4-stjerners hoteller i Varadero

Finn på kart
4-stjerners hoteller i Varadero

4-stjerners hoteller i VaraderoFra  kr296

Anbefalte 4-stjerners hoteller i Varadero

 • Occidental Arenas Blancas
  Frakr1.553Per natt

  Occidental Arenas Blancasstars

  Varadero, Varadero , Avenida las americas km 3 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 44 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7757 anmeldelser fra reisendeBasert på 7757 anmeldelser fra reisende

  Dette hotellet ligger i landets viktigste turistsenter, Varadero, nordvest på Cuba. Hotellet ligger en kort spasertur fra de viktigste severdighetene i området. Det ligger omtrent 100 meter fra Cabaret Continental-klubben, 200 m fra sentrum i Varadero, ca. 300 m fra nærmeste restauranter og barer og ca. 800 m fra Josone Park. Shoppingområder finnes ca. 2 km fra eiendommen. Anlegget har to boligområder.

  Se mer
 • Brisas del Caribe All Inclusive
  Frakr1.474Per natt

  Brisas del Caribe All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 12 1/2 matanzas - Kart
  3,0/5
  Kundeomtalerav 29 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4351 anmeldelser fra reisendeBasert på 4351 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Varadero, og er spesielt utformet for familier. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra eiendommen. Hotellet ligger ved stranden. Totalt antall gjesteværelser er 444. Brisas del Caribe All Inclusive gjennomgikk en renovasjon i 2005. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. Brisas del Caribe All Inclusive tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på dette hotellet. De som velger å overnatte her kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på overnattingsstedet. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. De som velger å overnatte her kan slappe av og glemme hverdagen i stedets wellness-avdeling. Et stort utvalg innen- og utendørsaktiviteter finnes tilgjengelig på denne eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Be Live Experience Tuxpan
  Frakr1.094Per natt

  Be Live Experience Tuxpanstars

  Varadero, Varadero , Avenida de las américas varadero - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 20 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2058 anmeldelser fra reisendeBasert på 2058 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Varadero. Den nærmeste stranden ligger innen 30 meter fra innkvarteringen. Hotellet består av totalt 233 gjesteværelser. Dette hotellet ble gjennomførende oppusset i 2001. Be Live Experience Tuxpan tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det finnes parkeringsmuligheter på Be Live Experience Tuxpan. Takket være de utmerkede wellnessfasilitetene passer dette hotellet perfekt til dem som er på jakt etter et avslappende og tilbakelent opphold. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle de overnattende. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Blau Varadero Hotel All Inclusive
  Frakr2.684Per natt

  Blau Varadero Hotel All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Crta. de las morlas km 15 matanzas - Kart
  3,7/5
  Kundeomtalerav 15 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 7779 anmeldelser fra reisendeBasert på 7779 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Varadero. Beliggende innen 10. 0 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Innen 200 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 100 meter fra nærmeste strand. Gjester vil finne flyplassen innen 35. 0 kilometer. Hotellet består av totalt 395 koselige soverom. Dette overnattingsstedet gjennomgikk en renovasjon i 2005. Blau Varadero Hotel All Inclusive tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Blau Varadero Hotel All Inclusive er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr soverom som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 4 handicapvennlige gjesteværelser. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Dette overnattingsstedet tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til kroppsbevisste kunder på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Alle de overnattende kan trene eller holde seg i aktivitet under oppholdet takket være stedets store tilbud i sports- og fritidsaktivitetene. Blau Varadero Hotel All Inclusive kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Be Live Las Morlas All Inclusive
  Frakr1.355Per natt

  Be Live Las Morlas All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Av. las américas (reparto de la torre) s/n - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 10 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2006 anmeldelser fra reisendeBasert på 2006 anmeldelser fra reisende

  Denne fantastiske resorten i strandkanten med sine tropiske hager, hvite sand og krystallklare, turkise vann i Det karibiske hav er det perfekte stedet for å oppfylle drømmen om å oppholde seg i paradis. Den berømte byen Varadero er kun 1 km unna, den internasjonale flyplassen kan nås i løpet av en svært kort kjøretur. Hotellet inneholder 143 rom, 24-timers resepsjon, internettkafé, TV-rom, 2 restauranter, 3 barer, basseng med barneseksjon, treningssenter, velvære, sportsfasiliteter (spesielt vannsport) og medisinsk hjelp.

  Se mer
 • Iberostar Tainos All Inclusive
  Frakr2.414Per natt

  Iberostar Tainos All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Ctra. las morlas km. 12.5 - Kart
  4,2/5
  Kundeomtalerav 9 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 4594 anmeldelser fra reisendeBasert på 4594 anmeldelser fra reisende

  Familievennlige Iberostar Tainos All-Inclusive ligger på Kubas nordlige kyst med Mexicogolfens turkise vann og Varaderos 22 kilometer lange sandstrand som nærmeste nabo. Noen få skritt unna finner man Bahía de Cardenas. Varadero by ligger omkring 18 kilometer fra hotellet, mens byen Matanzas er 54 kilometer unna. Dette behagelige hotellet er bygget som en karibisk landsby omringet av tropisk vegetasjon. Barn kommer til å elske juniorklubben, mens foreldrene setter pris på wellnessenteret med sauna og massasje. Et bredt utvalg sportsfasiliteter tiltrekker også den aktivt ferierende, flere restauranter serverer lekre retter med tradisjonell kubanskkreolsk mat. Dette er et ideelt hotell for par og barnefamilier.

  Se mer
 • Be Live Experience Varadero
  Frakr1.203Per natt

  Be Live Experience Varaderostars

  Varadero, Varadero , Carretera las américas, reparto la torre, varadero - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Varadero. Besøkende vil finne flyplassen innen 24. 5 kilometer. Totalt 365 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Be Live Experience Varadero. Dette hotellet ble oppusset 2005. De som bor på hotellet kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de alle minste. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Memories Varadero Beach Resort - All Inclusive
  Frakr1.661Per natt

  Memories Varadero Beach Resort - All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Autopista su km 18.5 parque natural punta hicacos km 18.5 - Kart
  3,3/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Varadero, og er spesielt utformet for familier. Totalt antall gjesteværelser er 1035. Dette overnattingsstedet ble konstruert i 2007. Besøkende kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Memories Varadero Beach Resort - All Inclusive legger vekt på å kunne tilby spisested som serverer utsøkt mat. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle de som bor her. Helse- og velværetilbudet på eiendommen sørger for det aller ypperste innenfor avslapning. De mest aktive vil glede seg over hotellets brede utvalg sports- og fritidsaktiviteter. Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle slags reisende. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Starfish Cuatro Palmas Adults Only - All Inclusive
  Frakr1.914Per natt

  Starfish Cuatro Palmas Adults Only - All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Avenida 1era entre calle 60 y 64 0 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 32 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1868 anmeldelser fra reisendeBasert på 1868 anmeldelser fra reisende

  Dette luksuriøse hotellet ligger på Varadero-halvøya og tilbyr gjestene fantastiske, hvite sandstrender som strekker seg 20 km langs kystlinjen. Som ideelt for en avslappende strandferie eller en eventyrlig sightseeing-tur vil dette hotellet ikke skuffe. Det er rundt 18 km til Varadero internasjonale flyplass, og Havana er rundt to timer unna. Med sine rolige omgivelser i nærheten av sentrum av Varadero, vil gjester ved dette hotellet befinne seg i kort avstand fra et utvalg av butikker og restauranter. Gjestene kan høre på tradisjonell, kubansk musikk og oppdage de mange markedene som tilbys rundt om i byen. Hotellet strekker seg over tre bygninger og tilfredsstiller behovene og forventningene til enhver type gjest. Det finnes en hageterrasse for gjester som ønsker å kose seg med avslapning. Hotellet har tre barer og utallige restauranter som tilbyr internasjonal, lokal og grillet mat.

  Se mer
 • Be Live Experience Turquesa All Inclusive
  Frakr1.342Per natt

  Be Live Experience Turquesa All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 12 1/2 reparto t - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2254 anmeldelser fra reisendeBasert på 2254 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Varadero. Hotellet rommer 268 koselige soverom. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig i fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. De aller minste gjestene tilbys babyseng (på forespørsel). Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  20  Hoteller i Varadero
Side  1  av  2
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her