Nærliggende hoteller i Statens Museum for Kunst ( National Gallery )

Finn på kart
Hoteller i Statens Museum for Kunst ( National Gallery )

Statens Museum for Kunst ( National Gallery )Fra  kr853

Anbefalte hoteller i nærheten av Statens Museum for Kunst ( National Gallery )

 • Osterport
  Frakr1.933Per natt

  Osterportstars

  København, København , Oslo plads 5 - Kart
  0.62 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  3,5/5
  Kundeomtalerav 65 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 108 anmeldelser fra reisendeBasert på 108 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet tilbyr en flott beliggenhet i den vakre byen København. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra togstasjonen med lett tilgang til andre deler av byen. Hotellet ligger i kort avstand fra Den lille havfruen, det kongelige slottet Amalienborg, operaen, Kongens Nytorv og gågatene. En myriade av shopping-, spise- og underholdningssteder finnes i nærheten, mens København flyplass er kun 10 km unna. Dette sofistikerte byhotellet har et spennende, arkitektonisk design. Gjesterommene er smakfullt innredete og har moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene inviteres til å benytte det brede utvalget av fasiliteter som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Generator Copenhagen
  Frakr2.198Per natt

  Generator Copenhagenstars

  København, København , Adelgade 5-7 - Kart
  0.7 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  3,7/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3071 anmeldelser fra reisendeBasert på 3071 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger svært nær undergrunnsstasjonen Kongens Nytorv, ca. 800 meter fra hotellet. Herfra vil gjestene kunne nå sentrum av byen, der en rekke restauranter, barer og butikker kan bli funnet. De viktigste stedene for turister og av historisk interesse, som Botanisk Have, Geologisk Museum og Statens Museum for Kunst, er alle ca. 1 km unna hotellet. Nørreport jernbanestasjon, med forbindelser til alle andre tog og undergrunnslinjer, kan også nås innen en 15 minutters spasertur. Flyplassen er ca. 9 km fra hotellet.

  Se mer
 • Wakeup Copenhagen Borgergade
  Frakr2.048Per natt

  Wakeup Copenhagen Borgergadestars

  København, København , Borgergade 9 - Kart
  0.75 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  4,1/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3285 anmeldelser fra reisendeBasert på 3285 anmeldelser fra reisende

  Enten man reiser alene, med familien eller en partner, så er dette hotellet et utmerket valg for alle som vil ha rimelig innkvartering i hjertet av København. Det er kun 20 minutters gange fra det verdensberømte citadellet Kastellet. Den minimalistiske stilen til hotelleksteriøret er bevart gjennom de forskjellige romtypene, alle er luftkondisjonert og røykfrie. Det er også synlig i den påfallende slanke lobbyen. Den har 24-timers resepsjon og et forretningssenter, hvor gjestene kan benytte datamaskiner og tilbehør helt gratis. Hver morgen serveres frokost i den koselige restauranten, som befinner seg i et innglasset atrium. Denne rolige plasseringen, som er skjermet fra det levende bylivet, er et perfekt sted for å starte en arbeidsdag eller feriedag.

  Se mer
 • Ibsens
  Frakr2.705Per natt

  Ibsensstars

  København, København , Vendersgade 23 - Kart
  0.9 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1522 anmeldelser fra reisendeBasert på 1522 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Copenhagen. Eiendommen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Overnattingsstedet består av totalt 118 gjesteværelser. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. De som velger å overnatte her kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. På dette hotellet kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter.

  Se mer
 • Phoenix
  Frakr3.097Per natt

  Phoenixstars

  København, København , Bredgade 37 - Kart
  0.93 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 181 anmeldelser fra reisendeBasert på 181 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Copenhagen. Innkvarteringen ligger innen 1. 8 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Reisende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Phoenix består av totalt 213 gjesteværelser. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2001. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Phoenix. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Dette dyrevennlige hotellet aksepterer kjæledyr i alle størrelser. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil.

  Se mer
 • Hotel Skt. Annae
  Frakr1.766Per natt

  Hotel Skt. Annaestars

  København, København , Sankt annae plads 18-20 - Kart
  1.18 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  3,9/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter

  Hotellet har en av de beste beliggenhetene i København, like ved slottet Amalienborg, den lille havfrue, havneområdet Nyhavn og det kongelige teater. Dette er et av de fineste områdene i København. Det er shoppingsteder og offentlig transport i nærheten, så du kommer deg enkelt og greit rundt i byen.Dette hotellet ble først åpnet i 2001, og har til sammen 133 rom fordelt på fem etasjer. Av disse er 35 enkeltrom og 98 dobbeltrom. Hotellet har også en elegant foaje med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingsskranke og heiser. Gjester kan benytte seg av trådløst internett, og det er konferansefasiliteter tilgjengelig. Hotellet tilbyr også room service og klesvask.Alle gjesterom har moderne design og lyse pastellfarger, og er røykfrie. Rommene har medium størrelse og er i svært god stand, det samme er badene. Halvparten av rommene har air condition, og alle vender ut mot bakgården. Alle rom har eget bad, hårføner, telefon, safe, sentralfyring, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang og minibar.

  Se mer
 • Scandic Front
  Frakr2.147Per natt

  Scandic Frontstars

  København, København , Sankt annae plads 21 - Kart
  1.24 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  4,3/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1285 anmeldelser fra reisendeBasert på 1285 anmeldelser fra reisende

  Dette boutique-hotellet ligger direkte ved havnen, i nærheten av Amalienborg slott og i fem minutters gåavstand fra den berømte handlegaten Strøget og Nyhavn. Kulturelle attraksjoner og mengder av butikker nås lett til fots eller ved hjelp av det effektive, offentlige transportsystemet. Dette moderne hotellet tilbyr minibar med gratis brus, gratis internett og stue med peis. Alle luftkondisjonerte rom har eksklusive tekstiler, flatskjerm-TV og minibar. Gjestene kan besøke hotellets treningssenter eller bruke Front Wellness som tilbyr en personlig instruktør og massasjebehandlinger for å få gjestene til å slappe av. Restauranten serverer amerikansk dinermat med en internasjonal touch. På showkjøkkenet kan man se kokkene i arbeid eller spørre dem om å lage din favorittrett.

  Se mer
 • Copenhagen Admiral Hotel
  Frakr3.786Per natt

  Copenhagen Admiral Hotelstars

  København, København , Toldbodgade 24-28 - Kart
  1.24 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  4,2/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5213 anmeldelser fra reisendeBasert på 5213 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger om lag 15 kilometer fra Kastrup lufthavn, like ved sjøen og i nærheten av Amalienborg slott. Handlegaten Nyhavn og offentlige transportmidler kan nås til fots.Dette historiske hotellet ligger i en lagerbygning i havnen fra 1787, og ble åpnet som hotell i 1878. Hotellet gjennomgikk omfattende oppussingsarbeid i 2005. Hotellet har til sammen 366 rom fordelt på sju etasjer, hvorav 56 er suiter. Hotellet har også en foaje med døgnåpen resepsjon, bar, nattklubb og restaurant med røykfritt område. De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasjen.De innbydende rommene har tømmerkonstruksjoner, noe som gir rommene en rustikk og maritim atmosfære. Rommene har bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, minibar/kjøleskap og safe.Hotellet har badstue (mot gebyr) og solarium.Gjester kan velge sin frokost fra en rikholdig buffet.

  Se mer
 • Adina Apartment
  Frakr2.192Per natt

  Adina Apartmentstars

  København, København , Amerika plads 7 copenhagen 2100 denmark 7 - Kart
  1.38 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  4,4/5
  Kundeomtalerav 19 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1416 anmeldelser fra reisendeBasert på 1416 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Copenhagen. Med sin beliggenhet innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Hotellet er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Det finnes totalt 128 rom på Adina Apartment. Adina Apartment ble konstruert i 2005. Adina Apartment sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Adina Apartment tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen rom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Adina Apartment inkluderer en gjestegarasje. Overnattingsstedet tilbyr businessfasiliteter. Reisende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Eiendommens spisested kommer til å fortrylle de besøkende med et utsøkt kjøkken og eksepsjonell atmosfære. Noen av tjenestene til Adina Apartment kan koste ekstra.

  Se mer
 • 71 Nyhavn Hotel
  Frakr4.196Per natt

  71 Nyhavn Hotelstars

  København, København , nyhavn 71 - Kart
  1.42 km fra Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
  3,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 789 anmeldelser fra reisendeBasert på 789 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Copenhagen, og er spesielt utformet for homofile. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 600 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 0 kilometer fra hotellet. Reisende vil finne flyplassen innen 9. 5 kilometer. Det finnes totalt 130 gjesteværelser på 71 Nyhavn Hotel. Denne eiendommen ble reist tilbake i 1804, men har siden blitt komplett oppusset i 2016. 71 Nyhavn Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen rom kan tilby babyseng til de aller minste. Besøkende behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme, de er velkomne på denne eiendommen. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  40  Hoteller i Statens Museum for Kunst ( National Gallery )
Side  1  av  4
 

Nærliggende hoteller i  Statens Museum for Kunst ( National Gallery )

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler