Hoteller i Paris

Finn på kart
Hoteller i Paris

Paris Fra  kr123

Anbefalte hoteller Paris

 • Apogia Paris
  Frakr966Per natt

  Apogia Parisstars

  Arr 12-13 Bastille-Bercy, Paris , Boulevard paul vaillant couturier 14 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 257 anmeldelser fra reisendeBasert på 257 anmeldelser fra reisende

  Hotellet har en vakker plassering på den venstre delen av elven Seine. Hotellet er plassert bare 10 minutters gange fra bysentrum av Paris. Forbindelser til det offentlige transportnettet finnes bare 200 meter fra hotellet, mens flyplassen Charles de Gaulle er bare 25 km unna. Dette sjarmerende hotellet ønsker gjestene velkommen med varme og førsteklasses service. Gjesterommene er vakkert satt opp, og kommer med moderne fasiliteter for ekstra komfort og bekvemmelighet. Gjestene inviteres til å oppleve delikat bespisning i restaurantens avslappende omgivelser, hvor overdådige kulinariske godbiter står på dagens meny.

  Se mer
 • Appart’City Confort Marne La Vallée Val d’ Europe
  Frakr975Per natt
  3,9/5
  Kundeomtalerav 92 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1138 anmeldelser fra reisendeBasert på 1138 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger ti minutter fra Disneyland Resort Paris. Det ligger også i nærheten av mange andre aktiviteter og fasiliteter i området, som Val d'Europe Commercial Centre og Outlet Shopping Village. Hotellet tilbyr transport til Disneyland Paris og La Vallée Village Outlet Shopping Center. Hotellet ligger også to minutters gange fra Spa Aquatonic, og kun 35 minutter fra Paris sentrum. Val d'Europe er ikke bare Europas mest populære turistdestinasjon, men også det tredje største servicesenteret i regionen Ile de France. Dette er en svært dynamisk destinasjon, som har ivaretatt sin unike lokale sjarm på samme tid som moderne byplanlegging og infrastruktur fremmes. Her er det et universitet, kommersielle områder og en lang rekke kulturaktiviteter. Paris Charles de Gaulle lufthavn ligger ca 36 kilometer unna, mens Orly lufthavn er om lag 42 kilometer fra hotellet.Dette hotellet har air condition, og ble bygget over et helt hektar. Det har 224 luksusleiligheter og suiter, fordelt på fire etasjer. Alle rom er fullt utstyrt og vakkert innredet, og har blitt designet for å være funksjonelle, romslige og svært komfortable. I første etasje ligger den døgnåpne resepsjonen, en frokostsal, et vaskeri og et bagasjeoppbevaringsrom. Andre fasiliteter er safe i alle rom, og for et lite gebyr kan de som kommer med bil få parkeringsplass.

  Se mer
 • Relais Spa Chessy
  Frakr1.299Per natt

  Relais Spa Chessystars

  Disneyland Paris East, Paris , Rue des grands prés 1 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 160 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1695 anmeldelser fra reisendeBasert på 1695 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i East Disneyland Paris. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Innen 500 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 32. 0 kilometer. Det finnes totalt 219 rom på Relais Spa Chessy. Dette hotellet ble konstruert i 2008. Alle som bor her kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Relais Spa Chessy tilbyr ikke babysenger. Relais Spa Chessy tillater små kjæledyr. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Gjester tilbys lufthavnstransport for økt bekvemmelighet. Alle som bor her kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Art Hotel Paris Est
  Frakr478Per natt
  4,2/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 107 anmeldelser fra reisendeBasert på 107 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable leilighetshotellet ligger i Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 80 rom. Besøkende kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på rommene. De som velger å overnatte her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Art Hotel Paris Est tilbyr har et spesialdesignet familierom, som passer perfekt til familier som reiser med små barn. Art Hotel Paris Est er handicapvennlig og alle fellesområder og baderom er derfor tilrettelagt for rullestolbrukere og bevegelseshemmede gjester. Art Hotel Paris Est ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 • Explorers At Disneyland Paris
  Frakr2.596Per natt

  Explorers At Disneyland Parisstars

  Disneyland Paris East, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 303 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4471 anmeldelser fra reisendeBasert på 4471 anmeldelser fra reisende

  Beliggende kun 1,5 km fra Disneyland® Paris, tilbyr dette fantastiske hotellet unike tjenester innen Disneys® Marne La Vallée-område. Regelmessige, gratis shuttlebusser sikrer at Disney® og den internasjonale togstasjonen med offentlig transport til og fra Paris kan nås raskt og enkelt. Dette hotellet har flere aktivteter og fasiliteter for å holde alle gjestene underholdt, som et 200 km2 oppvarmet, innendørs basseng med 3 sklier og en minivannpark med vannlek, et 2-etasjes innendørs jungelgym-lekeområde, et videospill-område og to lekeområder med sjørøverskip. Etter en travel dag vil gjestene bli skjemt bort med et valg om 3 restauranter som serverer mat som pirrer gjestenes smaksløker.

  Se mer
 • Appart’ City Confort Paris Grande Bibliotheque
  Frakr801Per natt
  3,8/5
  Kundeomtalerav 33 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 558 anmeldelser fra reisendeBasert på 558 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable leilighetshotellet er i Arr12/13:Bastille-Bercy. Med sin beliggenhet innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Offentlige transportforbindelser er kun en kort spasertur unna. Besøkende vil finne flyplassen innen 12. 0 kilometer. Det finnes totalt 113 soverom på stedet. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2009. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Appart’ City Confort Paris Grande Bibliotheque. Appart’ City Confort Paris Grande Bibliotheque tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Appart’ City Confort Paris Grande Bibliotheque. Alle baderommene på Appart’ City Confort Paris Grande Bibliotheque er handicapvennlige. Eiendommen tillater kun små kjæledyr. Det finnes parkeringsmuligheter på Appart’ City Confort Paris Grande Bibliotheque. Overnattingsstedet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Vienna House Magic Circus Paris
  Frakr1.567Per natt

  Vienna House Magic Circus Parisstars

  Disneyland Paris East, Paris , Avenue de la fosse des pressoires 20 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 142 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3282 anmeldelser fra reisendeBasert på 3282 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet er bygget som en fransk herregård, og ligger i hjertet av Marne-la-Vallée, kun tre kilometer fra Disneyland. En buss tar hotellets gjester til fornøyelsesparken (ti minutters reisetid). Hotellet ligger om lag 37 kilometer fra Paris, og det er mange golfbaner, slott og monumenter i nærheten. I tillegg er det shoppingsteder innen fem minutters gange. Hotellet passer også for korte opphold for turister og forretningsreisende.Dette hotellet har 396 rom fordelt på tre etasjer. Den innbydende lobbyen har døgnåpen resepsjon, safe og valutavekslingskontor. Hotellet har en a la carte-restaurant med air condition og røykfri avdeling, i tillegg til en bar. Dette hjemmekoselige hotellet har også bankett- og konferansesaler, trådløst internett, spillrom og en rekke butikker. Room service og klesvask tilbys også. Barna kan boltre seg på hotellets lekeplass. De som kommer med bil, kan benytte seg av gratis parkering. Om våren og sommeren kan hotellets gjester innta måltider på hotellterrassen.De komfortable rommene er smakfullt innredet, og har bad med hårføner, satellitt-/kabel-TV, radio og internett. Rommene har også kaffemaskin, strykejern/strykebrett og safe, i tillegg til air condition (mot gebyr) og oppvarming.Hotellet har et innendørs svømmebasseng, en bassengbar og et treninggstudio. Det er en golfbane i nærheten.Det serveres frokost- og middagsbuffet.Dersom du kommer fra A4, tar du avkjørsel 14, og så andre gate til høyre. I første veikryss tar du til høyre, og så fortsetter du til rundkjøringen. Første gate til høyre går i retning av hotellet (Val de France Magny-le Hongre). Dersom du kommer fra togstasjonen, tar du den gratis bussen som går hvert kvarter fra kl 0630 til 2330.

  Se mer
 • Citadines Didot Montparnasse
  Frakr1.034Per natt
  4,3/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 317 anmeldelser fra reisendeBasert på 317 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Arr14/15:Montparnasse-T. Eiffel. Hotellet kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Besøkende vil finne flyplassen innen 25. 0 kilometer. Det finnes totalt 80 gjesteværelser på Citadines Didot Montparnasse. Dette overnattingsstedet ble komplett oppusset i 2006. Citadines Didot Montparnasse sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Citadines Didot Montparnasse. Citadines Didot Montparnasse ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Overnattingsstedet tilbyr businessfasiliteter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Ibis Styles Roissy Cdg
  Frakr876Per natt
  4,1/5
  Kundeomtalerav 16 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1347 anmeldelser fra reisendeBasert på 1347 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Paris CDG-Roissy Airport, og er spesielt utformet for familier. Offentlige transportforbindelser er 2. 0 kilometer unna. Kunder vil finne flyplassen innen 43. 0 kilometer. Dette hotellet tilbyr totalt 304 gjesteværelser. Ibis Styles Roissy Cdg gjennomgikk en renovasjon i 2010. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Denne eiendommen forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede soverom for rullestolbrukere. Kunder behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme, de er velkomne på denne eiendommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Ibis Styles Roissy Cdg tilbyr shuttle-service til lufthavnen. De som velger å overnatte her kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. Hotellet tilbyr businessfasiliteter. Ibis Styles Roissy Cdg kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Nomad Paris Roissy Cdg
  Frakr613Per natt
  4,5/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1043 anmeldelser fra reisendeBasert på 1043 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Paris CDG-Roissy Airport. Hotellet ligger 5. 0 kilometer fra de viktigste underholdningsstedene. Innkvarteringen er plassert 2. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Reisende vil finne flyplassen innen 3. 7 kilometer. Totalt 205 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Nomad Paris Roissy Cdg tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Nomad Paris Roissy Cdg tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Overnattingsstedet tilbyr åpne offentlige områder og har 6 handicapvennlige rom. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Alle de overnattende kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Dette hotellet har et variert utvalg av spisested. Nomad Paris Roissy Cdg kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  976  Hoteller i Paris
Side  1  av  98
 

Destinasjonsbeskrivelse

  Paris is the capital of France and the world’s most popular tourist destination. It is the most glamorous city in the world and the one with the most historical monuments and landmarks. Explore the beautiful Champs Elysees from the Concorde to the Arc de Triomphe. You will find all of the top brands on Avenue Montaigne. Visit Place de la Concorde and Place Vendôme’s luxury hotels and jewellers. A stroll along the banks of the Seine is a good way to see the city’s landmarks. The Eiffel Tower, the Louvre, la Défense, the Cathedral of Notre Dame and the 35 beautiful bridges along the river are highlights of any visit. Don’t forget to go and see Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, the Catacombs, the Latin Quarter, Montmartre and Quartier du Marais, the Sacré-Coeur, (the oldest church in Paris), the Opera, Les Invalides, la Place de la Bastilla, the Palace of Versalles and the Lafayette Galleries, where you can buy excellent perfumes. The best nightlife is in Place Pigalle and Blance, the Champs Elysees, in Saint-German-des-Prés, Montparnasse and around the Sorbonne and the Pantheon. Paris awaits you in its pomp and glory.

Interessepunkter

Mest populære soner i Paris

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her