Hoteller i Hellas Sentral og Nord

Finn på kart
Hoteller i Hellas Sentral og Nord

Hellas Sentral og NordFra  kr384

Anbefalte hoteller Hellas Sentral og Nord

 • Grand Serai Congress & Spa
  Frakr1.127Per natt

  Grand Serai Congress & Spastars

  Ioannina, Hellas Sentral og Nord , Dodonis 33 33 - Kart
  4,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Ioannina. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Gjester vil finne mange offentlige transportforbindelser 2. 0 kilometer unna. Kunder vil finne flyplassen innen 5. 0 kilometer. Det finnes totalt 216 rom på Grand Serai Congress & Spa. Denne eiendommen ble konstruert i 2007. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Dette handicapvennlige overnattingsstedet inkluderer rom hvor dusj og toalett har rullestoltilgang. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra hotellet. Konferansefasiliteter er tilgjengelig på dette overnattingsstedet. De som velger å overnatte her kan slappe av og lade batteriene i stedets helse- og wellnessavdeling. Gjester kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Bomo Olympus Grand Resort
  Frakr2.120Per natt

  Bomo Olympus Grand ResortstarsGreenProgram Icon

  Pieria, Hellas Sentral og Nord , Leptokarya, pieria - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 250 anmeldelser fra reisendeBasert på 250 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Pieria, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Den nærmeste stranden ligger innen 50 meter fra hotellet. Reisende vil finne flyplassen innen 2. 0 kilometer. Bomo Olympus Grand Resort består av totalt 268 rom. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2007. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Bomo Olympus Grand Resort. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. Stedets fellesområder er handicapvennlige. Bomo Olympus Grand Resort ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Denne eiendommen følger bærekraftige retningslinjer. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Bomo Olympus Grand Resort. Bomo Olympus Grand Resort byr på et variert utvalg av spisested. Besøkende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Bomo Olympus Grand Resort tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Alexiou hotel
  Frakr468Per natt

  Alexiou hotelstars

  Kalambaka - Meteora, Hellas Sentral og Nord , Trikalon str . - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 106 anmeldelser fra reisendeBasert på 106 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Kalambaka-Meteora. Totalt 18 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Alexiou hotel. De som velger å overnatte her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Både gjester og deres kjæledyr kan nyte et felles opphold på dette hotellet. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester.

  Se mer
 • Irene Studios
  Frakr524Per natt

  Irene Studiosstars

  Evia, Hellas Sentral og Nord , Artemisio, pefki - Kart
   

  Denne sjarmerende leiligheten er i Evia. Kunder vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på Irene Studios og et av dets 10 soverom. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Irene Studios opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Kjæledyr er ikke tillatt på Irene Studios. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet.

  Se mer
 • Altamar
  Frakr611Per natt

  Altamarstars

  Evia, Hellas Sentral og Nord , Artemisio, pefki - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 119 anmeldelser fra reisendeBasert på 119 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Evia. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra hotellet. Innkvarteringen ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Overnattingsstedet består av 20 gjesteværelser. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Denne eiendommen har ingen døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Kjæledyr er ikke tillatt på Altamar. Gjester på Altamar kan benytte stedets transportservice. De som velger å overnatte her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på overnattingsstedet.

  Se mer
 • Kastalia Boutique Hotel
  Frakr683Per natt

  Kastalia Boutique Hotelstars

  Delphi - Sterea, Hellas Sentral og Nord , Friderikis street & v. pavlou street 13 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 565 anmeldelser fra reisendeBasert på 565 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Delphi-Sterea, og er spesielt utformet for familier. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Eiendommen er innen 2. 7 kilometer fra løypene. Innen 100 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 1. 5 kilometer fra innkvarteringen. Besøkende vil finne flyplassen innen 19. 7 kilometer. Stedet teller totalt 28 innbydende gjesteværelser. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2015. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Alle de overnattende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på dette sjarmerende hotellet. Overnattingsstedet har utmerkede businessfasiliteter og er derfor ideelt til forretningsreisende. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Fedriades Delphi
  Frakr618Per natt

  Fedriades DelphistarsGreenProgram Icon

  Delphi - Sterea, Hellas Sentral og Nord , Vas. pavlou and friderikis 46 - Kart
  4,6/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 723 anmeldelser fra reisendeBasert på 723 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Delphi-Sterea, er dette flotte hotellet optimalt for familier. Eiendommen er innen 28. 0 kilometer fra løypene. Gjester vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Eiendommen ligger innen 16. 0 kilometer fra havnen. Totalt 24 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Fedriades Delphi. Fedriades Delphi ble komplett oppusset i 2006. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Fedriades Delphi. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Fedriades Delphi. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Denne eiendommen tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hermes Delphi
  Frakr587Per natt

  Hermes Delphistars

  Delphi - Sterea, Hellas Sentral og Nord , Vass. pavlou & freiderikis 27 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 277 anmeldelser fra reisendeBasert på 277 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Delphi-Sterea. Stedet teller totalt 27 innbydende rom. Hermes Delphi ble totalrenovert i 2004. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Alle de overnattende kan be om at deres gjesteværelse utstyres med babyseng. Hermes Delphi ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Orfeas
  Frakr816Per natt

  Orfeasstars

  Kalambaka - Meteora, Hellas Sentral og Nord , 58 pindou street - Kart
  2,9/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 241 anmeldelser fra reisendeBasert på 241 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Kalambaka-Meteora. Beliggende innen 300 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De 103 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Denne eiendommen ble konstruert i 1997. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Besøkende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Gjester kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Orfeas. Noen av tjenestene til Orfeas kan koste ekstra.

  Se mer
 • Aristi Mountain Resort
  Frakr1.797Per natt

  Aristi Mountain ResortstarsGreenProgram Icon

  Zagorochoria, Hellas Sentral og Nord , Aristi - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 669 anmeldelser fra reisendeBasert på 669 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Zagorochoria. Beliggende innen 120 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 24 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet består av 18 soverom. Gjester kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i fellesområdene på Aristi Mountain Resort. Aristi Mountain Resort tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. De som jakter fred og ro finner dette blant de mange helse- og velværefasilitetene på Aristi Mountain Resort.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  136  Hoteller i Hellas Sentral og Nord
Side  1  av  14
 

Destinasjonsbeskrivelse

  A land of history. Discover everything you need to know about this interesting tourist destination at its renowned museums. Its medieval historical centre and the Renaissance Town Hall building are two major features here. Its cultural legacy includes a rich artistic and architectural heritage that has borne witness to a mythical past. Central Greece is mainly mountainous. Here, nature creates a stone theatre, the site of the Temple of Apollo, one of the most famous in the country. This area is also good for skiing, with modern facilities for those who enjoy this sport. Delphi is an archaeological city of much interest. Central Greece is also attractive because of its pleasant beaches. For its part, Northern Greece is home to wonderful people, traditions and customs. You can taste traditional cuisine in one of the many restaurants serving regional food. You will love it. In Northern Greece, the villages of Zagori, the Prepa lakes and the city of Thessaloniki are places you just cannot miss. This legendary country is sure to delight you. Come and visit it!

Mest populære soner i Hellas Sentral og Nord

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her