Hoteller i Kykladene

Finn på kart
Hoteller i Kykladene

KykladeneFra  kr182

Anbefalte hoteller Kykladene

 • Senia
  Frakr2.974Per natt

  Seniastars

  Naoussa, Paros , Naousa - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 595 anmeldelser fra reisendeBasert på 595 anmeldelser fra reisende

  Denne sjarmerende leiligheten ligger i Naoussa. De 30 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Kjæledyr er ikke tillatt på Senia.

  Se mer
 • Mykonian Mare Boutique Hotel
  Frakr2.290Per natt

  Mykonian Mare Boutique Hotelstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Aghios stefanos - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 129 anmeldelser fra reisendeBasert på 129 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Aghios Stefanos, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger innen 2. 0 kilometer fra viktige underholdningssteder. Innen 150 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 4. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 1000 meters gåavstand fra havnen. Totalt 39 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Mykonian Mare Boutique Hotel. Mykonian Mare Boutique Hotel gjennomgikk en renovasjon i 2018. Mykonian Mare Boutique Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Kjæledyr er ikke tillatt på Mykonian Mare Boutique Hotel. Alle de overnattende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at alle de overnattende kan nyte alle deler av oppholdet. Hotellet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle slags besøkende. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Naxos Resort Beach Hotel
  Frakr1.180Per natt

  Naxos Resort Beach Hotelstars

  Aghios Georgios, Naxos , Chora, saint george beach - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Aghios Georgios. Med sin beliggenhet innen 300 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 20 meter fra eiendommen. Dette hotellet tilbyr totalt 91 soverom. Naxos Resort Beach Hotel ble konstruert i 2005. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig hotell.

  Se mer
 • Golden Sun
  Frakr414Per natt

  Golden Sunstars

  Aghios Prokopios, Naxos , Agios prokopios stelida naxos - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 218 anmeldelser fra reisendeBasert på 218 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Aghios Prokopios. Denne eiendommen tilbyr totalt 33 soverom. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2011. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Det er beklageligvis ingen rom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Gjester vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Dette overnattingsstedet legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Golden Sun tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Asteras Paradise
  Frakr450Per natt

  Asteras Paradisestars

  Naoussa, Paros , Ring road naoussa - marpissa - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 8 anmeldelser fra reisendeBasert på 8 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Naoussa, er et godt alternativ for familier. Hotellet ligger innen 1000 meter fra nærmeste strand. Asteras Paradise garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 5 soverom. Trådløs internettforbindelse finnes også på eiendommen. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Denne eiendommen tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det finnes en parkeringsplass. Stedet tilbyr alle som bor her egen lufthavnstransport. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Milos Breeze
  Frakr2.691Per natt

  Milos Breezestars

  Adamas, Hellas - Isles , Pollonia, milos n/a - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 51 anmeldelser fra reisendeBasert på 51 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Adamas. Med sin beliggenhet innen 400 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil finne flyplassen innen 13. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 11. 0 kilometer fra havnen. Totalt 23 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester.

  Se mer
 • Ios Palace
  Frakr1.558Per natt

  Ios Palacestars

  Mylopatas, Ios , Mylopotas beach - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 547 anmeldelser fra reisendeBasert på 547 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Mylopotas, er dette flotte hotellet optimalt for familier. Beliggende innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 5 meter fra eiendommen. Totalt 59 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Ios Palace. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2010. Besøkende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på gjesteværelsene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Ios Palace. Spisestedet inviterer kunder på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. De som velger å overnatte på dette overnattingsstedet kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. Gjester kan trene eller holde seg i aktivitet under oppholdet takket være stedets store tilbud i sports- og fritidsaktivitetene. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Three Shades Mykonos
  Frakr2.497Per natt

  Three Shades Mykonosstars

  Mykonos by, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road n/a - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 30 anmeldelser fra reisendeBasert på 30 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Mykonos Town. De 25 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2017. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Three Shades Mykonos tilbyr ikke babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på Three Shades Mykonos. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Dana Villas Hotel
  Frakr2.325Per natt

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1116 anmeldelser fra reisendeBasert på 1116 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Firostefani. Det finnes totalt 30 gjesteværelser på Dana Villas Hotel. Dana Villas Hotel sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Alle som bor her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Dana Villas Hotel tilbyr ikke babysenger. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Gjester på Dana Villas Hotel kan benytte stedets transportservice. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • IPHIMEDEIA APARTMENTS & SUITES
  Frakr1.076Per natt

  IPHIMEDEIA APARTMENTS & SUITESstars

  Naxos by, Naxos , Saint george, airport road na - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5 anmeldelser fra reisendeBasert på 5 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Naxos Town. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette hotellet. De som bor på hotellet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Gjester kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Noen av tjenestene til Iphimedia Apartments & Suites kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  495  Hoteller i Kykladene
Side  1  av  50
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The Cyclades is the collective name for a group of Greek Islands located in the Aegean Sea, which lie between Crete and Athens. Numbering over 2,000 islands of various shapes and sizes, only 33 of the islands are populated. The most famous of these, and the ones most visited by tourists, are Mykonos, Paros and Santorini. The Cyclades bring to life the postcard vision of the Greek islands: shimmering dark blue seas, white-washed cliff villages and pristine, sandy white beaches. As tourist traffic is high in the summer months, the ideal time to go is between May and June or September to late-October, when the heat is less searing and the beaches less crowded. In the winter months the temperatures cool and it often rains. The best way to get around the Cyclades is by ferry and first time visitors often visit more than one island, a pastime known as 'island hopping'. The volcanic island of Santorini is best known as a romantic destination, famed for its beautiful beaches, spectacular sunsets and vibrant nightlife. Mykonos is also geared towards tourists with good beaches and a lively nightlife. Paros, meanwhile, is centrally located and dotted with wonderful beaches, traditional Greek villages and stunning architecture.

Interessepunkter

Mest populære soner i Kykladene

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her