Nærliggende hoteller i Christiania

Finn på kart
Hoteller i Christiania

ChristianiaFra  kr853

Anbefalte hoteller i nærheten av Christiania

 • Copenhagen Strand
  Frakr3.712Per natt

  Copenhagen Strandstars

  København, København , havnegade 37 - Kart
  0.74 km fra Christiania
  4,1/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1744 anmeldelser fra reisendeBasert på 1744 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en sentral beliggenhet ved havnen i København, i nærheten av populære Nyhavn og handlegaten Strøget. Shoppingsteder, barer, puber, nattklubber og offentlig transport finnes om lag 100 meter fra hotellet.Dette byhotellet har 174 rom (48 enkeltrom og 126 dobbeltrom), fordelt på seks etasjer. Hotellet har også foaje med døgnåpen resepsjon, safe, heiser, valutavekslingsskranke, garderobe, parkeringsplass og internettilgang. Hotellet har også en lekker restaurant, og tilbyr klesvask.Rommene har bad, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, radio, minibar, sentralfyring og sitteområde. Alle rom har vegg-til-vegg-teppe.

  Se mer
 • Maritime Hotel
  Frakr1.873Per natt

  Maritime Hotelstars

  København, København , Peder skrams gade 19 - Kart
  0.79 km fra Christiania
  3,1/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 643 anmeldelser fra reisendeBasert på 643 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte og sjarmerende hotellet ligger i en rolig gate rett i sentrum av København. En kort spasertur unna vil besøkende lett kunne nå de populære restaurantene i Nyhavn, Amalienborg (slottet), Christiansborg (det danske parlamentet), det kongelige teateret, Kongens Nytorv og Strøget, det mest populære shopping- og gangområdet. Sentralbanestasjonen er kun 2,5 kilometer unna, noe som er svært praktisk for både forretnings- og fritidsreisende. De koselige og komfortable gjesterommene er fullt utstyrt med et bredt utvalg av moderne fasiliteter og tjenester som flatskjerm-TV og gratis trådløst internett for de som vil holde seg oppdatert. Blant andre fasiliteter finnes et hyggelig frokostrom hvor besøkende kan smake på en sunn og smakfull frokostbuffet hver morgen.

  Se mer
 • 71 Nyhavn Hotel
  Frakr4.196Per natt

  71 Nyhavn Hotelstars

  København, København , nyhavn 71 - Kart
  0.88 km fra Christiania
  3,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 789 anmeldelser fra reisendeBasert på 789 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Copenhagen, og er spesielt utformet for homofile. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 600 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 0 kilometer fra hotellet. Reisende vil finne flyplassen innen 9. 5 kilometer. Det finnes totalt 130 gjesteværelser på 71 Nyhavn Hotel. Denne eiendommen ble reist tilbake i 1804, men har siden blitt komplett oppusset i 2016. 71 Nyhavn Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen rom kan tilby babyseng til de aller minste. Besøkende behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme, de er velkomne på denne eiendommen. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Cphliving
  Frakr2.197Per natt

  Cphlivingstars

  København, København , Langebrogade 1a 1a - Kart
  1.05 km fra Christiania
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 289 anmeldelser fra reisendeBasert på 289 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Copenhagen. Beliggende midt i sentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen er kun en kort spasertur fra de viktigste underholdningsstedene. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Reisende vil finne flyplassen innen 8. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger i umiddelbar nærhet til havnen. Denne koselige eiendommen garanterer et fredfullt opphold da den kun består av 12 soverom. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2009. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan gjester benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Resepsjonen er beklageligvis ikke døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Cphliving. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Scandic Front
  Frakr2.147Per natt

  Scandic Frontstars

  København, København , Sankt annae plads 21 - Kart
  1.11 km fra Christiania
  4,3/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1285 anmeldelser fra reisendeBasert på 1285 anmeldelser fra reisende

  Dette boutique-hotellet ligger direkte ved havnen, i nærheten av Amalienborg slott og i fem minutters gåavstand fra den berømte handlegaten Strøget og Nyhavn. Kulturelle attraksjoner og mengder av butikker nås lett til fots eller ved hjelp av det effektive, offentlige transportsystemet. Dette moderne hotellet tilbyr minibar med gratis brus, gratis internett og stue med peis. Alle luftkondisjonerte rom har eksklusive tekstiler, flatskjerm-TV og minibar. Gjestene kan besøke hotellets treningssenter eller bruke Front Wellness som tilbyr en personlig instruktør og massasjebehandlinger for å få gjestene til å slappe av. Restauranten serverer amerikansk dinermat med en internasjonal touch. På showkjøkkenet kan man se kokkene i arbeid eller spørre dem om å lage din favorittrett.

  Se mer
 • Hotel Skt. Annae
  Frakr1.766Per natt

  Hotel Skt. Annaestars

  København, København , Sankt annae plads 18-20 - Kart
  1.13 km fra Christiania
  3,9/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter

  Hotellet har en av de beste beliggenhetene i København, like ved slottet Amalienborg, den lille havfrue, havneområdet Nyhavn og det kongelige teater. Dette er et av de fineste områdene i København. Det er shoppingsteder og offentlig transport i nærheten, så du kommer deg enkelt og greit rundt i byen.Dette hotellet ble først åpnet i 2001, og har til sammen 133 rom fordelt på fem etasjer. Av disse er 35 enkeltrom og 98 dobbeltrom. Hotellet har også en elegant foaje med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingsskranke og heiser. Gjester kan benytte seg av trådløst internett, og det er konferansefasiliteter tilgjengelig. Hotellet tilbyr også room service og klesvask.Alle gjesterom har moderne design og lyse pastellfarger, og er røykfrie. Rommene har medium størrelse og er i svært god stand, det samme er badene. Halvparten av rommene har air condition, og alle vender ut mot bakgården. Alle rom har eget bad, hårføner, telefon, safe, sentralfyring, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang og minibar.

  Se mer
 • Copenhagen Admiral Hotel
  Frakr3.786Per natt

  Copenhagen Admiral Hotelstars

  København, København , Toldbodgade 24-28 - Kart
  1.15 km fra Christiania
  4,2/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5213 anmeldelser fra reisendeBasert på 5213 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger om lag 15 kilometer fra Kastrup lufthavn, like ved sjøen og i nærheten av Amalienborg slott. Handlegaten Nyhavn og offentlige transportmidler kan nås til fots.Dette historiske hotellet ligger i en lagerbygning i havnen fra 1787, og ble åpnet som hotell i 1878. Hotellet gjennomgikk omfattende oppussingsarbeid i 2005. Hotellet har til sammen 366 rom fordelt på sju etasjer, hvorav 56 er suiter. Hotellet har også en foaje med døgnåpen resepsjon, bar, nattklubb og restaurant med røykfritt område. De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasjen.De innbydende rommene har tømmerkonstruksjoner, noe som gir rommene en rustikk og maritim atmosfære. Rommene har bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, minibar/kjøleskap og safe.Hotellet har badstue (mot gebyr) og solarium.Gjester kan velge sin frokost fra en rikholdig buffet.

  Se mer
 • Phoenix
  Frakr3.097Per natt

  Phoenixstars

  København, København , Bredgade 37 - Kart
  1.34 km fra Christiania
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 181 anmeldelser fra reisendeBasert på 181 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Copenhagen. Innkvarteringen ligger innen 1. 8 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Reisende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Phoenix består av totalt 213 gjesteværelser. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2001. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være internettforbindelsen på Phoenix. Reisende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen gjesteværelser hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Dette dyrevennlige hotellet aksepterer kjæledyr i alle størrelser. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil.

  Se mer
 • Wakeup Copenhagen Borgergade
  Frakr2.048Per natt

  Wakeup Copenhagen Borgergadestars

  København, København , Borgergade 9 - Kart
  1.48 km fra Christiania
  4,1/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3285 anmeldelser fra reisendeBasert på 3285 anmeldelser fra reisende

  Enten man reiser alene, med familien eller en partner, så er dette hotellet et utmerket valg for alle som vil ha rimelig innkvartering i hjertet av København. Det er kun 20 minutters gange fra det verdensberømte citadellet Kastellet. Den minimalistiske stilen til hotelleksteriøret er bevart gjennom de forskjellige romtypene, alle er luftkondisjonert og røykfrie. Det er også synlig i den påfallende slanke lobbyen. Den har 24-timers resepsjon og et forretningssenter, hvor gjestene kan benytte datamaskiner og tilbehør helt gratis. Hver morgen serveres frokost i den koselige restauranten, som befinner seg i et innglasset atrium. Denne rolige plasseringen, som er skjermet fra det levende bylivet, er et perfekt sted for å starte en arbeidsdag eller feriedag.

  Se mer
 • Generator Copenhagen
  Frakr2.198Per natt

  Generator Copenhagenstars

  København, København , Adelgade 5-7 - Kart
  1.54 km fra Christiania
  3,7/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3071 anmeldelser fra reisendeBasert på 3071 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger svært nær undergrunnsstasjonen Kongens Nytorv, ca. 800 meter fra hotellet. Herfra vil gjestene kunne nå sentrum av byen, der en rekke restauranter, barer og butikker kan bli funnet. De viktigste stedene for turister og av historisk interesse, som Botanisk Have, Geologisk Museum og Statens Museum for Kunst, er alle ca. 1 km unna hotellet. Nørreport jernbanestasjon, med forbindelser til alle andre tog og undergrunnslinjer, kan også nås innen en 15 minutters spasertur. Flyplassen er ca. 9 km fra hotellet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  39  Hoteller i Christiania
Side  1  av  4
 

Nærliggende hoteller i  Christiania

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler