Hoteller i Crete

Finn på kart
Hoteller i Crete

CreteFra  kr138

Anbefalte hoteller Crete

 • Lato Boutique Hotel
  Frakr679Per natt

  Lato Boutique Hotelstars

  Heraklion by, Crete , Epimenidou street 15 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2005 anmeldelser fra reisendeBasert på 2005 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Heraklion City, er et godt alternativ for homofile. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Hotellet ligger innen 4 meter fra nærmeste strand. Det finnes totalt 79 gjesteværelser på stedet. Denne eiendommen ble restaurert i 2007. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, gjesteværelser med babyseng. Ikke kun de små, men også store, kjæledyr er tillatt på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Eiendommen fører en bærekraftig politikk. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Alle som bor her kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. På dette overnattingsstedet kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Alle de overnattende kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Georgioupolis Beach Hotel
  Frakr679Per natt

  Georgioupolis Beach Hotelstars

  Georgioupolis, Crete , Georgioupolis - - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 190 anmeldelser fra reisendeBasert på 190 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Georgioupolis. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 100 meter fra innkvarteringen. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 30 meter fra innkvarteringen. Gjester vil finne flyplassen innen 45. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 100 meter fra havnen. Totalt antall gjesteværelser er 52. Georgioupolis Beach Hotel ble komplett oppusset i 2017. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan gjester benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Besøkende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Georgioupolis Beach Hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen. Kunder kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Alle som bor her kan oppleve og utforske flere av spisestedene på hotellet. Gjester vil sette pris på helse- og velværefasilitetene på Georgioupolis Beach Hotel. Alle kan benytte konferansefasilitetene og -tjenestene som tilbys på stedet til enhver form for arrangement. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. Det tilbys et fullt program med organiserte aktiviteter for sportsentusiaster og gjester som ønsker et aktivt opphold. De overnattende behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På hotellet finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Agelia Beach Hotel
  Frakr370Per natt

  Agelia Beach Hotelstars

  Rethymnon, Crete , Sfakaki . - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Beliggende i Rethymnon, er dette luksuriøse hotellet optimalt for familier. Den nærmeste stranden ligger rett utenfor hotellet. Det finnes totalt 68 soverom på Agelia Beach Hotel. Dette hotellet ble oppusset i 2017. Agelia Beach Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse. Agelia Beach Hotel tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Besøkende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. De som velger å overnatte her kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. Gjester kan benytte stedets underholdningstilbud. Forretningsreisende vil sette pris på møte- og businessfasilitetene som finnes. Med flere forskjellige restauranter vil alle typer gjester på eiendommen finne noe å sette tennene i. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Galaxy Hotel Iraklio
  Frakr934Per natt

  Galaxy Hotel Irakliostars

  Heraklion by, Crete , dimokratias ave 75 - Kart
  4,5/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1895 anmeldelser fra reisendeBasert på 1895 anmeldelser fra reisende

  Dette elegante hotellet tilbyr moderne luksus og komfort i hjertet av Iraklio, hovedstaden på Kreta. Reisende ønsker ofte å utforske det historiske senteret med Iraklio arkeologiske museum, minoiske Knossospalass, og Koules venetiske fort og havn, alt innen gangavstand fra hotellet. Det prisvinnende hotellet har 127 romslige og moderne rom, fra superior til executive og suite, alle med luksuriøse en suite bad og fasiliteter som gratis Wi-Fi, aircondition, anti-allergisk materiale og dobbeltvindu for et fredelig og komfortabelt opphold. Gjester kan nyte en rekke imponerende fasiliteter og tjenester, inkludert to restauranter som serverer utsøkte, tradisjonelle kokekunster fra Kreta og Middelhavet, samt room service, fullt utrustet treningsenter, velværesenter med stort utendørs basseng og et allsidig forretningssenter med premiumtilgang til Crete Golf Club.

  Se mer
 • Chrispy World
  Frakr491Per natt

  Chrispy Worldstars

  Kolymbari, Crete , Rapaniana - kolimbari - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 842 anmeldelser fra reisendeBasert på 842 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Kolymbari, er dette komfortable hotellet optimalt for familier. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Hotellet ligger innen 250 meter fra nærmeste strand. Totalt 190 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Chrispy World. Chrispy World ble bygget i 2002. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Chrispy World tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Chrispy World er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr soverom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 6 handicapvennlige gjesteværelser. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Dette miljøvennlige hotellet har mottatt -merket. Alle de overnattende kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Gjester kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Det varierte underholdningsprogrammet på dette overnattingsstedet sørger for et hyggelig og morsomt opphold. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er dette overnattingsstedet perfekt for forretningsreisende. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Daios Cove Resort & Luxury Villas
  Frakr2.477Per natt
  4,7/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2048 anmeldelser fra reisendeBasert på 2048 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet som ligger i Aghios Nikolaos, er et godt alternativ for familier. Denne eiendommen tilbyr totalt 300 rom. Daios Cove Resort & Luxury Villas ble bygget i 2010. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Gjester er alltid velkomne i eiendommens døgnåpne resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle soverommene. Daios Cove Resort & Luxury Villas ønsker ikke kjæledyr velkommen. Dette hotellet er miljøvennlig. Alle som bor her kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på hotellet. De som velger å overnatte her kan benytte seg av helse- og wellnessavdelingen på eiendommen. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på eiendommen kan de gjestende forvente seg et morsomt opphold. Alle de overnattende kan benytte seg av sportsaktivitetene på eiendommen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Despo
  Frakr430Per natt

  Despostars

  Gouves, Crete , Gouves pediados - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 641 anmeldelser fra reisendeBasert på 641 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet som ligger i Gouves, er et godt alternativ for familier. Innkvarteringen ligger innen 600 meter fra nærmeste strand. Despo består av totalt 73 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2008. Kablet internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og bekvemmelighet. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Dette overnattingsstedet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Besøkende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at alle de overnattende kan nyte alle deler av oppholdet. Denne eiendommen tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på eiendommen kan besøkende forvente seg et morsomt opphold. Despo kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel
  Frakr1.204Per natt
  4,7/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Dette fantastiske hotellet ligger i Elounda, og er eksklusivt utformet for voksne. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Innkvarteringen ligger innen 10 meter fra nærmeste strand. Denne eiendommen tilbyr totalt 88 soverom. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Noen soverom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Reisende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Dette miljøvennlige overnattingsstedet har mottatt -merket. Gjester kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Alle som bor her kan slappe av og lade batteriene i stedets helse- og wellnessavdeling. Kunder kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Besøkende på Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel kan nyte lekre måltid på stedet. Noen av tjenestene til Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • El Greco Hotel
  Frakr516Per natt

  El Greco Hotelstars

  Heraklion by, Crete , 1821 street 4 - Kart
  1,9/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 316 anmeldelser fra reisendeBasert på 316 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Heraklion City. Overnattingsstedet består av totalt 90 soverom. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Noen rom kan tilby babyseng til de aller minste. Kjæledyr er ikke tillatt på El Greco Hotel. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser.

  Se mer
 • Porto Platanias Village Resort
  Frakr1.250Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet er ideelt for familier, og ligger i Chania-Platanias. Gjester vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Totalt 199 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Porto Platanias Village Resort. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2015. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Dette stedets fellesområder er handicapvennlige. Eiendommen har også et rom tilrettelagt bevegelseshemmede. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Alle de overnattende kan benytte shuttle-service til lufthavnen. Porto Platanias Village Resort byr på et variert utvalg av spisested. Helse- og velværetilbudet på hotellet sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. Forretningsreisende kan benytte seg av stedets møtefasiliteter. Det varierte underholdningsprogrammet på Porto Platanias Village Resort gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Dette hotellet byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  453  Hoteller i Crete
Side  1  av  46
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Øya Kreta ligger i Egeerhavet. Det er den største øya i Hellas og en av de største i Middelhavet. Det er også kjent som Candia. Kreta skryte av dager med strålende solskinn, vakre strender med gylden sand og klart vann. Det har også imponerende fjell som gir oss landskap med enestående skjønnhet. Kreta er også byen hvor en de eldste sivilisasjonene i verden en gang eksisterte, den minoiske. Vi anbefaler at du besøker den ekstraordinære palasset i Knossos, bygget i 2000 f.Kr. er det viktigste av de minoiske palassene på Kreta. Palasset Phaistos er også et interessant sted å besøke, en representasjon av typisk minoiske arkitektur, ble det bygget rundt 2000 f.Kr. og har stor historisk og arkitektonisk verdi, det var her at den mystiske Phaistos disken ble funnet. Oppdag denne legendariske byen fylt med legender og myter og hjem til en av verdens eldste sivilisasjoner, oppdage de mest imponerende kontraster mellom natur og kultur, vakre fjell, paradisiske strender og gamle palasser: besøke byen Minoans, oppdage Kreta!

Mest populære soner i Crete

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler