Nærliggende hoteller i Ny Carlsberg Glyptotek Museum

Finn på kart
Hoteller i Ny Carlsberg Glyptotek Museum

Ny Carlsberg Glyptotek MuseumFra  kr756

Anbefalte hoteller i nærheten av Ny Carlsberg Glyptotek Museum

 • Cabinn City
  Frakr1.047Per natt

  Cabinn Citystars

  København, København , Mitchellsgate 14 - Kart
  0.21 km fra Ny Carlsberg Glyptotek Museum
  3,9/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2267 anmeldelser fra reisendeBasert på 2267 anmeldelser fra reisende

  Dette ultramoderne byhotellet ligger i hjertet av København, i nærheten av Tivoli og Københavns hovedbanestasjon. Turister bør ikke gå glipp av statuen Den lille havfruen ved Langelinje samt Nasjonalmuseet og museet Ny Carlsberg Glyptotek, som kun er noen få minutters gange fra hotellet. Hvert rom er lyst og koselig med privat bad, gratis kaffe og gratis trådløst internett. De fleste rommene har 1-4 enkeltsenger, selv om superiorrom har to twin-senger sammen, ideelt for et par på ferie. Gjester kan få tak i snacks og varme drikker i det 24-timers resepsjonsområdet, som også tilbyr to datamaskiner til gjestenes bruk, og dagen kan startes med en bufféfrokost i skandinavisk stil i frokostkafeen. Hotellets enkle og beskjedne innkvartering og sentrale beliggenhet gjør det perfekt for en familieferie eller forretningsreise til København.

  Se mer
 • Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade
  Frakr755Per natt

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgadestars

  København, København , Bernstorffsgade 35 35 - Kart
  0.39 km fra Ny Carlsberg Glyptotek Museum
   

  Dette koselige hotellet er i Copenhagen. Hotellet består av totalt 585 koselige soverom. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2018. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Kunder kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade tilbyr totalt 5 handicapvennlig rom. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Scandic Palace Copenhagen
  Frakr1.733Per natt

  Scandic Palace Copenhagenstars

  København, København , Raadhuspladsen 57 - Kart
  0.43 km fra Ny Carlsberg Glyptotek Museum
  4,3/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2720 anmeldelser fra reisendeBasert på 2720 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet har en glimrende beliggenhet i hjertet av København. Hotellet ligger på den historiske Rådhusplassen i kort avstand fra byens hovedattraksjoner. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra Tivoli og Københavns populære handlegate Strøget. Hotellet ligger praktisk til kun 15 minutters kjøring fra København flyplass. Dette flotte hotellet kan dateres tilbake til det tidlige 1900-tallet og kombinerer klassisk eleganse og moderne stil på en vakker måte. Gjesterommene er smakfullt innredete, med funksjonelt areal og en avslappende atmosfære hvor man kan jobbe og slappe av på en behagelig måte. Rommene er innredet i moderne skandinavisk design og er velutstyrte med moderne fasiliteter. Gjestene inviteres til å nyte utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Copenhagen Plaza
  Frakr1.293Per natt

  Copenhagen Plazastars

  København, København , Bernstorffsgade 4 - Kart
  0.46 km fra Ny Carlsberg Glyptotek Museum
  4,1/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1471 anmeldelser fra reisendeBasert på 1471 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Copenhagen. Beliggende innen 250 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Hotellet kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Totalt 93 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Copenhagen Plaza. Copenhagen Plaza gjennomgikk en renovasjon i 2007. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan de som velger å overnatte her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Copenhagen Plaza tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Noen rom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er tillatt påCopenhagen Plaza. Kunder kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Gjester kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Copenhagen Plaza. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Square
  Frakr2.280Per natt

  The Squarestars

  København, København , Radhuspladsen 14 - Kart
  0.52 km fra Ny Carlsberg Glyptotek Museum
  3,7/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2882 anmeldelser fra reisendeBasert på 2882 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Copenhagen, er et godt alternativ for homofile. Overnattingsstedet rommer 267 koselige rom. Denne eiendommen ble etablert i 2003. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. The Square er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Både store og små kjæledyr tillates på The Square. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ansgar
  Frakr1.508Per natt

  Ansgarstars

  København, København , Colbjørnsensgade 29 - Kart
  0.55 km fra Ny Carlsberg Glyptotek Museum
  4,1/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 902 anmeldelser fra reisendeBasert på 902 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en sentral beliggenhet i byens turistsentrum, kun et steinkast fra offentlig transport (om lag 20 meter). En rekke butikker og barer finnes i gangavstand fra hotellet.Dette hotellet består av 81 rom fordelt på fem etasjer. Gjester har adgang til en 180 kvadratmeter stor hage, og hotellet har foaje med døgnåpen resepsjon, safe, heis og aviskiosk. Det finnes også et TV-rom og en restaurant på hotellet, og forretningsgjester kan benytte seg av hotellets konferansesal og internettilgang. Dette røykfrie hotellet tilbyr også klesvask.Alle rom er totalrenovert og modernisert, og har dusj/toalett, flatskjerm-TV med internettilkopling, filmer, betalings-TV, safe og hårføner.Etter at du har gått gjennom tollen på København lufthavn, fortsetter du rett fram. Under klokken finner du billettskranken til DSB. Togene går flere ganger i timen, og tar 15 minutter til København sentralstasjon. Når du forlater toget, går du opp den store ståltrappen til Tietgensgade. Når du er på gaten, vender du deg mot stasjonsbygningen, og går til venstre ned Tietgensgade omtrent 100 meter, til du kommer til Colbjørnsensgade. Ta til høyre, så ser du hotellets skilt. Turen fra stasjonen tar om lag 3-4 minutter.

  Se mer
 • Cphliving
  Frakr1.576Per natt

  Cphlivingstars

  København, København , Langebrogade 1a 1a - Kart
  0.56 km fra Ny Carlsberg Glyptotek Museum
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 286 anmeldelser fra reisendeBasert på 286 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Copenhagen. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Reisende vil finne flyplassen innen 8. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger i umiddelbar nærhet til havnen. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 12 soverom. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2009. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan gjester benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Cphliving. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • DGI-Byens
  Frakr1.694Per natt

  DGI-Byensstars

  København, København , Tietgensgade 65 65 - Kart
  0.56 km fra Ny Carlsberg Glyptotek Museum
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 586 anmeldelser fra reisendeBasert på 586 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Copenhagen. Beliggende innen 300 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Den nærmeste transportforbindelsen ligger i gåavstand fra hotellet. Kunder vil finne flyplassen innen 12. 0 kilometer. Hotellet består av 104 soverom. DGI-Byens tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på gjesteværelsene. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Videre tilbyr dette barnevennlige hotellet babyseng til de minste på forespørsel. Fellesområdene påDGI-Byens er tilrettelagt for rullestolbrukere. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Dette overnattingsstedet tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. DGI-Byens er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Good Morning City Copenhagen Star
  Frakr1.160Per natt

  Good Morning City Copenhagen Starstars

  København, København , Colbjornsensgade 13 - Kart
  0.59 km fra Ny Carlsberg Glyptotek Museum
  3,7/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1304 anmeldelser fra reisendeBasert på 1304 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger midt i København sentrum, og sentralstasjonen og Tivoli er kun en kort spasertur unna. En lang rekke shopping- og underholdningssteder er også i nærheten av hotellet, i tillegg til offentlig transport. I sentrum av byen er det mange severdigheter, som statuen av den lille havfrue, Christianborg slott og den historiske kirken Holmen. Amalienborg slott ligger om lag tre kilometer fra hotellet. Kastrup lufthavn ligger om lag åtte kilometer fra sentrum.Dette byhotellet har til sammen 134 rom fordelt på seks etasjer. Resepsjonen er døgnåpen, og hotellet har safe og heis. I tillegg har hotellet en koselig bar og en stilfull restaurant.De smakfulle rommene har alle bad med hårføner, telefon og satellitt-/kabel-TV.Frokost serveres hver morgen. Et utvalg småretter serveres hele dagen i baren.

  Se mer
 • Grand Copenhagen
  Frakr981Per natt

  Grand Copenhagenstars

  København, København , Vesterbrogade 9 - Kart
  0.62 km fra Ny Carlsberg Glyptotek Museum
  3,1/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 189 anmeldelser fra reisendeBasert på 189 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Copenhagen. Beliggende i sentrum, kan innkvarteringen lett nås til fots fra mange interessante steder. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 6 kilometer fra hotellet. Denne eiendommen tilbyr totalt 161 gjesteværelser. Grand Copenhagen ble bygget i 1893 og har blitt totalrenovert i 1998. Grand Copenhagen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Grand Copenhagen tilbyr døgnåpen resepsjon. Grand Copenhagen tilbyr ikke babysenger. Alle som bor her kan, sammen med deres kjæledyr, nyte et felles opphold på denne eiendommen. Noen av tjenestene til Grand Copenhagen kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  36  Hoteller i Ny Carlsberg Glyptotek Museum
Side  1  av  4
 

Nærliggende hoteller i  Ny Carlsberg Glyptotek Museum

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler