Soverom:

Romstørrelse:

Inkludert

  Ikke inkludert

   • * Ekstratjenester er ikke inkludert i prisen

   The Wellesley Knightsbridge, a Luxury Collection H 5 STARS

       11 knightsbridge, SW1X 7LY  London, London , storbritanniaSe kart11 knightsbridge, london , SW1X 7LY, storbritannia Latitude: 51.502473; Longitude: -0.153757
   The Wellesley Knightsbridge, a Luxury Collection H
   Best pris-garanti
   Her hos Hotelopia er vi trygge på at vi kan tilby de mest konkurransedyktige prisene slik at dersom du finner en lavere pris på samme overnattingssted, samme destinasjon og datoer som er kontraktsinngått med Hotelopia på et annet nettsted, betaler vi deg prisdifferansen. For å kunne anvende den overnevnte garantien bør du gå frem ifølge betingelsene for   Best pris-garanti

   InternettilgangRestaurantSpaBilparkFasiliteter for funksjonshemmedeTVTreningssenterAirconditionSvømmebasseng
    

   Beskrivelse The Wellesley Knightsbridge, a Luxury Collection H

   Dette fantastiske hotellet ligger i Belgravia.

   Type hotell

   • • hotell

   Nærliggende hoteller i The Wellesley Knightsbridge, a Luxury Collection H

   • Avstand: 292 meter
    InterContinental London Park Lane5 STARS
    InterContinental London Park Lane

    Dette luksuriøse hotellet er i Green Park. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 11. 0 kilometer fra hotellet. Det er offentlige transportforbindelser 2. 0 kilometer unna. Denne eiendommen tilbyr totalt 447 gjesteværelser. Denne eiendommen ble sist renovert i 2007. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på InterContinental London Park Lane. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Dette hotellet tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. InterContinental London Park Lane ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Spisestedet inviterer besøkende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Kunder på dette overnattingsstedet kan benytte seg av stedets wellness-fasiliteter. Kunder kan benytte seg av muligheten til å prøve ut det spennende retter servert på stedets restauranter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

     

    Frakr5.608
    Se mer

   • Avstand: 318 meter
    Four Seasons at London Park Lane5 STARS
    Four Seasons at London Park Lane

    Dette fantastiske hotellet ligger i Green Park. De 277 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Four Seasons at London Park Lane ble bygget i 1970. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Four Seasons at London Park Lane tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Four Seasons at London Park Lane tilbyr ikke babysenger. I øvrig kan de som velger å overnatte her medbringe kjæledyr på Four Seasons at London Park Lane. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter.

     

    Frakr7.706
    Se mer

   • Avstand: 502 meter
    Park Lane Mews5 STARS
    Park Lane Mews

    Det elegante hotellet ligger i sentrum av London og ble opprettet i 1987. Hotellet ligger nær Buckingham Palace og nærmeste stasjon er Green Park. 2 metrostasjoner er en kort spasertur unna.Hotellet tilbyr restaurant hvor gjestene kan nyte en frokostbuffet og bar. I tillegg finnes et konferanserom for møter og private arrangementer.Alle 48 rom er utstyrt med minibar, hårføner, safe, buksepresse, strykesett og luftkondisjonering.

    Kundeomtaler
    3,8/5
    av  17 Synspunkter

    Frakr2.513
    Se mer