Nærliggende hoteller i Statens Museum for Kunst ( National Gallery )

Finn på kart
Hoteller i Statens Museum for Kunst ( National Gallery )

Statens Museum for Kunst ( National Gallery )Fra  kr756

Anbefalte hoteller i nærheten av Statens Museum for Kunst ( National Gallery )

 • Osterport
  Frakr929Per natt

  Osterportstars

  København, København , Oslo plads 5 - Kart
  0.62 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  3,5/5
  Kundeomtalerav 65 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 94 anmeldelser fra reisendeBasert på 94 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet tilbyr en flott beliggenhet i den vakre byen København. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra togstasjonen med lett tilgang til andre deler av byen. Hotellet ligger i kort avstand fra Den lille havfruen, det kongelige slottet Amalienborg, operaen, Kongens Nytorv og gågatene. En myriade av shopping-, spise- og underholdningssteder finnes i nærheten, mens København flyplass er kun 10 km unna. Dette sofistikerte byhotellet har et spennende, arkitektonisk design. Gjesterommene er smakfullt innredete og har moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene inviteres til å benytte det brede utvalget av fasiliteter som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Wakeup Copenhagen Borgergade
  Frakr1.095Per natt

  Wakeup Copenhagen Borgergadestars

  København, København , Borgergade 9 - Kart
  0.75 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  4,1/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3182 anmeldelser fra reisendeBasert på 3182 anmeldelser fra reisende

  Enten man reiser alene, med familien eller en partner, så er dette hotellet et utmerket valg for alle som vil ha rimelig innkvartering i hjertet av København. Det er kun 20 minutters gange fra det verdensberømte citadellet Kastellet. Den minimalistiske stilen til hotelleksteriøret er bevart gjennom de forskjellige romtypene, alle er luftkondisjonert og røykfrie. Det er også synlig i den påfallende slanke lobbyen. Den har 24-timers resepsjon og et forretningssenter, hvor gjestene kan benytte datamaskiner og tilbehør helt gratis. Hver morgen serveres frokost i den koselige restauranten, som befinner seg i et innglasset atrium. Denne rolige plasseringen, som er skjermet fra det levende bylivet, er et perfekt sted for å starte en arbeidsdag eller feriedag.

  Se mer
 • Ibsens
  Frakr1.816Per natt

  Ibsensstars

  København, København , Vendersgade 23 - Kart
  0.9 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1480 anmeldelser fra reisendeBasert på 1480 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Copenhagen. Eiendommen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Overnattingsstedet består av totalt 118 gjesteværelser. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. De som velger å overnatte her kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. På dette hotellet kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter.

  Se mer
 • Phoenix
  Frakr1.668Per natt

  Phoenixstars

  København, København , Bredgade 37 - Kart
  0.93 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 149 anmeldelser fra reisendeBasert på 149 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Copenhagen. Innkvarteringen ligger innen 1. 8 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Reisende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Phoenix består av totalt 213 gjesteværelser. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2001. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Phoenix. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Dette dyrevennlige hotellet aksepterer kjæledyr i alle størrelser. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil.

  Se mer
 • Hotel Skt. Annae
  Frakr1.824Per natt

  Hotel Skt. Annaestars

  København, København , Sankt annae plads 18-20 - Kart
  1.18 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  3,9/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter

  Hotellet har en av de beste beliggenhetene i København, like ved slottet Amalienborg, den lille havfrue, havneområdet Nyhavn og det kongelige teater. Dette er et av de fineste områdene i København. Det er shoppingsteder og offentlig transport i nærheten, så du kommer deg enkelt og greit rundt i byen.Dette hotellet ble først åpnet i 2001, og har til sammen 133 rom fordelt på fem etasjer. Av disse er 35 enkeltrom og 98 dobbeltrom. Hotellet har også en elegant foaje med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingsskranke og heiser. Gjester kan benytte seg av trådløst internett, og det er konferansefasiliteter tilgjengelig. Hotellet tilbyr også room service og klesvask.Alle gjesterom har moderne design og lyse pastellfarger, og er røykfrie. Rommene har medium størrelse og er i svært god stand, det samme er badene. Halvparten av rommene har air condition, og alle vender ut mot bakgården. Alle rom har eget bad, hårføner, telefon, safe, sentralfyring, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang og minibar.

  Se mer
 • Copenhagen Admiral Hotel
  Frakr1.847Per natt

  Copenhagen Admiral Hotelstars

  København, København , Toldbodgade 24-28 - Kart
  1.24 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  4,2/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5064 anmeldelser fra reisendeBasert på 5064 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger om lag 15 kilometer fra Kastrup lufthavn, like ved sjøen og i nærheten av Amalienborg slott. Handlegaten Nyhavn og offentlige transportmidler kan nås til fots.Dette historiske hotellet ligger i en lagerbygning i havnen fra 1787, og ble åpnet som hotell i 1878. Hotellet gjennomgikk omfattende oppussingsarbeid i 2005. Hotellet har til sammen 366 rom fordelt på sju etasjer, hvorav 56 er suiter. Hotellet har også en foaje med døgnåpen resepsjon, bar, nattklubb og restaurant med røykfritt område. De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasjen.De innbydende rommene har tømmerkonstruksjoner, noe som gir rommene en rustikk og maritim atmosfære. Rommene har bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, minibar/kjøleskap og safe.Hotellet har badstue (mot gebyr) og solarium.Gjester kan velge sin frokost fra en rikholdig buffet.

  Se mer
 • Adina Apartment
  Frakr2.018Per natt

  Adina Apartmentstars

  København, København , Amerika plads 7 copenhagen 2100 denmark 7 - Kart
  1.38 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  4,4/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1406 anmeldelser fra reisendeBasert på 1406 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Copenhagen. Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Hotellet er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Stedet teller totalt 128 innbydende gjesteværelser. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Adina Apartment er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Besøkende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette hotellet ikke tillater kjæledyr. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Besøkende kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Besøkende får energi til dagen gjennom kulinariske opplevelser på spisestedene. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • 71 Nyhavn Hotel
  Frakr2.706Per natt

  71 Nyhavn Hotelstars

  København, København , nyhavn 71 - Kart
  1.42 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  3,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 715 anmeldelser fra reisendeBasert på 715 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Copenhagen, og er spesielt utformet for homofile. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 600 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 0 kilometer fra hotellet. Reisende vil finne flyplassen innen 9. 5 kilometer. Det finnes totalt 130 gjesteværelser på 71 Nyhavn Hotel. Denne eiendommen ble reist tilbake i 1804, men har siden blitt komplett oppusset i 2016. 71 Nyhavn Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen rom kan tilby babyseng til de aller minste. Besøkende behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme, de er velkomne på denne eiendommen. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Maritime Hotel
  Frakr1.082Per natt

  Maritime Hotelstars

  København, København , Peder skrams gade 19 - Kart
  1.44 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  3,1/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 637 anmeldelser fra reisendeBasert på 637 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte og sjarmerende hotellet ligger i en rolig gate rett i sentrum av København. En kort spasertur unna vil besøkende lett kunne nå de populære restaurantene i Nyhavn, Amalienborg (slottet), Christiansborg (det danske parlamentet), det kongelige teateret, Kongens Nytorv og Strøget, det mest populære shopping- og gangområdet. Sentralbanestasjonen er kun 2,5 kilometer unna, noe som er svært praktisk for både forretnings- og fritidsreisende. De koselige og komfortable gjesterommene er fullt utstyrt med et bredt utvalg av moderne fasiliteter og tjenester som flatskjerm-TV og gratis trådløst internett for de som vil holde seg oppdatert. Blant andre fasiliteter finnes et hyggelig frokostrom hvor besøkende kan smake på en sunn og smakfull frokostbuffet hver morgen.

  Se mer
 • Copenhagen Strand
  Frakr1.837Per natt

  Copenhagen Strandstars

  København, København , havnegade 37 - Kart
  1.49 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  4,1/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1699 anmeldelser fra reisendeBasert på 1699 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en sentral beliggenhet ved havnen i København, i nærheten av populære Nyhavn og handlegaten Strøget. Shoppingsteder, barer, puber, nattklubber og offentlig transport finnes om lag 100 meter fra hotellet.Dette byhotellet har 174 rom (48 enkeltrom og 126 dobbeltrom), fordelt på seks etasjer. Hotellet har også foaje med døgnåpen resepsjon, safe, heiser, valutavekslingsskranke, garderobe, parkeringsplass og internettilgang. Hotellet har også en lekker restaurant, og tilbyr klesvask.Rommene har bad, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, radio, minibar, sentralfyring og sitteområde. Alle rom har vegg-til-vegg-teppe.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  38  Hoteller i Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
Side  1  av  4
 

Nærliggende hoteller i  Statens Museum for Kunst ( National Gallery )

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler