Rimelige hoteller i København

Finn på kart
Rimelige hoteller i København

Rimelige hoteller i KøbenhavnFra  kr856

Anbefalte Rimelige hoteller i København

 • Generator Copenhagen
  Frakr2.205Per natt

  Generator Copenhagenstars

  København, København , Adelgade 5-7 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 34 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3071 anmeldelser fra reisendeBasert på 3071 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger svært nær undergrunnsstasjonen Kongens Nytorv, ca. 800 meter fra hotellet. Herfra vil gjestene kunne nå sentrum av byen, der en rekke restauranter, barer og butikker kan bli funnet. De viktigste stedene for turister og av historisk interesse, som Botanisk Have, Geologisk Museum og Statens Museum for Kunst, er alle ca. 1 km unna hotellet. Nørreport jernbanestasjon, med forbindelser til alle andre tog og undergrunnslinjer, kan også nås innen en 15 minutters spasertur. Flyplassen er ca. 9 km fra hotellet.

  Se mer
 • Steel House Copenhagen
  Frakr1.785Per natt

  Steel House Copenhagenstars

  København, København , Herholdtsgade 6 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 794 anmeldelser fra reisendeBasert på 794 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige herberget er i Copenhagen. Det finnes totalt 253 gjesteværelser på Steel House Copenhagen. Steel House Copenhagen ble konstruert i 2017. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet er ideelt for barnefamilier da det på noen av rommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Dette overnattingsstedet tillater ikke kjæledyr. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Cabinn Metro
  Frakr963Per natt

  Cabinn Metrostars

  København, København , Arne jakobsens alle 2 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 45 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1482 anmeldelser fra reisendeBasert på 1482 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Copenhagen. Med sin beliggenhet innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Besøkende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Den nærmeste stranden ligger innen 8. 0 kilometer fra hotellet. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 709 rom. Alle de overnattende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Dette hotellet tillater ikke kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Cabinn Metro tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade
  Frakr1.666Per natt

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgadestars

  København, København , Bernstorffsgade 35 35 - Kart
   

  Dette koselige hotellet ligger i Copenhagen. De 585 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2018. De som bor på overnattingsstedet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Alle eiendommens gjesteværelser tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 5 handicapvennlige gjesteværelser. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Besøkende med egen bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene til Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Copenhagen Go Hotel
  Frakr855Per natt

  Copenhagen Go Hotelstars

  København, København , Gemmas alle 203 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 54 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 912 anmeldelser fra reisendeBasert på 912 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en flott beliggenhet en kort spasertur fra kjøpesenteret Field's og et bowlingsenter, nær avkjøring 18 på motorveien E20. Like ved er det forbindelser til København sentrum, Ørestaden, Københavns kongressenter Bella Center og Malmø i Sverige. Det er bare en 3-minutters reise til København lufthavn. Hotellet har en lobby med døgnåpen resepsjon, kiosk, valutaveksling, et sofahjørne med kabel-TV og en internettkafé med trådløst Internett.

  Se mer
 • Zleep Hotel Ballerup
  Frakr1.402Per natt

  Zleep Hotel Ballerupstars

  Ballerup, København , Marbakvej 6 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 135 anmeldelser fra reisendeBasert på 135 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Ballerup. Beliggende innen 2. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger 1. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Reisende vil finne flyplassen innen 19. 0 kilometer. Zleep Hotel Ballerup består av totalt 130 gjesteværelser. Dette hotellet ble etablert i 2007. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er ikke åpen døgnet rundt. Zleep Hotel Ballerup tilbyr ikke babysenger. Eiendommens fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 
[x]
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her