Hoteller i Kamari

Finn på kart
 • Narkissos Hotel
  Frakr345Per natt

  Narkissos Hotelstars

  Kamari, Santorini , Kamari - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 184 anmeldelser fra reisendeBasert på 184 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i Kamari. Totalt 18 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Narkissos Hotel. Narkissos Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Narkissos Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Studios Marios
  Frakr495Per natt

  Studios Mariosstars

  Kamari, Santorini , Macedonias str - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 355 anmeldelser fra reisendeBasert på 355 anmeldelser fra reisende

  Denne flotte leiligheten ligger i Kamari. Beliggende innen 300 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 30 meter fra eiendommen. Totalt antall gjesteværelser er 16. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2011. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Noen rom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. De overnattende behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under oppholdet på dette overnattingsstedet. Reisende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Alesahne Beach
  Frakr605Per natt

  Alesahne Beachstars

  Kamari, Santorini , Kamari 2 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 257 anmeldelser fra reisendeBasert på 257 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Kamari. Hotellet ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra hotellet. Den nærmeste stranden ligger innen 5 meter fra innkvarteringen. Kunder vil finne flyplassen innen 6. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 10. 3 kilometer fra havnen. Hotellet rommer 28 koselige gjesteværelser. Alesahne Beach ble totalrenovert i 2008. Alesahne Beach sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av rommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Alesahne Beach tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Gjester kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Alesahne Beach. Noen av tjenestene til Alesahne Beach kan koste ekstra.

  Se mer
 • Aegean Plaza
  Frakr841Per natt

  Aegean Plazastars

  Kamari, Santorini , Kamari beach - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 691 anmeldelser fra reisendeBasert på 691 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Kamari. Beliggende innen 9. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Kunder vil finne flyplassen innen 2. 7 kilometer. Totalt 95 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Eiendommen ble bygget i 2002. Det finnes internett på stedet for å gjøre oppholdet enda mer bekvemmelig. Aegean Plaza tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Aegean Plaza tilbyr ikke babysenger. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Kamari Beach
  Frakr688Per natt

  Kamari Beachstars

  Kamari, Santorini , Kamari beach - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 54 anmeldelser fra reisendeBasert på 54 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Kamari. Hotellet rommer 106 koselige rom. Dette hotellet ble totalrenovert i 1998. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Kamari Beach. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

  Se mer
 • Makarios
  Frakr479Per natt

  Makariosstars

  Kamari, Santorini , Kamari - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 312 anmeldelser fra reisendeBasert på 312 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Kamari. Med sin beliggenhet innen 9. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra eiendommen. De 68 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 1985. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er døgnåpen. Noen rom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Aperanto Suites
  Frakr1.004Per natt

  Aperanto Suitesstars

  Kamari, Santorini , Finikia / oia, santorini sn - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 53 anmeldelser fra reisendeBasert på 53 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Kamari. Totalt 17 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Resepsjonen er døgnåpen. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Aperanto Suites ønsker ikke kjæledyr velkommen. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Reisende kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • La Mer Deluxe Hotel & Spa
  Frakr1.726Per natt

  La Mer Deluxe Hotel & Spastars

  Kamari, Santorini , Kamari - Kart
   

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Kamari. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 50 meter fra eiendommen. Totalt 45 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. Alle som bor her kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. De som velger å overnatte her vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. La Mer Deluxe Hotel & Spa kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Santorini Kastelli Resort
  Frakr1.339Per natt

  Santorini Kastelli ResortstarsGreenProgram Icon

  Kamari, Santorini , Kamari beach - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 897 anmeldelser fra reisendeBasert på 897 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Kamari, og er perfekt for familier. Beliggende innen 9. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Eiendommen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 80 meter fra hotellet. Totalt 60 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Santorini Kastelli Resort. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2004. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her kan slappe av og glemme hverdagen i stedets wellness-avdeling. Overnattingsstedet tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Rose Bay
  Frakr676Per natt

  Rose Baystars

  Kamari, Santorini , P.o. box 11, kamari, - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 430 anmeldelser fra reisendeBasert på 430 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Kamari. Beliggende innen 9. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra eiendommen. Eiendommen ligger innen 40 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 2. 7 kilometer. Eiendommen ligger innen 6. 0 kilometer fra havnen. De 55 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2010. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens rom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  23  Hoteller i Kamari
Side  1  av  3
 

Mest populære hoteller - Kamari

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her