3-stjerners hoteller i København

Finn på kart
3-stjerners hoteller i København

3-stjerners hoteller i KøbenhavnFra  kr383

Anbefalte 3-stjerners hoteller i København

 • Richmond Hotel
  Frakr727Per natt

  Richmond Hotelstars

  København, København , Vester farimagsgade 33 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 11 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1048 anmeldelser fra reisendeBasert på 1048 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i hjertet av København, kun en kort spasertur fra mange av byes største attraksjoner som kunstmuseet, nasjonalmuseet og en rekke underholdningssteder og utesteder. Tivoli og sentralstasjonen ligger kun to minutters gange fra hotellet, og offentlig transport er også i gangavstand.Dette seks etasjer høye hotellet har 127 rom, inkludert fem suiter, døgnåpen resepsjon, og en restaurant med røykfritt område.De komfortable rommene har bad, hårføner, telefon og flatskjerm-TV. Safe kan fås i resepsjonen.

  Se mer
 • Quality Airport Hotel Dan
  Frakr1.236Per natt

  Quality Airport Hotel Danstars

  København, København , Kastruplundgade 15 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1491 anmeldelser fra reisendeBasert på 1491 anmeldelser fra reisende

  Dette flyplasshotellet ligger i utkanten av byen, om lag sju kilometer (ti minutter med taxi) fra sentrum. Nærmeste offentlige transport er 200 meter fra hotellet. Det er en vakker strand like ved hotellet, og det er mange shoppingmuligheter om lag sju kilometer unna. Kastrup lufthavn ligger om lag én kilometer fra hotellet.Dette hotellet har til sammen 228 rom med lyse farger, skandinavisk design og moderne fasiliteter. Dette er det eneste hotellet i København som tilbyr gratis transport hver dag. Døgnåpen resepsjon, bar, restaurant og konferansefasiliteter tilbys også, i tillegg til internett og parkeringsplass (mot gebyr). Room service og klesvask er også tilgjengelig. De hyggelige rommene har bad med hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang, minibar og sentralfyring. Alle rom er røykfrie.Hotellet har badstue og treningsstudio.

  Se mer
 • Good Morning City Copenhagen Star
  Frakr903Per natt

  Good Morning City Copenhagen Starstars

  København, København , Colbjornsensgade 13 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1290 anmeldelser fra reisendeBasert på 1290 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger midt i København sentrum, og sentralstasjonen og Tivoli er kun en kort spasertur unna. En lang rekke shopping- og underholdningssteder er også i nærheten av hotellet, i tillegg til offentlig transport. I sentrum av byen er det mange severdigheter, som statuen av den lille havfrue, Christianborg slott og den historiske kirken Holmen. Amalienborg slott ligger om lag tre kilometer fra hotellet. Kastrup lufthavn ligger om lag åtte kilometer fra sentrum.Dette byhotellet har til sammen 134 rom fordelt på seks etasjer. Resepsjonen er døgnåpen, og hotellet har safe og heis. I tillegg har hotellet en koselig bar og en stilfull restaurant.De smakfulle rommene har alle bad med hårføner, telefon og satellitt-/kabel-TV.Frokost serveres hver morgen. Et utvalg småretter serveres hele dagen i baren.

  Se mer
 • Grand Copenhagen
  Frakr1.423Per natt

  Grand Copenhagenstars

  København, København , Vesterbrogade 9 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 172 anmeldelser fra reisendeBasert på 172 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Copenhagen. Beliggende midt i sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innkvarteringen er innen 5. 6 kilometer fra nærmeste strand. Totalt 161 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Grand Copenhagen. Dette overnattingsstedet har eksistert siden 1893, men ble totalrenovert i 1998. Denne eiendommen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Grand Copenhagen. I øvrig kan besøkende medbringe kjæledyr på denne eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Scandic Glostrup/Copenhagen
  Frakr1.356Per natt

  Scandic Glostrup/Copenhagenstars

  København, København , roskildevej 550 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 65 anmeldelser fra reisendeBasert på 65 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og fargerike hotellet, innredet i vakker nordisk stil, har en strategisk beliggenhet kun 10 kilometer fra sentrum av København, hvor besøkende vil finne mange attraksjoner, som Tivoli og operahuset. Hotellet er velforbundet med motorveien E55 og ligger kun 1,5 kilometer fra et stort kjøpesenter. De store og koselige gjesterommene og -suitene er smakfullt innredet og har store vinduer for å sikre mye naturlig lys. Parkering er tilgjengelig på utsiden av hotellet, og det finnes flere moderne og vakre konferanserom for et bedriftsarrangement, samt en sjarmerende bar og restaurant hvor gjestene kan smake på deilige internasjonale og danske retter.

  Se mer
 • Copenhagen Crown
  Frakr1.060Per natt

  Copenhagen Crownstars

  København, København , Vesterbrogade 41 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 808 anmeldelser fra reisendeBasert på 808 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger like ved sentralbanestasjonen, og i gangavstand fra Tivoli og Strøget. Dette hotellet passer ypperlig for en storbyferie.Hotellet er moderne, og er vernet fra støy fra hovedgaten. Hotellet har døgnåpen resepsjon, en lite lobby og en frokostsal. Det er 76 dobbeltrom og enkeltrom fordelt på fem etasjer.Rommene har dusj, toalett, hårføner, satellitt-/kabel-TV og internettilgang.Det er teatre, konsertsteder og en rekke andre forestillinger i nærområdet.

  Se mer
 • Osterport
  Frakr810Per natt

  Osterportstars

  København, København , Oslo plads 5 - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 64 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 86 anmeldelser fra reisendeBasert på 86 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet tilbyr en flott beliggenhet i den vakre byen København. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra togstasjonen med lett tilgang til andre deler av byen. Hotellet ligger i kort avstand fra Den lille havfruen, det kongelige slottet Amalienborg, operaen, Kongens Nytorv og gågatene. En myriade av shopping-, spise- og underholdningssteder finnes i nærheten, mens København flyplass er kun 10 km unna. Dette sofistikerte byhotellet har et spennende, arkitektonisk design. Gjesterommene er smakfullt innredete og har moderne fasiliteter for ekstra komfort. Gjestene inviteres til å benytte det brede utvalget av fasiliteter som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Scandic Hvidovre
  Frakr1.439Per natt

  Scandic Hvidovrestars

  København, København , kettevej 4 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 595 anmeldelser fra reisendeBasert på 595 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette komfortable hotellet i Copenhagen. Beliggende innen 8. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innen 500 meter vil reisende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 15. 0 kilometer. Totalt 207 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 1978. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Scandic Hvidovre. Scandic Hvidovre tilbyr døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Alle som bor her kan medbringe kjæledyr på hotellet. Scandic Hvidovre tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Besøkende får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Scandic Hvidovre. Scandic Hvidovre kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ibsens
  Frakr1.365Per natt

  Ibsensstars

  København, København , Vendersgade 23 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1442 anmeldelser fra reisendeBasert på 1442 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Copenhagen. Besøkende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Stedet teller totalt 118 innbydende soverom. Dette overnattingsstedet sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Alle de overnattende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle rommene. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Kunder vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Helse- og velværetilbudet på eiendommen sørger for det aller ypperste innenfor avslapning.

  Se mer
 • Scandic Eremitage
  Frakr1.870Per natt

  Scandic Eremitagestars

  København, København , Klampenborgvej 230 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 539 anmeldelser fra reisendeBasert på 539 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Copenhagen. Scandic Eremitage består av totalt 120 rom. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Scandic Eremitage tilbyr døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen tilbyr et spesialdesignet familierom, inkludert babyseng. Scandic Eremitage ønsker ikke kjæledyr velkommen.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  25  Hoteller i København
Side  1  av  3
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her