Hoteller i Matanzas City

Finn på kart
 • Barcelo Solymar
  Frakr1.178Per natt

  Barcelo Solymarstars

  Matanzas City, Varadero , Carretera las américas km. 3 - Kart
  4,1/5
  Kundeomtalerav 8 Synspunkter

  Beliggende i Matanzas City, er dette sofistikerte hotellet optimalt for familier. Innen 200 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Totalt antall rom er 883. Barcelo Solymar tilbyr internettforbindelse via Wi-Fi eller kabel. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Kjæledyr er ikke tillatt på denne eiendommen. Reisende kan få kroppen tilbake i balanse i stedets innbydende helse- og wellnessavdeling. Alle de overnattende kan benytte seg av sportsaktivitetene på eiendommen. Underholdningstilbudet virker imponerende på alle de overnattende. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

  Se mer
 • Velasco
  Frakr727Per natt

  Velascostars

  Matanzas City, Varadero , Calle contreras esq. sta. teresa y ayuntamiento s/n - Kart
  3,9/5
  Kundeomtalerav 5 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 234 anmeldelser fra reisendeBasert på 234 anmeldelser fra reisende

  Dette komfortable hotellet er i Matanzas City. Eiendommen består av 17 gjesteværelser. Besøkende kan holde seg oppdatert ved å benytte internettet (Wi-Fi eller kabel) i stedets fellesområder. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Velasco er ideelt for ferierende barnefamilier da noen av rommene, på forespørsel, inkluderer babyseng. Kjæledyr er ikke tillatt på Velasco. Besøkende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

  Se mer
 • Canimao
  Frakr285Per natt

  Canimaostars

  Matanzas City, Varadero , Carretera matanzas-varadero km. 4 1/2 - Kart
  3,2/5
  Kundeomtalerav 4 Synspunkter
  Vurdering fra reisende på TripAdvisorBasert på 28 anmeldelser fra reisendeBasert på 28 anmeldelser fra reisende

  Dette koselige hotellet ligger i Matanzas City. Eiendommen består av totalt 160 koselige soverom. Det er beklageligvis ingen soverom hvor de overnattende kan be om babysenger til de minste barna. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på eiendommen da denne ikke tillater kjæledyr.

  Se mer
 
[x]
 

Mest populære hoteller - Matanzas City

Søk etter andre reisemål

Hvis du er interessert i et spesielt område eller reisemål kan du søke etter det her