4-stjerners hoteller i København

Finn på kart
4-stjerners hoteller i København

4-stjerners hoteller i KøbenhavnFra  kr384

Anbefalte 4-stjerners hoteller i København

 • Absalon Hotel
  Frakr1.445Per natt

  Absalon Hotelstars

  København, København , Helgolandsgade 15 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2698 anmeldelser fra reisendeBasert på 2698 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Copenhagen. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 30 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Totalt 186 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette hotellet ble konstruert i 1900. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Absalon Hotel. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Hotel Skt. Annae
  Frakr2.560Per natt

  Hotel Skt. Annaestars

  København, København , Sankt annae plads 18-20 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter

  Hotellet har en av de beste beliggenhetene i København, like ved slottet Amalienborg, den lille havfrue, havneområdet Nyhavn og det kongelige teater. Dette er et av de fineste områdene i København. Det er shoppingsteder og offentlig transport i nærheten, så du kommer deg enkelt og greit rundt i byen.Dette hotellet ble først åpnet i 2001, og har til sammen 133 rom fordelt på fem etasjer. Av disse er 35 enkeltrom og 98 dobbeltrom. Hotellet har også en elegant foaje med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingsskranke og heiser. Gjester kan benytte seg av trådløst internett, og det er konferansefasiliteter tilgjengelig. Hotellet tilbyr også room service og klesvask.Alle gjesterom har moderne design og lyse pastellfarger, og er røykfrie. Rommene har medium størrelse og er i svært god stand, det samme er badene. Halvparten av rommene har air condition, og alle vender ut mot bakgården. Alle rom har eget bad, hårføner, telefon, safe, sentralfyring, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang og minibar.

  Se mer
 • Scandic Front
  Frakr2.756Per natt

  Scandic Frontstars

  København, København , Sankt annae plads 21 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1234 anmeldelser fra reisendeBasert på 1234 anmeldelser fra reisende

  Dette boutique-hotellet ligger direkte ved havnen, i nærheten av Amalienborg slott og i fem minutters gåavstand fra den berømte handlegaten Strøget og Nyhavn. Kulturelle attraksjoner og mengder av butikker nås lett til fots eller ved hjelp av det effektive, offentlige transportsystemet. Dette moderne hotellet tilbyr minibar med gratis brus, gratis internett og stue med peis. Alle luftkondisjonerte rom har eksklusive tekstiler, flatskjerm-TV og minibar. Gjestene kan besøke hotellets treningssenter eller bruke Front Wellness som tilbyr en personlig instruktør og massasjebehandlinger for å få gjestene til å slappe av. Restauranten serverer amerikansk dinermat med en internasjonal touch. På showkjøkkenet kan man se kokkene i arbeid eller spørre dem om å lage din favorittrett.

  Se mer
 • Scandic Sluseholmen
  Frakr1.221Per natt

  Scandic Sluseholmenstars

  København, København , Molestien 11 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 980 anmeldelser fra reisendeBasert på 980 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Copenhagen. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 1 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 10. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 100 meter fra havnen. Totalt 215 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Scandic Sluseholmen. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2016. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Reisende kan be om at deres gjesteværelser utstyres med babyseng. Dette stedets fellesområder er handicapvennlige. Eiendommen har også et rom tilrettelagt bevegelseshemmede. Alle de overnattende kan, sammen med deres kjæledyr, nyte et felles opphold på dette overnattingsstedet. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Overnattingsstedet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Med flere forskjellige restauranter vil alle typer gjester på eiendommen finne noe å sette tennene i. Dette hotellet har et variert utvalg av spisested. Kunder kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • The Square
  Frakr1.501Per natt

  The Squarestars

  København, København , Radhuspladsen 14 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2853 anmeldelser fra reisendeBasert på 2853 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Copenhagen, og er perfekt for homofile. Totalt antall gjesteværelser er 267. The Square ble bygget i 2003. The Square sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er åpen hele døgnet. The Square er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Både store og små kjæledyr tillates på The Square. Parkerings- og garasjefasiliteter er tilgjengelig. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er dette overnattingsstedet perfekt for forretningsreisende. Noen av tjenestene til The Square kan koste ekstra.

  Se mer
 • Copenhagen Island
  Frakr1.349Per natt

  Copenhagen Islandstars

  København, København , Kalvebod brygge 53 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2610 anmeldelser fra reisendeBasert på 2610 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger på en kunstig øy ved promenaden i havnen i København. Det er innen gangavstand fra Tivoli og handlegaten Strøget. Dette designhotellet åpnet i 2006 og består av totalt 326 rom. Det har en fantastisk utsikt over havnen. Den enestående arkitekturen og de mange luksuriøse fasilitetene gjør dette hotellet spesielt unikt. Gjestene kan oppleve de luksuriøse konferansefasilitetene på hotellet – hvor lys, glass og vann skaper et unikt miljø – med utsøkt design, moderne komfort og svært god service. Hotellet har 10 eksklusive og innovative konferanserom i ulike størrelser. Alle konferanserommene har klimaanlegg, naturlig lys og den nyeste teknologien. Hotellet tilbyr variable bookingløsninger for alle konferansefasilitetene for å dekke gjestenes behov.

  Se mer
 • Scandic Webers
  Frakr1.499Per natt

  Scandic Webersstars

  København, København , Vesterbrogade 11b - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1212 anmeldelser fra reisendeBasert på 1212 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger i hjertet av København, i gåavstand til Tivoli og sentralbanestasjonen. Det finnes en strand 7 km unna, og København flyplass ligger rundt 15 km unna. Hotellet har tre fullt utstyrte møterom til gjestenes disposisjon, og totalt 152 luftkondisjonerte gjesterom. Rommene er i skandinavisk stil med egne stue- og arbeidsområder og utstyrt med alle fasiliteter som reisende kan trenge. En flatskjerms LCD-TV med satellittkanaler gir underholdning på rommet, og det trådløse internettet lar gjestene holde kontakten i løpet av sitt opphold. Hotellets restaurant serverer spanske tapas, og det finnes en bar hvor besøkende kan kjøpe drinker. Et diskotek er tilgjengelig for underholdning på nattestid.

  Se mer
 • Copenhagen Plaza
  Frakr1.119Per natt

  Copenhagen Plazastars

  København, København , Bernstorffsgade 4 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1457 anmeldelser fra reisendeBasert på 1457 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Copenhagen. Med sin beliggenhet innen 250 meter fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Hotellet består av totalt 93 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2007. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Kjæledyr er tillatt påCopenhagen Plaza. Reisende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Gjester kan benytte seg av stedets matservering. Noen av tjenestene til Copenhagen Plaza kan koste ekstra.

  Se mer
 • Copenhagen Admiral Hotel
  Frakr1.309Per natt

  Copenhagen Admiral Hotelstars

  København, København , Toldbodgade 24-28 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4934 anmeldelser fra reisendeBasert på 4934 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger om lag 15 kilometer fra Kastrup lufthavn, like ved sjøen og i nærheten av Amalienborg slott. Handlegaten Nyhavn og offentlige transportmidler kan nås til fots.Dette historiske hotellet ligger i en lagerbygning i havnen fra 1787, og ble åpnet som hotell i 1878. Hotellet gjennomgikk omfattende oppussingsarbeid i 2005. Hotellet har til sammen 366 rom fordelt på sju etasjer, hvorav 56 er suiter. Hotellet har også en foaje med døgnåpen resepsjon, bar, nattklubb og restaurant med røykfritt område. De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasjen.De innbydende rommene har tømmerkonstruksjoner, noe som gir rommene en rustikk og maritim atmosfære. Rommene har bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, minibar/kjøleskap og safe.Hotellet har badstue (mot gebyr) og solarium.Gjester kan velge sin frokost fra en rikholdig buffet.

  Se mer
 • Scandic Kodbyen
  Frakr1.585Per natt

  Scandic Kodbyenstars

  København, København , Skelbaekgade 3a - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 88 anmeldelser fra reisendeBasert på 88 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Copenhagen. Totalt antall gjesteværelser er 370. Scandic Kodbyen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Scandic Kodbyen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Videre tilbyr denne barnevennlige eiendommen babyseng til de minste på forespørsel. Scandic Kodbyen forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys rom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr. Kunder kan benytte stedets egen garasje.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  22  Hoteller i København
Side  1  av  3
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her