Nærliggende hoteller i Jorcks Commercial passage

Finn på kart
Hoteller i Jorcks Commercial passage

Jorcks Commercial passageFra  kr383

Anbefalte hoteller i nærheten av Jorcks Commercial passage

 • Scandic Palace Copenhagen
  Frakr2.291Per natt

  Scandic Palace Copenhagenstars

  København, København , Raadhuspladsen 57 - Kart
  0.39 km fra Jorcks Commercial passage
  4,3/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2672 anmeldelser fra reisendeBasert på 2672 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet har en glimrende beliggenhet i hjertet av København. Hotellet ligger på den historiske Rådhusplassen i kort avstand fra byens hovedattraksjoner. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra Tivoli og Københavns populære handlegate Strøget. Hotellet ligger praktisk til kun 15 minutters kjøring fra København flyplass. Dette flotte hotellet kan dateres tilbake til det tidlige 1900-tallet og kombinerer klassisk eleganse og moderne stil på en vakker måte. Gjesterommene er smakfullt innredete, med funksjonelt areal og en avslappende atmosfære hvor man kan jobbe og slappe av på en behagelig måte. Rommene er innredet i moderne skandinavisk design og er velutstyrte med moderne fasiliteter. Gjestene inviteres til å nyte utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • The Square
  Frakr1.498Per natt

  The Squarestars

  København, København , Radhuspladsen 14 - Kart
  0.54 km fra Jorcks Commercial passage
  3,7/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2853 anmeldelser fra reisendeBasert på 2853 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Copenhagen, og er perfekt for homofile. Totalt antall gjesteværelser er 267. The Square ble bygget i 2003. The Square sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen hele døgnet. The Square er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Både store og små kjæledyr tillates på The Square. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er dette overnattingsstedet perfekt for forretningsreisende. Noen av tjenestene til The Square kan koste ekstra.

  Se mer
 • Ascot Hotel
  Frakr1.060Per natt

  Ascot Hotelstars

  København, København , Studiestraede 61 - Kart
  0.59 km fra Jorcks Commercial passage
  3,7/5
  Kundeomtalerav 52 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1816 anmeldelser fra reisendeBasert på 1816 anmeldelser fra reisende

  Dette er et av de klassiske hotellene i København, og ligger i hjertet av byen, i nærheten av Tivoli, rådhusplassen og Strøget. Beliggenheten er likevel svært fredelig. Det er flere teatre, kultursteder, kinoer og restauranter i nærheten.Dette hotellet har en unik historie som Københavns badehus, og arkitekturen gir det en helt spesiell atmosfære. De unike og historiske omgivelsene gir hotellet personlighet og sjarm. Hotellet har alle moderne bekvemmeligheter, og til sammen 172 røykfrie rom fordelt på fem etasjer. Hotellet har også døgnåpen resepsjon, bar og konferansefasiliteter. Det er parkeringsplasser i bakgården (mot gebyr).Hotellet har 120 rom, alle med attraktive bad, internettilgang, flatskjerm-TV og telefon.En frokostbuffet serveres hver morgen.Hotellet ligger ett minutt fra Rådhuspladsen, og to minutter fra sentralstasjonen. Det er derfor enkelt å komme seg til og fra hotellet, ikke minst til Kastrup lufthavn. Fra flyplassen tar det ti minutter med tog/undergrunn, om lag 15 minutter med buss og taxi. Med bil tar det om lag 45 minutter fra Helsingør via E47, om lag to timer fra Odense på E20, om lag to timer fra Rødby på E47, og om lag 30 minutter fra Malmö på E20.

  Se mer
 • Generator Copenhagen
  Frakr383Per natt

  Generator Copenhagenstars

  København, København , Adelgade 5-7 - Kart
  0.71 km fra Jorcks Commercial passage
  3,7/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2950 anmeldelser fra reisendeBasert på 2950 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger svært nær undergrunnsstasjonen Kongens Nytorv, ca. 800 meter fra hotellet. Herfra vil gjestene kunne nå sentrum av byen, der en rekke restauranter, barer og butikker kan bli funnet. De viktigste stedene for turister og av historisk interesse, som Botanisk Have, Geologisk Museum og Statens Museum for Kunst, er alle ca. 1 km unna hotellet. Nørreport jernbanestasjon, med forbindelser til alle andre tog og undergrunnslinjer, kan også nås innen en 15 minutters spasertur. Flyplassen er ca. 9 km fra hotellet.

  Se mer
 • Richmond Hotel
  Frakr727Per natt

  Richmond Hotelstars

  København, København , Vester farimagsgade 33 - Kart
  0.72 km fra Jorcks Commercial passage
  3,7/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1048 anmeldelser fra reisendeBasert på 1048 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av København, kun en kort spasertur fra mange av byes største attraksjoner som kunstmuseet, nasjonalmuseet og en rekke underholdningssteder og utesteder. Tivoli og sentralstasjonen ligger kun to minutters gange fra hotellet, og offentlig transport er også i gangavstand.Dette seks etasjer høye hotellet har 127 rom, inkludert fem suiter, døgnåpen resepsjon, og en restaurant med røykfritt område.De komfortable rommene har bad, hårføner, telefon og flatskjerm-TV. Safe kan fås i resepsjonen.

  Se mer
 • Wakeup Copenhagen Borgergade
  Frakr1.104Per natt

  Wakeup Copenhagen Borgergadestars

  København, København , Borgergade 9 - Kart
  0.78 km fra Jorcks Commercial passage
  4,1/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3152 anmeldelser fra reisendeBasert på 3152 anmeldelser fra reisende

  Enten man reiser alene, med familien eller en partner, så er dette hotellet et utmerket valg for alle som vil ha rimelig innkvartering i hjertet av København. Det er kun 20 minutters gange fra det verdensberømte citadellet Kastellet. Den minimalistiske stilen til hotelleksteriøret er bevart gjennom de forskjellige romtypene, alle er luftkondisjonert og røykfrie. Det er også synlig i den påfallende slanke lobbyen. Den har 24-timers resepsjon og et forretningssenter, hvor gjestene kan benytte datamaskiner og tilbehør helt gratis. Hver morgen serveres frokost i den koselige restauranten, som befinner seg i et innglasset atrium. Denne rolige plasseringen, som er skjermet fra det levende bylivet, er et perfekt sted for å starte en arbeidsdag eller feriedag.

  Se mer
 • Copenhagen Plaza
  Frakr1.117Per natt

  Copenhagen Plazastars

  København, København , Bernstorffsgade 4 - Kart
  0.81 km fra Jorcks Commercial passage
  4,1/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1457 anmeldelser fra reisendeBasert på 1457 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Copenhagen. Med sin beliggenhet innen 250 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Hotellet består av totalt 93 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2007. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Kjæledyr er tillatt påCopenhagen Plaza. Reisende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Gjester kan benytte seg av stedets matservering. Noen av tjenestene til Copenhagen Plaza kan koste ekstra.

  Se mer
 • Ibsens
  Frakr1.365Per natt

  Ibsensstars

  København, København , Vendersgade 23 - Kart
  0.82 km fra Jorcks Commercial passage
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1442 anmeldelser fra reisendeBasert på 1442 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Copenhagen. Besøkende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Stedet teller totalt 118 innbydende soverom. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Kunder vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Helse- og velværetilbudet på eiendommen sørger for det aller ypperste innenfor avslapning.

  Se mer
 • Imperial Copenhagen
  Frakr1.498Per natt

  Imperial Copenhagenstars

  København, København , Vester farimagsgade 9 - Kart
  0.84 km fra Jorcks Commercial passage
  4,2/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter

  Dette hotellet ligger sentralt til kun en kort spasertur fra rådhuset i byen. I nærheten kan besøkende finne mange ulike butikker, inkludert shoppingarkaden Strøget. Den vakre Tivoli-hagen er kun noen få minutters gange unna og forbindelser til det offentlige transportnettverket finnes kun 300 meter unna. København flyplass ligger 14 km fra hotellet. Etter det ble renovert inneholder dette hotellet totalt 6 etasjer med 288 rom. Spisealternativer inkluderer en hyggelig bar og en koselig restaurant. Det finnes også en garasje og en parkeringsplass for dem som ankommer med bil. De behagelige rommene har eget bad med hårføner. Flere fasiliteter inkluderer telefon, minibar/kjøleskap og safe.

  Se mer
 • Kong Arthur
  Frakr1.477Per natt

  Kong Arthurstars

  København, København , Norre sogade 11 - Kart
  0.87 km fra Jorcks Commercial passage
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2415 anmeldelser fra reisendeBasert på 2415 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Copenhagen. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 155 rom. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 1982. Kong Arthur sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kjæledyr er ikke tillatt på Kong Arthur. Behøver man å virkelig slappe av kan gjester benytte seg av stedets helse- og wellnessfasiliteter. Dette hotellet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at gjestene kan nyte alle deler av oppholdet. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  40  Hoteller i Jorcks Commercial passage
Side  1  av  4
 

Nærliggende hoteller i  Jorcks Commercial passage

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler