Hoteller i Messaria

Finn på kart
 • Lagadi Suites
  Frakr1.252Per natt

  Lagadi Suitesstars

  Messaria, Santorini , Traditional village of messaria na - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 47 anmeldelser fra reisendeBasert på 47 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Messaria. Beliggende innen 400 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene er 3. 0 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Innkvarteringen er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 3. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 7. 0 kilometer fra havnen. Dette koselige hotellet garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 4 soverom. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2017. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Lagadi Suites opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Lagadi Suites tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Lagadi Suites. Reisende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Kunder kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på dette hotellet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Kallos Imar Hotel
  Frakr955Per natt

  Kallos Imar Hotelstars

  Messaria, Santorini , Uknown road - Kart
   

  Dette sjarmerende hotellet er i Messaria. Det finnes totalt 21 soverom på Kallos Imar Hotel. Kallos Imar Hotel ble konstruert i 2019. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Kallos Imar Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon. Noen soverom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette stedets fellesområder er handicapvennlige. Hotellet har også et rom tilrettelagt bevegelseshemmede. Kallos Imar Hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen. Gjester vil sette pris på lufthavnstransporten. Kallos Imar Hotel byr på et variert utvalg av spisested. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette hotellet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Four Seasons Mansion
  Frakr1.335Per natt

  Four Seasons Mansionstars

  Messaria, Santorini , Uknown road - Kart
   

  Denne komfortable leiligheten ligger i Messaria. Med bare 3 rom er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2019. Four Seasons Mansion tilbyr trådløs internettforbindelse. Four Seasons Mansion opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Four Seasons Mansion. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra eiendommen. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Kalisperis
  Frakr851Per natt

  Kalisperisstars

  Messaria, Santorini , Vothonas - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 212 anmeldelser fra reisendeBasert på 212 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Messaria. Stedet teller totalt 26 innbydende soverom. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Kalisperis opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Amity Suites
  Frakr1.541Per natt

  Amity Suitesstars

  Messaria, Santorini , Eparchiaki odos firon-ormou perissis - Kart
   

  Dette sjarmerende hotellet er i Messaria. Med sin beliggenhet innen 2. 7 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 4. 5 kilometer fra hotellet. Reisende vil finne flyplassen innen 3. 2 kilometer. Hotellet ligger innen 1. 2 kilometer fra havnen. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 6 rom. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Amity Suites. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Amity Suites. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.

  Se mer
 • White Orchid Luxury Suites
  Frakr2.475Per natt

  White Orchid Luxury Suitesstars

  Messaria, Santorini , Vothonas - Kart
   

  Dette flotte leilighetshotellet er i Messaria. Kunder vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 4 gjesteværelser. Denne eiendommen ble bygget i 2019. Gjester kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. White Orchid Luxury Suites tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Alle de overnattende kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på White Orchid Luxury Suites. Reisende på denne eiendommen kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. Det tilbys et fullt program med organiserte aktiviteter for sportsentusiaster og gjester som ønsker et aktivt opphold. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Villa Thiranthemis
  Frakr1.868Per natt

  Villa Thiranthemisstars

  Messaria, Santorini , Messaria - Kart
   

  Dette komfortable hotellet ligger i Messaria. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 5 rom.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Messaria

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her