Soverom:

Romstørrelse:

Inkludert

  Ikke inkludert

   • * Ekstratjenester er ikke inkludert i prisen

   Stansted Airport Lodge 3 STARS

     CL  the street takeley, CM22 6QR  Bishop stortford, London , storbritanniaSe kartCLthe street takeley, london , CM22 6QR, storbritannia Latitude: 51.868996; Longitude: 0.23967

   Vurdering fra reisende på TripAdvisor

   Basert på 190 anmeldelser fra reisende
   Basert på 190 anmeldelser fra reisende
    
    
   InternettilgangRestaurantSpaBilparkFasiliteter for funksjonshemmedeTVTreningssenterAirconditionSvømmebasseng
   Best pris-garanti
   Her hos Hotelopia er vi trygge på at vi kan tilby de mest konkurransedyktige prisene slik at dersom du finner en lavere pris på samme overnattingssted, samme destinasjon og datoer som er kontraktsinngått med Hotelopia på et annet nettsted, betaler vi deg prisdifferansen. For å kunne anvende den overnevnte garantien bør du gå frem ifølge betingelsene for   Best pris-garanti

   Beskrivelse Stansted Airport Lodge

   Dette flotte hotellet ligger i Stansted Airport. Med totalt 5 soverom er dette et utmerket sted å bo. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

   Beliggenhet Stansted Airport Lodge

   • • Totalt antall rom: 5

   Type hotell

   • • hotell

   Installasjoner og tjenester

   • Garasje
   • Parkeringsplass
   • Rullestoltilpasset
   • Små kjæledyr tillatt (under 5 kg)
   • Store kjæledyr tillatt (over 5 kg)

   Nærliggende hoteller i Stansted Airport Lodge

   • Avstand: 966 meter
    Holiday Inn Express Stansted Airport3 STARS
    Holiday Inn Express Stansted Airport

    Dette elegante hotellet er et perfekt stoppested når du reiser til og fra Stansted flyplass og som en base for å besøke byen eller nærområdet. Hotellet har en bar/salong med TV som viser alle de siste nyhetene og sportsbegivenhetene. Det er fasiliteter som døgnåpen resepsjon, hotellsafe, valutaveksling, heis, kafé, restaurant og gode parkeringsmuligheter på hotellet. Det finnes 6 møterom, alle med naturlig dagslys, som er ideelle for små møter, intervjuer eller kursøkter.

    Kundeomtaler
    3,7/5
    av  30 Synspunkter

    Frakr915
    Se mer

   • Avstand: 2,1 km
    Novotel London Stansted3 STARS
    Novotel London Stansted

    Dette flotte hotellet er i Stansted Airport. Hotellet består av totalt 239 gjesteværelser. Dette hotellet ble restaurert i 2005. Novotel London Stansted sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er beklageligvis ingen soverom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Novotel London Stansted har fellesområder tilrettelagt for rullestolbrukere. Både store og små kjæledyr tillates på Novotel London Stansted. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Alle som bor her vil fryde seg over maten som serveres på overnattingsstedet. Novotel London Stansted tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet.

    Kundeomtaler
    3,9/5
    av  29 Synspunkter

    Frakr1.236
    Se mer

   • Avstand: 2,18 km
    Great Hallingbury Manor Stansted3 STARS
    Great Hallingbury Manor Stansted

    Dette komfortable hotellet er i Stansted Airport. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 1. 5 kilometer fra innkvarteringen. Eiendommen ligger innen 1000 meters gåavstand fra havnen. Det finnes totalt 29 rom på stedet. Great Hallingbury Manor Stansted tilbyr trådløs internettforbindelse. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Fellesområdene påGreat Hallingbury Manor Stansted er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Great Hallingbury Manor Stansted er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Med flere forskjellige restauranter vil alle typer gjester på hotellet finne noe å sette tennene i.

    Kundeomtaler
    4,3/5
    av  7 Synspunkter

    Frakr784
    Se mer