Nærliggende hoteller i Statens Museum for Kunst ( National Gallery )

Finn på kart
Hoteller i Statens Museum for Kunst ( National Gallery )

Statens Museum for Kunst ( National Gallery )Fra  kr384

Anbefalte hoteller i nærheten av Statens Museum for Kunst ( National Gallery )

 • Osterport
  Frakr811Per natt

  Osterportstars

  København, København , Oslo plads 5 - Kart
  0.62 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  3,5/5
  Kundeomtalerav 64 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 86 anmeldelser fra reisendeBasert på 86 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet tilbyr en flott beliggenhet i den vakre byen København. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra togstasjonen med lett tilgang til andre deler av byen. Hotellet ligger i kort avstand fra Den lille havfruen, det kongelige slottet Amalienborg, operaen, Kongens Nytorv og gågatene. En myriade av shopping-, spise- og underholdningssteder finnes i nærheten, mens København flyplass er kun 10 km unna. Dette sofistikerte byhotellet har et spennende, arkitektonisk design. Gjesterommene er smakfullt innredete og har moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene inviteres til å benytte det brede utvalget av fasiliteter som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Hostal Generator Copenhagen
  Frakr383Per natt

  Hostal Generator Copenhagenstars

  København, København , Adelgade 5-7 - Kart
  0.7 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  3,7/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2950 anmeldelser fra reisendeBasert på 2950 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger svært nær undergrunnsstasjonen Kongens Nytorv, ca. 800 meter fra hotellet. Herfra vil gjestene kunne nå sentrum av byen, der en rekke restauranter, barer og butikker kan bli funnet. De viktigste stedene for turister og av historisk interesse, som Botanisk Have, Geologisk Museum og Statens Museum for Kunst, er alle ca. 1 km unna hotellet. Nørreport jernbanestasjon, med forbindelser til alle andre tog og undergrunnslinjer, kan også nås innen en 15 minutters spasertur. Flyplassen er ca. 9 km fra hotellet.

  Se mer
 • Wakeup Copenhagen Borgergade
  Frakr1.106Per natt

  Wakeup Copenhagen Borgergadestars

  København, København , Borgergade 9 - Kart
  0.75 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  4,1/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3152 anmeldelser fra reisendeBasert på 3152 anmeldelser fra reisende

  Enten man reiser alene, med familien eller en partner, så er dette hotellet et utmerket valg for alle som vil ha rimelig innkvartering i hjertet av København. Det er kun 20 minutters gange fra det verdensberømte citadellet Kastellet. Den minimalistiske stilen til hotelleksteriøret er bevart gjennom de forskjellige romtypene, alle er luftkondisjonert og røykfrie. Det er også synlig i den påfallende slanke lobbyen. Den har 24-timers resepsjon og et forretningssenter, hvor gjestene kan benytte datamaskiner og tilbehør helt gratis. Hver morgen serveres frokost i den koselige restauranten, som befinner seg i et innglasset atrium. Denne rolige plasseringen, som er skjermet fra det levende bylivet, er et perfekt sted for å starte en arbeidsdag eller feriedag.

  Se mer
 • Ibsens
  Frakr1.368Per natt

  Ibsensstars

  København, København , Vendersgade 23 - Kart
  0.9 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1442 anmeldelser fra reisendeBasert på 1442 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Copenhagen. Besøkende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Stedet teller totalt 118 innbydende soverom. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Kunder vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Helse- og velværetilbudet på eiendommen sørger for det aller ypperste innenfor avslapning.

  Se mer
 • Phoenix
  Frakr1.468Per natt

  Phoenixstars

  København, København , Bredgade 37 - Kart
  0.93 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 117 anmeldelser fra reisendeBasert på 117 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Copenhagen. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser 1. 8 kilometer unna. Kunder vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Phoenix består av totalt 213 rom. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2001. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Phoenix. Dette overnattingsstedet tillater kjæledyr. Phoenix tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter.

  Se mer
 • Kong Arthur
  Frakr1.480Per natt

  Kong Arthurstars

  København, København , Norre sogade 11 - Kart
  0.97 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2415 anmeldelser fra reisendeBasert på 2415 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Copenhagen. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 155 rom. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 1982. Kong Arthur sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kjæledyr er ikke tillatt på Kong Arthur. Behøver man å virkelig slappe av kan gjester benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at gjestene kan nyte alle deler av oppholdet. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Skt. Annae
  Frakr2.560Per natt

  Hotel Skt. Annaestars

  København, København , Sankt annae plads 18-20 - Kart
  1.18 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  3,9/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter

  Hotellet har en av de beste beliggenhetene i København, like ved slottet Amalienborg, den lille havfrue, havneområdet Nyhavn og det kongelige teater. Dette er et av de fineste områdene i København. Det er shoppingsteder og offentlig transport i nærheten, så du kommer deg enkelt og greit rundt i byen.Dette hotellet ble først åpnet i 2001, og har til sammen 133 rom fordelt på fem etasjer. Av disse er 35 enkeltrom og 98 dobbeltrom. Hotellet har også en elegant foaje med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingsskranke og heiser. Gjester kan benytte seg av trådløst internett, og det er konferansefasiliteter tilgjengelig. Hotellet tilbyr også room service og klesvask.Alle gjesterom har moderne design og lyse pastellfarger, og er røykfrie. Rommene har medium størrelse og er i svært god stand, det samme er badene. Halvparten av rommene har air condition, og alle vender ut mot bakgården. Alle rom har eget bad, hårføner, telefon, safe, sentralfyring, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang og minibar.

  Se mer
 • Scandic Front
  Frakr2.756Per natt

  Scandic Frontstars

  København, København , Sankt annae plads 21 - Kart
  1.24 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  4,3/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1234 anmeldelser fra reisendeBasert på 1234 anmeldelser fra reisende

  Dette boutique-hotellet ligger direkte ved havnen, i nærheten av Amalienborg slott og i fem minutters gåavstand fra den berømte handlegaten Strøget og Nyhavn. Kulturelle attraksjoner og mengder av butikker nås lett til fots eller ved hjelp av det effektive, offentlige transportsystemet. Dette moderne hotellet tilbyr minibar med gratis brus, gratis internett og stue med peis. Alle luftkondisjonerte rom har eksklusive tekstiler, flatskjerm-TV og minibar. Gjestene kan besøke hotellets treningssenter eller bruke Front Wellness som tilbyr en personlig instruktør og massasjebehandlinger for å få gjestene til å slappe av. Restauranten serverer amerikansk dinermat med en internasjonal touch. På showkjøkkenet kan man se kokkene i arbeid eller spørre dem om å lage din favorittrett.

  Se mer
 • Copenhagen Admiral Hotel
  Frakr1.309Per natt

  Copenhagen Admiral Hotelstars

  København, København , Toldbodgade 24-28 - Kart
  1.24 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  4,2/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4934 anmeldelser fra reisendeBasert på 4934 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger om lag 15 kilometer fra Kastrup lufthavn, like ved sjøen og i nærheten av Amalienborg slott. Handlegaten Nyhavn og offentlige transportmidler kan nås til fots.Dette historiske hotellet ligger i en lagerbygning i havnen fra 1787, og ble åpnet som hotell i 1878. Hotellet gjennomgikk omfattende oppussingsarbeid i 2005. Hotellet har til sammen 366 rom fordelt på sju etasjer, hvorav 56 er suiter. Hotellet har også en foaje med døgnåpen resepsjon, bar, nattklubb og restaurant med røykfritt område. De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasjen.De innbydende rommene har tømmerkonstruksjoner, noe som gir rommene en rustikk og maritim atmosfære. Rommene har bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, minibar/kjøleskap og safe.Hotellet har badstue (mot gebyr) og solarium.Gjester kan velge sin frokost fra en rikholdig buffet.

  Se mer
 • Adina Apartment
  Frakr2.116Per natt

  Adina Apartmentstars

  København, København , Amerika plads 7 copenhagen 2100 denmark 7 - Kart
  1.38 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  4,4/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1399 anmeldelser fra reisendeBasert på 1399 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Copenhagen. Med sin beliggenhet innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 0 kilometer fra hotellet. Overnattingsstedet består av 128 rom. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av rommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette hotellet tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Gjester kan oppleve og utforske flere av spisestedene på overnattingsstedet. Besøkende kan unne seg litt ekstra godt i hotellets wellnessavdeling. De som velger å overnatte her tilbys et bredt utvalg kulinariske perler, og det bør være mulig å finne noe å sette tennene i for alle og enhver. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  42  Hoteller i Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
Side  1  av  5
 

Nærliggende hoteller i  Statens Museum for Kunst ( National Gallery )

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler