Soverom:

Romstørrelse:

Inkludert

  Ikke inkludert

   • * Ekstratjenester er ikke inkludert i prisen

   OVERLAND RESIDENCE

     CL  paparoncallistreetno93ergenekondistirict, 34100  Estambul, Istanbul, tyrkiaSe kartCLpaparoncallistreetno93ergenekondistirict, istanbul, 34100, tyrkia Latitude: 41.04643; Longitude: 28.98569
   OVERLAND RESIDENCE
   Best pris-garanti
   Her hos Hotelopia er vi trygge på at vi kan tilby de mest konkurransedyktige prisene slik at dersom du finner en lavere pris på samme overnattingssted, samme destinasjon og datoer som er kontraktsinngått med Hotelopia på et annet nettsted, betaler vi deg prisdifferansen. For å kunne anvende den overnevnte garantien bør du gå frem ifølge betingelsene for   Best pris-garanti

   InternettilgangRestaurantSpaBilparkFasiliteter for funksjonshemmedeTVTreningssenterAirconditionSvømmebasseng
    

   Beskrivelse OVERLAND RESIDENCE

   Dette enkle hotellet er i Sisli.

   Type hotell

   • • hotell

   Nærliggende hoteller i OVERLAND RESIDENCE

   • Avstand: 342 meter
    Global Suites Hotel
    Global Suites Hotel

    Dette enkle leilighetshotellet ligger i New City. Beliggende innen 5 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Innen 15 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Med totalt 15 gjesteværelser er dette et utmerket sted å bo. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2008. Global Suites Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Global Suites Hotel er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av gjesteværelsene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Global Suites Hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen. Noen av tjenestene til Global Suites Hotel kan koste ekstra.

     

    Frakr251
    Se mer

   • Avstand: 574 meter
    Cheya Deluxe Residence Nisantasi
    Cheya Deluxe Residence Nisantasi

    Dette flotte boutiquehotellet er i New City. Totalt 22 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Cheya Deluxe Residence Nisantasi tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Cheya Deluxe Residence Nisantasi. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på overnattingsstedet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. Cheya Deluxe Residence Nisantasi kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

     

    Frakr1.062
    Se mer

   • Avstand: 690 meter
    The Void Hotel
    The Void Hotel

    Dette upretensiøse hotellet ligger i Sisli. Totalt 34 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen rom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Alle som bor her vil sette pris på lufthavnstransporten.

     

    Frakr797
    Se mer