Hoteller i København

Finn på kart
Hoteller i København

KøbenhavnFra  kr522

Anbefalte hoteller København

 • Tivoli Hotel
  Frakr1.663Per natt

  Tivoli Hotelstars

  København, København , Arni magnussons gade 2 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3770 anmeldelser fra reisendeBasert på 3770 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Copenhagen, er dette sjarmerende hotellet optimalt for familier. Det finnes totalt 679 gjesteværelser på stedet. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2015. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av gjesteværelsene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Fellesområdene påTivoli Hotel er tilrettelagt for rullestolbrukere. Reisende behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under oppholdet på dette hotellet. Tivoli Hotel tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Dette overnattingsstedet har blitt tildelt -merket. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Tivoli Hotel. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Scandic Palace Copenhagen
  Frakr2.145Per natt

  Scandic Palace Copenhagenstars

  København, København , Raadhuspladsen 57 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2616 anmeldelser fra reisendeBasert på 2616 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet har en glimrende beliggenhet i hjertet av København. Hotellet ligger på den historiske Rådhusplassen i kort avstand fra byens hovedattraksjoner. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra Tivoli og Københavns populære handlegate Strøget. Hotellet ligger praktisk til kun 15 minutters kjøring fra København flyplass. Dette flotte hotellet kan dateres tilbake til det tidlige 1900-tallet og kombinerer klassisk eleganse og moderne stil på en vakker måte. Gjesterommene er smakfullt innredete, med funksjonelt areal og en avslappende atmosfære hvor man kan jobbe og slappe av på en behagelig måte. Rommene er innredet i moderne skandinavisk design og er velutstyrte med moderne fasiliteter. Gjestene inviteres til å nyte utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Scandic Front
  Frakr2.367Per natt

  Scandic Frontstars

  København, København , Sankt annae plads 21 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1216 anmeldelser fra reisendeBasert på 1216 anmeldelser fra reisende

  Dette boutique-hotellet ligger direkte ved havnen, i nærheten av Amalienborg slott og i fem minutters gåavstand fra den berømte handlegaten Strøget og Nyhavn. Kulturelle attraksjoner og mengder av butikker nås lett til fots eller ved hjelp av det effektive, offentlige transportsystemet. Dette moderne hotellet tilbyr minibar med gratis brus, gratis internett og stue med peis. Alle luftkondisjonerte rom har eksklusive tekstiler, flatskjerm-TV og minibar. Gjestene kan besøke hotellets treningssenter eller bruke Front Wellness som tilbyr en personlig instruktør og massasjebehandlinger for å få gjestene til å slappe av. Restauranten serverer amerikansk dinermat med en internasjonal touch. På showkjøkkenet kan man se kokkene i arbeid eller spørre dem om å lage din favorittrett.

  Se mer
 • Scandic Copenhagen
  Frakr2.026Per natt

  Scandic Copenhagenstars

  København, København , Vester sogade 6 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2855 anmeldelser fra reisendeBasert på 2855 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable byhotellet er en av de høyeste bygningene i København, og ligger i hjertet av byen. Tivoli og en rekke andre severdigheter ligger i umiddelbar nærhet. Det er offentlig transport i gangavstand fra hotellet.Dette hotellet ble totalrenovert i 2000, og har til sammen 472 rom og suiter fordelt på 1 etasjer. Hotellet har også foaje med døgnåpen resepsjon, bar, kafé og en restaurant med røykfritt område. Hotellet har også en rekke konferansesaler (med kapasitet på 1000 personer). De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasje. Hotellet tilbyr room service.Rommene har smakfull design, bad med hårføner, telefon (mot gebyr), TV, radio, minibar og safe.Hotellet har et treningsstudio, solarium og badstue.Frokost serveres hver morgen.

  Se mer
 • Grand Copenhagen
  Frakr1.137Per natt

  Grand Copenhagenstars

  København, København , Vesterbrogade 9 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 159 anmeldelser fra reisendeBasert på 159 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Copenhagen. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 6 kilometer fra hotellet. Overnattingsstedet består av totalt 161 koselige gjesteværelser. Dette hotellet ble bygget i 1893 og har siden blitt totalrenovert i 1998. Grand Copenhagen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Grand Copenhagen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Hvorfor ikke medbringe dine firbeinte familiemedlemmer til dette hotellet?Noen av tjenestene til Grand Copenhagen kan koste ekstra.

  Se mer
 • Scandic Sluseholmen
  Frakr1.611Per natt

  Scandic Sluseholmenstars

  København, København , Molestien 11 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 968 anmeldelser fra reisendeBasert på 968 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Copenhagen. Beliggende innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innen 1 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Reisende vil finne flyplassen innen 10. 0 kilometer. Innkvarteringen ligger innen 100 meters gåavstand fra havnen. Overnattingsstedet består av 215 soverom. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2016. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Scandic Sluseholmen. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Gjester kan be om at deres rom utstyres med babyseng. Alle soverommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. De som ikke kan reise bort uten kjæledyrene sine vil sette pris på at disse kan medbringes på eiendommen. Besøkende med bil kan også benytte seg av de gode parkeringsfasilitetene. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Dette hotellet byr på gode og varierte spisesteder hvor alle kan finne noe de liker. Besøkende kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Denne eiendommen tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til kroppsbevisste besøkende på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Noen av tjenestene til Scandic Sluseholmen kan koste ekstra.

  Se mer
 • Wakeup Copenhagen Borgergade
  Frakr1.150Per natt

  Wakeup Copenhagen Borgergadestars

  København, København , Borgergade 9 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 47 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3108 anmeldelser fra reisendeBasert på 3108 anmeldelser fra reisende

  Enten man reiser alene, med familien eller en partner, så er dette hotellet et utmerket valg for alle som vil ha rimelig innkvartering i hjertet av København. Det er kun 20 minutters gange fra det verdensberømte citadellet Kastellet. Den minimalistiske stilen til hotelleksteriøret er bevart gjennom de forskjellige romtypene, alle er luftkondisjonert og røykfrie. Det er også synlig i den påfallende slanke lobbyen. Den har 24-timers resepsjon og et forretningssenter, hvor gjestene kan benytte datamaskiner og tilbehør helt gratis. Hver morgen serveres frokost i den koselige restauranten, som befinner seg i et innglasset atrium. Denne rolige plasseringen, som er skjermet fra det levende bylivet, er et perfekt sted for å starte en arbeidsdag eller feriedag.

  Se mer
 • Scandic Glostrup/Copenhagen
  Frakr1.772Per natt

  Scandic Glostrup/Copenhagenstars

  København, København , roskildevej 550 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 58 anmeldelser fra reisendeBasert på 58 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne og fargerike hotellet, innredet i vakker nordisk stil, har en strategisk beliggenhet kun 10 kilometer fra sentrum av København, hvor besøkende vil finne mange attraksjoner, som Tivoli og operahuset. Hotellet er velforbundet med motorveien E55 og ligger kun 1,5 kilometer fra et stort kjøpesenter. De store og koselige gjesterommene og -suitene er smakfullt innredet og har store vinduer for å sikre mye naturlig lys. Parkering er tilgjengelig på utsiden av hotellet, og det finnes flere moderne og vakre konferanserom for et bedriftsarrangement, samt en sjarmerende bar og restaurant hvor gjestene kan smake på deilige internasjonale og danske retter.

  Se mer
 • Copenhagen Admiral Hotel
  Frakr4.221Per natt

  Copenhagen Admiral Hotelstars

  København, København , Toldbodgade 24-28 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 23 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4842 anmeldelser fra reisendeBasert på 4842 anmeldelser fra reisende

  Dette byhotellet ligger om lag 15 kilometer fra Kastrup lufthavn, like ved sjøen og i nærheten av Amalienborg slott. Handlegaten Nyhavn og offentlige transportmidler kan nås til fots.Dette historiske hotellet ligger i en lagerbygning i havnen fra 1787, og ble åpnet som hotell i 1878. Hotellet gjennomgikk omfattende oppussingsarbeid i 2005. Hotellet har til sammen 366 rom fordelt på sju etasjer, hvorav 56 er suiter. Hotellet har også en foaje med døgnåpen resepsjon, bar, nattklubb og restaurant med røykfritt område. De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasjen.De innbydende rommene har tømmerkonstruksjoner, noe som gir rommene en rustikk og maritim atmosfære. Rommene har bad med dusj, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, minibar/kjøleskap og safe.Hotellet har badstue (mot gebyr) og solarium.Gjester kan velge sin frokost fra en rikholdig buffet.

  Se mer
 • Copenhagen Star Hotel
  Frakr1.043Per natt

  Copenhagen Star Hotelstars

  København, København , Colbjornsensgade 13 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1273 anmeldelser fra reisendeBasert på 1273 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger midt i København sentrum, og sentralstasjonen og Tivoli er kun en kort spasertur unna. En lang rekke shopping- og underholdningssteder er også i nærheten av hotellet, i tillegg til offentlig transport. I sentrum av byen er det mange severdigheter, som statuen av den lille havfrue, Christianborg slott og den historiske kirken Holmen. Amalienborg slott ligger om lag tre kilometer fra hotellet. Kastrup lufthavn ligger om lag åtte kilometer fra sentrum.Dette byhotellet har til sammen 134 rom fordelt på seks etasjer. Resepsjonen er døgnåpen, og hotellet har safe og heis. I tillegg har hotellet en koselig bar og en stilfull restaurant.De smakfulle rommene har alle bad med hårføner, telefon og satellitt-/kabel-TV.Frokost serveres hver morgen. Et utvalg småretter serveres hele dagen i baren.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  55  Hoteller i København
Side  1  av  6
 

Destinasjonsbeskrivelse

  København er hovedstaden og største byen i Danmark. Det er et veldig rent og godt oppbevart by med vakre kanaler og broer, og ikke minst vennlige innbyggere. Københavns største turistattraksjoner er: den gamle Tivoli Fun Park, som ble inspirert av Walt Disney og holder show og spiller - det har også gode restauranter og fyrverkeri viser statuen av den lille sirenen, Amalienborg Palace, Rosenborg Palace akvariet, den botaniske hager, Carlsberg bryggeri, hvor du kan se øl blir gjort, og selv prøve noen attraktive gågaten Strøget, med sine luksuriøse butikker og restauranter Nasjonalmuseet, som er den viktigste i Skandinavia Town Vestibylen, som har en tårn som gir panoramautsikt dyrehagen og Christiania butikker. Du kan bare slappe av og nyte en kaffe og dansk kake i en av de fine kafeene. Nattelivet er veldig bra spesielt rundt Nyhavn. her er mange hoteller som passer enhver smak og lommebok. En god måte å bli kjent med byen er å sykle rundt den. Synet av cruiseskip kommer og går fra havnen er et skue å se. Besøk København, vil du ikke angre.

Interessepunkter

Mest populære soner i København

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler