Hoteller i Kykladene

Finn på kart
Hoteller i Kykladene

KykladeneFra  kr246

Anbefalte hoteller Kykladene

 • Semeli
  Frakr1.415Per natt

  Semelistars

  Mykonos by, Mykonos , Rochari area n/a - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 744 anmeldelser fra reisendeBasert på 744 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er i Mykonos Town. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Overnattingsstedet rommer 45 koselige rom. Hotellet ble bygget i 1995. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Semeli tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Semeli tilbyr ikke babysenger. Det er tillatt med kjæledyr på dette hotellet. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Alle som bor her kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Semeli legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Reisende på Semeli kan nyte lekre måltid på stedet. Noen av tjenestene til Semeli kan koste ekstra.

  Se mer
 • Mykonos Bay Resort & Villas
  Frakr1.782Per natt

  Mykonos Bay Resort & Villasstars

  Megali Ammos, Mykonos , Megali ammos beach - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Denne flotte resorten ligger i Megali Ammos. Totalt 47 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Mykonos Bay Resort & Villas gjennomgikk en renovasjon i 2018. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Mykonos Bay Resort & Villas er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av soverommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Mykonos Bay Resort & Villas ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det finnes en parkeringsplass. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Mykonos Bay Resort & Villas. Spisestedet inviterer besøkende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Despotiko
  Frakr1.280Per natt

  Despotikostars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos town - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 285 anmeldelser fra reisendeBasert på 285 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Mykonos Town. Overnattingsstedet består av 40 rom. Denne eiendommen ble sist renovert i 2011. Hotellet tilbyr internettforbindelse til alle sine gjester. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Despotiko kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Harmony
  Frakr2.177Per natt

  Harmonystars

  Mykonos by, Mykonos , Museio mykonou, mykonos town - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 695 anmeldelser fra reisendeBasert på 695 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Mykonos Town. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Overnattingsstedet består av totalt 22 soverom. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 2003. På stedets fellesområder finnes internett med Wi-Fi-forbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Harmony legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Overnattingsstedet byr på helse- og wellnessavdeling. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Archipelagos Luxury Hotel
  Frakr1.020Per natt

  Archipelagos Luxury Hotelstars

  Kalo Livadi, Mykonos , Kalo livadi - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 438 anmeldelser fra reisendeBasert på 438 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Kalo Livadi, og er perfekt for familier. Beliggende innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 200 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen ligger innen 300 meter fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 11. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 10. 0 kilometer fra havnen. Denne eiendommen tilbyr totalt 40 soverom. Denne eiendommen ble oppusset 2017. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra eiendommen. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at besøkende kan nyte alle deler av oppholdet. Besøkende kan lene seg helt tilbake i stedets wellnessavdeling. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Stedets restaurant byr på et utsøkt kjøkken og fenomenal service. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Olia Hotel
  Frakr642Per natt

  Olia Hotelstars

  Tourlos, Mykonos , Tourlos - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 395 anmeldelser fra reisendeBasert på 395 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Tourlos. Gjester vil finne flyplassen innen 3. 5 kilometer. Hotellet ligger innen 600 meter fra havnen. Totalt 27 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Olia Hotel. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Alle som bor her kan be om at deres soverom utstyres med babyseng. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Alle som bor her og ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Noen av tjenestene til Olia Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Santorini Palace
  Frakr2.417Per natt

  Santorini Palacestars

  Firostefani, Santorini , firostefani - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 640 anmeldelser fra reisendeBasert på 640 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Firostefani. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Det finnes totalt 106 gjesteværelser på stedet. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 1989. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Santorini Palace tilbyr ikke babysenger. Ikke kun de små, men også store, kjæledyr er tillatt på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Gjester kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Santorini Palace. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette overnattingsstedet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold.

  Se mer
 • Caldera Premium Villas
  Frakr2.970Per natt

  Caldera Premium Villasstars

  Oia, Santorini , Main street, oía - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 465 anmeldelser fra reisendeBasert på 465 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet kun for voksne ligger i Oia. Beliggende i sentrum, kan hotellet lett nås til fots fra mange interessante steder. Totalt 26 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Caldera Premium Villas. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Kjæledyr er ikke tillatt på Caldera Premium Villas. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Caldera Premium Villas. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Majestic
  Frakr1.124Per natt

  Majesticstars

  Fira, Santorini , Fira town p.o. box 11 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 880 anmeldelser fra reisendeBasert på 880 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet som ligger i Fira, er et godt alternativ for familier. Dette hotellet tilbyr totalt 61 gjesteværelser. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 2005. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester.

  Se mer
 • Veggera Hotel
  Frakr633Per natt

  Veggera Hotelstars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perissa beach n/a - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 637 anmeldelser fra reisendeBasert på 637 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Perissa-Perivolos. Den nærmeste stranden ligger innen 10 meter fra hotellet. Overnattingsstedet består av totalt 73 koselige rom. Veggera Hotel gjennomgikk en renovasjon i 2010. Både forretningsreisende og ferierende kommer til å sette pris på stedets internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Veggera Hotel tilbyr ikke babysenger. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Alle de overnattende kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Veggera Hotel tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  324  Hoteller i Kykladene
Side  1  av  33
 

Destinasjonsbeskrivelse

  The Cyclades is the collective name for a group of Greek Islands located in the Aegean Sea, which lie between Crete and Athens. Numbering over 2,000 islands of various shapes and sizes, only 33 of the islands are populated. The most famous of these, and the ones most visited by tourists, are Mykonos, Paros and Santorini. The Cyclades bring to life the postcard vision of the Greek islands: shimmering dark blue seas, white-washed cliff villages and pristine, sandy white beaches. As tourist traffic is high in the summer months, the ideal time to go is between May and June or September to late-October, when the heat is less searing and the beaches less crowded. In the winter months the temperatures cool and it often rains. The best way to get around the Cyclades is by ferry and first time visitors often visit more than one island, a pastime known as 'island hopping'. The volcanic island of Santorini is best known as a romantic destination, famed for its beautiful beaches, spectacular sunsets and vibrant nightlife. Mykonos is also geared towards tourists with good beaches and a lively nightlife. Paros, meanwhile, is centrally located and dotted with wonderful beaches, traditional Greek villages and stunning architecture.

Interessepunkter

Mest populære soner i Kykladene

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her