Nærliggende hoteller i Rundetårn - round tower

Finn på kart
Hoteller i Rundetårn - round tower

Rundetårn - round towerFra  kr756

Anbefalte hoteller i nærheten av Rundetårn - round tower

 • Wakeup Copenhagen Borgergade
  Frakr1.095Per natt

  Wakeup Copenhagen Borgergadestars

  København, København , Borgergade 9 - Kart
  0.56 km fra Rundetårn - round tower
  4,1/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3182 anmeldelser fra reisendeBasert på 3182 anmeldelser fra reisende

  Enten man reiser alene, med familien eller en partner, så er dette hotellet et utmerket valg for alle som vil ha rimelig innkvartering i hjertet av København. Det er kun 20 minutters gange fra det verdensberømte citadellet Kastellet. Den minimalistiske stilen til hotelleksteriøret er bevart gjennom de forskjellige romtypene, alle er luftkondisjonert og røykfrie. Det er også synlig i den påfallende slanke lobbyen. Den har 24-timers resepsjon og et forretningssenter, hvor gjestene kan benytte datamaskiner og tilbehør helt gratis. Hver morgen serveres frokost i den koselige restauranten, som befinner seg i et innglasset atrium. Denne rolige plasseringen, som er skjermet fra det levende bylivet, er et perfekt sted for å starte en arbeidsdag eller feriedag.

  Se mer
 • Scandic Palace Copenhagen
  Frakr1.733Per natt

  Scandic Palace Copenhagenstars

  København, København , Raadhuspladsen 57 - Kart
  0.67 km fra Rundetårn - round tower
  4,3/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2720 anmeldelser fra reisendeBasert på 2720 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet har en glimrende beliggenhet i hjertet av København. Hotellet ligger på den historiske Rådhusplassen i kort avstand fra byens hovedattraksjoner. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra Tivoli og Københavns populære handlegate Strøget. Hotellet ligger praktisk til kun 15 minutters kjøring fra København flyplass. Dette flotte hotellet kan dateres tilbake til det tidlige 1900-tallet og kombinerer klassisk eleganse og moderne stil på en vakker måte. Gjesterommene er smakfullt innredete, med funksjonelt areal og en avslappende atmosfære hvor man kan jobbe og slappe av på en behagelig måte. Rommene er innredet i moderne skandinavisk design og er velutstyrte med moderne fasiliteter. Gjestene inviteres til å nyte utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Ibsens
  Frakr1.816Per natt

  Ibsensstars

  København, København , Vendersgade 23 - Kart
  0.7 km fra Rundetårn - round tower
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1480 anmeldelser fra reisendeBasert på 1480 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Copenhagen. Eiendommen ligger i nærheten av byens viktigste transportforbindelser. Overnattingsstedet består av totalt 118 gjesteværelser. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Videre tilbyr dette barnevennlige overnattingsstedet babyseng til de minste på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. De som velger å overnatte her kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på eiendommen. På dette hotellet kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter.

  Se mer
 • The Square
  Frakr2.280Per natt

  The Squarestars

  København, København , Radhuspladsen 14 - Kart
  0.79 km fra Rundetårn - round tower
  3,7/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2882 anmeldelser fra reisendeBasert på 2882 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Copenhagen, er et godt alternativ for homofile. Overnattingsstedet rommer 267 koselige rom. Denne eiendommen ble etablert i 2003. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. The Square er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Både store og små kjæledyr tillates på The Square. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Phoenix
  Frakr1.668Per natt

  Phoenixstars

  København, København , Bredgade 37 - Kart
  0.85 km fra Rundetårn - round tower
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 149 anmeldelser fra reisendeBasert på 149 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Copenhagen. Innkvarteringen ligger innen 1. 8 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Reisende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Phoenix består av totalt 213 gjesteværelser. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2001. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Phoenix. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Dette dyrevennlige hotellet aksepterer kjæledyr i alle størrelser. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil.

  Se mer
 • Richmond Hotel
  Frakr883Per natt

  Richmond Hotelstars

  København, København , Vester farimagsgade 33 - Kart
  0.88 km fra Rundetårn - round tower
  3,7/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1056 anmeldelser fra reisendeBasert på 1056 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av København, kun en kort spasertur fra mange av byes største attraksjoner som kunstmuseet, nasjonalmuseet og en rekke underholdningssteder og utesteder. Tivoli og sentralstasjonen ligger kun to minutters gange fra hotellet, og offentlig transport er også i gangavstand.Dette seks etasjer høye hotellet har 127 rom, inkludert fem suiter, døgnåpen resepsjon, og en restaurant med røykfritt område.De komfortable rommene har bad, hårføner, telefon og flatskjerm-TV. Safe kan fås i resepsjonen.

  Se mer
 • Maritime Hotel
  Frakr1.082Per natt

  Maritime Hotelstars

  København, København , Peder skrams gade 19 - Kart
  0.96 km fra Rundetårn - round tower
  3,1/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 637 anmeldelser fra reisendeBasert på 637 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte og sjarmerende hotellet ligger i en rolig gate rett i sentrum av København. En kort spasertur unna vil besøkende lett kunne nå de populære restaurantene i Nyhavn, Amalienborg (slottet), Christiansborg (det danske parlamentet), det kongelige teateret, Kongens Nytorv og Strøget, det mest populære shopping- og gangområdet. Sentralbanestasjonen er kun 2,5 kilometer unna, noe som er svært praktisk for både forretnings- og fritidsreisende. De koselige og komfortable gjesterommene er fullt utstyrt med et bredt utvalg av moderne fasiliteter og tjenester som flatskjerm-TV og gratis trådløst internett for de som vil holde seg oppdatert. Blant andre fasiliteter finnes et hyggelig frokostrom hvor besøkende kan smake på en sunn og smakfull frokostbuffet hver morgen.

  Se mer
 • Hotel Skt. Annae
  Frakr1.824Per natt

  Hotel Skt. Annaestars

  København, København , Sankt annae plads 18-20 - Kart
  1.01 km fra Rundetårn - round tower
  3,9/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter

  Hotellet har en av de beste beliggenhetene i København, like ved slottet Amalienborg, den lille havfrue, havneområdet Nyhavn og det kongelige teater. Dette er et av de fineste områdene i København. Det er shoppingsteder og offentlig transport i nærheten, så du kommer deg enkelt og greit rundt i byen.Dette hotellet ble først åpnet i 2001, og har til sammen 133 rom fordelt på fem etasjer. Av disse er 35 enkeltrom og 98 dobbeltrom. Hotellet har også en elegant foaje med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingsskranke og heiser. Gjester kan benytte seg av trådløst internett, og det er konferansefasiliteter tilgjengelig. Hotellet tilbyr også room service og klesvask.Alle gjesterom har moderne design og lyse pastellfarger, og er røykfrie. Rommene har medium størrelse og er i svært god stand, det samme er badene. Halvparten av rommene har air condition, og alle vender ut mot bakgården. Alle rom har eget bad, hårføner, telefon, safe, sentralfyring, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang og minibar.

  Se mer
 • Mercur Copenhagen Hotel
  Frakr953Per natt

  Mercur Copenhagen Hotelstars

  København, København , Vester farimagsgade 17 - Kart
  1.02 km fra Rundetårn - round tower
  3,4/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1148 anmeldelser fra reisendeBasert på 1148 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Copenhagen. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 10. 0 kilometer fra innkvarteringen. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen 8. 0 kilometer fra innkvarteringen. Overnattingsstedet rommer 109 koselige rom. Dette hotellet ble sist renovert i 2016. Mercur Copenhagen Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor kunder kan be om babysenger til de minste barna. Det er mulig for gjester å medbringe kjæledyr på eiendommen. Dette hotellet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Copenhagen Strand
  Frakr1.837Per natt

  Copenhagen Strandstars

  København, København , havnegade 37 - Kart
  1.02 km fra Rundetårn - round tower
  4,1/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1699 anmeldelser fra reisendeBasert på 1699 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en sentral beliggenhet ved havnen i København, i nærheten av populære Nyhavn og handlegaten Strøget. Shoppingsteder, barer, puber, nattklubber og offentlig transport finnes om lag 100 meter fra hotellet.Dette byhotellet har 174 rom (48 enkeltrom og 126 dobbeltrom), fordelt på seks etasjer. Hotellet har også foaje med døgnåpen resepsjon, safe, heiser, valutavekslingsskranke, garderobe, parkeringsplass og internettilgang. Hotellet har også en lekker restaurant, og tilbyr klesvask.Rommene har bad, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, radio, minibar, sentralfyring og sitteområde. Alle rom har vegg-til-vegg-teppe.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  37  Hoteller i Rundetårn - round tower
Side  1  av  4
 

Nærliggende hoteller i  Rundetårn - round tower

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler