Hoteller i Folegandros

Finn på kart
Hoteller i Folegandros

FolegandrosFra  kr836

Anbefalte hoteller Folegandros

 • Paraporti Hotel
  Frakr836Per natt

  Paraporti Hotelstars

  Chora Folegandros, Folegandros , Chora, folegandros - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 45 anmeldelser fra reisendeBasert på 45 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet ligger i Chora Folegandros. Kunder vil finne flyplassen innen 40. 2 kilometer. Dette koselige hotellet garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 4 gjesteværelser. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Paraporti Hotel. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Kallisti Hotel
  Frakr1.289Per natt

  Kallisti Hotelstars

  Chora Folegandros, Folegandros , Chora, folegandros n/a - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 12 anmeldelser fra reisendeBasert på 12 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Chora Folegandros. Med sin beliggenhet innen 200 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger innen 3. 2 kilometer fra havnen. Kunder vil kunne nyte et rolig og avslappende opphold på et av stedets 6 gjesteværelser. Kallisti Hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Vardia Bay Studios
  Frakr912Per natt

  Vardia Bay Studiosstars

  Karavostasis, Folegandros , Karavostasi, folegandros n/a - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 114 anmeldelser fra reisendeBasert på 114 anmeldelser fra reisende

  Denne komfortable leiligheten er i Karavostasis. Innkvarteringen ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Innkvarteringen ligger innen 20 meter fra havnen. Overnattingsstedet rommer 20 koselige rom. Vardia Bay Studios tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Denne eiendommen tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. De som velger å overnatte her kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på eiendommen. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement.

  Se mer
 • Chora Resort & Spa
  Frakr1.688Per natt

  Chora Resort & Spastars

  Chora Folegandros, Folegandros , Chora, folegandros n/a - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 163 anmeldelser fra reisendeBasert på 163 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Chora Folegandros. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger innen 3. 0 kilometer fra havnen. De 23 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kunder vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Chora Resort & Spa tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Besøkende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Chora Resort & Spa byr på et variert utvalg av spisested. Chora Resort & Spa tilbyr både helse- og velværefasiliteter og passer perfekt for alle som gjerne ønsker å lade batteriene. Stedets businessfasiliteter tilrettelegger for alle slags forretningsmøter, seminar eller konferanser. Alle de overnattende tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære soner i Folegandros

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her