3-stjerners hoteller i Varadero

Finn på kart
3-stjerners hoteller i Varadero

3-stjerners hoteller i VaraderoFra  kr258

Anbefalte 3-stjerners hoteller i Varadero

 • Club Tropical
  Frakr750Per natt

  Club Tropicalstars

  Varadero, Varadero , Calle 1ra. e/ 21 y 23 - Kart
  2,5/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet er i Varadero. Eiendommen består av totalt 223 koselige soverom. Hotellet har Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. Gjester er alltid velkomne på overnattingsstedets døgnåpne resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på Club Tropical.

  Se mer
 • Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusive
  Frakr686Per natt

  Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Calle 1, reparto kawama, varadero, - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2165 anmeldelser fra reisendeBasert på 2165 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Varadero. Overnattingsstedet består av totalt 273 soverom. Denne eiendommen gjennomgikk en renovasjon i 2000. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Dette hotellet er ideelt for barnefamilier da det på noen av soverommene, ved forespørsel, er inkluderet babyseng. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusive tilbyr parkerings- og garasjefasiliteter. Besøkende kan slappe av og lade batteriene i stedets helse- og wellnessavdeling. Det er sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusive. Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusive kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Islazul Los Delfines
  Frakr1.222Per natt

  Islazul Los Delfinesstars

  Varadero, Varadero , Avenida de la playa y calle 39 - Kart
  1,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 976 anmeldelser fra reisendeBasert på 976 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Varadero. Hotellet består av totalt 103 koselige rom. Kablet internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og bekvemmelighet. Gjester kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Islazul Los Delfines tilbyr ikke babysenger. Dette er ikke et dyrevennlig overnattingssted.

  Se mer
 • Acuazul
  Frakr279Per natt

  Acuazulstars

  Varadero, Varadero , Ave. 1ra y calle 13 varadero - Kart
  1,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 265 anmeldelser fra reisendeBasert på 265 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette komfortable hotellet i Varadero. Hotellet består av totalt 147 koselige rom. Alle de overnattende kan benytte internett på Acuazul. Reisende kan benytte seg av døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Alle som bor her vil fryde seg over maten som serveres på eiendommen. Stedets underholdningstilbud er laget for å tilfredsstille alle typer gjester. Denne eiendommen tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Club Karey
  Frakr343Per natt

  Club Kareystars

  Varadero, Varadero , Reparto kawama - Kart
  2,3/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 336 anmeldelser fra reisendeBasert på 336 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er i Varadero. Club Karey består av totalt 104 soverom. Det er internettforbindelse (Wi-Fi eller kabel) tilgjengelig. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på Club Karey. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Gran Caribe Villa Tortuga All Inclusive
  Frakr686Per natt

  Gran Caribe Villa Tortuga All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Calle 7 entre av. kawama y playa - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1211 anmeldelser fra reisendeBasert på 1211 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet ligger i Varadero, og er spesielt utformet for familier. Totalt 292 gjesteværelser er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Gran Caribe Villa Tortuga All Inclusive. Dette overnattingsstedet ble oppusset 1998. Besøkende kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Dette hotellet har ingen døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Det varierte underholdningsprogrammet på Gran Caribe Villa Tortuga All Inclusive gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Et stort utvalg innen- og utendørsaktiviteter finnes tilgjengelig på dette hotellet. Overnattingsstedet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Gran Caribe Sunbeach
  Frakr579Per natt

  Gran Caribe Sunbeachstars

  Varadero, Varadero , Avenida 1ra 17 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 72 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 915 anmeldelser fra reisendeBasert på 915 anmeldelser fra reisende

  Komfortable BelleVue Sunbeach ligger fantastisk til, bare et steinkast unna en flott sandstrand og med strålende utsikt over bassengområdet og det turkise havet. Her finnes en deilig restaurant og et innbydende bassengområde. Sentrum av feriebyen Varadero ligger i gåavstand, mens det er 20 kilometer til den internasjonale lufthavnen.

  Se mer
 • Casa de Lujo Varadero
  Frakr2.322Per natt

  Casa de Lujo Varaderostars

  Varadero, Varadero , Calle 19 entre g y f plaza la revolucion 407 407 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 97 anmeldelser fra reisendeBasert på 97 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet kun for voksne ligger i Varadero. Dette koselige overnattingsstedet garanterer et fredfullt opphold da det kun består av 10 gjesteværelser. Casa de Lujo Varadero opererer ikke med døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen.

  Se mer
 • Velasco
  Frakr600Per natt

  Velascostars

  Matanzas City, Varadero , Calle contreras esq. sta. teresa y ayuntamiento s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 236 anmeldelser fra reisendeBasert på 236 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Matanzas City. Stedet teller totalt 17 innbydende soverom. Besøkende kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen ble designet med de yngre gjestene i tankene og tilbyr derfor, på forespørsel, rom med babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på Velasco. Det finnes parkeringsmuligheter på Velasco. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 
[x]
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her