Hoteller i Matanzas City

Finn på kart
 • Barcelo Solymar
  Frakr1.508Per natt

  Barcelo Solymarstars

  Matanzas City, Varadero , Carretera las américas km. 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Dette sofistikerte hotellet ligger i Matanzas City, og er spesielt utformet for familier. Innen 200 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Stedet teller totalt 883 innbydende rom. I tillegg til alle øvrige tjenester og fasiliteter kan kunder benytte internett (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Barcelo Solymar tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant hotellets mange helse- og wellnessfasiliteter. Sportsentusiaster kan benytte seg av fritidsaktivitetene på overnattingsstedet. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Velasco
  Frakr890Per natt

  Velascostars

  Matanzas City, Varadero , Calle contreras esq. sta. teresa y ayuntamiento s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 224 anmeldelser fra reisendeBasert på 224 anmeldelser fra reisende

  Dette flotte hotellet er i Matanzas City. Velasco består av totalt 17 gjesteværelser. Alle som bor her kan holde seg oppdatert takket være internettilgang (Wi-Fi eller kabel) i fellesområdene. Alle som bor her kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Velasco er designet også med de yngre gjestene i tankene og tilbyr gjesteværelser som, på forespørsel, inkluderer babysenger. Denne eiendommen tillater ikke kjæledyr. Det tilbys parkeringsfasiliteter for stedets gjester. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Canimao
  Frakr296Per natt

  Canimaostars

  Matanzas City, Varadero , Carretera matanzas-varadero km. 4 1/2 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 27 anmeldelser fra reisendeBasert på 27 anmeldelser fra reisende

  Dette upretensiøse hotellet ligger i Matanzas City. Denne eiendommen tilbyr totalt 160 soverom. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på overnattingsstedet da dette ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Matanzas City

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her