Nærliggende hoteller i Tycho Brahe Planetarium

Finn på kart
Hoteller i Tycho Brahe Planetarium

Tycho Brahe PlanetariumFra  kr756

Anbefalte hoteller i nærheten av Tycho Brahe Planetarium

 • Scandic Copenhagen
  Frakr1.780Per natt

  Scandic Copenhagenstars

  København, København , Vester sogade 6 - Kart
  0.08 km fra Tycho Brahe Planetarium
  3,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2931 anmeldelser fra reisendeBasert på 2931 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable byhotellet er en av de høyeste bygningene i København, og ligger i hjertet av byen. Tivoli og en rekke andre severdigheter ligger i umiddelbar nærhet. Det er offentlig transport i gangavstand fra hotellet.Dette hotellet ble totalrenovert i 2000, og har til sammen 472 rom og suiter fordelt på 1 etasjer. Hotellet har også foaje med døgnåpen resepsjon, bar, kafé og en restaurant med røykfritt område. Hotellet har også en rekke konferansesaler (med kapasitet på 1000 personer). De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasje. Hotellet tilbyr room service.Rommene har smakfull design, bad med hårføner, telefon (mot gebyr), TV, radio, minibar og safe.Hotellet har et treningsstudio, solarium og badstue.Frokost serveres hver morgen.

  Se mer
 • Steel House Copenhagen
  Frakr1.398Per natt

  Steel House Copenhagenstars

  København, København , Herholdtsgade 6 - Kart
  0.2 km fra Tycho Brahe Planetarium
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 632 anmeldelser fra reisendeBasert på 632 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget er i Copenhagen. Totalt 253 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Steel House Copenhagen. Steel House Copenhagen ble bygget i 2017. Steel House Copenhagen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Noen soverom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Comfort Hotel Vesterbro
  Frakr1.578Per natt

  Comfort Hotel Vesterbrostars

  København, København , Vesterbrogade 23-29 - Kart
  0.21 km fra Tycho Brahe Planetarium
  3,9/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1653 anmeldelser fra reisendeBasert på 1653 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet har en sentral beliggenhet i nærheten av Tivoli og sentralstasjonen. Det er offentlig transport innen én kilometer fra hotellet.Dette hotellet ble bygget i 1999, og har til sammen 403 rom, hvorav 150 er dobbeltrom, fordelt på fem etasjer. Hotellet har også bar, restaurant med røykfri avdeling og air condition, parkeringsplass og garasje.De smakfullt innredete rommene har bad, hårføner, telefon, minibar, kjøleskap, air condition og safe.Gjester kan benytte seg av treningsstudioet i nærheten.

  Se mer
 • Scandic Webers
  Frakr1.676Per natt

  Scandic Webersstars

  København, København , Vesterbrogade 11b - Kart
  0.25 km fra Tycho Brahe Planetarium
  3,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1233 anmeldelser fra reisendeBasert på 1233 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i hjertet av København, i gåavstand til Tivoli og sentralbanestasjonen. Det finnes en strand 7 km unna, og København flyplass ligger rundt 15 km unna. Hotellet har tre fullt utstyrte møterom til gjestenes disposisjon, og totalt 152 luftkondisjonerte gjesterom. Rommene er i skandinavisk stil med egne stue- og arbeidsområder og utstyrt med alle fasiliteter som reisende kan trenge. En flatskjerms LCD-TV med satellittkanaler gir underholdning på rommet, og det trådløse internettet lar gjestene holde kontakten i løpet av sitt opphold. Hotellets restaurant serverer spanske tapas, og det finnes en bar hvor besøkende kan kjøpe drinker. Et diskotek er tilgjengelig for underholdning på nattestid.

  Se mer
 • Savoy
  Frakr1.355Per natt

  Savoystars

  København, København , Vesterbrogade 34 - Kart
  0.25 km fra Tycho Brahe Planetarium
  4,0/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1083 anmeldelser fra reisendeBasert på 1083 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger midt i København sentrum, kun minutter fra Tivoli og Rådhuspladsen. Den berømte handlegaten Strøget, med mange shopping- og underholdningssteder, kan nås på få minutters gange. Sjøen ligger om lag 15 minutter fra offentlig transport, og nærmeste strand er 20 minutters kjøring unna. Andre severdigheter i byen, som Carsberg-bryggeriet, Christiansborg, Amalienborg og den lille havfrue er alle om lag tre kilometer fra hotellet. Det er offentlig transport kun minutter fra hotellet, og sentralbanestasjonen er om lag 500 meter unna. Reisetid til Kastrup lufthavn er om lag 15 minutter (cirka 8.5 kilometer).Dette lille og famileeide hotellet ble renovert i 2004, og ligger i en historisk bygning fra begynnelsen på 1900-tallet. Hotellet har til sammen 66 rom, hvorav seks er familierom, fordelt på seks etasjer. Lobbyområdet har døgnåpen resepsjon, heis, safe, valutavekslingskontor og garderobe. I tillegg har hotellet konferanse- og møtefasiliteter, internettilgang og frokostsal. Hotellet tilbyr også klesvask, medisinsk assistanse og sykkelutleie.Rommene har smakfullt interiør og eget bad. Alle rom har telefon, satellitt-TV, trådløst internett, kaffemaskin og oppvarming.Hotellet er et ypperlig utgangspunkt for sykkelturer til sjøen eller skogen, som ligger om lag ti kilometer unna. Nærmeste golfbane er kun ti kilometer fra hotellet.Gjester kan velge sin frokost fra en rikholdig buffet.

  Se mer
 • Copenhagen Crown
  Frakr931Per natt

  Copenhagen Crownstars

  København, København , Vesterbrogade 41 - Kart
  0.26 km fra Tycho Brahe Planetarium
  3,6/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 808 anmeldelser fra reisendeBasert på 808 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger like ved sentralbanestasjonen, og i gangavstand fra Tivoli og Strøget. Dette hotellet passer ypperlig for en storbyferie.Hotellet er moderne, og er vernet fra støy fra hovedgaten. Hotellet har døgnåpen resepsjon, en lite lobby og en frokostsal. Det er 76 dobbeltrom og enkeltrom fordelt på fem etasjer.Rommene har dusj, toalett, hårføner, satellitt-/kabel-TV og internettilgang.Det er teatre, konsertsteder og en rekke andre forestillinger i nærområdet.

  Se mer
 • Imperial Copenhagen
  Frakr1.423Per natt

  Imperial Copenhagenstars

  København, København , Vester farimagsgade 9 - Kart
  0.27 km fra Tycho Brahe Planetarium
  4,2/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Dette hotellet ligger sentralt til kun en kort spasertur fra rådhuset i byen. I nærheten kan besøkende finne mange ulike butikker, inkludert shoppingarkaden Strøget. Den vakre Tivoli-hagen er kun noen få minutters gange unna og forbindelser til det offentlige transportnettverket finnes kun 300 meter unna. København flyplass ligger 14 km fra hotellet. Etter det ble renovert inneholder dette hotellet totalt 6 etasjer med 288 rom. Spisealternativer inkluderer en hyggelig bar og en koselig restaurant. Det finnes også en garasje og en parkeringsplass for dem som ankommer med bil. De behagelige rommene har eget bad med hårføner. Flere fasiliteter inkluderer telefon, minibar/kjøleskap og safe.

  Se mer
 • Best Western Hotel Hebron
  Frakr1.488Per natt

  Best Western Hotel Hebronstars

  København, København , Helgolandsgade 4 4 - Kart
  0.28 km fra Tycho Brahe Planetarium
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1266 anmeldelser fra reisendeBasert på 1266 anmeldelser fra reisende

  Sentralt beliggende i sentrum, er dette hotellet kun minutter fra vakre Tivoli og Strøget, Europas lengste gågate. Beliggende i hjertet av København og i nærheten av de beste butikkene og internasjonale kaféene, er stedet det perfekte bostedet for både regionale og internasjonale reisende. Det er også svært nær en mengde fritidsaktiviteter som seiling, surfing, båtturer og golf. Gjestene kan bo i et av gjesterommene eller suitene, hver komplett med kabel-TV med internasjonale kanaler og gratis trådløst internett. Hotellet har også et vennlig personale, forretningstjenester, bil- og sykkelutleie samt møterom for opptil 33 personer. I tillegg tilbyr frokostrestauranten gratis frokostbuffet hver morgen.

  Se mer
 • Grand Copenhagen
  Frakr981Per natt

  Grand Copenhagenstars

  København, København , Vesterbrogade 9 - Kart
  0.29 km fra Tycho Brahe Planetarium
  3,1/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 189 anmeldelser fra reisendeBasert på 189 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Copenhagen. Beliggende i sentrum, kan innkvarteringen lett nås til fots fra mange interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 6 kilometer fra hotellet. Denne eiendommen tilbyr totalt 161 gjesteværelser. Grand Copenhagen ble bygget i 1893 og har blitt totalrenovert i 1998. Grand Copenhagen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Grand Copenhagen tilbyr døgnåpen resepsjon. Grand Copenhagen tilbyr ikke babysenger. Alle som bor her kan, sammen med deres kjæledyr, nyte et felles opphold på denne eiendommen. Noen av tjenestene til Grand Copenhagen kan koste ekstra.

  Se mer
 • Mercur Copenhagen Hotel
  Frakr953Per natt

  Mercur Copenhagen Hotelstars

  København, København , Vester farimagsgade 17 - Kart
  0.32 km fra Tycho Brahe Planetarium
  3,4/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1148 anmeldelser fra reisendeBasert på 1148 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Copenhagen. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra innkvarteringen. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 8. 0 kilometer fra innkvarteringen. Overnattingsstedet rommer 109 koselige rom. Dette hotellet ble sist renovert i 2016. Mercur Copenhagen Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Det er mulig for gjester å medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette hotellet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  36  Hoteller i Tycho Brahe Planetarium
Side  1  av  4
 

Nærliggende hoteller i  Tycho Brahe Planetarium

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler