5-stjerners hoteller i Varadero

Finn på kart
5-stjerners hoteller i Varadero

5-stjerners hoteller i VaraderoFra  kr296

Anbefalte 5-stjerners hoteller i Varadero

 • Barcelo Solymar
  Frakr1.505Per natt

  Barcelo Solymarstars

  Matanzas City, Varadero , Carretera las américas km. 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Matanzas City, og er spesielt utformet for familier. Innen 200 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Stedet teller totalt 883 innbydende rom. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Barcelo Solymar tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant hotellets mange helse- og wellnessfasiliteter. Sportsentusiaster kan benytte seg av fritidsaktivitetene på overnattingsstedet. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Ocean Varadero El Patriarca
  Frakr2.009Per natt

  Ocean Varadero El Patriarcastars

  Varadero, Varadero , Autopista sur km 18 punta hicacos - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4277 anmeldelser fra reisendeBasert på 4277 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er ideelt for familier, og ligger i Varadero. Med sin beliggenhet innen 8. 0 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 5. 0 kilometer fra eiendommen. Det finnes totalt 420 rom på Ocean Varadero El Patriarca. Ocean Varadero El Patriarca ble bygget i 2012. Forretningsreisende vil sette pris på hotellets internettforbindelse. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Ocean Varadero El Patriarca er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Dette hotellet legger vekt på å tilby helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til den kroppsbevisste gjest på jakt etter et avslappende opphold. Dette overnattingsstedet tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at besøkende kan nyte alle deler av oppholdet. Gjester vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Det finnes sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på eiendommen.

  Se mer
 • Royalton Hicacos - Adults Only - All Inclusive +18
  Frakr3.376Per natt

  Royalton Hicacos - Adults Only - All Inclusive +18stars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km. 15 varadero, cuba - Kart
  4,4/5
  Kundeomtalerav 14 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 5809 anmeldelser fra reisendeBasert på 5809 anmeldelser fra reisende

  Dette all inclusive-hotellet ligger i Matanzas og har en fantastisk beliggenhet langs Varadero-stranden. Varadero sentrum ligger 10 minutters kjøring unna, mens det til den internasjonale lufthavnen i Havanna tar ca. 90 minutter. Hotellet imponerer sine gjester med fabelaktig service og en tiltalende atmosfære. Det består av 404 suiter og en lobby, safe og valutaveksling. Ytterligere fasiliteter inkluderer konferansemuligheter og spennende spisesteder. Suitene har en skjønn hageutsikt og det tilbys naturligvis room service. Alle har satellitt-/kabel-TV, king size-seng og balkong eller terrasse. Av fritidsfasiliteter er det verdt å nevne tre utendørsbasseng, spa-avdeling og ulike sportsmuligheter.

  Se mer
 • Iberostar Varadero All Inclusive
  Frakr3.768Per natt

  Iberostar Varadero All Inclusivestars

  Punta Frances, Varadero , Punta francés - Kart
  4,8/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7743 anmeldelser fra reisendeBasert på 7743 anmeldelser fra reisende

  Beliggende i Punta Frances, er dette sofistikerte hotellet optimalt for familier. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 7. 0 kilometer fra hotellet. Dette overnattingsstedet tilbyr totalt 386 gjesteværelser. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2018. Internett er tilgjengelig for dem som ønsker å holde seg oppdatert eller arbeide i både privat- og fellesområdene. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Iberostar Varadero All Inclusive tilbyr også babysenger ved forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. På dette hotellet kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Reisende kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på denne eiendommen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Iberostar Bella Vista Varadero
  Frakr2.333Per natt

  Iberostar Bella Vista Varaderostars

  Varadero, Varadero , Ctra las morlas playa varadero peninsula hicacos - - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Dette luksuriøse hotellet som ligger i Varadero, er et godt alternativ for familier. Totalt 827 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Denne eiendommen ble etablert i 2016. Gjester ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Iberostar Bella Vista Varadero. Alle de overnattende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. De som velger å overnatte her kan nyte en avslappende slutt på dagen med stedets varierte helse- og velværetilbud. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. Et utvalg av smakfulle delikatesser serveres på denne sjarmerende eiendommen. De mest aktive vil glede seg over eiendommens brede utvalg sports- og fritidsaktiviteter. Det finnes forretningsfasiliteter og -tjenester for å imøtekomme alle typer behov. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Iberostar Playa Alameda Varadero All Inclusive
  Frakr1.893Per natt

  Iberostar Playa Alameda Varadero All Inclusivestars

  Punta Hicacos, Varadero , Carretera las morlas km.19 - Kart
  3,6/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 3711 anmeldelser fra reisendeBasert på 3711 anmeldelser fra reisende

  Hotellet ligger på enden av Hicacos-halvøya. Det er kun 20 km fra Varadero-stranden, den mest fantastiske stranden på Cuba. Marina Gaviota er kun 2 km unna sentrum av Varadero. I tillegg er flyplassen rundt 40 km unna og Havana er rundt 180 km unna. Hotellet har en hage med terrasse. Det er designet i kolonistil med utsøkt dekor. Dette luftkondisjonerte hotellet inneholder totalt 391 rom. Hotellets fasiliteter inkluderer en lobby med 24-timers resepsjon og valutaveksling. Gjestene kan også benytte en skjønnhetssalong, frisørsalong og noen spisealternativer. Alle rommene er velutstyrte som standard, inkludert en balkong eller terrasse. Luftkondisjoneringen justeres individuelt.

  Se mer
 • Ocean Vista Azul
  Frakr1.972Per natt

  Ocean Vista Azulstars

  Varadero, Varadero , Autopista sur km 11 11 - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2703 anmeldelser fra reisendeBasert på 2703 anmeldelser fra reisende

  Dette fantastiske hotellet er ideelt for familier, og ligger i Varadero. Beliggende innen 8. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Kunder vil finne de viktigste underholdningsstedene 2. 0 kilometer unna. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 800 meter fra innkvarteringen. Reisende vil finne mange offentlige transportforbindelser i gåavstand. Den nærmeste stranden ligger innen 200 meter fra hotellet. Besøkende vil finne flyplassen innen 4. 0 kilometer. Totalt 470 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Ocean Vista Azul. På stedets fellesområder finnes internett med Wi-Fi-forbindelse. Ocean Vista Azul tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Dette stedets fellesområder er handicapvennlige. Hotellet har også et rom tilrettelagt bevegelseshemmede. Ocean Vista Azul ønsker ikke kjæledyr velkommen. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Spisestedet inviterer besøkende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Kunder kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Eiendommen tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Iberostar Laguna Azul All Inclusive
  Frakr2.199Per natt

  Iberostar Laguna Azul All Inclusivestars

  Punta Hicacos, Varadero , Autopista sur, km 18 km 17 - Kart
  3,4/5
  Kundeomtalerav 17 Synspunkter

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Punta Hicacos, og er spesielt utformet for familier. Det finnes totalt 814 gjesteværelser på Iberostar Laguna Azul All Inclusive. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2017. Iberostar Laguna Azul All Inclusive sørger for at du får et produktivt opphold takket være den utmerkede internettforbindelsen. Resepsjonen er døgnåpen. Iberostar Laguna Azul All Inclusive tilbyr også babysenger ved forespørsel. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. De som ønsker et avslappende avbrekk fra hverdagen kan benytte seg av stedets innbydende helse- og wellnessfasiliteter. De som velger å overnatte her kan benytte sports- og fritidsaktivitetene på stedet. Besøkende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Fiesta Americana Punta Varadero
  Frakr2.349Per natt

  Fiesta Americana Punta Varaderostars

  Varadero, Varadero , Autopista sur final punta hicacos varadero - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 13 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2511 anmeldelser fra reisendeBasert på 2511 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet har en misunnelsesverdig beliggenhet i det populære turistområdet Varadero. Hotellet ligger i nærheten av stranden og ovenfor den mest prominente sportshavnen på Cuba, nemlig Gaviota-havnen. Hotellet ligger i nærheten av den naturlige skjønnheten og overdådigheten til Varadero naturpark. Dette sjarmerende strandhotellet har en vakker, arkitektonisk stil og tar imot sine gjester med løfte om et minneverdig opphold. Hotellet inneholder smakfullt innredete gjesterom som tilbyr fredelige omgivelser hvor man kan slappe av og roe ned. Gjestene kan bruke de eksemplariske spise-, fritids- og underholdningsfasilitetene som dette fantastiske hotellet har å tilby.

  Se mer
 • Fiesta Americana Punta Varadero Fiesta Club
  Frakr2.571Per natt

  Fiesta Americana Punta Varadero Fiesta Clubstars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas final - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 1 Synspunkter

  Beliggende i Varadero, er dette sofistikerte hotellet eksklusivt for voksne. Innen 200 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 100 meter fra hotellet. Reisende vil finne flyplassen innen 40. 0 kilometer. Det finnes totalt 85 rom på Fiesta Americana Punta Varadero Fiesta Club. Dette hotellet ble konstruert i 2006. Det er internett (Wi-Fi og kabel) for dem som behøver i fellesområdene. Fiesta Americana Punta Varadero Fiesta Club tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Dette hotellet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede soverom for rullestolbrukere. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Fiesta Americana Punta Varadero Fiesta Club. Det tilbys et fullt program med organiserte aktiviteter for sportsentusiaster og gjester som ønsker et aktivt opphold. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  11  Hoteller i Varadero
Side  1  av  2
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her