Soverom:

Romstørrelse:

Inkludert

  Ikke inkludert

   • * Ekstratjenester er ikke inkludert i prisen

   Club Quarters Lincoln's Inn Fields 3 STARS

     CL  lincoln's inn fields  61, WC2A 3JW   London , London , storbritanniaSe kartCLlincoln's inn fields , 61, london , WC2A 3JW , storbritannia Latitude: 51.51606; Longitude: -0.1184356

   Vurdering fra reisende på TripAdvisor

   Basert på 2219 anmeldelser fra reisende
   Basert på 2219 anmeldelser fra reisende
    
    
   InternettilgangRestaurantSpaBilparkFasiliteter for funksjonshemmedeTVTreningssenterAirconditionSvømmebasseng
   Best pris-garanti
   Her hos Hotelopia er vi trygge på at vi kan tilby de mest konkurransedyktige prisene slik at dersom du finner en lavere pris på samme overnattingssted, samme destinasjon og datoer som er kontraktsinngått med Hotelopia på et annet nettsted, betaler vi deg prisdifferansen. For å kunne anvende den overnevnte garantien bør du gå frem ifølge betingelsene for   Best pris-garanti

   Beskrivelse Club Quarters Lincoln's Inn Fields

   Dette sjarmerende hotellet ligger i Holborn. Totalt 157 rom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted.

   Beliggenhet Club Quarters Lincoln's Inn Fields

   • • Totalt antall rom: 157

   Type hotell

   • • hotell

   Utstyr på rommene (standardrom)

   • Bad tilpasset bevegelseshemmede
   • Rullestoltilpasset
   • Røykerom

   Installasjoner og tjenester

   • Garasje
   • Parkeringsplass
   • Rullestoltilpasset
   • Små kjæledyr tillatt (under 5 kg)
   • Store kjæledyr tillatt (over 5 kg)

   Nærliggende hoteller i Club Quarters Lincoln's Inn Fields

   • Avstand: 203 meter
    Citadines Holborn - Covent Garden London3 STARS
    Citadines Holborn - Covent Garden London

    Dette hotellet ligger i nærheten av British Museum, Royal Opera, Picadilly Circus og Leicester Square. Det er heller ikke langt til Covent Garden, et av Londons livligste områder med masser av forretninger, restauranter, barer og nattklubber. Nærmeste undergrunnsstasjon er Holborn som enkelt nås til fots. Hotellet tilbyr resepsjon, safe, heis, internett, konferansefasiliteter, vaskeri og parkeringsmuligheter. Alle de luftkondisjonerte studioene eller leilighetene har bad med separat toalett, fullt utstyrt kjøkkenområde med kokeplater, mikrobølgeovn og kjøleskap. Studioene passer også til bevegelses- og hørselshemmede personer.

    Kundeomtaler
    4,0/5
    av  20 Synspunkter

    Frakr2.035
    Se mer

   • Avstand: 456 meter
    Thistle Holborn3 STARS
    Thistle Holborn

    Dette flotte hotellet ligger i Russell Square. Beliggende innen 1. 3 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Offentlige transportforbindelser er 1. 7 kilometer unna. Gjester vil finne flyplassen innen 23. 2 kilometer. Hotellet består av totalt 138 koselige rom. Thistle Holborn ble bygget i 1898 og har blitt totalrenovert i 2000. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. Dette overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet. Denne eiendommen byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

    Kundeomtaler
    3,8/5
    av  29 Synspunkter

    Frakr2.810
    Se mer

   • Avstand: 615 meter
    Bloomsbury Park - A Thistle Associate Hotel3 STARS
    Bloomsbury Park - A Thistle Associate Hotel

    Dette hotellet ligger tett på sentrum av London og har med det enkel adgang til alle byens attraksjoner. I nærheten finnes et bredt utvalg shopping- og underholdningssteder sammen med offentlige transportmuligheter. Hotellet byr sine gjester varmt velkommen og gjesterommene er alle vakkert, komfortabelt og moderne innredet. Hotellet byr i øvrig på en lang rekke fasiliteter og formidabel service.

    Kundeomtaler
    3,5/5
    av  20 Synspunkter

    Frakr2.200
    Se mer