Hoteller i Crete

Finn på kart
Hoteller i Crete

CreteFra  kr128

Anbefalte hoteller Crete

 • Porto Platanias Beach Resort & Spa
  Frakr1.231Per natt
  4,4/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Dette ferieanlegget med spa ved stranden har en fredfull og idyllisk beliggenhet i Platania, rett over veien for den guddommelige lokale stranden. Ferieanlegget tilbyr 147 rom av alle typer, fra standard dobbeltrom til suite og leiligheter for gjestens komfort og bekvemmelighet, alle med private en suite bad, privat balkong, internettilgang, kjøleskap, kabel-TV og aircondition. Gjester kan skjemme seg bort i spaet og treningssenteret, slappe av i solen på stranden eller ved utendørsbassenget og nyte velsmakende måltid på fem utsøkte restauranter og barer på hotellet. Det nærliggende sentrum i Platania tilbyr shopping, restauranter, et fargefullt natteliv, for ikke å glemme at ferieanlegget dekker alle gjestenes behov med 24-timers resepsjon, konferanse- og bankettfasiliteter, trådløst internett, frisørsalong, butikk, og flere fasiliteter og tjenester. Dette er det perfekte stedet å tilbringe en solrik ferie uten bekymringer på Kreta.

  Se mer
 • Marin Dream Hotel
  Frakr645Per natt

  Marin Dream Hotelstars

  Heraklion by, Crete , Epimenidou 46 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 30 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 686 anmeldelser fra reisendeBasert på 686 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Heraklion City. Med sin beliggenhet innen 200 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Totalt 44 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Marin Dream Hotel ble komplett oppusset i 2005. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. Marin Dream Hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen. Gjester kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Marin Dream Hotel. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • King Minos Palace
  Frakr645Per natt

  King Minos PalacestarsGreenProgram Icon

  Hersonissos, Crete , Limenas chersonissou - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 419 anmeldelser fra reisendeBasert på 419 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette komfortable hotellet i Hersonissos. De 140 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene. King Minos Palace tilbyr døgnåpen resepsjon. King Minos Palace tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Det finnes en parkeringsplass. King Minos Palace følger bærekraftige retningslinjer. Dette overnattingsstedet har et variert utvalg av spisested. Besøkende kan trene eller holde seg i aktivitet under oppholdet takket være stedets store tilbud i sports- og fritidsaktivitetene. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle de som velger å overnatte her. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Castello City
  Frakr579Per natt

  Castello Citystars

  Heraklion by, Crete , Leoforos 62 martiron 1 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 606 anmeldelser fra reisendeBasert på 606 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Heraklion City. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 25. 0 kilometer fra eiendommen. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Innkvarteringen er innen 1. 2 kilometer fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 2. 5 kilometer. Hotellet ligger innen 1000 meter fra havnen. Totalt antall gjesteværelser er 68. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2014. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Castello City tilbyr også babysenger ved forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Castello City. Gjester kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Castello City. Gjester vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Castello City tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Achillion Palace
  Frakr696Per natt

  Achillion Palacestars

  Rethymnon, Crete , K. giamboudaki str. 27 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 335 anmeldelser fra reisendeBasert på 335 anmeldelser fra reisende

  Eksklusivt utformet for voksne, ligger dette komfortable hotellet i Rethymnon. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Innkvarteringen ligger innen 250 meter fra nærmeste strand. Eiendommen består av totalt 72 gjesteværelser. Achillion Palace ble komplett oppusset i 2012. Achillion Palace tilbyr trådløs internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Achillion Palace tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er denne eiendommen perfekt for forretningsreisende. Gjester vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Eleftheria
  Frakr457Per natt

  Eleftheriastars

  Aghia Marina, Crete , Agia marina - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 314 anmeldelser fra reisendeBasert på 314 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Aghia Marina. Hotellet ligger innen 850 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 18. 7 kilometer. De 66 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Noen gjesteværelser tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted.

  Se mer
 • Pal Beach
  Frakr435Per natt

  Pal Beachstars

  Paleochora, Crete , Paleochora - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 132 anmeldelser fra reisendeBasert på 132 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger på den sørlige kysten av den vestlige delen av Kreta, i landsbyen Paleochora. Det ligger rett på stranden i et rolig område av landsbyen. Sentrum, med mange restauranter og barer, kan nås med 5 minutters gange. Hotellet er kjent for å ha rene og komfortable rom, en avslappende ferie-atmosfære og vennlig service. Gjestene ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon og utsjekkingstjenester. Fasilitetene omfatter hotellsafe, TV-lounge og frokostrom. Parkering er tilgjengelig rundt hotellet. De fleste av rommene er standard dobbeltrom, alle med sjøutsikt og balkong. Rommene er svært lyse og utstyrt med kjøleskap, sentral air-condition og en radio. Alle boenhetene har også eget bad med dusj. Hotellet har en snackbar på sjøsiden, og vann-sport anlegg er tilgjengelig på stranden.

  Se mer
 • Sunrise Village
  Frakr780Per natt

  Sunrise Villagestars

  Chania-Platanias, Crete , Kambos platania - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Dette flotte hotellet ligger i Chania-Platanias, og er spesielt utformet for familier. Med sin beliggenhet innen 800 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 550 meter fra innkvarteringen. Hotellet rommer 65 koselige soverom. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2012. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Sunrise Village. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Dette hotellet er ideelt for barnefamilier da det på noen av rommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Sunrise Village. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets matservering. Sunrise Village tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Blue Dome
  Frakr1.117Per natt

  Blue DomestarsGreenProgram Icon

  Chania-Platanias, Crete , platanias, chania 1 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 206 anmeldelser fra reisendeBasert på 206 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Chania-Platanias. Beliggende innen 300 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Det finnes offentlige transportforbindelser kun en kort spasertur unna. Den nærmeste stranden ligger rett utenfor innkvarteringen. Besøkende vil finne flyplassen innen 1. 7 kilometer. Eiendommen ligger innen 1. 7 kilometer fra havnen. Overnattingsstedet består av totalt 39 koselige soverom. Blue Dome gjennomgikk en renovasjon i 2015. Blue Dome tilbyr trådløs internettforbindelse. Dette hotellet har ingen døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Dette overnattingsstedet har forpliktet seg til å overholde en miljøvennlig praksis. De som velger å overnatte her kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Blue Dome byr på et variert utvalg av spisested. Eiendommen tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. De mest aktive vil glede seg over eiendommens brede utvalg sports- og fritidsaktiviteter. Stedets restaurant byr på et utsøkt kjøkken og fenomenal service. Det varierte underholdningsprogrammet på Blue Dome gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Arion Palace
  Frakr721Per natt

  Arion PalacestarsGreenProgram Icon

  Ierapetra, Crete , Rovou 80 - Kart
  2,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 355 anmeldelser fra reisendeBasert på 355 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Ierapetra, er dette flotte hotellet eksklusivt for voksne. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Eiendommen ligger innen 700 meter fra nærmeste strand. Det finnes totalt 82 gjesteværelser på Arion Palace. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Alle de overnattende kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Arion Palace ønsker ikke kjæledyr velkommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Arion Palace. Alle som bor her kan slappe av og samle nye krefter i stedets wellness-avdeling. Kunder vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  292  Hoteller i Crete
Side  1  av  30
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Øya Kreta ligger i Egeerhavet. Det er den største øya i Hellas og en av de største i Middelhavet. Det er også kjent som Candia. Kreta skryte av dager med strålende solskinn, vakre strender med gylden sand og klart vann. Det har også imponerende fjell som gir oss landskap med enestående skjønnhet. Kreta er også byen hvor en de eldste sivilisasjonene i verden en gang eksisterte, den minoiske. Vi anbefaler at du besøker den ekstraordinære palasset i Knossos, bygget i 2000 f.Kr. er det viktigste av de minoiske palassene på Kreta. Palasset Phaistos er også et interessant sted å besøke, en representasjon av typisk minoiske arkitektur, ble det bygget rundt 2000 f.Kr. og har stor historisk og arkitektonisk verdi, det var her at den mystiske Phaistos disken ble funnet. Oppdag denne legendariske byen fylt med legender og myter og hjem til en av verdens eldste sivilisasjoner, oppdage de mest imponerende kontraster mellom natur og kultur, vakre fjell, paradisiske strender og gamle palasser: besøke byen Minoans, oppdage Kreta!

Mest populære soner i Crete

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her