Hoteller i København

Finn på kart
Hoteller i København

KøbenhavnFra  kr649

Anbefalte hoteller København

 • The Square
  Frakr2.050Per natt

  The Squarestars

  København, København , Radhuspladsen 14 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2691 anmeldelser fra reisendeBasert på 2691 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Copenhagen, er et godt alternativ for homofile. Dette hotellet tilbyr totalt 267 rom. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2003. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. Gjester behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme da dette hotellet er dyrevennlig. The Square tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på hotellet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. The Square kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Scandic Copenhagen
  Frakr1.912Per natt

  Scandic Copenhagenstars

  København, København , Vester sogade 6 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2622 anmeldelser fra reisendeBasert på 2622 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable byhotellet er en av de høyeste bygningene i København, og ligger i hjertet av byen. Tivoli og en rekke andre severdigheter ligger i umiddelbar nærhet. Det er offentlig transport i gangavstand fra hotellet.Dette hotellet ble totalrenovert i 2000, og har til sammen 472 rom og suiter fordelt på 1 etasjer. Hotellet har også foaje med døgnåpen resepsjon, bar, kafé og en restaurant med røykfritt område. Hotellet har også en rekke konferansesaler (med kapasitet på 1000 personer). De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasje. Hotellet tilbyr room service.Rommene har smakfull design, bad med hårføner, telefon (mot gebyr), TV, radio, minibar og safe.Hotellet har et treningsstudio, solarium og badstue.Frokost serveres hver morgen.

  Se mer
 • Tivoli Hotel
  Frakr1.567Per natt

  Tivoli Hotelstars

  København, København , Arni magnussons gade 2 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 42 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3498 anmeldelser fra reisendeBasert på 3498 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Copenhagen, er dette sjarmerende hotellet optimalt for familier. Det finnes totalt 679 gjesteværelser på stedet. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2015. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av gjesteværelsene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Fellesområdene påTivoli Hotel er tilrettelagt for rullestolbrukere. Reisende behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under oppholdet på dette hotellet. Tivoli Hotel tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Dette overnattingsstedet har blitt tildelt -merket. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Tivoli Hotel. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Grand Copenhagen
  Frakr1.521Per natt

  Grand Copenhagenstars

  København, København , Vesterbrogade 9 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 89 anmeldelser fra reisendeBasert på 89 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Copenhagen. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 6 kilometer fra hotellet. Overnattingsstedet består av totalt 161 koselige gjesteværelser. Dette hotellet ble bygget i 1893 og har siden blitt totalrenovert i 1998. Grand Copenhagen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Grand Copenhagen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Hvorfor ikke medbringe dine firbeinte familiemedlemmer til dette hotellet?Noen av tjenestene til Grand Copenhagen kan koste ekstra.

  Se mer
 • Copenhagen Island
  Frakr1.861Per natt

  Copenhagen Islandstars

  København, København , Kalvebod brygge 53 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2454 anmeldelser fra reisendeBasert på 2454 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger på en kunstig øy ved promenaden i havnen i København. Det er innen gangavstand fra Tivoli og handlegaten Strøget. Dette designhotellet åpnet i 2006 og består av totalt 326 rom. Det har en fantastisk utsikt over havnen. Den enestående arkitekturen og de mange luksuriøse fasilitetene gjør dette hotellet spesielt unikt. Gjestene kan oppleve de luksuriøse konferansefasilitetene på hotellet – hvor lys, glass og vann skaper et unikt miljø – med utsøkt design, moderne komfort og svært god service. Hotellet har 10 eksklusive og innovative konferanserom i ulike størrelser. Alle konferanserommene har klimaanlegg, naturlig lys og den nyeste teknologien. Hotellet tilbyr variable bookingløsninger for alle konferansefasilitetene for å dekke gjestenes behov.

  Se mer
 • Scandic Sydhavnen
  Frakr1.774Per natt

  Scandic Sydhavnenstars

  København, København , sydhavns plads 15 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1262 anmeldelser fra reisendeBasert på 1262 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger om lag tre kilometer fra København sentrum, og kun 100 meter fra nærmeste offentlige transportmiddel.Dette seks etasjer høye hotellet har til sammen 391 rom, i tillegg til en bar og en restaurant med røykfri avdeling.De komfortable og smakfulle rommene har bad med hårføner, telefon.Hotellet har en badstue og et treningsstudio. Det er også en solterrasse i utendørskomplekset.

  Se mer
 • Scandic Sluseholmen
  Frakr1.309Per natt

  Scandic Sluseholmenstars

  København, København , Molestien 11 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 887 anmeldelser fra reisendeBasert på 887 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Copenhagen. Med sin beliggenhet innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 1 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 10. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 100 meters gåavstand fra havnen. Stedet teller totalt 215 innbydende soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2016. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Scandic Sluseholmen forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys soverom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. De som ikke ønsker å etterlate kjæledyrene sine hjemme har mulighet for å ta dem med. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Besøkende får energi til dagen gjennom kulinariske opplevelser på spisestedene. Overnattingsstedet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på dette overnattingsstedet gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. Scandic Sluseholmen kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Copenhagen Strand
  Frakr1.907Per natt

  Copenhagen Strandstars

  København, København , havnegade 37 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1576 anmeldelser fra reisendeBasert på 1576 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en sentral beliggenhet ved havnen i København, i nærheten av populære Nyhavn og handlegaten Strøget. Shoppingsteder, barer, puber, nattklubber og offentlig transport finnes om lag 100 meter fra hotellet.Dette byhotellet har 174 rom (48 enkeltrom og 126 dobbeltrom), fordelt på seks etasjer. Hotellet har også foaje med døgnåpen resepsjon, safe, heiser, valutavekslingsskranke, garderobe, parkeringsplass og internettilgang. Hotellet har også en lekker restaurant, og tilbyr klesvask.Rommene har bad, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, radio, minibar, sentralfyring og sitteområde. Alle rom har vegg-til-vegg-teppe.

  Se mer
 • Phoenix
  Frakr1.703Per natt

  Phoenixstars

  København, København , Bredgade 37 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1374 anmeldelser fra reisendeBasert på 1374 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Copenhagen. Det finnes totalt 213 gjesteværelser på Phoenix. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2001. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Phoenix. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Phoenix. De overnattende behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme da dette hotellet er dyrevennlig. De som velger å overnatte her og som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser.

  Se mer
 • Imperial Copenhagen
  Frakr1.774Per natt

  Imperial Copenhagenstars

  København, København , Vester farimagsgade 9 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter

  Dette hotellet ligger sentralt til kun en kort spasertur fra rådhuset i byen. I nærheten kan besøkende finne mange ulike butikker, inkludert shoppingarkaden Strøget. Den vakre Tivoli-hagen er kun noen få minutters gange unna og forbindelser til det offentlige transportnettverket finnes kun 300 meter unna. København flyplass ligger 14 km fra hotellet. Etter det ble renovert inneholder dette hotellet totalt 6 etasjer med 288 rom. Spisealternativer inkluderer en hyggelig bar og en koselig restaurant. Det finnes også en garasje og en parkeringsplass for dem som ankommer med bil. De behagelige rommene har eget bad med hårføner. Flere fasiliteter inkluderer telefon, minibar/kjøleskap og safe.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  41  Hoteller i København
Side  1  av  5
 

Destinasjonsbeskrivelse

  København er hovedstaden og største byen i Danmark. Det er et veldig rent og godt oppbevart by med vakre kanaler og broer, og ikke minst vennlige innbyggere. Københavns største turistattraksjoner er: den gamle Tivoli Fun Park, som ble inspirert av Walt Disney og holder show og spiller - det har også gode restauranter og fyrverkeri viser statuen av den lille sirenen, Amalienborg Palace, Rosenborg Palace akvariet, den botaniske hager, Carlsberg bryggeri, hvor du kan se øl blir gjort, og selv prøve noen attraktive gågaten Strøget, med sine luksuriøse butikker og restauranter Nasjonalmuseet, som er den viktigste i Skandinavia Town Vestibylen, som har en tårn som gir panoramautsikt dyrehagen og Christiania butikker. Du kan bare slappe av og nyte en kaffe og dansk kake i en av de fine kafeene. Nattelivet er veldig bra spesielt rundt Nyhavn. her er mange hoteller som passer enhver smak og lommebok. En god måte å bli kjent med byen er å sykle rundt den. Synet av cruiseskip kommer og går fra havnen er et skue å se. Besøk København, vil du ikke angre.

Interessepunkter

Mest populære soner i København

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler