Nærliggende hoteller i Vor Frelsers Church - our Saviour

Finn på kart
Hoteller i Vor Frelsers Church - our Saviour

Vor Frelsers Church - our SaviourFra  kr383

Anbefalte hoteller i nærheten av Vor Frelsers Church - our Saviour

 • Copenhagen Strand
  Frakr1.502Per natt

  Copenhagen Strandstars

  København, København , havnegade 37 - Kart
  0.53 km fra Vor Frelsers Church - our Saviour
  4,1/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1689 anmeldelser fra reisendeBasert på 1689 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en sentral beliggenhet ved havnen i København, i nærheten av populære Nyhavn og handlegaten Strøget. Shoppingsteder, barer, puber, nattklubber og offentlig transport finnes om lag 100 meter fra hotellet.Dette byhotellet har 174 rom (48 enkeltrom og 126 dobbeltrom), fordelt på seks etasjer. Hotellet har også foaje med døgnåpen resepsjon, safe, heiser, valutavekslingsskranke, garderobe, parkeringsplass og internettilgang. Hotellet har også en lekker restaurant, og tilbyr klesvask.Rommene har bad, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, radio, minibar, sentralfyring og sitteområde. Alle rom har vegg-til-vegg-teppe.

  Se mer
 • Maritime Hotel
  Frakr1.225Per natt

  Maritime Hotelstars

  København, København , Peder skrams gade 19 - Kart
  0.58 km fra Vor Frelsers Church - our Saviour
  3,1/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 634 anmeldelser fra reisendeBasert på 634 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte og sjarmerende hotellet ligger i en rolig gate rett i sentrum av København. En kort spasertur unna vil besøkende lett kunne nå de populære restaurantene i Nyhavn, Amalienborg (slottet), Christiansborg (det danske parlamentet), det kongelige teateret, Kongens Nytorv og Strøget, det mest populære shopping- og gangområdet. Sentralbanestasjonen er kun 2,5 kilometer unna, noe som er svært praktisk for både forretnings- og fritidsreisende. De koselige og komfortable gjesterommene er fullt utstyrt med et bredt utvalg av moderne fasiliteter og tjenester som flatskjerm-TV og gratis trådløst internett for de som vil holde seg oppdatert. Blant andre fasiliteter finnes et hyggelig frokostrom hvor besøkende kan smake på en sunn og smakfull frokostbuffet hver morgen.

  Se mer
 • 71 Nyhavn Hotel
  Frakr2.346Per natt

  71 Nyhavn Hotelstars

  København, København , nyhavn 71 - Kart
  0.71 km fra Vor Frelsers Church - our Saviour
  3,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 658 anmeldelser fra reisendeBasert på 658 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Copenhagen, er dette fantastiske hotellet optimalt for homofile. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 600 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 9. 5 kilometer. De 130 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet ble bygget i 1804 og har siden blitt totalrenovert i 2016. Alle de overnattende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. 71 Nyhavn Hotel tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen rom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dyrevenner kommer til å nyte oppholdet på dette kjæledyrvennlige overnattingsstedet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Scandic Front
  Frakr2.751Per natt

  Scandic Frontstars

  København, København , Sankt annae plads 21 - Kart
  0.94 km fra Vor Frelsers Church - our Saviour
  4,3/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1234 anmeldelser fra reisendeBasert på 1234 anmeldelser fra reisende

  Dette boutique-hotellet ligger direkte ved havnen, i nærheten av Amalienborg slott og i fem minutters gåavstand fra den berømte handlegaten Strøget og Nyhavn. Kulturelle attraksjoner og mengder av butikker nås lett til fots eller ved hjelp av det effektive, offentlige transportsystemet. Dette moderne hotellet tilbyr minibar med gratis brus, gratis internett og stue med peis. Alle luftkondisjonerte rom har eksklusive tekstiler, flatskjerm-TV og minibar. Gjestene kan besøke hotellets treningssenter eller bruke Front Wellness som tilbyr en personlig instruktør og massasjebehandlinger for å få gjestene til å slappe av. Restauranten serverer amerikansk dinermat med en internasjonal touch. På showkjøkkenet kan man se kokkene i arbeid eller spørre dem om å lage din favorittrett.

  Se mer
 • Cphliving
  Frakr1.537Per natt

  Cphlivingstars

  København, København , Langebrogade 1a 1a - Kart
  0.94 km fra Vor Frelsers Church - our Saviour
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 285 anmeldelser fra reisendeBasert på 285 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Copenhagen. Beliggende midt i sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Reisende vil finne flyplassen innen 8. 0 kilometer. Eiendommen ligger i nærheten av havnen. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette hotellet. Eiendommen ble bygget i 2009. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Hotel Skt. Annae
  Frakr2.554Per natt

  Hotel Skt. Annaestars

  København, København , Sankt annae plads 18-20 - Kart
  0.95 km fra Vor Frelsers Church - our Saviour
  3,9/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter

  Hotellet har en av de beste beliggenhetene i København, like ved slottet Amalienborg, den lille havfrue, havneområdet Nyhavn og det kongelige teater. Dette er et av de fineste områdene i København. Det er shoppingsteder og offentlig transport i nærheten, så du kommer deg enkelt og greit rundt i byen.Dette hotellet ble først åpnet i 2001, og har til sammen 133 rom fordelt på fem etasjer. Av disse er 35 enkeltrom og 98 dobbeltrom. Hotellet har også en elegant foaje med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingsskranke og heiser. Gjester kan benytte seg av trådløst internett, og det er konferansefasiliteter tilgjengelig. Hotellet tilbyr også room service og klesvask.Alle gjesterom har moderne design og lyse pastellfarger, og er røykfrie. Rommene har medium størrelse og er i svært god stand, det samme er badene. Halvparten av rommene har air condition, og alle vender ut mot bakgården. Alle rom har eget bad, hårføner, telefon, safe, sentralfyring, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang og minibar.

  Se mer
 • Copenhagen Admiral Hotel
  Frakr1.306Per natt

  Copenhagen Admiral Hotelstars

  København, København , Toldbodgade 24-28 - Kart
  0.99 km fra Vor Frelsers Church - our Saviour
  4,2/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4934 anmeldelser fra reisendeBasert på 4934 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger om lag 15 kilometer fra Kastrup lufthavn, like ved sjøen og i nærheten av Amalienborg slott. Handlegaten Nyhavn og offentlige transportmidler kan nås til fots.Dette historiske hotellet ligger i en lagerbygning i havnen fra 1787, og ble åpnet som hotell i 1878. Hotellet gjennomgikk omfattende oppussingsarbeid i 2005. Hotellet har til sammen 366 rom fordelt på sju etasjer, hvorav 56 er suiter. Hotellet har også en foaje med døgnåpen resepsjon, bar, nattklubb og restaurant med røykfritt område. De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasjen.De innbydende rommene har tømmerkonstruksjoner, noe som gir rommene en rustikk og maritim atmosfære. Rommene har bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, minibar/kjøleskap og safe.Hotellet har badstue (mot gebyr) og solarium.Gjester kan velge sin frokost fra en rikholdig buffet.

  Se mer
 • Phoenix
  Frakr1.465Per natt

  Phoenixstars

  København, København , Bredgade 37 - Kart
  1.15 km fra Vor Frelsers Church - our Saviour
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 117 anmeldelser fra reisendeBasert på 117 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Copenhagen. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser 1. 8 kilometer unna. Kunder vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Phoenix består av totalt 213 rom. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2001. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Phoenix. Dette overnattingsstedet tillater kjæledyr. Phoenix tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter.

  Se mer
 • Wakeup Copenhagen Borgergade
  Frakr1.104Per natt

  Wakeup Copenhagen Borgergadestars

  København, København , Borgergade 9 - Kart
  1.27 km fra Vor Frelsers Church - our Saviour
  4,1/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3152 anmeldelser fra reisendeBasert på 3152 anmeldelser fra reisende

  Enten man reiser alene, med familien eller en partner, så er dette hotellet et utmerket valg for alle som vil ha rimelig innkvartering i hjertet av København. Det er kun 20 minutters gange fra det verdensberømte citadellet Kastellet. Den minimalistiske stilen til hotelleksteriøret er bevart gjennom de forskjellige romtypene, alle er luftkondisjonert og røykfrie. Det er også synlig i den påfallende slanke lobbyen. Den har 24-timers resepsjon og et forretningssenter, hvor gjestene kan benytte datamaskiner og tilbehør helt gratis. Hver morgen serveres frokost i den koselige restauranten, som befinner seg i et innglasset atrium. Denne rolige plasseringen, som er skjermet fra det levende bylivet, er et perfekt sted for å starte en arbeidsdag eller feriedag.

  Se mer
 • Generator Copenhagen
  Frakr383Per natt

  Generator Copenhagenstars

  København, København , Adelgade 5-7 - Kart
  1.33 km fra Vor Frelsers Church - our Saviour
  3,7/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2950 anmeldelser fra reisendeBasert på 2950 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger svært nær undergrunnsstasjonen Kongens Nytorv, ca. 800 meter fra hotellet. Herfra vil gjestene kunne nå sentrum av byen, der en rekke restauranter, barer og butikker kan bli funnet. De viktigste stedene for turister og av historisk interesse, som Botanisk Have, Geologisk Museum og Statens Museum for Kunst, er alle ca. 1 km unna hotellet. Nørreport jernbanestasjon, med forbindelser til alle andre tog og undergrunnslinjer, kan også nås innen en 15 minutters spasertur. Flyplassen er ca. 9 km fra hotellet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  40  Hoteller i Vor Frelsers Church - our Saviour
Side  1  av  4
 

Nærliggende hoteller i  Vor Frelsers Church - our Saviour

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler