Dyrevennlig hotell i København

Finn på kart
Dyrevennlig hotell i København

Dyrevennlig hotell i KøbenhavnFra  kr383

Anbefalte Dyrevennlig hotell i København

 • Scandic Sluseholmen
  Frakr1.219Per natt

  Scandic Sluseholmenstars

  København, København , Molestien 11 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 980 anmeldelser fra reisendeBasert på 980 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Copenhagen. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 1 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 10. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 100 meter fra havnen. Totalt 215 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Scandic Sluseholmen. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2016. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Reisende kan be om at deres gjesteværelser utstyres med babyseng. Dette stedets fellesområder er handicapvennlige. Eiendommen har også et rom tilrettelagt bevegelseshemmede. Alle de overnattende kan, sammen med deres kjæledyr, nyte et felles opphold på dette overnattingsstedet. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Overnattingsstedet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Med flere forskjellige restauranter vil alle typer gjester på eiendommen finne noe å sette tennene i. Dette hotellet har et variert utvalg av spisested. Kunder kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Square
  Frakr1.498Per natt

  The Squarestars

  København, København , Radhuspladsen 14 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2853 anmeldelser fra reisendeBasert på 2853 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Copenhagen, og er perfekt for homofile. Totalt antall gjesteværelser er 267. The Square ble bygget i 2003. The Square sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen hele døgnet. The Square er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Både store og små kjæledyr tillates på The Square. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er dette overnattingsstedet perfekt for forretningsreisende. Noen av tjenestene til The Square kan koste ekstra.

  Se mer
 • Copenhagen Island
  Frakr1.346Per natt

  Copenhagen Islandstars

  København, København , Kalvebod brygge 53 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2610 anmeldelser fra reisendeBasert på 2610 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger på en kunstig øy ved promenaden i havnen i København. Det er innen gangavstand fra Tivoli og handlegaten Strøget. Dette designhotellet åpnet i 2006 og består av totalt 326 rom. Det har en fantastisk utsikt over havnen. Den enestående arkitekturen og de mange luksuriøse fasilitetene gjør dette hotellet spesielt unikt. Gjestene kan oppleve de luksuriøse konferansefasilitetene på hotellet – hvor lys, glass og vann skaper et unikt miljø – med utsøkt design, moderne komfort og svært god service. Hotellet har 10 eksklusive og innovative konferanserom i ulike størrelser. Alle konferanserommene har klimaanlegg, naturlig lys og den nyeste teknologien. Hotellet tilbyr variable bookingløsninger for alle konferansefasilitetene for å dekke gjestenes behov.

  Se mer
 • Copenhagen Plaza
  Frakr1.117Per natt

  Copenhagen Plazastars

  København, København , Bernstorffsgade 4 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1457 anmeldelser fra reisendeBasert på 1457 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Copenhagen. Med sin beliggenhet innen 250 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Hotellet består av totalt 93 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2007. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Kjæledyr er tillatt påCopenhagen Plaza. Reisende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Gjester kan benytte seg av stedets matservering. Noen av tjenestene til Copenhagen Plaza kan koste ekstra.

  Se mer
 • Richmond Hotel
  Frakr727Per natt

  Richmond Hotelstars

  København, København , Vester farimagsgade 33 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1048 anmeldelser fra reisendeBasert på 1048 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av København, kun en kort spasertur fra mange av byes største attraksjoner som kunstmuseet, nasjonalmuseet og en rekke underholdningssteder og utesteder. Tivoli og sentralstasjonen ligger kun to minutters gange fra hotellet, og offentlig transport er også i gangavstand.Dette seks etasjer høye hotellet har 127 rom, inkludert fem suiter, døgnåpen resepsjon, og en restaurant med røykfritt område.De komfortable rommene har bad, hårføner, telefon og flatskjerm-TV. Safe kan fås i resepsjonen.

  Se mer
 • Copenhagen Admiral Hotel
  Frakr1.306Per natt

  Copenhagen Admiral Hotelstars

  København, København , Toldbodgade 24-28 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4934 anmeldelser fra reisendeBasert på 4934 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger om lag 15 kilometer fra Kastrup lufthavn, like ved sjøen og i nærheten av Amalienborg slott. Handlegaten Nyhavn og offentlige transportmidler kan nås til fots.Dette historiske hotellet ligger i en lagerbygning i havnen fra 1787, og ble åpnet som hotell i 1878. Hotellet gjennomgikk omfattende oppussingsarbeid i 2005. Hotellet har til sammen 366 rom fordelt på sju etasjer, hvorav 56 er suiter. Hotellet har også en foaje med døgnåpen resepsjon, bar, nattklubb og restaurant med røykfritt område. De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasjen.De innbydende rommene har tømmerkonstruksjoner, noe som gir rommene en rustikk og maritim atmosfære. Rommene har bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, minibar/kjøleskap og safe.Hotellet har badstue (mot gebyr) og solarium.Gjester kan velge sin frokost fra en rikholdig buffet.

  Se mer
 • 71 Nyhavn Hotel
  Frakr2.346Per natt

  71 Nyhavn Hotelstars

  København, København , nyhavn 71 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 658 anmeldelser fra reisendeBasert på 658 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Copenhagen, er dette fantastiske hotellet optimalt for homofile. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 600 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Eiendommen er innen 5. 0 kilometer fra nærmeste strand. Kunder vil finne flyplassen innen 9. 5 kilometer. De 130 innbydende gjesteværelsene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet ble bygget i 1804 og har siden blitt totalrenovert i 2016. Alle de overnattende kan benytte Wi-Fi-internett på hele stedet. 71 Nyhavn Hotel tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen rom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Dyrevenner kommer til å nyte oppholdet på dette kjæledyrvennlige overnattingsstedet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Phoenix
  Frakr1.465Per natt

  Phoenixstars

  København, København , Bredgade 37 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 117 anmeldelser fra reisendeBasert på 117 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Copenhagen. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser 1. 8 kilometer unna. Kunder vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Phoenix består av totalt 213 rom. Dette overnattingsstedet ble oppusset 2001. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. De som velger å overnatte her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Phoenix. Dette overnattingsstedet tillater kjæledyr. Phoenix tilbyr sine gjester parkeringsfasiliteter.

  Se mer
 • Quality Airport Hotel Dan
  Frakr1.236Per natt

  Quality Airport Hotel Danstars

  København, København , Kastruplundgade 15 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1491 anmeldelser fra reisendeBasert på 1491 anmeldelser fra reisende

  Dette flyplasshotellet ligger i utkanten av byen, om lag sju kilometer (ti minutter med taxi) fra sentrum. Nærmeste offentlige transport er 200 meter fra hotellet. Det er en vakker strand like ved hotellet, og det er mange shoppingmuligheter om lag sju kilometer unna. Kastrup lufthavn ligger om lag én kilometer fra hotellet.Dette hotellet har til sammen 228 rom med lyse farger, skandinavisk design og moderne fasiliteter. Dette er det eneste hotellet i København som tilbyr gratis transport hver dag. Døgnåpen resepsjon, bar, restaurant og konferansefasiliteter tilbys også, i tillegg til internett og parkeringsplass (mot gebyr). Room service og klesvask er også tilgjengelig. De hyggelige rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang, minibar og sentralfyring. Alle rom er røykfrie.Hotellet har badstue og treningsstudio.

  Se mer
 • Good Morning City Copenhagen Star
  Frakr903Per natt

  Good Morning City Copenhagen Starstars

  København, København , Colbjornsensgade 13 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1290 anmeldelser fra reisendeBasert på 1290 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger midt i København sentrum, og sentralstasjonen og Tivoli er kun en kort spasertur unna. En lang rekke shopping- og underholdningssteder er også i nærheten av hotellet, i tillegg til offentlig transport. I sentrum av byen er det mange severdigheter, som statuen av den lille havfrue, Christianborg slott og den historiske kirken Holmen. Amalienborg slott ligger om lag tre kilometer fra hotellet. Kastrup lufthavn ligger om lag åtte kilometer fra sentrum.Dette byhotellet har til sammen 134 rom fordelt på seks etasjer. Resepsjonen er døgnåpen, og hotellet har safe og heis. I tillegg har hotellet en koselig bar og en stilfull restaurant.De smakfulle rommene har alle bad med hårføner, telefon og satellitt-/kabel-TV.Frokost serveres hver morgen. Et utvalg småretter serveres hele dagen i baren.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  22  Hoteller i København
Side  1  av  3
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her