4-stjerners hoteller i København

Finn på kart
4-stjerners hoteller i København

4-stjerners hoteller i KøbenhavnFra  kr853

Anbefalte 4-stjerners hoteller i København

 • Andersen Boutique Hotel
  Frakr2.112Per natt

  Andersen Boutique Hotelstars

  København, København , Helgolandsgade 12 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3382 anmeldelser fra reisendeBasert på 3382 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Copenhagen. Med sin beliggenhet innen 500 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Besøkende vil finne flyplassen innen 9. 0 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 69 gjesteværelser. Det finnes også Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Andersen Boutique Hotel tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Reisende som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Hotel Skt. Annae
  Frakr1.766Per natt

  Hotel Skt. Annaestars

  København, København , Sankt annae plads 18-20 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 49 Synspunkter

  Hotellet har en av de beste beliggenhetene i København, like ved slottet Amalienborg, den lille havfrue, havneområdet Nyhavn og det kongelige teater. Dette er et av de fineste områdene i København. Det er shoppingsteder og offentlig transport i nærheten, så du kommer deg enkelt og greit rundt i byen.Dette hotellet ble først åpnet i 2001, og har til sammen 133 rom fordelt på fem etasjer. Av disse er 35 enkeltrom og 98 dobbeltrom. Hotellet har også en elegant foaje med døgnåpen resepsjon, safe, valutavekslingsskranke og heiser. Gjester kan benytte seg av trådløst internett, og det er konferansefasiliteter tilgjengelig. Hotellet tilbyr også room service og klesvask.Alle gjesterom har moderne design og lyse pastellfarger, og er røykfrie. Rommene har medium størrelse og er i svært god stand, det samme er badene. Halvparten av rommene har air condition, og alle vender ut mot bakgården. Alle rom har eget bad, hårføner, telefon, safe, sentralfyring, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang og minibar.

  Se mer
 • Scandic Copenhagen
  Frakr3.130Per natt

  Scandic Copenhagenstars

  København, København , Vester sogade 6 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2998 anmeldelser fra reisendeBasert på 2998 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable byhotellet er en av de høyeste bygningene i København, og ligger i hjertet av byen. Tivoli og en rekke andre severdigheter ligger i umiddelbar nærhet. Det er offentlig transport i gangavstand fra hotellet.Dette hotellet ble totalrenovert i 2000, og har til sammen 472 rom og suiter fordelt på 1 etasjer. Hotellet har også foaje med døgnåpen resepsjon, bar, kafé og en restaurant med røykfritt område. Hotellet har også en rekke konferansesaler (med kapasitet på 1000 personer). De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasje. Hotellet tilbyr room service.Rommene har smakfull design, bad med hårføner, telefon (mot gebyr), TV, radio, minibar og safe.Hotellet har et treningsstudio, solarium og badstue.Frokost serveres hver morgen.

  Se mer
 • Scandic Palace Copenhagen
  Frakr2.406Per natt

  Scandic Palace Copenhagenstars

  København, København , Raadhuspladsen 57 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2760 anmeldelser fra reisendeBasert på 2760 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet har en glimrende beliggenhet i hjertet av København. Hotellet ligger på den historiske Rådhusplassen i kort avstand fra byens hovedattraksjoner. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra Tivoli og Københavns populære handlegate Strøget. Hotellet ligger praktisk til kun 15 minutters kjøring fra København flyplass. Dette flotte hotellet kan dateres tilbake til det tidlige 1900-tallet og kombinerer klassisk eleganse og moderne stil på en vakker måte. Gjesterommene er smakfullt innredete, med funksjonelt areal og en avslappende atmosfære hvor man kan jobbe og slappe av på en behagelig måte. Rommene er innredet i moderne skandinavisk design og er velutstyrte med moderne fasiliteter. Gjestene inviteres til å nyte utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Copenhagen Admiral Hotel
  Frakr3.786Per natt

  Copenhagen Admiral Hotelstars

  København, København , Toldbodgade 24-28 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 24 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5213 anmeldelser fra reisendeBasert på 5213 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger om lag 15 kilometer fra Kastrup lufthavn, like ved sjøen og i nærheten av Amalienborg slott. Handlegaten Nyhavn og offentlige transportmidler kan nås til fots.Dette historiske hotellet ligger i en lagerbygning i havnen fra 1787, og ble åpnet som hotell i 1878. Hotellet gjennomgikk omfattende oppussingsarbeid i 2005. Hotellet har til sammen 366 rom fordelt på sju etasjer, hvorav 56 er suiter. Hotellet har også en foaje med døgnåpen resepsjon, bar, nattklubb og restaurant med røykfritt område. De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasjen.De innbydende rommene har tømmerkonstruksjoner, noe som gir rommene en rustikk og maritim atmosfære. Rommene har bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, minibar/kjøleskap og safe.Hotellet har badstue (mot gebyr) og solarium.Gjester kan velge sin frokost fra en rikholdig buffet.

  Se mer
 • Ascot Hotel
  Frakr1.704Per natt

  Ascot Hotelstars

  København, København , Studiestraede 61 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 52 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1870 anmeldelser fra reisendeBasert på 1870 anmeldelser fra reisende

  Dette er et av de klassiske hotellene i København, og ligger i hjertet av byen, i nærheten av Tivoli, rådhusplassen og Strøget. Beliggenheten er likevel svært fredelig. Det er flere teatre, kultursteder, kinoer og restauranter i nærheten.Dette hotellet har en unik historie som Københavns badehus, og arkitekturen gir det en helt spesiell atmosfære. De unike og historiske omgivelsene gir hotellet personlighet og sjarm. Hotellet har alle moderne bekvemmeligheter, og til sammen 172 røykfrie rom fordelt på fem etasjer. Hotellet har også døgnåpen resepsjon, bar og konferansefasiliteter. Det er parkeringsplasser i bakgården (mot gebyr).Hotellet har 120 rom, alle med attraktive bad, internettilgang, flatskjerm-TV og telefon.En frokostbuffet serveres hver morgen.Hotellet ligger ett minutt fra Rådhuspladsen, og to minutter fra sentralstasjonen. Det er derfor enkelt å komme seg til og fra hotellet, ikke minst til Kastrup lufthavn. Fra flyplassen tar det ti minutter med tog/undergrunn, om lag 15 minutter med buss og taxi. Med bil tar det om lag 45 minutter fra Helsingør via E47, om lag to timer fra Odense på E20, om lag to timer fra Rødby på E47, og om lag 30 minutter fra Malmö på E20.

  Se mer
 • Tivoli Hotel
  Frakr2.005Per natt

  Tivoli Hotelstars

  København, København , Arni magnussons gade 2 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3975 anmeldelser fra reisendeBasert på 3975 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Copenhagen, er et godt alternativ for familier. Totalt 679 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Tivoli Hotel. Dette hotellet ble oppusset 2015. Både Wi-Fi og kabelforbindelse er tilgjengelig på stedet. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Noen rom kan tilby babyseng til de aller minste. Fellesområdene er tilrettet også for rullestolbrukere. Små kjæledyr er tillatt på eiendommen. Dette hotellet tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Konferansefasiliteter er tilgjengelig for å imøtekomme forretningsreisendes behov. De som velger å overnatte her vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • The Square
  Frakr2.484Per natt

  The Squarestars

  København, København , Radhuspladsen 14 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2942 anmeldelser fra reisendeBasert på 2942 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet som ligger i Copenhagen, er et godt alternativ for homofile. Overnattingsstedet rommer 267 koselige rom. Denne eiendommen ble etablert i 2003. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. The Square er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Både store og små kjæledyr tillates på The Square. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Copenhagen Island
  Frakr2.470Per natt

  Copenhagen Islandstars

  København, København , Kalvebod brygge 53 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 22 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2707 anmeldelser fra reisendeBasert på 2707 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger på en kunstig øy ved promenaden i havnen i København. Det er innen gangavstand fra Tivoli og handlegaten Strøget. Dette designhotellet åpnet i 2006 og består av totalt 326 rom. Det har en fantastisk utsikt over havnen. Den enestående arkitekturen og de mange luksuriøse fasilitetene gjør dette hotellet spesielt unikt. Gjestene kan oppleve de luksuriøse konferansefasilitetene på hotellet – hvor lys, glass og vann skaper et unikt miljø – med utsøkt design, moderne komfort og svært god service. Hotellet har 10 eksklusive og innovative konferanserom i ulike størrelser. Alle konferanserommene har klimaanlegg, naturlig lys og den nyeste teknologien. Hotellet tilbyr variable bookingløsninger for alle konferansefasilitetene for å dekke gjestenes behov.

  Se mer
 • Scandic Sluseholmen
  Frakr2.413Per natt

  Scandic Sluseholmenstars

  København, København , Molestien 11 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1016 anmeldelser fra reisendeBasert på 1016 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Copenhagen. Med sin beliggenhet innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 1 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Gjester vil finne flyplassen innen 10. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 100 meters gåavstand fra havnen. Hotellet rommer 215 koselige rom. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2016. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Alle eiendommens rom tilbyr barnefasiliteter, som babyseng, hvis nødvendig. Dette er et handicapvennlig overnattingssted hvor alle fellesområdene og baderommene er tilpasset rullestolbrukere og bevegelseshemmede gjester. Alle som bor her kan medbringe kjæledyr på eiendommen. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. De som velger å overnatte her behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På hotellet finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. De som velger å overnatte her kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. Alle de overnattende kan slappe av og samle nye krefter i stedets wellness-avdeling. Noen av tjenestene til Scandic Sluseholmen kan koste ekstra.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  21  Hoteller i København
Side  1  av  3
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her