Rimelige hoteller i København

Finn på kart
Rimelige hoteller i København

Rimelige hoteller i KøbenhavnFra  kr756

Anbefalte Rimelige hoteller i København

 • Steel House Copenhagen
  Frakr1.398Per natt

  Steel House Copenhagenstars

  København, København , Herholdtsgade 6 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 632 anmeldelser fra reisendeBasert på 632 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle herberget er i Copenhagen. Totalt 253 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Steel House Copenhagen. Steel House Copenhagen ble bygget i 2017. Steel House Copenhagen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Reisende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Noen soverom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Cabinn City
  Frakr1.047Per natt

  Cabinn Citystars

  København, København , Mitchellsgate 14 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2267 anmeldelser fra reisendeBasert på 2267 anmeldelser fra reisende

  Dette ultramoderne byhotellet ligger i hjertet av København, i nærheten av Tivoli og Københavns hovedbanestasjon. Turister bør ikke gå glipp av statuen Den lille havfruen ved Langelinje samt Nasjonalmuseet og museet Ny Carlsberg Glyptotek, som kun er noen få minutters gange fra hotellet. Hvert rom er lyst og koselig med privat bad, gratis kaffe og gratis trådløst internett. De fleste rommene har 1-4 enkeltsenger, selv om superiorrom har to twin-senger sammen, ideelt for et par på ferie. Gjester kan få tak i snacks og varme drikker i det 24-timers resepsjonsområdet, som også tilbyr to datamaskiner til gjestenes bruk, og dagen kan startes med en bufféfrokost i skandinavisk stil i frokostkafeen. Hotellets enkle og beskjedne innkvartering og sentrale beliggenhet gjør det perfekt for en familieferie eller forretningsreise til København.

  Se mer
 • Cabinn Scandinavia
  Frakr873Per natt

  Cabinn Scandinaviastars

  København, København , Vodorffsvej 55 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 809 anmeldelser fra reisendeBasert på 809 anmeldelser fra reisende

  Dette enkle hotellet er i Copenhagen. Med sin beliggenhet innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 400 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Innkvarteringen er innen 7. 0 kilometer fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 10. 0 kilometer. Totalt 201 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble sist renovert i 2012. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. De som velger å overnatte her vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kjæledyr er ikke tillatt på Cabinn Scandinavia. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Cabinn Metro
  Frakr953Per natt

  Cabinn Metrostars

  København, København , Arne jakobsens alle 2 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 45 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1460 anmeldelser fra reisendeBasert på 1460 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Copenhagen. Med sin beliggenhet innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Den nærmeste stranden ligger innen 8. 0 kilometer fra hotellet. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 709 rom. Alle de overnattende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Cabinn Metro tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Annex Copenhagen
  Frakr762Per natt

  Annex Copenhagenstars

  København, København , Helgolandsgade 12 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 723 anmeldelser fra reisendeBasert på 723 anmeldelser fra reisende

  Dette fortryllende og beskjedne etablissementet er praktisk plassert i hjertet av den danske hovedstaden København. Denne attraktive eiendommen er en perfekt base for alle som ønsker å utforske byen og dens utallige severdigheter. Slik som det majestetiske palasset Christiansborg, den rungende Fredriks kirke, det fantastiske Tivoli og Nyhavn - bare for å nevne noen av dem. Plassert noen få skritt fra togstasjonen ønsker dette rimelige familiedrevne etablissementet gjestene velkommen med koselig dekor og varm gjestfrihet. Rommene er godt utstyrt og smakfullt designet, noe som sikrer en fredelig oase hvor man kan slappe fullstendig av etter å ha utforsket byens opplevelser. Det finnes flere delte bad på eiendommen, og gjestene kan starte dagen med en fyldig frokost. Det finnes også en snacksautomat. Dersom gjestene har spørsmål kan de kontakte de vennlige medarbeiderne i den døgnåpne resepsjonen.

  Se mer
 • Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade
  Frakr755Per natt

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgadestars

  København, København , Bernstorffsgade 35 35 - Kart
   

  Dette koselige hotellet er i Copenhagen. Hotellet består av totalt 585 koselige soverom. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2018. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Kunder kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade tilbyr totalt 5 handicapvennlig rom. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Copenhagen Go Hotel
  Frakr817Per natt

  Copenhagen Go Hotelstars

  København, København , Gemmas alle 203 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 54 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 892 anmeldelser fra reisendeBasert på 892 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en flott beliggenhet en kort spasertur fra kjøpesenteret Field's og et bowlingsenter, nær avkjøring 18 på motorveien E20. Like ved er det forbindelser til København sentrum, Ørestaden, Københavns kongressenter Bella Center og Malmø i Sverige. Det er bare en 3-minutters reise til København lufthavn. Hotellet har en lobby med døgnåpen resepsjon, kiosk, valutaveksling, et sofahjørne med kabel-TV og en internettkafé med trådløst Internett.

  Se mer
 • Cabinn Express
  Frakr1.103Per natt

  Cabinn Expressstars

  København, København , Danasvej 32 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 284 anmeldelser fra reisendeBasert på 284 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet er i Copenhagen. Hotellet består av 86 gjesteværelser. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Cabinn Express tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Cabinn Express tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. De som bor her vil ikke forstyrres av dyr da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Zleep Hotel Ballerup
  Frakr1.019Per natt

  Zleep Hotel Ballerupstars

  Ballerup, København , Marbakvej 6 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 134 anmeldelser fra reisendeBasert på 134 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Ballerup. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger 1. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Reisende vil finne flyplassen innen 19. 0 kilometer. Zleep Hotel Ballerup består av totalt 130 gjesteværelser. Dette hotellet ble etablert i 2007. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Zleep Hotel Ballerup tilbyr ikke babysenger. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 
[x]
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her