Hoteller i Crete

Finn på kart
Hoteller i Crete

CreteFra  kr128

Anbefalte hoteller Crete

 • Elounda Beach
  Frakr2.044Per natt

  Elounda Beachstars

  Elounda, Crete , Crete, elounda lasithi 720 53 - Kart
   

  Dette luksuriøse hotellet er ideelt for familier, og ligger i Elounda. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger rett utenfor innkvarteringen. Hotellet består av totalt 244 rom. Elounda Beach ble totalrenovert i 2017. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Alle eiendommens rom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Dette handicapvennlige overnattingsstedet inkluderer rom hvor dusj og toalett har rullestoltilgang. Elounda Beach tillater små kjæledyr. Elounda Beach tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. Alle som bor her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Reisende kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. Kunder kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på Elounda Beach. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Elounda Bay Palace
  Frakr1.471Per natt

  Elounda Bay Palacestars

  Elounda, Crete , Elounda resort - Kart
  4,7/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 829 anmeldelser fra reisendeBasert på 829 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er ideelt for familier, og ligger i Elounda. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Eiendommen ligger ved stranden. Totalt 262 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Elounda Bay Palace. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2018. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Elounda Bay Palace tilbyr døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. Eiendommen tilbyr åpne fellesområder. Dette dyrevennlige hotellet tillater kjæledyr inntil 5 kg. Det finnes en parkeringsplass. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Helse- og velværetilbudet på eiendommen sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Alle de overnattende kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Reisende kan benytte seg av sportsaktivitetene på overnattingsstedet. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle de som velger å overnatte her. Kunder får energi til dagen gjennom kulinariske opplevelser på spisestedene. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Kalyves Beach
  Frakr688Per natt

  Kalyves Beachstars

  Kalyves, Crete , Chania, kalyves, apokoronas - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1168 anmeldelser fra reisendeBasert på 1168 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Kalyves, er dette flotte hotellet optimalt for familier. Med sin beliggenhet innen 10 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 17 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Eiendommen rommer 100 koselige rom. Kalyves Beach gjennomgikk en renovasjon i 2005. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Alle som bor her vil fryde seg over maten som serveres på hotellet. Er man på jakt etter avslapning kan besøkende velge blant et bredt utvalg helse- og velværetilbud. Det varierte underholdningsprogrammet på dette overnattingsstedet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Rimondi Grand Resort & Spa
  Frakr636Per natt

  Rimondi Grand Resort & Spastars

  Adele, Crete , Old national road rethymnon - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1121 anmeldelser fra reisendeBasert på 1121 anmeldelser fra reisende

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Adele, og er perfekt for familier. Den nærmeste stranden ligger innen 1000 meter fra innkvarteringen. Hotellet består av totalt 120 rom. Rimondi Grand Resort & Spa ble konstruert i 2011. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Dette stedets fellesområder er handicapvennlige. Eiendommen har også et rom tilrettelagt bevegelseshemmede. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Rimondi Grand Resort & Spa tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. De som ønsker et avslappende avbrekk fra hverdagen kan benytte seg av stedets innbydende helse- og wellnessfasiliteter. Dette overnattingsstedet har et variert utvalg av spisested. Rimondi Grand Resort & Spa kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Kiani Beach Resort
  Frakr729Per natt

  Kiani Beach ResortstarsGreenProgram Icon

  Kalyves, Crete , Kiani beach, kalami kalyves apokoronas - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1901 anmeldelser fra reisendeBasert på 1901 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger i Kalyves. Innen 100 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Besøkende vil finne flyplassen innen 27. 0 kilometer. Totalt 255 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2013. Alle som bor her kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Kiani Beach Resort er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr rom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Kiani Beach Resort. Dette overnattingsstedet følger bærekraftige retningslinjer. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Kiani Beach Resort kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Gouves Bay
  Frakr492Per natt

  Gouves Baystars

  Gouves, Crete , Gouves area - Kart
   

  Dette flotte hotellet ligger i Gouves. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Hotellet ligger innen 18. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 75 meter fra hotellet. Stedet teller totalt 100 innbydende soverom. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Gouves Bay opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Reisende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Noen av tjenestene til Gouves Bay kan koste ekstra.

  Se mer
 • Spilia Village
  Frakr954Per natt

  Spilia Villagestars

  Kolymbari, Crete , Spilia - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 385 anmeldelser fra reisendeBasert på 385 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Kolymbari. Beliggende innen 2. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innkvarteringen er innen 2. 5 kilometer fra nærmeste strand. Totalt 30 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Spilia Village. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2012. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan besøkende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av rommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at de som velger å overnatte her kan nyte alle deler av oppholdet. Hotellet byr på helse- og wellnessavdeling. Reisende får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Spilia Village. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Olive Green Hotel
  Frakr435Per natt

  Olive Green HotelstarsGreenProgram Icon

  Heraklion by, Crete , Idomeneos str. 22 - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 510 anmeldelser fra reisendeBasert på 510 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Heraklion City, og er spesielt utformet for familier. Med sin beliggenhet innen 200 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Innen 200 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 3. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 800 meters gåavstand fra havnen. Det finnes totalt 48 rom på Olive Green Hotel. Olive Green Hotel ble bygget i 2016. Olive Green Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette overnattingsstedet. Olive Green Hotel forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys soverom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Olive Green Hotel tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Spisestedet inviterer gjester på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Olive Green Hotel tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Noen av tjenestene til Olive Green Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Adele Beach
  Frakr870Per natt

  Adele Beachstars

  Rethymnon-Adelianos Kampos, Crete , Adelianos kampos rethymnon - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 9 anmeldelser fra reisendeBasert på 9 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Rethymnon-Adelianos Kampos. Stedet teller totalt 80 innbydende rom. Adele Beach ble totalrenovert i 2002. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Adele Beach. Alle de overnattende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kjæledyr er ikke tillatt på Adele Beach. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. De som velger å overnatte her kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Alle som bor her kan velge blant et stort utvalg spennende matretter servert på eiendommen. Alle som bor her vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Futura
  Frakr228Per natt

  Futurastars

  Maleme-Chania, Crete , Eparchiaki odos maleme roumaton - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 255 anmeldelser fra reisendeBasert på 255 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette uprentensiøse hotellet i Maleme-Chania. Det finnes totalt 55 rom på stedet. Futura ble komplett oppusset i 2004. Futura sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Futura tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Futura. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra overnattingsstedet. Besøkende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Gjester tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. Takket være underholdningstilbudet på eiendommen er det ingen tid til å kjede seg. Alle som bor her kan benytte seg av sportsaktivitetene på eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  391  Hoteller i Crete
Side  1  av  40
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Øya Kreta ligger i Egeerhavet. Det er den største øya i Hellas og en av de største i Middelhavet. Det er også kjent som Candia. Kreta skryte av dager med strålende solskinn, vakre strender med gylden sand og klart vann. Det har også imponerende fjell som gir oss landskap med enestående skjønnhet. Kreta er også byen hvor en de eldste sivilisasjonene i verden en gang eksisterte, den minoiske. Vi anbefaler at du besøker den ekstraordinære palasset i Knossos, bygget i 2000 f.Kr. er det viktigste av de minoiske palassene på Kreta. Palasset Phaistos er også et interessant sted å besøke, en representasjon av typisk minoiske arkitektur, ble det bygget rundt 2000 f.Kr. og har stor historisk og arkitektonisk verdi, det var her at den mystiske Phaistos disken ble funnet. Oppdag denne legendariske byen fylt med legender og myter og hjem til en av verdens eldste sivilisasjoner, oppdage de mest imponerende kontraster mellom natur og kultur, vakre fjell, paradisiske strender og gamle palasser: besøke byen Minoans, oppdage Kreta!

Mest populære soner i Crete

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler