3-stjerners hoteller i Varadero

Finn på kart
3-stjerners hoteller i Varadero

3-stjerners hoteller i VaraderoFra  kr324

Anbefalte 3-stjerners hoteller i Varadero

 • Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusive
  Frakr725Per natt

  Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Calle 1, reparto kawama, varadero, - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2140 anmeldelser fra reisendeBasert på 2140 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Varadero. De 273 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet ble restaurert i 2000. Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusive tilbyr døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Alle som bor her kan slappe av og lade batteriene i stedets helse- og wellnessavdeling. Det finnes sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på overnattingsstedet. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Club Tropical
  Frakr612Per natt

  Club Tropicalstars

  Varadero, Varadero , Calle 1ra. e/ 21 y 23 - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er i Varadero. Stedet teller totalt 223 innbydende soverom. Det finnes også Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom.

  Se mer
 • Gran Caribe Villa Tortuga All Inclusive
  Frakr619Per natt

  Gran Caribe Villa Tortuga All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Calle 7 entre av. kawama y playa - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1196 anmeldelser fra reisendeBasert på 1196 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er ideelt for familier, og ligger i Varadero. Stedet teller totalt 292 innbydende rom. Gran Caribe Villa Tortuga All Inclusive ble totalrenovert i 1998. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse er tilgjengelig for stedets gjester i fellesområdene. Dette overnattingsstedet tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Babysenger er ikke tilgjengelige på dette hotellet. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Gran Caribe Villa Tortuga All Inclusive. De mest aktive vil glede seg over eiendommens brede utvalg sports- og fritidsaktiviteter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Gran Caribe Sunbeach
  Frakr513Per natt

  Gran Caribe Sunbeachstars

  Varadero, Varadero , Avenida 1ra 17 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 72 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 906 anmeldelser fra reisendeBasert på 906 anmeldelser fra reisende

  Komfortable BelleVue Sunbeach ligger fantastisk til, bare et steinkast unna en flott sandstrand og med strålende utsikt over bassengområdet og det turkise havet. Her finnes en deilig restaurant og et innbydende bassengområde. Sentrum av feriebyen Varadero ligger i gåavstand, mens det er 20 kilometer til den internasjonale lufthavnen.

  Se mer
 • Casa de Lujo Varadero
  Frakr2.304Per natt

  Casa de Lujo Varaderostars

  Varadero, Varadero , Calle 19 entre g y f plaza la revolucion 407 407 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 94 anmeldelser fra reisendeBasert på 94 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet kun for voksne ligger i Varadero. Med bare 10 gjesteværelser er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Dette hotellet har ingen døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Casa de Lujo Varadero. Kjæledyr er ikke tillatt på Casa de Lujo Varadero.

  Se mer
 • Acuazul
  Frakr602Per natt

  Acuazulstars

  Varadero, Varadero , Ave. 1ra y calle 13 varadero - Kart
  1,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 263 anmeldelser fra reisendeBasert på 263 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Varadero. Det finnes totalt 147 gjesteværelser på Acuazul. Reisende kan benytte internett. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Hotellet tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. Dette hotellet tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Islazul Los Delfines
  Frakr663Per natt

  Islazul Los Delfinesstars

  Varadero, Varadero , Avenida de la playa y calle 39 - Kart
  1,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 963 anmeldelser fra reisendeBasert på 963 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Varadero. Totalt 103 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Besøkende kan benytte internett på Islazul Los Delfines. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Islazul Los Delfines tilbyr ikke babysenger. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Club Karey
  Frakr627Per natt

  Club Kareystars

  Varadero, Varadero , Reparto kawama - Kart
  2,3/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 335 anmeldelser fra reisendeBasert på 335 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Varadero. Dette hotellet tilbyr totalt 104 soverom. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Club Karey tilbyr ikke babysenger. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Velasco
  Frakr709Per natt

  Velascostars

  Matanzas City, Varadero , Calle contreras esq. sta. teresa y ayuntamiento s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 234 anmeldelser fra reisendeBasert på 234 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Matanzas City. Eiendommen består av 17 gjesteværelser. Besøkende kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Velasco er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på Velasco. Besøkende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her