Dyrevennlig hotell i København

Finn på kart
Dyrevennlig hotell i København

Dyrevennlig hotell i KøbenhavnFra  kr756

Anbefalte Dyrevennlig hotell i København

 • Copenhagen Admiral Hotel
  Frakr1.847Per natt

  Copenhagen Admiral Hotelstars

  København, København , Toldbodgade 24-28 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5064 anmeldelser fra reisendeBasert på 5064 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger om lag 15 kilometer fra Kastrup lufthavn, like ved sjøen og i nærheten av Amalienborg slott. Handlegaten Nyhavn og offentlige transportmidler kan nås til fots.Dette historiske hotellet ligger i en lagerbygning i havnen fra 1787, og ble åpnet som hotell i 1878. Hotellet gjennomgikk omfattende oppussingsarbeid i 2005. Hotellet har til sammen 366 rom fordelt på sju etasjer, hvorav 56 er suiter. Hotellet har også en foaje med døgnåpen resepsjon, bar, nattklubb og restaurant med røykfritt område. De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasjen.De innbydende rommene har tømmerkonstruksjoner, noe som gir rommene en rustikk og maritim atmosfære. Rommene har bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, minibar/kjøleskap og safe.Hotellet har badstue (mot gebyr) og solarium.Gjester kan velge sin frokost fra en rikholdig buffet.

  Se mer
 • Good Morning City Copenhagen Star
  Frakr1.160Per natt

  Good Morning City Copenhagen Starstars

  København, København , Colbjornsensgade 13 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1304 anmeldelser fra reisendeBasert på 1304 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger midt i København sentrum, og sentralstasjonen og Tivoli er kun en kort spasertur unna. En lang rekke shopping- og underholdningssteder er også i nærheten av hotellet, i tillegg til offentlig transport. I sentrum av byen er det mange severdigheter, som statuen av den lille havfrue, Christianborg slott og den historiske kirken Holmen. Amalienborg slott ligger om lag tre kilometer fra hotellet. Kastrup lufthavn ligger om lag åtte kilometer fra sentrum.Dette byhotellet har til sammen 134 rom fordelt på seks etasjer. Resepsjonen er døgnåpen, og hotellet har safe og heis. I tillegg har hotellet en koselig bar og en stilfull restaurant.De smakfulle rommene har alle bad med hårføner, telefon og satellitt-/kabel-TV.Frokost serveres hver morgen. Et utvalg småretter serveres hele dagen i baren.

  Se mer
 • Copenhagen Plaza
  Frakr1.293Per natt

  Copenhagen Plazastars

  København, København , Bernstorffsgade 4 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1471 anmeldelser fra reisendeBasert på 1471 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Copenhagen. Beliggende innen 250 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Hotellet kan lett nå byens viktigste offentlige transportforbindelser. Totalt 93 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Copenhagen Plaza. Copenhagen Plaza gjennomgikk en renovasjon i 2007. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan de som velger å overnatte her benytte internett (Wi-Fi eller kabel) over hele eiendommen. Copenhagen Plaza tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Noen rom tilbyr babysenger til de aller minste på forespørsel. Kjæledyr er tillatt påCopenhagen Plaza. Kunder kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Gjester kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Copenhagen Plaza. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Richmond Hotel
  Frakr883Per natt

  Richmond Hotelstars

  København, København , Vester farimagsgade 33 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1056 anmeldelser fra reisendeBasert på 1056 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av København, kun en kort spasertur fra mange av byes største attraksjoner som kunstmuseet, nasjonalmuseet og en rekke underholdningssteder og utesteder. Tivoli og sentralstasjonen ligger kun to minutters gange fra hotellet, og offentlig transport er også i gangavstand.Dette seks etasjer høye hotellet har 127 rom, inkludert fem suiter, døgnåpen resepsjon, og en restaurant med røykfritt område.De komfortable rommene har bad, hårføner, telefon og flatskjerm-TV. Safe kan fås i resepsjonen.

  Se mer
 • The Square
  Frakr2.280Per natt

  The Squarestars

  København, København , Radhuspladsen 14 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2882 anmeldelser fra reisendeBasert på 2882 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Copenhagen, er et godt alternativ for homofile. Overnattingsstedet rommer 267 koselige rom. Denne eiendommen ble etablert i 2003. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. The Square er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Både store og små kjæledyr tillates på The Square. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Tivoli Hotel
  Frakr1.431Per natt

  Tivoli Hotelstars

  København, København , Arni magnussons gade 2 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3869 anmeldelser fra reisendeBasert på 3869 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Copenhagen, er et godt alternativ for familier. Totalt 679 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Tivoli Hotel. Dette hotellet ble oppusset 2015. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Noen rom kan tilby babyseng til de aller minste. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Dette hotellet tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. De som velger å overnatte her vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Copenhagen Strand
  Frakr1.837Per natt

  Copenhagen Strandstars

  København, København , havnegade 37 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1699 anmeldelser fra reisendeBasert på 1699 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en sentral beliggenhet ved havnen i København, i nærheten av populære Nyhavn og handlegaten Strøget. Shoppingsteder, barer, puber, nattklubber og offentlig transport finnes om lag 100 meter fra hotellet.Dette byhotellet har 174 rom (48 enkeltrom og 126 dobbeltrom), fordelt på seks etasjer. Hotellet har også foaje med døgnåpen resepsjon, safe, heiser, valutavekslingsskranke, garderobe, parkeringsplass og internettilgang. Hotellet har også en lekker restaurant, og tilbyr klesvask.Rommene har bad, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, radio, minibar, sentralfyring og sitteområde. Alle rom har vegg-til-vegg-teppe.

  Se mer
 • 71 Nyhavn Hotel
  Frakr2.706Per natt

  71 Nyhavn Hotelstars

  København, København , nyhavn 71 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 715 anmeldelser fra reisendeBasert på 715 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet ligger i Copenhagen, og er spesielt utformet for homofile. Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 600 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 0 kilometer fra hotellet. Reisende vil finne flyplassen innen 9. 5 kilometer. Det finnes totalt 130 gjesteværelser på 71 Nyhavn Hotel. Denne eiendommen ble reist tilbake i 1804, men har siden blitt komplett oppusset i 2016. 71 Nyhavn Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. Dette overnattingsstedet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Noen rom kan tilby babyseng til de aller minste. Besøkende behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme, de er velkomne på denne eiendommen. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Quality Airport Hotel Dan
  Frakr1.493Per natt

  Quality Airport Hotel Danstars

  København, København , Kastruplundgade 15 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1514 anmeldelser fra reisendeBasert på 1514 anmeldelser fra reisende

  Dette flyplasshotellet ligger i utkanten av byen, om lag sju kilometer (ti minutter med taxi) fra sentrum. Nærmeste offentlige transport er 200 meter fra hotellet. Det er en vakker strand like ved hotellet, og det er mange shoppingmuligheter om lag sju kilometer unna. Kastrup lufthavn ligger om lag én kilometer fra hotellet.Dette hotellet har til sammen 228 rom med lyse farger, skandinavisk design og moderne fasiliteter. Dette er det eneste hotellet i København som tilbyr gratis transport hver dag. Døgnåpen resepsjon, bar, restaurant og konferansefasiliteter tilbys også, i tillegg til internett og parkeringsplass (mot gebyr). Room service og klesvask er også tilgjengelig. De hyggelige rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang, minibar og sentralfyring. Alle rom er røykfrie.Hotellet har badstue og treningsstudio.

  Se mer
 • Scandic Eremitage
  Frakr1.683Per natt

  Scandic Eremitagestars

  København, København , Klampenborgvej 230 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 556 anmeldelser fra reisendeBasert på 556 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Copenhagen. Overnattingsstedet rommer 120 koselige soverom. Overnattingsstedet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Scandic Eremitage tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Små kjæledyr er tillatt på Scandic Eremitage. Eiendommen stiller en garasje til rådighet for sine gjester. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  22  Hoteller i København
Side  1  av  3
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her