3-stjerners hoteller i Varadero

Finn på kart
3-stjerners hoteller i Varadero

3-stjerners hoteller i VaraderoFra  kr280

Anbefalte 3-stjerners hoteller i Varadero

 • Islazul Los Delfines
  Frakr647Per natt

  Islazul Los Delfinesstars

  Varadero, Varadero , Avenida de la playa y calle 39 - Kart
  1,8/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 946 anmeldelser fra reisendeBasert på 946 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Varadero. Totalt 103 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Besøkende kan benytte internett på Islazul Los Delfines. Alle som bor her ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Islazul Los Delfines tilbyr ikke babysenger. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da dette overnattingsstedet ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 • Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusive
  Frakr877Per natt

  Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Calle 1, reparto kawama, varadero, - Kart
  3,1/5
  Kundeomtalerav 6 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 2095 anmeldelser fra reisendeBasert på 2095 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Varadero. De 273 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet ble restaurert i 2000. Gran Caribe Club Kawama Resort All Inclusive tilbyr døgnåpen resepsjon. Noen gjesteværelser kan tilby babyseng til de aller minste. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Stedet tilbyr både parkerings- og garasjefasiliteter. Alle som bor her kan slappe av og lade batteriene i stedets helse- og wellnessavdeling. Det finnes sports- og fritidsaktiviteter tilgjengelig på overnattingsstedet. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Gran Caribe Sunbeach
  Frakr518Per natt

  Gran Caribe Sunbeachstars

  Varadero, Varadero , Avenida 1ra 17 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 72 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 899 anmeldelser fra reisendeBasert på 899 anmeldelser fra reisende

  Komfortable BelleVue Sunbeach ligger fantastisk til, bare et steinkast unna en flott sandstrand og med strålende utsikt over bassengområdet og det turkise havet. Her finnes en deilig restaurant og et innbydende bassengområde. Sentrum av feriebyen Varadero ligger i gåavstand, mens det er 20 kilometer til den internasjonale lufthavnen.

  Se mer
 • Club Tropical
  Frakr659Per natt

  Club Tropicalstars

  Varadero, Varadero , Calle 1ra. e/ 21 y 23 - Kart
  2,6/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter

  Dette sjarmerende hotellet er i Varadero. Stedet teller totalt 223 innbydende soverom. Det finnes også Wi-Fi-forbindelse i fellesområdene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de som bor her kan be om babysenger til de minste barna. Dette er ikke en dyrevennlig eiendom.

  Se mer
 • Casa de Lujo Varadero
  Frakr2.311Per natt

  Casa de Lujo Varaderostars

  Varadero, Varadero , Calle 19 entre g y f plaza la revolucion 407 407 - Kart
   
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 88 anmeldelser fra reisendeBasert på 88 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet kun for voksne ligger i Varadero. Med bare 10 gjesteværelser er dette overnattingsstedet perfekt for dem som ønsker et rolig og avslappende opphold. Dette hotellet har ingen døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Casa de Lujo Varadero. Kjæledyr er ikke tillatt på Casa de Lujo Varadero.

  Se mer
 • Acuazul
  Frakr657Per natt

  Acuazulstars

  Varadero, Varadero , Ave. 1ra y calle 13 varadero - Kart
  1,4/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 258 anmeldelser fra reisendeBasert på 258 anmeldelser fra reisende

  Perfekt for familier, ligger dette sjarmerende hotellet i Varadero. Det finnes totalt 147 gjesteværelser på Acuazul. Reisende kan benytte internett. Gjester er alltid velkomne i hotellets døgnåpne resepsjon. Dette hotellet har ikke babysenger på forespørsel. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Stedets ulike spisesteder er med på å gjøre oppholdet fullkomment. Hotellet tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. Dette hotellet tilbyr et bredt utvalg av underholdning- og fritidsaktiviteter for dem som elsker å dyrke sport eller utforske naturen. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Gran Caribe Villa Tortuga All Inclusive
  Frakr951Per natt

  Gran Caribe Villa Tortuga All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Calle 7 entre av. kawama y playa - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 7 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1167 anmeldelser fra reisendeBasert på 1167 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet er ideelt for familier, og ligger i Varadero. De 292 innbydende rommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette hotellet ble restaurert i 1998. Kunder kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor besøkende kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på Gran Caribe Villa Tortuga All Inclusive. Overnattingsstedet tilbyr et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for å imøtekomme sine gjesters ønsker og behov. Sportsentusiaster kan benytte seg av fritidsaktivitetene på eiendommen. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Starfish Varadero - All Inclusive
  Frakr1.420Per natt

  Starfish Varadero - All Inclusivestars

  Varadero, Varadero , Carretera las morlas km 14 matanzas sn - Kart
  2,8/5
  Kundeomtalerav 3 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 1541 anmeldelser fra reisendeBasert på 1541 anmeldelser fra reisende

  Dette sjarmerende hotellet ligger i Varadero, og er spesielt utformet for familier. Gjester vil finne flyplassen innen 32. 2 kilometer. Eiendommen rommer 411 koselige rom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble dette hotellet totalrenovert i 2010. Alle gjester kan holde seg oppdatert på omverdenen takket være stedets internettforbindelse. Overnattingsstedet tilbyr døgnåpen resepsjon. Starfish Varadero - All Inclusive tilbyr også babysenger ved forespørsel. Overnattende vil ikke forstyrres av dyr under oppholdet da denne eiendommen ikke tillater kjæledyr. Reisende vil ha glede av det store utvalget av underholdnings- og fritidsaktiviteter. Alle de overnattende kan benytte seg av spa- og wellnessbehandlingene på stedet. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

  Se mer
 • Starfish Las Palmas - Adults Only +16
  Frakr820Per natt

  Starfish Las Palmas - Adults Only +16stars

  Varadero, Varadero , Calle 60 e/t 1ra ave y 2da na - Kart
  3,5/5
  Kundeomtalerav 2 Synspunkter

  Dette komfortable hotellet kun for voksne ligger i Varadero. Overnattingsstedet rommer 30 koselige gjesteværelser. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor gjester kan be om babysenger til de minste barna. Kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Starfish Las Palmas - Adults Only +16.

  Se mer
 • Club Karey
  Frakr636Per natt

  Club Kareystars

  Varadero, Varadero , Reparto kawama - Kart
  2,3/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 329 anmeldelser fra reisendeBasert på 329 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet ligger i Varadero. Dette hotellet tilbyr totalt 104 soverom. De som velger å overnatte her kan holde seg oppdatert via internettet (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Wi-Fi-forbindelse er også tilgjengelig på soverommene. Denne eiendommen tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Club Karey tilbyr ikke babysenger. Det er forbudt å medbringe kjæledyr på eiendommen. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 
[x]
Hoteller  1 - 10   av  11  Hoteller i Varadero
Side  1  av  2
 

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her