ornos. Overnattingsstedet består av totalt 30 rom. Hotellet ble bygget i 2001. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Deliades tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Deliades tilbyr også babysenger ved forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Deliades. Besøkende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Med flere spennende spisested imøtekommer Deliades de kulinariske behovene til alle typer gjester. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Dreambox Mini Villas
  Frakr3.341Per natt

  Dreambox Mini Villasstars

  Ornos, Mykonos , Kanalia mykonos - Kart
   

  Dette komfortable hotellet ligger i Ornos. Med bare 6 gjesteværelser er dette hotellet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Dreambox Mini Villas tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Dreambox Mini Villas ønsker ikke kjæledyr velkommen. Besøkende vil sette pris på lufthavnstransporten. Noen av tjenestene til Dreambox Mini Villas kan koste ekstra.

  Se mer
 • Anemos Studios
  Frakr575Per natt

  Anemos Studiosstars

  Ornos, Mykonos , Ornos beach - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 359 anmeldelser fra reisendeBasert på 359 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende leiligheten er i Ornos. Med sin beliggenhet innen 3. 5 kilometer fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger innen 50 meter fra nærmeste strand. Overnattingsstedet består av totalt 25 koselige rom. Overnattingsstedet tilbyr internettforbindelse til alle sine gjester. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr.

  Se mer
 • Erato
  Frakr827Per natt

  Eratostars

  Ornos, Mykonos , Ornos - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 390 anmeldelser fra reisendeBasert på 390 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Ornos. Totalt 30 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av gjesteværelsene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen.

  Se mer
 • Cyclades Studios
  Frakr503Per natt

  Cyclades Studiosstars

  Ornos, Mykonos , Ornos 1 - Kart
   

  Denne sjarmerende leiligheten er i Ornos. Eiendommen består av totalt 16 koselige soverom. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Ornos Blue
  Frakr655Per natt

  Ornos Bluestars

  Ornos, Mykonos , Ornos beach - Kart
   

  Dette komfortable hotellet er i Ornos. Med totalt 15 rom er dette et utmerket sted å bo. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Ornos Blue tilbyr ikke babysenger. Reisende behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under et opphold på Ornos Blue. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Ornos Blue. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Ornos

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her