Nærliggende hoteller i Tycho Brahe Planetarium

Finn på kart
Hoteller i Tycho Brahe Planetarium

Tycho Brahe PlanetariumFra  kr384

Anbefalte hoteller i nærheten av Tycho Brahe Planetarium

 • Scandic Copenhagen
  Frakr1.659Per natt

  Scandic Copenhagenstars

  København, København , Vester sogade 6 - Kart
  0.08 km fra Tycho Brahe Planetarium
  3,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2903 anmeldelser fra reisendeBasert på 2903 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable byhotellet er en av de høyeste bygningene i København, og ligger i hjertet av byen. Tivoli og en rekke andre severdigheter ligger i umiddelbar nærhet. Det er offentlig transport i gangavstand fra hotellet.Dette hotellet ble totalrenovert i 2000, og har til sammen 472 rom og suiter fordelt på 1 etasjer. Hotellet har også foaje med døgnåpen resepsjon, bar, kafé og en restaurant med røykfritt område. Hotellet har også en rekke konferansesaler (med kapasitet på 1000 personer). De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasje. Hotellet tilbyr room service.Rommene har smakfull design, bad med hårføner, telefon (mot gebyr), TV, radio, minibar og safe.Hotellet har et treningsstudio, solarium og badstue.Frokost serveres hver morgen.

  Se mer
 • Steel House Copenhagen
  Frakr1.376Per natt

  Steel House Copenhagenstars

  København, København , Herholdtsgade 6 - Kart
  0.2 km fra Tycho Brahe Planetarium
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 594 anmeldelser fra reisendeBasert på 594 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige herberget ligger i Copenhagen. Eiendommen rommer 253 koselige gjesteværelser. Steel House Copenhagen ble konstruert i 2017. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Steel House Copenhagen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Steel House Copenhagen er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr rom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Steel House Copenhagen kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Comfort Hotel Vesterbro
  Frakr1.211Per natt

  Comfort Hotel Vesterbrostars

  København, København , Vesterbrogade 23-29 - Kart
  0.21 km fra Tycho Brahe Planetarium
  3,9/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1621 anmeldelser fra reisendeBasert på 1621 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet har en sentral beliggenhet i nærheten av Tivoli og sentralstasjonen. Det er offentlig transport innen én kilometer fra hotellet.Dette hotellet ble bygget i 1999, og har til sammen 403 rom, hvorav 150 er dobbeltrom, fordelt på fem etasjer. Hotellet har også bar, restaurant med røykfri avdeling og air condition, parkeringsplass og garasje.De smakfullt innredete rommene har bad, hårføner, telefon, minibar, kjøleskap, air condition og safe.Gjester kan benytte seg av treningsstudioet i nærheten.

  Se mer
 • Scandic Webers
  Frakr1.499Per natt

  Scandic Webersstars

  København, København , Vesterbrogade 11b - Kart
  0.25 km fra Tycho Brahe Planetarium
  3,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1212 anmeldelser fra reisendeBasert på 1212 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i hjertet av København, i gåavstand til Tivoli og sentralbanestasjonen. Det finnes en strand 7 km unna, og København flyplass ligger rundt 15 km unna. Hotellet har tre fullt utstyrte møterom til gjestenes disposisjon, og totalt 152 luftkondisjonerte gjesterom. Rommene er i skandinavisk stil med egne stue- og arbeidsområder og utstyrt med alle fasiliteter som reisende kan trenge. En flatskjerms LCD-TV med satellittkanaler gir underholdning på rommet, og det trådløse internettet lar gjestene holde kontakten i løpet av sitt opphold. Hotellets restaurant serverer spanske tapas, og det finnes en bar hvor besøkende kan kjøpe drinker. Et diskotek er tilgjengelig for underholdning på nattestid.

  Se mer
 • Savoy
  Frakr1.630Per natt

  Savoystars

  København, København , Vesterbrogade 34 - Kart
  0.25 km fra Tycho Brahe Planetarium
  4,0/5
  Kundeomtalerav 36 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1071 anmeldelser fra reisendeBasert på 1071 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger midt i København sentrum, kun minutter fra Tivoli og Rådhuspladsen. Den berømte handlegaten Strøget, med mange shopping- og underholdningssteder, kan nås på få minutters gange. Sjøen ligger om lag 15 minutter fra offentlig transport, og nærmeste strand er 20 minutters kjøring unna. Andre severdigheter i byen, som Carsberg-bryggeriet, Christiansborg, Amalienborg og den lille havfrue er alle om lag tre kilometer fra hotellet. Det er offentlig transport kun minutter fra hotellet, og sentralbanestasjonen er om lag 500 meter unna. Reisetid til Kastrup lufthavn er om lag 15 minutter (cirka 8.5 kilometer).Dette lille og famileeide hotellet ble renovert i 2004, og ligger i en historisk bygning fra begynnelsen på 1900-tallet. Hotellet har til sammen 66 rom, hvorav seks er familierom, fordelt på seks etasjer. Lobbyområdet har døgnåpen resepsjon, heis, safe, valutavekslingskontor og garderobe. I tillegg har hotellet konferanse- og møtefasiliteter, internettilgang og frokostsal. Hotellet tilbyr også klesvask, medisinsk assistanse og sykkelutleie.Rommene har smakfullt interiør og eget bad. Alle rom har telefon, satellitt-TV, trådløst internett, kaffemaskin og oppvarming.Hotellet er et ypperlig utgangspunkt for sykkelturer til sjøen eller skogen, som ligger om lag ti kilometer unna. Nærmeste golfbane er kun ti kilometer fra hotellet.Gjester kan velge sin frokost fra en rikholdig buffet.

  Se mer
 • Copenhagen Crown
  Frakr1.062Per natt

  Copenhagen Crownstars

  København, København , Vesterbrogade 41 - Kart
  0.26 km fra Tycho Brahe Planetarium
  3,6/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 808 anmeldelser fra reisendeBasert på 808 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger like ved sentralbanestasjonen, og i gangavstand fra Tivoli og Strøget. Dette hotellet passer ypperlig for en storbyferie.Hotellet er moderne, og er vernet fra støy fra hovedgaten. Hotellet har døgnåpen resepsjon, en lite lobby og en frokostsal. Det er 76 dobbeltrom og enkeltrom fordelt på fem etasjer.Rommene har dusj, toalett, hårføner, satellitt-/kabel-TV og internettilgang.Det er teatre, konsertsteder og en rekke andre forestillinger i nærområdet.

  Se mer
 • Imperial Copenhagen
  Frakr1.501Per natt

  Imperial Copenhagenstars

  København, København , Vester farimagsgade 9 - Kart
  0.27 km fra Tycho Brahe Planetarium
  4,2/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Dette hotellet ligger sentralt til kun en kort spasertur fra rådhuset i byen. I nærheten kan besøkende finne mange ulike butikker, inkludert shoppingarkaden Strøget. Den vakre Tivoli-hagen er kun noen få minutters gange unna og forbindelser til det offentlige transportnettverket finnes kun 300 meter unna. København flyplass ligger 14 km fra hotellet. Etter det ble renovert inneholder dette hotellet totalt 6 etasjer med 288 rom. Spisealternativer inkluderer en hyggelig bar og en koselig restaurant. Det finnes også en garasje og en parkeringsplass for dem som ankommer med bil. De behagelige rommene har eget bad med hårføner. Flere fasiliteter inkluderer telefon, minibar/kjøleskap og safe.

  Se mer
 • Best Western Hotel Hebron
  Frakr1.564Per natt

  Best Western Hotel Hebronstars

  København, København , Helgolandsgade 4 4 - Kart
  0.28 km fra Tycho Brahe Planetarium
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1251 anmeldelser fra reisendeBasert på 1251 anmeldelser fra reisende

  Sentralt beliggende i sentrum, er dette hotellet kun minutter fra vakre Tivoli og Strøget, Europas lengste gågate. Beliggende i hjertet av København og i nærheten av de beste butikkene og internasjonale kaféene, er stedet det perfekte bostedet for både regionale og internasjonale reisende. Det er også svært nær en mengde fritidsaktiviteter som seiling, surfing, båtturer og golf. Gjestene kan bo i et av gjesterommene eller suitene, hver komplett med kabel-TV med internasjonale kanaler og gratis trådløst internett. Hotellet har også et vennlig personale, forretningstjenester, bil- og sykkelutleie samt møterom for opptil 33 personer. I tillegg tilbyr frokostrestauranten gratis frokostbuffet hver morgen.

  Se mer
 • Grand Copenhagen
  Frakr1.426Per natt

  Grand Copenhagenstars

  København, København , Vesterbrogade 9 - Kart
  0.29 km fra Tycho Brahe Planetarium
  3,1/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 172 anmeldelser fra reisendeBasert på 172 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Copenhagen. Beliggende midt i sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen er innen 5. 6 kilometer fra nærmeste strand. Totalt 161 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Grand Copenhagen. Dette overnattingsstedet har eksistert siden 1893, men ble totalrenovert i 1998. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Grand Copenhagen. I øvrig kan besøkende medbringe kjæledyr på denne eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Zleep Hotel Copenhagen City
  Frakr915Per natt

  Zleep Hotel Copenhagen Citystars

  København, København , Helgolandsgade 14 - Kart
  0.39 km fra Tycho Brahe Planetarium
  3,2/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 428 anmeldelser fra reisendeBasert på 428 anmeldelser fra reisende

  Dette sentrumsnære hotellet ligger i et av de livligste områdene i byen og nært alt København har å tilby. Gjestene vil finne shoppingmuligheter, kaféer, barer og restauranter, Tivoli og teatre i nabolaget. I tillegg vil resepsjonen gladelig veilede reisende til å reise dit hvor de vil finne de beste shoppingområdene, barer, restauranter og interessante steder. København sentralbanestasjon er kun 100 meter fra hotellet, og er den ideelle destinasjonen for både forretnings- og fritidsreisende. Det finnes flere romtyper, utformet for å passe alle typer reisende, enten de reiser alene, som par eller med hele familien. Blant andre tjenester og fasiliteter, vil gjestene sette pris på gratis trådløst internett.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  41  Hoteller i Tycho Brahe Planetarium
Side  1  av  5
 

Nærliggende hoteller i  Tycho Brahe Planetarium

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler