Nærliggende hoteller i Ny Carlsberg Glyptotek Museum

Finn på kart
Hoteller i Ny Carlsberg Glyptotek Museum

Ny Carlsberg Glyptotek MuseumFra  kr384

Anbefalte hoteller i nærheten av Ny Carlsberg Glyptotek Museum

 • Cabinn City
  Frakr924Per natt

  Cabinn Citystars

  København, København , Mitchellsgate 14 - Kart
  0.21 km fra Ny Carlsberg Glyptotek Museum
  3,9/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2248 anmeldelser fra reisendeBasert på 2248 anmeldelser fra reisende

  Dette ultramoderne byhotellet ligger i hjertet av København, i nærheten av Tivoli og Københavns hovedbanestasjon. Turister bør ikke gå glipp av statuen Den lille havfruen ved Langelinje samt Nasjonalmuseet og museet Ny Carlsberg Glyptotek, som kun er noen få minutters gange fra hotellet. Hvert rom er lyst og koselig med privat bad, gratis kaffe og gratis trådløst internett. De fleste rommene har 1-4 enkeltsenger, selv om superiorrom har to twin-senger sammen, ideelt for et par på ferie. Gjester kan få tak i snacks og varme drikker i det 24-timers resepsjonsområdet, som også tilbyr to datamaskiner til gjestenes bruk, og dagen kan startes med en bufféfrokost i skandinavisk stil i frokostkafeen. Hotellets enkle og beskjedne innkvartering og sentrale beliggenhet gjør det perfekt for en familieferie eller forretningsreise til København.

  Se mer
 • Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade
  Frakr987Per natt

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgadestars

  København, København , Bernstorffsgade 35 37 - Kart
  0.39 km fra Ny Carlsberg Glyptotek Museum
   

  Dette enkle hotellet ligger i Copenhagen. Denne eiendommen tilbyr totalt 585 gjesteværelser. Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade ble bygget i 2018. Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade tilbyr trådløs internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens soverom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade er designet for å gjøre alle gjesters opphold så enkelt som mulig og tilbyr derfor værelser med handicapvennlige baderom. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Noen av tjenestene til Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade kan koste ekstra.

  Se mer
 • Scandic Palace Copenhagen
  Frakr2.296Per natt

  Scandic Palace Copenhagenstars

  København, København , Raadhuspladsen 57 - Kart
  0.43 km fra Ny Carlsberg Glyptotek Museum
  4,3/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2672 anmeldelser fra reisendeBasert på 2672 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet har en glimrende beliggenhet i hjertet av København. Hotellet ligger på den historiske Rådhusplassen i kort avstand fra byens hovedattraksjoner. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra Tivoli og Københavns populære handlegate Strøget. Hotellet ligger praktisk til kun 15 minutters kjøring fra København flyplass. Dette flotte hotellet kan dateres tilbake til det tidlige 1900-tallet og kombinerer klassisk eleganse og moderne stil på en vakker måte. Gjesterommene er smakfullt innredete, med funksjonelt areal og en avslappende atmosfære hvor man kan jobbe og slappe av på en behagelig måte. Rommene er innredet i moderne skandinavisk design og er velutstyrte med moderne fasiliteter. Gjestene inviteres til å nyte utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Copenhagen Plaza
  Frakr1.119Per natt

  Copenhagen Plazastars

  København, København , Bernstorffsgade 4 - Kart
  0.46 km fra Ny Carlsberg Glyptotek Museum
  4,1/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1457 anmeldelser fra reisendeBasert på 1457 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Copenhagen. Med sin beliggenhet innen 250 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Hotellet består av totalt 93 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2007. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Kjæledyr er tillatt påCopenhagen Plaza. Reisende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Gjester kan benytte seg av stedets matservering. Noen av tjenestene til Copenhagen Plaza kan koste ekstra.

  Se mer
 • The Square
  Frakr1.501Per natt

  The Squarestars

  København, København , Radhuspladsen 14 - Kart
  0.52 km fra Ny Carlsberg Glyptotek Museum
  3,7/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2853 anmeldelser fra reisendeBasert på 2853 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Copenhagen, og er perfekt for homofile. Totalt antall gjesteværelser er 267. The Square ble bygget i 2003. The Square sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen hele døgnet. The Square er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Både store og små kjæledyr tillates på The Square. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er dette overnattingsstedet perfekt for forretningsreisende. Noen av tjenestene til The Square kan koste ekstra.

  Se mer
 • Ansgar
  Frakr818Per natt

  Ansgarstars

  København, København , Colbjørnsensgade 29 - Kart
  0.55 km fra Ny Carlsberg Glyptotek Museum
  4,1/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 898 anmeldelser fra reisendeBasert på 898 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en sentral beliggenhet i byens turistsentrum, kun et steinkast fra offentlig transport (om lag 20 meter). En rekke butikker og barer finnes i gangavstand fra hotellet.Dette hotellet består av 81 rom fordelt på fem etasjer. Gjester har adgang til en 180 kvadratmeter stor hage, og hotellet har foaje med døgnåpen resepsjon, safe, heis og aviskiosk. Det finnes også et TV-rom og en restaurant på hotellet, og forretningsgjester kan benytte seg av hotellets konferansesal og internettilgang. Dette røykfrie hotellet tilbyr også klesvask.Alle rom er totalrenovert og modernisert, og har dusj/toalett, flatskjerm-TV med internettilkopling, filmer, betalings-TV, safe og hårføner.Etter at du har gått gjennom tollen på København lufthavn, fortsetter du rett fram. Under klokken finner du billettskranken til DSB. Togene går flere ganger i timen, og tar 15 minutter til København sentralstasjon. Når du forlater toget, går du opp den store ståltrappen til Tietgensgade. Når du er på gaten, vender du deg mot stasjonsbygningen, og går til venstre ned Tietgensgade omtrent 100 meter, til du kommer til Colbjørnsensgade. Ta til høyre, så ser du hotellets skilt. Turen fra stasjonen tar om lag 3-4 minutter.

  Se mer
 • Cphliving
  Frakr1.541Per natt

  Cphlivingstars

  København, København , Langebrogade 1a 1a - Kart
  0.56 km fra Ny Carlsberg Glyptotek Museum
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 285 anmeldelser fra reisendeBasert på 285 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Copenhagen. Beliggende midt i sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra innkvarteringen. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Reisende vil finne flyplassen innen 8. 0 kilometer. Eiendommen ligger i nærheten av havnen. De som ønsker en pause fra en travel hverdag kan slappe av og nyte roen på dette hotellet. Eiendommen ble bygget i 2009. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Dette overnattingsstedet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • DGI-Byens
  Frakr1.682Per natt

  DGI-Byensstars

  København, København , Tietgensgade 65 65 - Kart
  0.56 km fra Ny Carlsberg Glyptotek Museum
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 585 anmeldelser fra reisendeBasert på 585 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Copenhagen. Med sin beliggenhet innen 300 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. De viktigste underholdningsstedene kan lett nås fra hotellet. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Kunder vil finne flyplassen innen 12. 0 kilometer. Totalt 104 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse. Kunder vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Kunder kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Kjæledyr er ikke tillatt på DGI-Byens. Denne eiendommen tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Dette overnattingsstedet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Good Morning City Copenhagen Star
  Frakr904Per natt

  Good Morning City Copenhagen Starstars

  København, København , Colbjornsensgade 13 - Kart
  0.59 km fra Ny Carlsberg Glyptotek Museum
  3,7/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1290 anmeldelser fra reisendeBasert på 1290 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger midt i København sentrum, og sentralstasjonen og Tivoli er kun en kort spasertur unna. En lang rekke shopping- og underholdningssteder er også i nærheten av hotellet, i tillegg til offentlig transport. I sentrum av byen er det mange severdigheter, som statuen av den lille havfrue, Christianborg slott og den historiske kirken Holmen. Amalienborg slott ligger om lag tre kilometer fra hotellet. Kastrup lufthavn ligger om lag åtte kilometer fra sentrum.Dette byhotellet har til sammen 134 rom fordelt på seks etasjer. Resepsjonen er døgnåpen, og hotellet har safe og heis. I tillegg har hotellet en koselig bar og en stilfull restaurant.De smakfulle rommene har alle bad med hårføner, telefon og satellitt-/kabel-TV.Frokost serveres hver morgen. Et utvalg småretter serveres hele dagen i baren.

  Se mer
 • Grand Copenhagen
  Frakr1.426Per natt

  Grand Copenhagenstars

  København, København , Vesterbrogade 9 - Kart
  0.62 km fra Ny Carlsberg Glyptotek Museum
  3,1/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 172 anmeldelser fra reisendeBasert på 172 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Copenhagen. Beliggende midt i sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen er innen 5. 6 kilometer fra nærmeste strand. Totalt 161 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Grand Copenhagen. Dette overnattingsstedet har eksistert siden 1893, men ble totalrenovert i 1998. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Grand Copenhagen. I øvrig kan besøkende medbringe kjæledyr på denne eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  41  Hoteller i Ny Carlsberg Glyptotek Museum
Side  1  av  5
 

Nærliggende hoteller i  Ny Carlsberg Glyptotek Museum

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler