Nærliggende hoteller i Ambrosio Cave

Finn på kart
Hoteller i Ambrosio Cave

Ambrosio CaveFra  kr296

Anbefalte hoteller i nærheten av Ambrosio Cave

 • Royalton Hicacos - Adults Only - All Inclusive +18
  Frakr3.376Per natt

  Royalton Hicacos - Adults Only - All Inclusive +18stars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km. 15 varadero, cuba - Kart
  0.35 km fra Ambrosio Cave
  4,4/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5809 anmeldelser fra reisendeBasert på 5809 anmeldelser fra reisende

  Dette all inclusive-hotellet ligger i Matanzas og har en fantastisk beliggenhet langs Varadero-stranden. Varadero sentrum ligger 10 minutters kjøring unna, mens det til den internasjonale lufthavnen i Havanna tar ca. 90 minutter. Hotellet imponerer sine gjester med fabelaktig service og en tiltalende atmosfære. Det består av 404 suiter og en lobby, safe og valutaveksling. Ytterligere fasiliteter inkluderer konferansemuligheter og spennende spisesteder. Suitene har en skjønn hageutsikt og det tilbys naturligvis room service. Alle har satellitt-/kabel-TV, king size-seng og balkong eller terrasse. Av fritidsfasiliteter er det verdt å nevne tre utendørsbasseng, spa-avdeling og ulike sportsmuligheter.

  Se mer
 • Iberostar Varadero All Inclusive
  Frakr3.768Per natt

  Iberostar Varadero All Inclusivestars

  Punta Frances, Varadero , Punta francés - Kart
  0.55 km fra Ambrosio Cave
  4,8/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7743 anmeldelser fra reisendeBasert på 7743 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Punta Frances, er dette sofistikerte hotellet optimalt for familier. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra hotellet. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 386 gjesteværelser. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2018. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Iberostar Varadero All Inclusive tilbyr også babysenger ved forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. På dette hotellet kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Reisende kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på denne eiendommen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Starfish Varadero - All Inclusive
  Frakr1.501Per natt

  Starfish Varadero - All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 14 matanzas sn - Kart
  0.75 km fra Ambrosio Cave
  2,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1465 anmeldelser fra reisendeBasert på 1465 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Varadero, og er spesielt utformet for familier. Kunder vil finne flyplassen innen 32. 2 kilometer. Overnattingsstedet består av 411 soverom. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2010. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan reisende benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Alle de overnattende kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Overnattingsstedet tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på dette hotellet gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Blau Varadero Hotel All Inclusive
  Frakr2.684Per natt

  Blau Varadero Hotel All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Crta. de las morlas km 15 matanzas - Kart
  1.03 km fra Ambrosio Cave
  3,7/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7779 anmeldelser fra reisendeBasert på 7779 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Varadero. Beliggende innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innen 200 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 35. 0 kilometer. Hotellet består av totalt 395 koselige soverom. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2005. Blau Varadero Hotel All Inclusive tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Blau Varadero Hotel All Inclusive er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr soverom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 4 handicapvennlige gjesteværelser. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til kroppsbevisste kunder på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Alle de overnattende kan trene eller holde seg i aktivitet under oppholdet takket være stedets store tilbud i sports- og fritidsaktivitetene. Blau Varadero Hotel All Inclusive kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Iberostar Laguna Azul All Inclusive
  Frakr2.199Per natt

  Iberostar Laguna Azul All Inclusivestars

  Punta Hicacos, Varadero , Autopista sur, km 18 km 17 - Kart
  1.22 km fra Ambrosio Cave
  3,4/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Punta Hicacos, og er spesielt utformet for familier. Det finnes totalt 814 gjesteværelser på Iberostar Laguna Azul All Inclusive. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2017. Iberostar Laguna Azul All Inclusive sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Iberostar Laguna Azul All Inclusive tilbyr også babysenger ved forespørsel. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. De som ønsker et avslappende avbrekk fra hverdagen kan benytte seg av stedets innbydende helse- og wellnessfasiliteter. De som velger å overnatte her kan benytte sports- og fritidsaktivitetene på stedet. Besøkende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Iberostar Tainos All Inclusive
  Frakr2.414Per natt

  Iberostar Tainos All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Ctra. las morlas km. 12.5 - Kart
  1.5 km fra Ambrosio Cave
  4,2/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4594 anmeldelser fra reisendeBasert på 4594 anmeldelser fra reisende

  Familievennlige Iberostar Tainos All-Inclusive ligger på Kubas nordlige kyst med Mexicogolfens turkise vann og Varaderos 22 kilometer lange sandstrand som nærmeste nabo. Noen få skritt unna finner man Bahía de Cardenas. Varadero by ligger omkring 18 kilometer fra hotellet, mens byen Matanzas er 54 kilometer unna. Dette behagelige hotellet er bygget som en karibisk landsby omringet av tropisk vegetasjon. Barn kommer til å elske juniorklubben, mens foreldrene setter pris på wellnessenteret med sauna og massasje. Et bredt utvalg sportsfasiliteter tiltrekker også den aktivt ferierende, flere restauranter serverer lekre retter med tradisjonell kubanskkreolsk mat. Dette er et ideelt hotell for par og barnefamilier.

  Se mer
 • Ocean Varadero El Patriarca
  Frakr2.009Per natt

  Ocean Varadero El Patriarcastars

  Varadero, Varadero , Autopista sur km 18 punta hicacos - Kart
  1.67 km fra Ambrosio Cave
  4,1/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4277 anmeldelser fra reisendeBasert på 4277 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er ideelt for familier, og ligger i Varadero. Med sin beliggenhet innen 8. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra eiendommen. Det finnes totalt 420 rom på Ocean Varadero El Patriarca. Ocean Varadero El Patriarca ble bygget i 2012. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Ocean Varadero El Patriarca er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Dette hotellet legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. Dette overnattingsstedet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at besøkende kan nyte alle deler av oppholdet. Gjester vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Det finnes sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på eiendommen.

  Se mer
 • Be Live Experience Turquesa All Inclusive
  Frakr1.342Per natt

  Be Live Experience Turquesa All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 12 1/2 reparto t - Kart
  1.7 km fra Ambrosio Cave
  3,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2254 anmeldelser fra reisendeBasert på 2254 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Varadero. Hotellet rommer 268 koselige soverom. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Memories Varadero Beach Resort - All Inclusive
  Frakr1.661Per natt

  Memories Varadero Beach Resort - All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Autopista su km 18.5 parque natural punta hicacos km 18.5 - Kart
  1.92 km fra Ambrosio Cave
  3,3/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Varadero, og er spesielt utformet for familier. Totalt antall gjesteværelser er 1035. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2007. Besøkende kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Memories Varadero Beach Resort - All Inclusive legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle de som bor her. Helse- og velværetilbudet på eiendommen sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. De mest aktive vil glede seg over hotellets brede utvalg sports- og fritidsaktiviteter. Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle slags reisende. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Grand Memories Varadero - All Inclusive
  Frakr1.958Per natt
  1.95 km fra Ambrosio Cave
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3216 anmeldelser fra reisendeBasert på 3216 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Varadero, er dette flotte hotellet optimalt for familier. Det finnes totalt 1110 gjesteværelser på stedet. Hotellet tilbyr internettforbindelse til alle sine gjester. Besøkende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på Grand Memories Varadero - All Inclusive. Denne eiendommen har minimal negativ innvirkning på miljøet da det følger bærekraftige retningslinjer. Takket være fritidsaktivitetene som tilbys på eiendommen kan besøkende forvente seg et morsomt opphold. Besøkende kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  15  Hoteller i Ambrosio Cave
Side  1  av  2
 

Nærliggende hoteller i  Ambrosio Cave

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her

Siste omtaler