Hoteller i Megali Ammos

Finn på kart
 • Mykonos Bay Resort & Villas
  Frakr1.749Per natt

  Mykonos Bay Resort & Villasstars

  Megali Ammos, Mykonos , Megali ammos beach - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Denne flotte resorten ligger i Megali Ammos. Totalt 47 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Mykonos Bay Resort & Villas gjennomgikk en renovasjon i 2018. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Mykonos Bay Resort & Villas er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Mykonos Bay Resort & Villas ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det finnes en parkeringsplass. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Mykonos Bay Resort & Villas. Spisestedet inviterer besøkende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Mykonos Beach
  Frakr1.036Per natt

  Mykonos Beachstars

  Megali Ammos, Mykonos , Megali ammos beach p.o. box 97 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 521 anmeldelser fra reisendeBasert på 521 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Megali Ammos. Beliggende innen 300 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 43 soverom. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 1995. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. De som velger å overnatte her kan be om at deres gjesteværelse utstyres med babyseng. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • MYKONOS LOFT
  Frakr1.458Per natt

  MYKONOS LOFTstars

  Megali Ammos, Mykonos , Mykonos town , lakka - Kart
   

  Dette flotte feriehjemmet eller villaen er i Megali Ammos. Med bare 1 soverom er denne eiendommen perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Reisende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. MYKONOS LOFT opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Megali Ammos

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her