Hoteller i Karpathos

Finn på kart
Hoteller i Karpathos

KarpathosFra  kr433

Anbefalte hoteller Karpathos

 • Glaros Hotel
  Frakr484Per natt

  Glaros Hotelstars

  DIAFANI, Karpathos , Diafani . - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 14 anmeldelser fra reisendeBasert på 14 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Diafani. Overnattingsstedet rommer 16 koselige soverom. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Denne eiendommen har ingen døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Dorana
  Frakr746Per natt

  Doranastars

  DIAFANI, Karpathos , Diafani karpathos - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 106 anmeldelser fra reisendeBasert på 106 anmeldelser fra reisende

  Denne enkle leiligheten er i Diafani. Alle som bor her vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 14 rom. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Dorana. Kunder kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på denne sjarmerende eiendommen. Spisestedet inviterer alle som bor her på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Noen av tjenestene til Dorana kan koste ekstra.

  Se mer
 • Alimounda Mare
  Frakr1.797Per natt

  Alimounda Marestars

  PIGADIA, Karpathos , Pigadia - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1119 anmeldelser fra reisendeBasert på 1119 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Pigadia. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Eiendommen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Eiendommen ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 500 meter fra havnen. Stedet teller totalt 244 innbydende gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2011. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Alimounda Mare er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr soverom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Besøkende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Kunder kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Alimounda Mare. Helse- og velværetilbudet på eiendommen sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Overnattingsstedet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Med flere spennende spisested imøtekommer Alimounda Mare de kulinariske behovene til alle typer gjester. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle typer gjester. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Balaskas Hotel
  Frakr432Per natt

  Balaskas Hotelstars

  DIAFANI, Karpathos , Diafani 1 - Kart
   

  Dette koselige hotellet er i Diafani. Stedet teller totalt 19 innbydende rom. Denne eiendommen ble konstruert i 1997. Trådløs internettforbindelse finnes også på hotellet. Denne eiendommen har ingen døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Balaskas Hotel.

  Se mer
 • Yiannis
  Frakr553Per natt

  Yiannisstars

  ARKASSA, Karpathos , Arkasa, karpathos - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 6 anmeldelser fra reisendeBasert på 6 anmeldelser fra reisende

  Denne enkle leiligheten er i Arkassa. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er leiligheten lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Innen 50 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen ligger innen 800 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 8. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 17. 0 kilometer fra havnen. Stedet teller totalt 19 innbydende gjesteværelser. Yiannis ble bygget i 1996. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Resepsjonen er ikke åpen til alle døgnets tider. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Overnattingsstedet tilbyr businessfasiliteter.

  Se mer
 • Arkasa Palace Boutique Villas
  Frakr1.146Per natt

  Arkasa Palace Boutique Villasstars

  ARKASSA, Karpathos , Arkasa karpathos - Kart
   

  Dette flotte hotellet ligger i Arkassa. Med totalt 12 rom er dette et utmerket sted å bo. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Arkasa Palace Boutique Villas opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. I øvrig kan alle de overnattende medbringe kjæledyr på denne eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Athena Palace
  Frakr622Per natt

  Athena Palacestars

  ARKASSA, Karpathos , Arkasa; karpathos - Kart
   

  Denne sjarmerende leiligheten er i Arkassa. Athena Palace garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 14 gjesteværelser. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære soner i Karpathos

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her