Hoteller i København

Finn på kart
Hoteller i København

KøbenhavnFra  kr804

Anbefalte hoteller København

 • Grand Copenhagen
  Frakr1.516Per natt

  Grand Copenhagenstars

  København, København , Vesterbrogade 9 - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 25 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 145 anmeldelser fra reisendeBasert på 145 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Copenhagen. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Den nærmeste stranden ligger innen 5. 6 kilometer fra hotellet. Overnattingsstedet består av totalt 161 koselige gjesteværelser. Dette hotellet ble bygget i 1893 og har siden blitt totalrenovert i 1998. Grand Copenhagen sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Grand Copenhagen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Hvorfor ikke medbringe dine firbeinte familiemedlemmer til dette hotellet?Noen av tjenestene til Grand Copenhagen kan koste ekstra.

  Se mer
 • Copenhagen Strand
  Frakr1.781Per natt

  Copenhagen Strandstars

  København, København , havnegade 37 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1639 anmeldelser fra reisendeBasert på 1639 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en sentral beliggenhet ved havnen i København, i nærheten av populære Nyhavn og handlegaten Strøget. Shoppingsteder, barer, puber, nattklubber og offentlig transport finnes om lag 100 meter fra hotellet.Dette byhotellet har 174 rom (48 enkeltrom og 126 dobbeltrom), fordelt på seks etasjer. Hotellet har også foaje med døgnåpen resepsjon, safe, heiser, valutavekslingsskranke, garderobe, parkeringsplass og internettilgang. Hotellet har også en lekker restaurant, og tilbyr klesvask.Rommene har bad, hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, internettilgang, radio, minibar, sentralfyring og sitteområde. Alle rom har vegg-til-vegg-teppe.

  Se mer
 • Scandic Copenhagen
  Frakr1.995Per natt

  Scandic Copenhagenstars

  København, København , Vester sogade 6 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2788 anmeldelser fra reisendeBasert på 2788 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable byhotellet er en av de høyeste bygningene i København, og ligger i hjertet av byen. Tivoli og en rekke andre severdigheter ligger i umiddelbar nærhet. Det er offentlig transport i gangavstand fra hotellet.Dette hotellet ble totalrenovert i 2000, og har til sammen 472 rom og suiter fordelt på 1 etasjer. Hotellet har også foaje med døgnåpen resepsjon, bar, kafé og en restaurant med røykfritt område. Hotellet har også en rekke konferansesaler (med kapasitet på 1000 personer). De som kommer med bil, kan parkere på hotellets parkeringsplass eller i garasje. Hotellet tilbyr room service.Rommene har smakfull design, bad med hårføner, telefon (mot gebyr), TV, radio, minibar og safe.Hotellet har et treningsstudio, solarium og badstue.Frokost serveres hver morgen.

  Se mer
 • Scandic Palace Copenhagen
  Frakr1.851Per natt

  Scandic Palace Copenhagenstars

  København, København , Raadhuspladsen 57 - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2559 anmeldelser fra reisendeBasert på 2559 anmeldelser fra reisende

  Dette moderne hotellet har en glimrende beliggenhet i hjertet av København. Hotellet ligger på den historiske Rådhusplassen i kort avstand fra byens hovedattraksjoner. Gjestene vil befinne seg i kort avstand fra Tivoli og Københavns populære handlegate Strøget. Hotellet ligger praktisk til kun 15 minutters kjøring fra København flyplass. Dette flotte hotellet kan dateres tilbake til det tidlige 1900-tallet og kombinerer klassisk eleganse og moderne stil på en vakker måte. Gjesterommene er smakfullt innredete, med funksjonelt areal og en avslappende atmosfære hvor man kan jobbe og slappe av på en behagelig måte. Rommene er innredet i moderne skandinavisk design og er velutstyrte med moderne fasiliteter. Gjestene inviteres til å nyte utvalget av fasiliteter og tjenester som hotellet tilbyr.

  Se mer
 • Tivoli Hotel
  Frakr1.691Per natt

  Tivoli Hotelstars

  København, København , Arni magnussons gade 2 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 43 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3703 anmeldelser fra reisendeBasert på 3703 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Copenhagen, er dette sjarmerende hotellet optimalt for familier. Det finnes totalt 679 gjesteværelser på stedet. Denne eiendommen ble gjennomførende oppusset i 2015. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er døgnåpen. Denne eiendommen er ideell for barnefamilier da det på noen av gjesteværelsene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. Fellesområdene påTivoli Hotel er tilrettelagt for rullestolbrukere. Reisende behøver ikke å etterlate sine små kjæledyr hjemme under oppholdet på dette hotellet. Tivoli Hotel tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Dette overnattingsstedet har blitt tildelt -merket. Forretningsreisende setter pris på stedets businessfasiliteter som sørger for at produktiviteten opprettholdes. Besøkende kan oppleve og utforske flere av spisestedene på Tivoli Hotel. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Scandic Sluseholmen
  Frakr1.881Per natt

  Scandic Sluseholmenstars

  København, København , Molestien 11 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 12 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 939 anmeldelser fra reisendeBasert på 939 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Copenhagen. Med sin beliggenhet innen 5. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 1 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Kunder vil finne flyplassen innen 10. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 100 meters gåavstand fra havnen. Stedet teller totalt 215 innbydende soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette overnattingsstedet totalrenovert i 2016. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Scandic Sluseholmen forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys soverom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. De som ikke ønsker å etterlate kjæledyrene sine hjemme har mulighet for å ta dem med. Dette hotellet tilbyr sine gjester parkerings- og garasjeplasser. Besøkende får energi til dagen gjennom kulinariske opplevelser på spisestedene. Overnattingsstedet tilbyr egne businessfasiliteter og passer perfekt til alle slags møter og/eller seminar. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på dette overnattingsstedet gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. Scandic Sluseholmen kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Copenhagen Star Hotel
  Frakr1.556Per natt

  Copenhagen Star Hotelstars

  København, København , Colbjornsensgade 13 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 39 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1237 anmeldelser fra reisendeBasert på 1237 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger midt i København sentrum, og sentralstasjonen og Tivoli er kun en kort spasertur unna. En lang rekke shopping- og underholdningssteder er også i nærheten av hotellet, i tillegg til offentlig transport. I sentrum av byen er det mange severdigheter, som statuen av den lille havfrue, Christianborg slott og den historiske kirken Holmen. Amalienborg slott ligger om lag tre kilometer fra hotellet. Kastrup lufthavn ligger om lag åtte kilometer fra sentrum.Dette byhotellet har til sammen 134 rom fordelt på seks etasjer. Resepsjonen er døgnåpen, og hotellet har safe og heis. I tillegg har hotellet en koselig bar og en stilfull restaurant.De smakfulle rommene har alle bad med hårføner, telefon og satellitt-/kabel-TV.Frokost serveres hver morgen. Et utvalg småretter serveres hele dagen i baren.

  Se mer
 • Phoenix
  Frakr1.890Per natt

  Phoenixstars

  København, København , Bredgade 37 - Kart
  4,0/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 70 anmeldelser fra reisendeBasert på 70 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Copenhagen. Det finnes totalt 213 gjesteværelser på Phoenix. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2001. Både kabelforbindelse og Wi-Fi er tilgjengelig på Phoenix. Alle de overnattende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Phoenix. De overnattende behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme da dette hotellet er dyrevennlig. De som velger å overnatte her og som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser.

  Se mer
 • Scandic Front
  Frakr3.039Per natt

  Scandic Frontstars

  København, København , Sankt annae plads 21 - Kart
  4,3/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1180 anmeldelser fra reisendeBasert på 1180 anmeldelser fra reisende

  Dette boutique-hotellet ligger direkte ved havnen, i nærheten av Amalienborg slott og i fem minutters gåavstand fra den berømte handlegaten Strøget og Nyhavn. Kulturelle attraksjoner og mengder av butikker nås lett til fots eller ved hjelp av det effektive, offentlige transportsystemet. Dette moderne hotellet tilbyr minibar med gratis brus, gratis internett og stue med peis. Alle luftkondisjonerte rom har eksklusive tekstiler, flatskjerm-TV og minibar. Gjestene kan besøke hotellets treningssenter eller bruke Front Wellness som tilbyr en personlig instruktør og massasjebehandlinger for å få gjestene til å slappe av. Restauranten serverer amerikansk dinermat med en internasjonal touch. På showkjøkkenet kan man se kokkene i arbeid eller spørre dem om å lage din favorittrett.

  Se mer
 • The Square
  Frakr1.796Per natt

  The Squarestars

  København, København , Radhuspladsen 14 - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 31 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2787 anmeldelser fra reisendeBasert på 2787 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet som ligger i Copenhagen, er et godt alternativ for homofile. Dette hotellet tilbyr totalt 267 rom. Dette overnattingsstedet ble etablert i 2003. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. Gjester behøver ikke å etterlate kjæledyrene sine hjemme da dette hotellet er dyrevennlig. The Square tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Forretningsreisende setter pris på de tilgjengelige businessfasilitetene på hotellet. Disse tilrettelegger for alle slags typer arrangement. The Square kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  51  Hoteller i København
Side  1  av  6
 

Destinasjonsbeskrivelse

  København er hovedstaden og største byen i Danmark. Det er et veldig rent og godt oppbevart by med vakre kanaler og broer, og ikke minst vennlige innbyggere. Københavns største turistattraksjoner er: den gamle Tivoli Fun Park, som ble inspirert av Walt Disney og holder show og spiller - det har også gode restauranter og fyrverkeri viser statuen av den lille sirenen, Amalienborg Palace, Rosenborg Palace akvariet, den botaniske hager, Carlsberg bryggeri, hvor du kan se øl blir gjort, og selv prøve noen attraktive gågaten Strøget, med sine luksuriøse butikker og restauranter Nasjonalmuseet, som er den viktigste i Skandinavia Town Vestibylen, som har en tårn som gir panoramautsikt dyrehagen og Christiania butikker. Du kan bare slappe av og nyte en kaffe og dansk kake i en av de fine kafeene. Nattelivet er veldig bra spesielt rundt Nyhavn. her er mange hoteller som passer enhver smak og lommebok. En god måte å bli kjent med byen er å sykle rundt den. Synet av cruiseskip kommer og går fra havnen er et skue å se. Besøk København, vil du ikke angre.

Interessepunkter

Mest populære soner i København

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler