Hoteller i Crete

Finn på kart
Hoteller i Crete

CreteFra  kr124

Anbefalte hoteller Crete

 • Kalyves Beach
  Frakr739Per natt

  Kalyves Beachstars

  Kalyves, Crete , Chania, kalyves, apokoronas - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1168 anmeldelser fra reisendeBasert på 1168 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Kalyves, er dette flotte hotellet optimalt for familier. Med sin beliggenhet innen 10 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 17 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Eiendommen rommer 100 koselige rom. Kalyves Beach gjennomgikk en renovasjon i 2005. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Alle som bor her vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. Er man på jakt etter avslapning kan besøkende velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Det varierte underholdningsprogrammet på dette overnattingsstedet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Rimondi Grand Resort & Spa
  Frakr814Per natt

  Rimondi Grand Resort & Spastars

  Adele, Crete , Old national road rethymnon - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1121 anmeldelser fra reisendeBasert på 1121 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Adele, og er perfekt for familier. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra innkvarteringen. Hotellet består av totalt 120 rom. Rimondi Grand Resort & Spa ble konstruert i 2011. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Dette stedets fellesområder er handicapvennlige. Eiendommen har også et rom tilrettelagt bevegelseshemmede. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Rimondi Grand Resort & Spa tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. De som ønsker et avslappende avbrekk fra hverdagen kan benytte seg av stedets innbydende helse- og wellnessfasiliteter. Dette overnattingsstedet har et variert utvalg av spisested. Rimondi Grand Resort & Spa kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Spilia Village
  Frakr1.067Per natt

  Spilia Villagestars

  Kolymbari, Crete , Spilia - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 385 anmeldelser fra reisendeBasert på 385 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Kolymbari. Beliggende innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innkvarteringen er innen 2. 5 kilometer fra nærmeste strand. Totalt 30 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Spilia Village. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2012. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan besøkende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av rommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at de som velger å overnatte her kan nyte alle deler av oppholdet. Hotellet byr på helse- og wellnessavdeling. Reisende får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Spilia Village. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Olive Green Hotel
  Frakr513Per natt

  Olive Green HotelstarsGreenProgram Icon

  Heraklion by, Crete , Idomeneos str. 22 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 510 anmeldelser fra reisendeBasert på 510 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Heraklion City, og er spesielt utformet for familier. Med sin beliggenhet innen 200 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Innen 200 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 3. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 800 meters gåavstand fra havnen. Det finnes totalt 48 rom på Olive Green Hotel. Olive Green Hotel ble bygget i 2016. Olive Green Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Olive Green Hotel forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys soverom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Olive Green Hotel tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Spisestedet inviterer gjester på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Olive Green Hotel tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Noen av tjenestene til Olive Green Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Fereniki Holiday Resort & Spa
  Frakr417Per natt

  Fereniki Holiday Resort & Spastars

  Georgioupolis, Crete , Georgioupolis apokoronas - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 98 anmeldelser fra reisendeBasert på 98 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Georgioupolis, og er spesielt utformet for familier. Reisende vil finne flyplassen innen 22. 7 kilometer. Totalt 450 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Gjester kan benytte internett til å holde forbindelsen med jobb eller dem hjemme. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Fereniki Holiday Resort & Spa tilbyr ikke babysenger. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. Denne eiendommen tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til de kroppsbevisste som bor her og er på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Futura
  Frakr221Per natt

  Futurastars

  Maleme-Chania, Crete , Eparchiaki odos maleme roumaton - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 255 anmeldelser fra reisendeBasert på 255 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette uprentensiøse hotellet i Maleme-Chania. Det finnes totalt 55 rom på stedet. Futura ble komplett oppusset i 2004. Futura sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Futura tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Futura. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. Besøkende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Gjester tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. Alle som bor her kan benytte seg av sportsaktivitetene på eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel
  Frakr962Per natt
  4,6/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Beliggende i Elounda, er dette fantastiske hotellet eksklusivt for voksne. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innkvarteringen kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste stranden ligger innen 10 meter fra innkvarteringen. Dette hotellet tilbyr totalt 88 gjesteværelser. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Resepsjonen er døgnåpen. Noen rom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Denne eiendommen har minimal negativ innvirkning på miljøet da det følger bærekraftige retningslinjer. Stedet tilbyr kunder egen lufthavnstransport. Behøver man å virkelig slappe av kan kunder benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. Besøkende kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Reisende kan fråtse i den lekre maten som serveres på overnattingsstedet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Serita Beach
  Frakr776Per natt

  Serita Beachstars

  Anissaras, Crete , Anissaras hersonissou(beach road) - Kart
  5,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1823 anmeldelser fra reisendeBasert på 1823 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Anissaras. Beliggende innen 3. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 8. 0 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger rett utenfor innkvarteringen. Gjester vil finne flyplassen innen 22. 0 kilometer. Hotellet ligger innen 23. 0 kilometer fra havnen. Totalt 272 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Serita Beach. Denne eiendommen ble restaurert i 2004. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Resepsjonen er døgnåpen. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Serita Beach ønsker ikke kjæledyr velkommen. De som velger å overnatte her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på hotellet. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. Gjester kan benytte sports- og fritidsaktivitetene på stedet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Atrion
  Frakr481Per natt

  Atrionstars

  Heraklion by, Crete , Chronaki street 9 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 540 anmeldelser fra reisendeBasert på 540 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Heraklion City. Med sin beliggenhet innen 200 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra innkvarteringen. Den nærmeste stranden ligger innen 4. 0 kilometer fra hotellet. Vierailla on lentoasemalle noin 200 metrin matka. Stedet teller totalt 60 innbydende soverom. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2004. Besøkende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Atrion tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen soverom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Denne eiendommen er ideell for forretningsreisende med møteplaner. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Alle de overnattende på Atrion kan nyte lekre måltid på stedet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Ideon Hotel
  Frakr764Per natt

  Ideon HotelstarsGreenProgram Icon

  Rethymnon, Crete , Mik. plastira 10 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 598 anmeldelser fra reisendeBasert på 598 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Rethymnon. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 60 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra innkvarteringen. Besøkende vil finne flyplassen innen 800 meter. Eiendommen består av totalt 100 rom. Ideon Hotel gjennomgikk en renovasjon i 2009. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Ideon Hotel tilbyr ikke babysenger. Alle gjesteværelsene på Ideon Hotel er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke et dyrevennlig hotell. Denne eiendommen har et variert utvalg av spisested. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  307  Hoteller i Crete
Side  1  av  31
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Øya Kreta ligger i Egeerhavet. Det er den største øya i Hellas og en av de største i Middelhavet. Det er også kjent som Candia. Kreta skryte av dager med strålende solskinn, vakre strender med gylden sand og klart vann. Det har også imponerende fjell som gir oss landskap med enestående skjønnhet. Kreta er også byen hvor en de eldste sivilisasjonene i verden en gang eksisterte, den minoiske. Vi anbefaler at du besøker den ekstraordinære palasset i Knossos, bygget i 2000 f.Kr. er det viktigste av de minoiske palassene på Kreta. Palasset Phaistos er også et interessant sted å besøke, en representasjon av typisk minoiske arkitektur, ble det bygget rundt 2000 f.Kr. og har stor historisk og arkitektonisk verdi, det var her at den mystiske Phaistos disken ble funnet. Oppdag denne legendariske byen fylt med legender og myter og hjem til en av verdens eldste sivilisasjoner, oppdage de mest imponerende kontraster mellom natur og kultur, vakre fjell, paradisiske strender og gamle palasser: besøke byen Minoans, oppdage Kreta!

Mest populære soner i Crete

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler