Hoteller i København

Finn på kart
Hoteller i København

KøbenhavnFra  kr689

Anbefalte hoteller København

 • The Square
  Frakr2.058Per natt

  The Squarestars

  København, København , Radhuspladsen 14 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2712 anmeldelser fra reisendeBasert på 2712 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Copenhagen, er et godt alternativ for homofile. Dette hotellet tilbyr totalt 267 rom. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2003. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. Gjester behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme da dette hotellet er dyrevennlig. The Square tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på hotellet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. The Square kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Scandic Copenhagen
  Frakr1.879Per natt

  Scandic Copenhagenstars

  København, København , Vester sogade 6 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2671 anmeldelser fra reisendeBasert på 2671 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable byhotellet er en av de høyeste bygningene i København, og ligger i hjertet av byen. Tivoli og en rekke andre severdigheter ligger i umiddelbar nærhet. Det er offentlig transport i gangavstand fra hotellet.Dette hotellet ble totalrenovert i 2000, og har til sammen 472 rom og suiter fordelt på 1 etasjer. Hotellet har også foaje med døgnåpen resepsjon, bar, kafé og en restaurant med røykfritt område. Hotellet har også en rekke konferansesaler (med kapasitet på 1000 personer). De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasje. Hotellet tilbyr room service.Rommene har smakfull design, bad med hårføner, telefon (mot gebyr), TV, radio, minibar og safe.Hotellet har et treningsstudio, solarium og badstue.Frokost serveres hver morgen.

  Se mer
 • Absalon Hotel
  Frakr2.155Per natt

  Absalon Hotelstars

  København, København , Helgolandsgade 15 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 21 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2360 anmeldelser fra reisendeBasert på 2360 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Copenhagen. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 30 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 7. 0 kilometer. Totalt 186 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Absalon Hotel. Hotellet ble bygget i 1900. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Absalon Hotel tilbyr ikke babysenger. Absalon Hotel ønsker ikke kjæledyr velkommen. Absalon Hotel inkluderer en gjestegarasje. Noen av tjenestene til Absalon Hotel kan koste ekstra.

  Se mer
 • Tivoli Hotel
  Frakr1.537Per natt

  Tivoli Hotelstars

  København, København , Arni magnussons gade 2 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 42 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3542 anmeldelser fra reisendeBasert på 3542 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Copenhagen, er dette sjarmerende hotellet optimalt for familier. Det finnes totalt 679 gjesteværelser på stedet. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2015. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av gjesteværelsene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Fellesområdene påTivoli Hotel er tilrettelagt for rullestolbrukere. Reisende behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under oppholdet på dette hotellet. Tivoli Hotel tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Dette overnattingsstedet har blitt tildelt -merket. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Tivoli Hotel. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Grand Copenhagen
  Frakr1.354Per natt

  Grand Copenhagenstars

  København, København , Vesterbrogade 9 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 106 anmeldelser fra reisendeBasert på 106 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Copenhagen. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 6 kilometer fra hotellet. Overnattingsstedet består av totalt 161 koselige gjesteværelser. Dette hotellet ble bygget i 1893 og har siden blitt totalrenovert i 1998. Grand Copenhagen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Grand Copenhagen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Hvorfor ikke medbringe dine firbeinte familiemedlemmer til dette hotellet?Noen av tjenestene til Grand Copenhagen kan koste ekstra.

  Se mer
 • Copenhagen Star Hotel
  Frakr1.293Per natt

  Copenhagen Star Hotelstars

  København, København , Colbjornsensgade 13 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1183 anmeldelser fra reisendeBasert på 1183 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger midt i København sentrum, og sentralstasjonen og Tivoli er kun en kort spasertur unna. En lang rekke shopping- og underholdningssteder er også i nærheten av hotellet, i tillegg til offentlig transport. I sentrum av byen er det mange severdigheter, som statuen av den lille havfrue, Christianborg slott og den historiske kirken Holmen. Amalienborg slott ligger om lag tre kilometer fra hotellet. Kastrup lufthavn ligger om lag åtte kilometer fra sentrum.Dette byhotellet har til sammen 134 rom fordelt på seks etasjer. Resepsjonen er døgnåpen, og hotellet har safe og heis. I tillegg har hotellet en koselig bar og en stilfull restaurant.De smakfulle rommene har alle bad med hårføner, telefon og satellitt-/kabel-TV.Frokost serveres hver morgen. Et utvalg småretter serveres hele dagen i baren.

  Se mer
 • Copenhagen Admiral Hotel
  Frakr2.262Per natt

  Copenhagen Admiral Hotelstars

  København, København , Toldbodgade 24-28 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4531 anmeldelser fra reisendeBasert på 4531 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger om lag 15 kilometer fra Kastrup lufthavn, like ved sjøen og i nærheten av Amalienborg slott. Handlegaten Nyhavn og offentlige transportmidler kan nås til fots.Dette historiske hotellet ligger i en lagerbygning i havnen fra 1787, og ble åpnet som hotell i 1878. Hotellet gjennomgikk omfattende oppussingsarbeid i 2005. Hotellet har til sammen 366 rom fordelt på sju etasjer, hvorav 56 er suiter. Hotellet har også en foaje med døgnåpen resepsjon, bar, nattklubb og restaurant med røykfritt område. De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasjen.De innbydende rommene har tømmerkonstruksjoner, noe som gir rommene en rustikk og maritim atmosfære. Rommene har bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, minibar/kjøleskap og safe.Hotellet har badstue (mot gebyr) og solarium.Gjester kan velge sin frokost fra en rikholdig buffet.

  Se mer
 • Scandic Palace Copenhagen
  Frakr2.443Per natt

  Scandic Palace Copenhagenstars

  København, København , Raadhuspladsen 57 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2481 anmeldelser fra reisendeBasert på 2481 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet har en glimrende beliggenhet i hjertet av København. Hotellet ligger på den historiske Rådhusplassen i kort avstand fra byens hovedattraksjoner. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra Tivoli og Københavns populære handlegate Strøget. Hotellet ligger praktisk til kun 15 minutters kjøring fra København flyplass. Dette flotte hotellet kan dateres tilbake til det tidlige 1900-tallet og kombinerer klassisk eleganse og moderne stil på en vakker måte. Gjesterommene er smakfullt innredete, med funksjonelt areal og en avslappende atmosfære hvor man kan jobbe og slappe av på en behagelig måte. Rommene er innredet i moderne skandinavisk design og er velutstyrte med moderne fasiliteter. Gjestene inviteres til å nyte utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Ascot Hotel
  Frakr1.923Per natt

  Ascot Hotelstars

  København, København , Studiestraede 61 - Kart
  3,8/5
  Kundeomtalerav 50 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1291 anmeldelser fra reisendeBasert på 1291 anmeldelser fra reisende

  Dette er et av de klassiske hotellene i København, og ligger i hjertet av byen, i nærheten av Tivoli, rådhusplassen og Strøget. Beliggenheten er likevel svært fredelig. Det er flere teatre, kultursteder, kinoer og restauranter i nærheten.Dette hotellet har en unik historie som Københavns badehus, og arkitekturen gir det en helt spesiell atmosfære. De unike og historiske omgivelsene gir hotellet personlighet og sjarm. Hotellet har alle moderne bekvemmeligheter, og til sammen 172 røykfrie rom fordelt på fem etasjer. Hotellet har også døgnåpen resepsjon, bar og konferansefasiliteter. Det er parkeringsplasser i bakgården (mot gebyr).Hotellet har 120 rom, alle med attraktive bad, internettilgang, flatskjerm-TV og telefon.En frokostbuffet serveres hver morgen.Hotellet ligger ett minutt fra Rådhuspladsen, og to minutter fra sentralstasjonen. Det er derfor enkelt å komme seg til og fra hotellet, ikke minst til Kastrup lufthavn. Fra flyplassen tar det ti minutter med tog/undergrunn, om lag 15 minutter med buss og taxi. Med bil tar det om lag 45 minutter fra Helsingør via E47, om lag to timer fra Odense på E20, om lag to timer fra Rødby på E47, og om lag 30 minutter fra Malmö på E20.

  Se mer
 • Copenhagen Island
  Frakr1.526Per natt

  Copenhagen Islandstars

  København, København , Kalvebod brygge 53 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2473 anmeldelser fra reisendeBasert på 2473 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger på en kunstig øy ved promenaden i havnen i København. Det er innen gangavstand fra Tivoli og handlegaten Strøget. Dette designhotellet åpnet i 2006 og består av totalt 326 rom. Det har en fantastisk utsikt over havnen. Den enestående arkitekturen og de mange luksuriøse fasilitetene gjør dette hotellet spesielt unikt. Gjestene kan oppleve de luksuriøse konferansefasilitetene på hotellet – hvor lys, glass og vann skaper et unikt miljø – med utsøkt design, moderne komfort og svært god service. Hotellet har 10 eksklusive og innovative konferanserom i ulike størrelser. Alle konferanserommene har klimaanlegg, naturlig lys og den nyeste teknologien. Hotellet tilbyr variable bookingløsninger for alle konferansefasilitetene for å dekke gjestenes behov.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  58  Hoteller i København
Side  1  av  6
 

Destinasjonsbeskrivelse

  København er hovedstaden og største byen i Danmark. Det er et veldig rent og godt oppbevart by med vakre kanaler og broer, og ikke minst vennlige innbyggere. Københavns største turistattraksjoner er: den gamle Tivoli Fun Park, som ble inspirert av Walt Disney og holder show og spiller - det har også gode restauranter og fyrverkeri viser statuen av den lille sirenen, Amalienborg Palace, Rosenborg Palace akvariet, den botaniske hager, Carlsberg bryggeri, hvor du kan se øl blir gjort, og selv prøve noen attraktive gågaten Strøget, med sine luksuriøse butikker og restauranter Nasjonalmuseet, som er den viktigste i Skandinavia Town Vestibylen, som har en tårn som gir panoramautsikt dyrehagen og Christiania butikker. Du kan bare slappe av og nyte en kaffe og dansk kake i en av de fine kafeene. Nattelivet er veldig bra spesielt rundt Nyhavn. her er mange hoteller som passer enhver smak og lommebok. En god måte å bli kjent med byen er å sykle rundt den. Synet av cruiseskip kommer og går fra havnen er et skue å se. Besøk København, vil du ikke angre.

Interessepunkter

Mest populære soner i København

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler